Ο αδελφός μου ο Φάνης

Δημοσιεύθηκε από nicosia-cy
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Όταν ο αδελφός μου ο Φάνης άκουσε πως είμαι πούστης, τσακώθηκε με τον φίλο του τον Άλκη. Δεν ήξερε ότι ο Άλκης είχε δίκιο. Όταν το ανακάλυψε, φρόντισε να το χαρεί κι' αυτός.

Με τον αδελφό μου έχουμε πέντε χρόνια διαφορά. Η σχέση μας ήταν πάντα καλή, αλλά δεν κάναμε ποτέ παρέα γιατί τα πέντε χρόνια είναι μεγάλη διαφορά όταν είσαι έφηβος. Ο καθένας μας είχε τις δικές του παρέες, τα δικά του ενδιαφέροντα, τους δικούς του φίλους. Εγώ είχα ήδη γαμηθεί από τον εξάδελφό μου και τους φίλους του και φυσικό ήταν τώρα να βάλω στο μάτι τους κάποιους από τους φίλους του αδελφού μου. Έτρεμα όμως στη ιδέα ότι θα μπορούσε κάποιος απ’ αυτούς να το έλεγε του αδελφού μου του Φάνη. Μου άρεσε ιδιαίτερα ένας από αυτούς, ο Άλκης και έτσι φρόντιζα όποτε μας επισκεπτόταν στο σπίτι μας, να είμαι συνέχεια στα πόδια τους. Ο Άλκης και ο Φάνης είναι συμφοιτητές. Ο Άλκης κατάγεται από την Λεμεσό αλλά σπουδάζει στη Λευκωσία. Έτσι νοικιάζει και μοιράζεται με ένα άλλο φοιτητή ένα μικρό διαμέρισμα κάπου στη Λευκωσία. Δεν του πήρε και πολύ του Άλκη για να καταλάβει τι ήθελα απ’ αυτόν. Δυστυχώς όμως δεν το κράτησε για τον εαυτό του.

Μια μέρα που ήμασταν και οι τρεις στο δωμάτιο του Φάνη κι εγώ ενοχλούσα πειράζοντας τον Άλκη, αυτός εξέφρασε την απορία του.

-    Ρε συ Φάνη, κατάλαβες; Φαντάζομαι ότι ο μικρός είναι πούστης και μου κολλά για να το γαμήσω.

Έμεινα μαλάκας. Το ίδιο όμως και ο αδελφός μου. Πρώτη φορά τον έβλεπα τόσο εξοργισμένο.

-    Τι λες ρε μαλάκα; Ποιος σου είπε ότι είναι πούστης ο αδελφός μου;

-    Δεν χρειάζεται να μου το πει κάποιος. Δεν είμαι ηλίθιος. Μου κολλά εδώ και καιρό. Είμαι σίγουρος ότι αν του δώσω τον πούτσο μου θα τον γλείψει σαν καραμέλα.

Εγώ πάγωσα ενώ ο αδελφός του φώναζε να φύγει από το σπίτι μας και ότι δεν είναι φίλος του πια και να μην με ξαναπλησιάσει και πολλά άλλα βρίζοντάς τον. Ο Άλκης έφυγε θυμωμένος. Εγώ ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Δεν ήθελα να το μάθει ο αδελφός μου γιατί φοβόμουνα ότι θα το μετάφερε μετά στους γονείς μας. Και αυτό ούτε να το φανταστώ δεν ήθελα. Ο Φάνης όμως δεν το σχολίασε καθόλου. Και μετά από μερικές μέρες ξεχάσαμε το γεγονός αυτό. Ο Άλκης εξαφανίστηκε από τη ζωή μας και εγώ και ο αδελφός μου μιλούσαμε μόνο για τα απαραίτητα. Έτσι κι’ αλλιώς πάντα τέτοια ήταν η σχέση μας. Ένα απόγευμα πήρα ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό μου από ένα αριθμό που δεν ήξερα. «Θέλω να μιλήσουμε» έλεγε το μήνυμα και το υπόγραφε ο Άλκης. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα και εγώ πολύ να τον δω. Οπότε αρχίσαμε μια συνομιλία με γραπτά μηνύματα και κανονίσαμε να συναντηθούμε στο διαμέρισμά του που μοιραζόταν με τον συγκάτοικό του. Δεν ήξερα τι με ήθελε αλλά υποπτευόμουν ότι ήθελε να μεσολαβήσω για να τα ξαναβρεί με τον αδελφό μου. Το διαμέρισμά του είναι στον τέταρτο όροφο. Η πόρτα ήταν μισάνοικτη. Χτύπησα και φώναξα το όνομά του. Μου είπε να περάσω και ότι ήταν στο δωμάτιό του. Μπήκα μέσα και αφήνοντας τη πόρτα όπως την βρήκα, προχώρησα για να βρω το δωμάτιό του. Δεν δυσκολεύτηκα μια και το διαμέρισμα είναι πολύ μικρό. Όταν τον είδα κατάλαβα ότι με κάλεσε μόνο και μόνο για να με παραπλανήσει. Αυτό το κόλπο το είχα ξαναδεί.

Με την δικαιολογία ότι μόλις έκανε μπάνιο, φορούσε μόνο γύρω από την μέση του μια πετσέτα. Το πάνω μέρος του κορμιού του γυμνό κι εγώ να μένω να τον κοιτώ αποσβολωμένος. Ήξερα ότι είχε τέλειο κορμί αλλά να είναι ημίγυμνος και εγώ τόσο κοντά του, σε συνδυασμό με το υπέροχο χαμόγελό του και τα όμορφα μάτια του, με έκανα να θέλω να του χιμήξω. Βέβαια αυτό ήθελε κι’ αυτός. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε φορούσε μόνο μια βρεγμένη πετσέτα. Το έπαιζε όμως αδιάφορος. Με ρώτησε πως είμαι, τι κάνει ο Φάνης, πόσο λυπήθηκε που τσακώθηκε μαζί του. Κάθισε στην άκρη του κρεβατιού και μου έδειξε να κάτσω πλάι του. Αυτό έκανα. Άρχισε να μου ζητά συγνώμη που με αποκάλεσε «πούστη» και ότι ήθελε να τα ξαναβρεί με τον Φάνη. Εμένα το μυαλό μου αλλά και τα μάτια μου ήταν στο χοντρό καυλί του που διαγραφόταν στη πετσέτα. Χωρίς να το καταλάβω και ενώ μου μιλούσε, άπλωσα το χέρι μου και άρχισα να του χαϊδεύω τον πούτσο. Σταμάτησε να μιλά αλλά δεν αντέδρασε. Πήρε το χέρι μου και το έτριψε στο πούτσο και τ’ αρχίδια του.

-    Τελικά δεν είχα άδικο. Είσαι ένας μικρός πούστης…

μου είπε, έσκυψε και με φίλησε δαγκώνοντας απαλά τα χείλη μου.

-    Το ήξερα ότι με ήθελες αλλά κι εμένα δεν με χαλά να σου χώσω το πούτσο μου στον κώλο. Γιατί δεν τον γλείφεις; Ξέρω ότι αυτό θες εδώ και καιρό.

Άνοιξα την πετσέτα και γονάτισα ανάμεσα στα μπούτια του. Το καυλί του ήταν τόσο υπέροχο όσο φανταζόμουνα εδώ και τόσο καιρό. Χοντρό και μακρύ με φλέβες και δύο γεμάτα αρχίδια χαμηλά να ξεκουράζονται ανάμεσα στα πόδια του. Έβγαλα τη γλώσσα μου και άρχισα από αυτά τα δύο λαχταριστά αρχίδια. Έγλυφα, πιπιλούσα, ρουφούσα. Τα έβαζα ένα-ένα στο στόμα μου ενώ ο Άλκης βογκούσε από καύλα.

-    Γλείψε τα πουτανάκι μου. Βάλε τα όλα στο στόμα σου. Νόμιζες πως δεν καταλάβαινα τι ήθελες μωρή ξεκωλιάρα; Νόμιζες ότι δεν το κατάλαβα ότι πεινούσες για πούτσο;

Συνέχισα να γλείφω. Ανέβηκα πιο πάνω γλείφοντας το καυλί του σε όλο το μήκος. Έφτασα στο πουτσοκέφαλο. Το πήρα στο στόμα μου και άρχισα να το ρουφάω. Την γλώσσα μου την έβαλα στην τρυπούλα που κατουρά.

-    Πάρε τον όλο μωρή πουτσορουφήχτρα…

μου είπε και πίεσε το κεφάλι μου για να πάρω όλο το σκληρό καυλί του. Ένοιωσα να μου ανοίγει το λαιμό και να φτάνει μέχρι τέρμα. Έσπρωχνε με δύναμη τη λεκάνη του.

-    Έτσι θα σου γαμήσω και το κωλαράκι. Σου αρέσει να τον τρως από πίσω, δεν είναι; Σ’ αρέσει να στον χώνω στο στενό σου κωλαράκι σωστά;

-    Ναι. Μ’ αρέσει πολύ…

του είπα και τότε με ανάγκασε να σηκωθώ και με γύρισε για να γονατίσω στο κρεβάτι. Άνοιξε με τα δύο του χέρια τα μεριά μου για να δει την τρυπούλα μου και άρχισε να τη φτύνει. Έβαλε ένα δάκτυλο μέσα ενώ με το άλλο του χέρι άρχισε να μου ρίχνει σκαμπίλια στον κώλο.

-    Πω, πω τι στενή τρυπούλα. Μόλις όμως σου χώσω τον πούτσο μου, θα ανοίξει όπως το τριαντάφυλλο. Θα σε ξεσκίσω για να το πεις του αδελφού σου. Να του πεις ότι ο Άλκης σε γάμησε και σου έκανε τον κώλο πηγάδι.

Το ένα δάκτυλο έγινε δύο και μετά έβαλε και τρίτο. Εγώ χτυπιόμουν θέλοντας τον πούτσο του. Μου τον έχωσε έτσι όπως ήμουνα σκυφτός με την μία.

-    Πάρε τον όλο μωρή πουτάνα. Σ’ αρέσει δεν είναι; Ωχ… καλύτερος είναι ο κώλος σου κι’ από μουνί ξεκωλιάρα.

Με γαμούσε με δύναμη. Τον έβγαζε όλο και μου τον έχωνε ξανά με δύναμη. Εγώ ήμουν στο παράδεισο. Κουνούσε τη λεκάνη του γρήγορα και τ’ αρχίδια του χτυπούσαν στον κώλο μου. Χωρίς να σταματήσει να με γαμά τον ακούω ξαφνικά να λέει.

-    Σου γαμώ τον μικρό σου αδελφό. Στο είπα ότι είναι πούστης αλλά δεν με πίστεψες. Θες να τον γαμήσεις κι’ εσύ;

είπε σε κάποιον, ενώ με γαμούσε πιο άγρια από πριν. Κοίταξα πάνω από τον ώμο μου και είδα τον αδελφό μου να στέκεται στη πόρτα. Ο Άλκης με κάρφωνε με δύναμη και εγώ δεν μπορούσα να αντιδράσω ενώ έβλεπα τον Φάνη μαρμαρωμένο στην πόρτα να κοιτά χωρίς να αντιδρά. Ξαφνικά όπως αθόρυβα ήρθε έτσι γύρισε απότομα και έφυγε. Χωρίς να πει λέξη. Ο Άλκης δεν πτοήθηκε. Συνέχισε να με πηδά ακόμα πιο άγρια. Σοκαρισμένος προσπάθησα να ξεφύγω. Με γύρισε ανάσκελα και με ευκολία μπήκε μέσα μου και τίποτα δεν τον ένοιαζε. Ούτε που του φώναζα να μ’ αφήσει, ούτε που πάλευα να ξεφύγω. Άρχισε να γίνεται βίαιος και να με χαστουκίζει.

-    Κάτσε καλά μωρή που θες τώρα να σ’ αφήσω. Όταν μου τα έριχνες για να σε γαμήσω δεν σε ένοιαζε και τώρα επειδή σε είδε ο αδελφούλης σου τι πουτάνα είσαι θες να φύγεις; Δεν τελειώσαμε μαζί. Θα έρχεσαι εδώ και θα σε γαμώ κάθε μέρα. Θα γίνεις το πουτανάκι μου. Και θα σε γαμά και ο συγκάτοικος μου αφού είσαι τέτοια πουτάνα.

Με κράτησε εκεί και με γαμούσε με το ζόρι πια μέχρι που ήρθε και ο συγκάτοικος του. Αυτός όταν είδε τι γινόταν, καύλωσε και δεν έχασε ευκαιρία. Ξαφνικά βρέθηκα να με γαμά πότε ο Άλκης και πότε ο Χρήστος ο συγκάτοικος του.

Πριν φύγω μου εξήγησε ότι ήταν όλα στημένα για να αποδείξει στον Φάνη ότι γαμιέμαι. Με κάλεσε εμένα αλλά και τον αδελφό μου τάχα για να μιλήσου και να τον βρει να με πηδά. Και έτσι έγινε.

Όταν πήγα σπίτι ήταν πια αργά. Όλοι κοιμόντουσαν. Δεν ήξερα τι να κάνω. Πέρασα από το δωμάτιο του αδελφού μου και κτύπησα απαλά την πόρτα. «Φύγε» μου είπε. Δεν επέμενα. Για αρκετό καιρό με απέφευγε και δεν μου μιλούσε. Το ίδιο έκανα κι’ εγώ. Φροντίσαμε να μην συναντιόμαστε. Φτιάξαμε με τέτοιο τρόπο το πρόγραμμά μας που όταν ήταν αυτός σπίτι δεν ήμουν εγώ και το αντίθετο. Μέχρι που ένα βράδυ, πολύ αργά και ενώ κοιμόμουνα ένοιωσα ένα χέρι να μου χαϊδεύει τον κώλο και να ψάχνει την τρυπούλα μου. Ξύπνησα σχεδόν τρομοκρατημένος. Κάποιος μου έκλεισε με την παλάμη του το στόμα μου.

-    Αν δεν θες να μάθουν κάτι οι γονείς μας, βγάλε το σκασμό…

μου είπε ο Φάνης. Ξύπνησα εντελώς. Ο Φάνης στεκόταν πάνω από το κεφάλι μου με το σλιπάκι του και φανερά καυλωμένος.

-    Αφού είσαι πούστης και όλοι σε γαμάνε, σκέφτηκα αφού καύλωσα που καύλωσα γιατί να μην μου κάνεις και μένα μια πίπα; Στους ξένους κάνεις, γιατί να μην κάνεις στο αδελφό σου;

μου είπε και έβγαλε έξω το καυλί του. Ποτέ δεν είδα σεξουαλικά τον αδελφό μου. Είχα βέβαια ξαναδεί τον πούτσο του αλλά ποτέ καυλωμένο. Ξαφνικά ένα όμορφο χοντρό και σκληρό καυλί ήταν μπροστά στα μούτρα μου. Έβγαλα την γλώσσα μου και με την άκρη της το άγγιξα. Ο Φάνης χούφτωσε το κεφάλι μου από πίσω και το πίεσε στον πούτσο του. Όλο το καυλί του βρέθηκε στο στόμα μου.

-    Τα καταπίνεις όλα;

με ρώτησε. Δεν του απάντησα. Μέχρι να τελειώσει η βραδιά θα το ανακάλυπτε μόνος του. Εκείνο το βράδυ του έκανα μόνο πίπα και έχυσε δύο φορές στο στόμα μου. Με τον καιρό τα βρήκε με τον Άλκη. Τώρα πάμε όποτε έχουμε όρεξη στο διαμέρισμα του Άλκη και με πηδάνε όλοι τους με τη σειρά. Ο αδελφός μου ο Φάνης, ο φίλος του ο Άλκης και ο συγκάτοικος του Άλκη ο Χρήστος. Φανταστείτε να του έλεγα και για τον εξάδελφό μας τον Νίκο.

(Copyright protected OW ref: 67434)