Άγρια παρτούζα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ένα βράδυ είχα πάει στην σάουνα στην Αθήνα. Μπήκα στο χαμάμ και έκατσα. Είχε πολύ κόσμο.

Εγώ είμαι 1.80, 72 κιλά, εμφανίσιμος και εντελώς ξυρισμένος. Δίπλα μου αλλά πιο ψηλά, καθόταν ένας τύπος πολύ τριχωτός (μου αρέσουν οι τριχωτοί) με την πετσέτα στην μέση του και λίγο ανοιχτά τα πόδια του. Το θέαμα που πρόσφερε ήταν απίστευτο.
Είχε δυο μεγάλα αρχίδια και μια ψωλή θάνατο. Έπαθα πλάκα! Τα μάτια μου δεν ξεκολλούσαν από εκεί. Ο τύπος με είδε και άρχισε να τον παίζει μέχρι που έγινε θηρίο ανήμερο.

Ανέβηκα στον επάνω όροφο και πήγα σε ένα δωματιάκι και ξάπλωσα μπρούμυτα με την πόρτα μισόκλειστη. Κάποια στιγμή ένιωσα μια παλάμη να σφίγγει τον κώλο μου. Γύρισα και τον είδα να μου σφίγγει τα κωλομάγουλα. Έβγαλε την πετσέτα και αποκάλυψε την ψωλάρα του χαλαρή μπροστά μου. Έπαθα δεύτερο σοκ.

Αυτός έβαζε τα δάχτυλα του βαθιά στην κωλοτρυπίδα του. Με το άλλο χέρι έπιασε το κεφάλι μου και το έσπρωξε στην ψωλάρα του κι εγώ άνοιξα διάπλατα το στόμα μου για να πάρω την ψωλή του μέσα μου. Ο τύπος όμως δεν είχε κλείσει εντελώς την πόρτα και απέξω μαζεύτηκαν άλλοι δυο με τις ψωλές στο χέρι. Αυτός τους είδε και είπε:

-    «Ελάτε μέσα κι εσείς! Είναι πουτάνα του κερατά. Θέλει πούτσο!»

Μπήκαν και οι άλλοι δύο, όχι τόσο ωραίοι, αλλά η ιδέα ότι θα με γαμούσαν όλοι μαζί με τρέλαινε. Ο κούκλος με σηκώνει και με μιας και χώνει την ψωλάρα του στον κώλο μου. Οι άλλοι δύο, ανέβηκαν στο κρεβάτι και μου έχωσαν τα καυλιά τους στο στόμα μου.

Ήμουν εκτός ελέγχου. Με γάμαγε τόσο άγρια, που ένιωθα την τρύπα μου να έχει πάρει φωτιά. Ξάπλωσε ανάσκελα και με έβαλε να κάτσω στον πούτσο του. Μου έδινε κάτι χαστούκια στον κώλο, που ακούστηκαν σε όλο το κτίριο. Μετά είπε στους άλλους:

-    «Χώστε τα καυλιά σας στην κωλοτρυπίδα του κι εσείς!»

-    «Αποκλείεται!» είπα και πήγα να σηκωθώ, αλλά μάταια…

Με έσφιξε και μου έβαλε την πετσέτα στο στόμα. Ένιωσα ένα πουτσοκέφαλο να προσπαθεί να μπει στην τρύπα μου. Ο πόνος άρχισε να χτυπάει κόκκινο. Φώναζα αλλά δεν ακουγόμουν. Αυτοί γέλαγαν καθώς τα δάκρυα έτρεχαν ποτάμι.  Έλεγαν:

-    «Πούτσο ήθελες, πούτσο θα φας!»

Ένιωσα να σκίζομαι στα δύο! Αυτοί μπαινόβγαιναν με άνεση, ενώ εγώ είχα κοπεί στα δύο. Ο τρίτος, μου έβγαλε την πετσέτα και έχωσε το καυλί του στο στόμα. Μου τράβηξε τα μαλλιά και μου κούναγε το κεφάλι μου σε ένα ξέφρενο ρυθμό. Δεν άργησε να χύσει τα καυτά χύσια στο στόμα μου. Ο πουτσαράς μου είπε:

-    «Θέλω να τον χύσω στο στόμα!»

Και σηκώθηκε και μου τον έχωσε στο στόμα αδειάζοντας τα χύσια του. Κόντευα να πνιγώ γιατί και ο τρίτος έχωσε και αυτός την ψωλή του στο στόμα μου και άδειασε και αυτός τα χύσια του στο στόμα μου. Μετά με την γλώσσα μου, καθάρισα τις ψωλές τους και έφυγαν.

Κανονίσαμε το επόμενο ραντεβού μας και την υπόσχεση να φέρουν και άλλους φίλους τους.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")