Ο Στέφανος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Περίεργες καταστάσεις και ακραίες συμπεριφορές για τους δύο συγκάτοικους, που τελικά θα οδηγήσουν σε ερωτική έλξη.

Για ευνόητους λόγους άλλαξα τα ονόματα. Είμαι ο Άγγελος και αναγκάστηκα να πρέπει να συγκατοικήσω με κάποιον για να μοιραζόμαστε τα έξοδα. Κατά τύχη γνώρισα τον Στέφανο που δουλεύαμε μαζί κι αμέσως μου πρότεινε ο ίδιος συγκατοίκηση, ψάξαμε βρήκαμε και νοικιάσαμε.

Και οι δυο 20άρηδες εγώ λίγο πιο μεγάλος και κάπως πιο ανοιχτός κι έμπειρος. Ο Στέφανος επαρχιωτόπαιδο, με την πονηριά της επαρχίας, αλλά άπειρος σχεδόν στη ζωή και το σεξ. Τις πρώτες μέρες γνωρίζαμε το μέρος, τη δουλειά, το σπίτι, ο ένας τον άλλον, ήταν το διάστημα της προσαρμογής. Ήταν φανερό ότι δεν ταιριάζαμε αλλά υπήρχε σεβασμός και κατανόηση και η συγκατοίκηση περνούσε άνετα. Ήδη είχαμε συνηθίσει ο ένας τον άλλον στο πρώτο 15-20ήμερο. Σαν λίγο μεγαλύτερο με ρώταγε καμιά φορά διάφορα πράγματα γενικά, ήταν κι ο καιρός που ήθελε να βγάλει δίπλωμα για αμάξι και υποσχέθηκα να τον βοηθήσω μια που εγώ είχα και ήξερα οδήγηση.

Έπιασε καλοκαίρι στο μεταξύ και κυκλοφορούσαμε ημίγυμνοι στο σπίτι, στην αρχή με μποξεράκι και φανέλα ή μπλούζα και κάλτσες, όσο ζέσταινε άρχισαν να φεύγουν κάλτσες, μπλούζες και φανέλες και τέλος μόνο με μπόξερ ή μαγιό μέναμε. Ακόμα όμως δεν τον έβλεπα ερωτικά. Όλα άρχισαν όταν ένα βράδυ γύρισα σπίτι μετά από μπάνιο στη θάλασσα άργησα και λίγο είχε πάει 10 κοντά. Μπήκα σπίτι και άκουσα να παίζει η τηλεόραση στο δωμάτιό του. Είδα κλειστή την πόρτα και υπέθεσα θα είναι μέσα οπότε άρπαξα την πετσέτα μου πέταξα το μαγιό στο δωμάτιό μου, ανοίγω την πόρτα του μπάνιου και τον βλέπω στη ντουζιέρα με τις σαπουνάδες με γυρισμένη την πλάτη σε μένα. Αμέσως ζήτησα συγνώμη κι αυτός ντράπηκε μάλλον, γιατί έσκυψε αυθόρμητα. Τότε συνειδητοποίησα ότι ο Στέφανος ήταν ένα μαναράκι 1,75 ύψος 60 κιλά που έκανε μονόζυγο και είχε πολύ ωραίο μπούτι και κωλαράκι. Κάθισα σε μια καρέκλα κ περίμενα να τελειώσει για να μπω. Όταν τέλειωσε ήρθε με μια πετσέτα τυλιγμένη γύρω στη μέση του απ’ τον αφαλό και κάτω και κρατώντας το μαύρο μποξεράκι του στο χέρι, μου ζήτησε συγνώμη αλλά του ήρθε κάπως απότομο που μπούκαρα στο μπάνιο. Κι εγώ του είπα ότι έκανα μαλακία που εισέβαλα έτσι μέσα αλλά υπέθεσα ότι θα έβλεπε τηλεόραση. Όσο τα λέγαμε αυτά παρατήρησα το ωραίο λαχταριστό στήθος του τις μικροσκοπικές του ρώγες και την ωραία επίπεδη κοιλίτσα που απ το μονόζυγο ήταν ελαφρώς γυμνασμένη.

Λίγες μέρες αργότερα βρήκαμε ένα παλιό αμάξι και όταν είχαμε ελεύθερο χρόνο ξεκινήσαμε να του δείχνω οδήγηση. Ήξερε ελάχιστα αλλά τα έπαιρνε γρήγορα. Το αυτοκινητάκι που παίρναμε, ένα φιατάκι των 70's, ήταν παλιό αλλά σε καλή κατάσταση, χωρίς υδραυλικό τιμόνι, με τους παλιούς λεβιέδες ταχυτήτων και ζοριζόταν ο Στέφανος να αλλάξει από 1η σε 2η. Έτσι είπα να τον βοηθήσω πόση δύναμη να βάλει και πώς να το κατεβάσει και τον έβαζα να κάνει δοκιμές και έβαλα το χέρι μου πάνω στο δικό του και του το κατεύθυνα. Γρήγορα πήρε το κολάι. Τέλος του έδειξα πώς μπαίνει η όπισθεν. Αυτή η επαφή της παλάμης μου με το χέρι του με είχε ανάψει κι έτσι στο τέλος τον έβγαλα απ το αμάξι και τον έστειλα δήθεν να μου πάρει τσιγάρα για να αλλάξω θέση χωρίς να δει το παπάρι μου σηκωμένο. Το χέρι του μετασχηματιζόταν από παιδικό σε αντρικό και γενικά ήταν άτριχος.

Πέρασε σχεδόν ένα δίμηνο κι είχα αρχίσει να το γουστάρω το τεκνό. Κυκλοφορούσαμε όλη μέρα μόνο με μποξεράκι στο σπίτι συνήθως συνέπιπταν και οι ώρες της δουλειάς, οπότε αρχίσαμε σιγά-σιγά να τα λέμε και να ερχόμαστε πιο κοντά. Τον έβλεπα να μου ανοίγεται σιγά-σιγά και ήμουν έτοιμος να δημιουργήσω κλίμα και να του την πέσω, γιατί κάθε μέρα τράβαγα μια μαλακία για πάρτη του, αλλά όπως συζητάγαμε μια μέρα πέσαμε στην τηλεόραση σε πρωινάδικο και είχε θέμα σχετικό με το σεξ, μου είπε ότι είχε κάνει σεξ 8 φορές με μια κοπέλα στα 17 του, αλλά ήταν ντροπαλός και δεν μπορούσε εύκολα να την πέσει σε γυναίκα όσο κι αν του άρεσε ακόμα και αν υπήρχε αμοιβαία έλξη. Και πάνω που θα του έριχνα μια μπιχτή για αγόρι, μου πετάει το κορυφαίο "κάποτε μου την έπεφτε ένας παλιόπουστας στο internet". Πάγωσα εκεί, είχα πέσει τελείως έξω, τα μπάλωσα όπως-όπως. Έφτασε κι η μέρα που έδινε σήματα και πήγαμε βόλτα με το αμάξι οδηγούσα εγώ και τον τέσταρα στα σήματα και τις προτεραιότητες. Αυτό ήταν κάτι που μου το είχε ζητήσει και ήταν μια καλή ευκαιρία να ξανάρθουμε στο σημείο που ήμασταν πριν παγώσω απ το σχόλιο του. Πέρασε τα σήματα και με κέρασε καφέ σε ένα beach bar. Μετά ήπιαμε μεσημεριάτικα κι ένα ποτό και ψιλοφτιαχτήκαμε. Μόνοι και οι δυο μας, καύλες υπήρχαν και αποφάσισα να τον τεστάρω. Έτσι έβαλα μπροστά μου όλη μου την πουτανιά.

Παραγγείλαμε 2ο ποτό και αρχίσαμε να το πίνουμε. Είχε αρχίσει να φουντώνει η κάβλα μας αλλά και η κίνηση την παραλία. Ψωλαράδες και μουνάκια παντού γύρω μας και εστίασα σε μια μελαχρινή που κοίταγε το μαναράκι μου. Όσο ήταν αφοσιωμένος να την κοιτά, εγώ παρατηρούσα πόσο πολύ αδύνατος ήταν, τόσο πολύ που μετρούσες τα κόκαλα του ένα-ένα. Τρίχες πουθενά. Εφηβική φάτσα. Επανήλθα απ τις παρενέργειες της καύλας και έκανα σε μια σερβιτόρα να κεράσει την εν λόγω κοπελιά ένα σφηνάκι από τον φίλο μου, ο οποίος δεν πήρε είδηση. Ακολούθησε και δεύτερο σφηνάκι, ώσπου η μελαχρινή αποφάσισε να ‘ρθει πιο κοντά.

Ο Στέφανος ήταν στον κόσμο του, δεν είχε πάρει χαμπάρι τι γινόταν, απλώς είχε κολλήσει μαζί της. Η μελαχρινή κοπέλα πήγε δήθεν τουαλέτα περνώντας ξυστά δίπλα μας και κατάλαβα ότι σε λίγο θα έσκαγε μύτη. Έτσι λέω του Στέφανου.

-    Αυτή σε πήρε πρέφα και θα ‘ρθει τώρα να στην πέσει.

-    Άντε ρε, σιγά.

-    Γουστάρει τρελά το τεκνό, θα περάσεις καλά.

-    Δεν νομίζω ρε συ…

-    Θα σε πιάσει στα χέρια της μωρό παρθένο και θα σε κάνει να νιώσεις άντρας.

-    Το χόντρυνες τώρα…

-    Θα στην πέσει και ως κλασική γυναίκα θα βρει την πιο απίθανη δικαιολογία για να ανοίξει κουβέντα.

-    Άντε ρε…

και πριν τελειώσει τη φράση του η μελαχρινή 26χρονη έσκασε μύτη και τον ευχαρίστησε για τα σφηνάκια. Εγώ κατεβάζω το γυαλί και του κλείνω το μάτι (δήθεν ότι ήταν η δικαιολογία που του είχα πει). Καλέσαμε την Βίκυ να καθίσει μαζί μας και έφερε την αδερφή της και την ξαδέρφη της, που είχαν έρθει να επισκεφτούν τον παππού τους. Ανοίξαμε συζήτηση, εγώ την έπεφτα διακριτικά όσο μπορούσα να την πέσω στην ξαδέρφη -ηλικίες κοντά στα 30-, αλλά δεν προχωρούσε το πράγμα. Ο Στέφανος είχε κοκκινίσει σαν ντομάτα και ήταν σε μεγάλη αμηχανία. Ξέρω σας την σπάω τώρα με τα str8, αλλά είναι βασικό σημείο της ιστορίας γι' αυτό επιμένω. Η ώρα πέρναγε, είχε φτάσει το απόγευμα για τα καλά κι εμείς τελειώσαμε το τρίτο ποτό μας, αλλά η αμηχανία δεν έφευγε απ τον Στέφανο, παρόλο που η πούτσα του φαινόταν καβλωμένη (δεν ξέρω αν το είχε καταλάβει ή είχε μεθύσει) απ το μαγιό και το βλέπαμε όλοι μας. Η Βίκυ το προσπάθησε γιατί της γυάλισε το τεκνό, αλλά είδε κι απόειδε και με μια δικαιολογία μάζεψε την αδερφή και την ξαδέρφη κι έφυγαν.

-    Καλά ρε συ μόνο το μπούτι της χάιδεψες;

είπα στον Στέφανο μαλώνοντάς τον.

-    Πώς ήξερες ότι θα ‘ρθει να μου την πέσει;

-    Αντρική πείρα, του απάντησα.

-    Αν σε πίστευα και είχα λίγο χρόνο να προετοιμαστώ…

ξεκίνησε να λέει και σταμάτησε. Κατάλαβα ότι ήθελε τον χρόνο του και δεν μπορούσε να δεχτεί η γυναίκα να έχει την πρωτοβουλία. "Ευτυχώς πήρα τα τηλέφωνά τους" του κάνω και του κλείνω με νόημα το μάτι. Πάλι κοκκίνισε ο Στεφανάκος. Ήξερα ότι τον είχα φέρει σε δύσκολη θέση και το απολάμβανα. Απ’ τη μια ήταν ένα είδος εκδίκησης για το παλιόπουστας που είχε πει, απ’ την άλλη ήταν ένας τρόπος να δω αν πραγματικά είναι Str8, bi ή gay. Τι τέλος πάντων είναι; Σε λίγο είχε αρχίσει κάπως να του πέφτει η κάβλα απ’ το μαγιό. Ήπιαμε και 4ο ποτό και μόλις πήρε να σουρουπώνει είπαμε να την κάνουμε για το σπίτι γιατί δουλεύαμε πρωί την άλλη μέρα. Αφού τον καθησύχασα με διάφορες μαλακίες και τον χαλάρωσα με άσχετα θέματα, έφερα ξανά τη συζήτηση στη Βίκυ και τον συμβούλεψα να πάει μαζί της για να γίνει πραγματικός άντρας. Από αγοράκι που έκανε σεξ με το κορίτσι απ’ το λύκειο να μεταμορφωθεί σε άντρα. Εκεί κάπως τα πήρε κι άρχισε να ξυπνά ο ανδρισμός του και άρχισε να μου λέει…

-    είμαι άντρας, έχω γαμήσει, έχω κλείσει τα 18

κι άλλες τέτοιες πίπες. Τον πείραζα και τον τσίτωνα κι αυτός δεν έχανε στιγμή. Πιανόταν από κάθε μου λέξη και μου την έλεγε. Μπήκαμε σπίτι και συνεχίστηκε αυτό. Εγώ είχα άλλο σκοπό, αλλά ο μαναράκος τσίμπαγε. Τελικά το σταμάτησα τον έστειλα στο ντους κι αμέσως ξάπλωσε στο κρεβάτι του με μποξεράκι. Πλύθηκα κι εγώ αλλά είχα αποφασίσει να τα παίξω όλα για όλα. Έτσι πως ήταν μεθυσμένος είχε χαλαρές αντιστάσεις σκέφτηκα κι έπεσα διάνα. Τον άφησα να αποκοιμηθεί παραμιλώντας και πλησίασα το κρεβάτι του. Ξαπλωμένος μπρούμυτα, με το υπέροχο κωλαράκι του, που μάλλον ποτέ δεν θα μπορούσα ούτε να το γλείψω ούτε να το πηδήξω. Έτσι αποφάσισα να το χουφτώσω. 3-4 χουφτώματα ήταν αρκετά για να ξετρελαθώ, να τον γυρίσω ανάσκελα και να του κατεβάσω το μποξεράκι. Ήταν τέρμα καυλωμένος.

Έξω πετάχτηκε η μεγαλύτερη ψωλή που είχα αντικρίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή. "Τι ψωλάρα είναι αυτή" είπα "19 πόντους", μου είπε όταν είδε την έκπληξή μου. Μετά την αρχική έκπληξη, άρχισα σιγά-σιγά να γλείφω τα αρχίδια του (ο αγαπημένος μου τρόπος να ξεκινώ μία πίπα), το κάτω μέρος του καυλιού του και να συνεχίζω προς το πουτσοκέφαλό του. Ήταν που ήταν κάγκελο τώρα έγινε πιο πολύ. Άρχισε και μουρμούραγε διάφορα αλλά δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Κάποια στιγμή θαρρώ με φώναζε "Βικάκι". Πήρα το πουτσοκέφαλό του στο στόμα μου και αφού το έγλειψα για 2-3 λεπτά, άρχισα να ρουφώ το καβλί του στο λαρύγγι μου. Παρ' όλες τις προσπάθειές μου, δεν κατάφερα να το πάρω όλο. Τα τελευταία 2-3 εκατοστά δεν χωρούσαν με τίποτα. Όσο εγώ ρουφούσα, αυτός βογκούσε. Ευτυχώς ήταν λεπτό. Δεν είχε παρά ελάχιστες τρίχες από τη φύση του και στο καβλί και στα αρχίδια κι έτσι συνέχισα να τον τσιμπουκώνω ώσπου γρήγορα έχυσε στα μούτρα μου. Δεν ήθελε και πολύ, πολλές καύλες, πολύ καιρό αγάμητος, δεν πρέπει να είχε τραβήξει μαλακία τις τελευταίες μέρες, δεν ήθελε και πολύ.

Πήγα να πλυθώ στο πρόσωπο και γύρισα να τον σκουπίσω. Φαινόταν να κοιμάται με τον πούτσαρο μισοκαβλωμένο. Μάζεψα όσα χύσια μπορούσα και όσο έπιανα την ψωλάρα του τόσο αυτή αντιδρούσε και φούσκωνε. Με είχε ανάψει κι εμένα για τα καλά και αποφάσισε για δεύτερη πίπα. Έπιασα πάλι τα αρχίδια του ένα-ένα και άρχισα να τα γλείφω και να τα ρουφάω. Αντιδρούσε και βογκούσε. Η 19αρα ψωλάρα άρχισε να σηκώνεται. Έπιασα τη βάση του πουτσοκέφαλου και άρχισα να γλείφω. Έφτασα στο πουτσοκέφαλο και με τη γλώσσα μου κατέβασα το δέρμα για να απελευθερωθεί το ροδαλό πουτσοκέφαλο έξω. Αυτό ήταν ξανάγινε τούρμπο. Άρχισα να τον γλείφω και να προσπαθώ να τον χωρέσω στο στόμα μου. Αδύνατον. Πάντα λίγη απ’ την ψωλάρα του έμενε έξω. Βογκούσε και φώναζε τη Βίκυ. Πρέπει να είχε κλειστά τα μάτια του αλλά είχε αρχίσει να παίρνει θέση. Δεν ήταν τόσο άβουλος πια. Σε λίγο το χέρι του έπιασε το κεφάλι μου και μου έδινε ρυθμό στην πίπα. Άρχισε να τραβιέται προς το μαξιλάρι κ κάπως ανασηκώθηκε. Εγώ συνέχιζα το γλείψιμο και το ρούφηγμα. Του έκανα πλάγιες ρουφηξιές, με αποτέλεσμα να τον δαγκώνουν ελαφρά τα δόντια μου και να ουρλιάζει από ηδονή. Σε λίγο με έπιασε γερά απ’ το κεφάλι, μου τον έχωσε βαθιά μέσα στο στόμα μου κ άρχισε να χύνει. Ήταν η πρώτη φορά που μου έχυναν το στόμα και έπινα χύσια. Ένιωσα μια αηδία, ήθελα να ξεράσω, αλλά δεν μπορούσα παρά να υποστώ την εισβολή του ψωλοχύματος του. Μου τράβηξε το κεφάλι άνοιξε τα μάτια του και μου λέει…

-    Κάνεις καλύτερο τσιμπούκι απ την Βίκυ

και κάτι άλλες ασυναρτησίες. Του έπιασα το χέρι και το φίλησα και μετά γύρισα στα αρχίδια του πάλι. Τα χάιδευα με τα χέρια μου και του χάιδευα σιγά-σιγά τα υπέροχα μπουτάκια και την κοιλιά και τον έβαλα να κοιμηθεί με ένα υπέροχο γλείψιμο στα αυτιά του. Απ την κάβλα και τη μαλακία όλη νύχτα δεν μπορούσα να κοιμηθώ. 4 μαλακίες τράβηξα για πάρτη του και για την ψωλάρα του. Είχα σχεδόν ερωτευθεί το τεκνό. Η ψυχρολουσία ήρθε την άλλη μέρα όταν συνειδητοποίησε τι έγινε, ήρθε αξημέρωτα στο δωμάτιό μου και μπουκάρωντας άρχισε να φωνάζει τόσο όσο δεν τον είχα ακούσει ποτέ, να συσπάται και να ωρύεται ολόκληρος, ενώ εγώ είχα καρφώσει τα μάτια μου στην μισοκαβλωμένη πουτσάρα του γιατί είχε ξεχάσει να φορέσει μποξεράκι. Το πήρε πρέφα φεύγει κι έρχεται σε ένα λεπτό φορώντας μποξεράκι κι άρχισε να με βρίζει και να μου λέει ότι δεν θέλει να γίνει βρωμόπουστας σαν κι εμένα και ότι δεν μ’ εμπιστεύεται πια, να μην τολμήσω να τον ξαναγγίξω, ειδικά την ψωλάρα του και πολλά άλλα.

Ότι κ αν προσπαθούσα να πω δεν έπιανε τόπο και δεν μ’ άφηνε να κάνω ούτε μια πρόταση ολόκληρη. Με απειλούσε ότι θα με σκίσει και ότι θα με δείρει, ότι θα μου κατεβάσει τα μούτρα κ άλλα τέτοια. Πήγε κ έπιασε τον υπεύθυνό μας κι από τότε για 2 μήνες ποτέ δεν δουλεύαμε ίδιες ώρες για να μην συναντιόμαστε στο σπίτι. Έκοψε επαφές και ήμασταν απλά δυο ξένοι στο ίδιο σπίτι. Η πρώτη βδομάδα σχεδόν ήταν πολύ δύσκολη που με έβλεπε και μ’ έβριζε. Μετά απλά με αγνοούσε. Εγώ όμως τον είχα ερωτευτεί τρελά. Έβλεπα τα μποξεράκια που άπλωνε στην απλώστρα και τα παρακολουθούσα με τις ώρες, ενώ φανταζόμουν αυτό το τέρας που έκρυβαν μέσα τους. Πέρασε ένα εφιαλτικό 2μηνο για μένα, με τον Στέφανο να έχει πηδήξει δυο τουρίστριες στο κρεβάτι του και να τον έχω δει με μία νεαρή 18-19αρα κοκκινομάλλα στο ίδιο beach bar που πήγαινα κι εγώ για μπάνιο, σε ίδια καφετέρια, σε ίδιο club και να με αγνοεί. Ώσπου μετά από 2 μήνες ξαφνικά μια μέρα που ξάπλωνα στο κρεβάτι μου με κλειστή πόρτα (είχαμε το σύστημα της κλειστής πόρτας μετά από απαίτησή του), χτυπάει την πόρτα μου, μπαίνει μέσα και μου ζητά συγνώμη για τη συμπεριφορά του και μ αφήνει μαλάκα.

Η συνέχεια πολύ σύντομα...

(Copyright protected OW ref: 67209)