Οι φίλαθλοι κι εγώ

Δημοσιεύθηκε από nicosia-cy
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Με κάλεσαν, όχι για να παρακολουθήσουμε τον ποδοσφαιρικό αγώνα, αλλά για να με ξεσκίσουν.

«Μάθαμε ότι κάνεις καταπληκτικές πίπες» μου είπε η φωνή στο κινητό. Παρέμεινα ψύχραιμος και ρώτησα ποιος είναι. Μου εξήγησε ότι δεν τον ξέρω, ότι πήρε τον αριθμό τηλεφώνου μου από ένα κοινό φίλο ο οποίος μάλιστα του έστειλε βίντεο την ώρα που του έκανα πίπα και με γαμούσε.

Ακουγόταν νεαρός, ήταν ευγενικός και όσο κι’ αν επέμενα δεν μου έλεγε ποιος είναι ο κοινός μας φίλος. Μου εξήγησε ότι το βράδυ, αυτός και η παρέα του, θα δούνε το ματς και θέλανε κάποιο σαν εμένα για να τους κάνει πίπα. Παρά το ότι μ’ ανησύχησε ότι κάποιος έδιδε τον αριθμό τηλεφώνου μου δεξιά κι’ αριστερά η όλη υπόθεση άρχισε να με καυλώνει. Απάντησα λοιπόν θετικά και συμφωνήσαμε την ώρα που θα πήγαινα στο σπίτι του. Πήγα περίπου μισή ώρα πριν το ματς στη διεύθυνση που μου έδωσε ο άγνωστος νεαρός. Χτύπησα τη πόρτα και μου άνοιξε ένας νεαρός όχι περισσότερο από 18 χρονών. Του είπα ποιος είμαι και μου είπε να περάσω στο σπίτι.

Το σπίτι προφανώς ήταν των γονιών του. Προχωρήσαμε στο σαλόνι και εκεί ήταν άλλα πέντε άτομα, κανένα μεγαλύτερο από είκοσι πέντε χρονών. Η τηλεόραση ήταν ανοικτή, τα παιδιά ήταν χαλαρά πίνοντας το ποτό τους και κάνοντας αστεία ο ένας στον άλλο. Ο Κωνσταντίνος (ο νεαρός που μου άνοιξε), με σύστησε στους υπόλοιπους. Μου πρόσφεραν ποτό και έκατσα . Μιλούσαμε για διάφορα στην αρχή χωρίς να υπάρχει καμιά νύξη γιατί ήμουν εκεί. Τα παιδιά ήταν εκεί για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Κάποιοι ήταν φαντάροι και κάποιοι φοιτητές. Οι γονείς του Κωνσταντίνου ήταν εκτός χώρας και έτσι είχαν όλο το σπίτι στη διάθεσή τους. Κάποιος τους είπε για μένα και σκέφτηκαν να με καλέσουν για καμιά πίπα. Τους είπα ότι είμαι στη διάθεσή τους και με ρώτησαν αν κάποιος ήθελε να γαμήσει αν είναι εντάξει μαζί μου. Και φυσικά ήταν εντάξει. Ήταν περισσότερο από εμφανές ότι άρχισαν να καυλώνουν. Τα σορτσάκια άρχισα να φουσκώνουν μπροστά και προσπαθούσαν με τα χέρια τους να βολέψουν τα καυλωμένα καυλιά τους. Μου είπαν ότι ήθελα να με δουν γυμνό. Είχαμε ακόμα καμιά δεκαριά λεπτά πριν αρχίσει το ματς και θέλανε να δούνε την τρυπούλα μου.

Σηκώθηκα, στάθηκα μπροστά από την τηλεόραση και έβγαλα τα ρούχα μου μένοντας μόνο με ένα στρινγκάκι. Γύρισα την πλάτη μου προς το μέρος τους και έσκυψα μπροστά παραμερίζοντας το λουράκι του στρινγκ για να δούνε το σφικτό κωλαράκι μου με την φρεσκοξυρισμένη τρυπούλα. Σάλιωσα ένα δάκτυλό μου και το έχωσα στη τρύπα μου βάζοντας το όλο μέσα χαλαρώνοντας τους μυς μου. Τα παιδιά τρελάθηκαν. Άρχισα να σχολιάζουν γελώντας και χαϊδεύοντας το πούτσο τους αραγμένοι στις πολυθρόνες τους και με μια μπύρα στο άλλο τους χέρι. Σιγά-σιγά, κάποιοι ξεθάρρεψαν. Ένας γονάτισε δίπλα μου και μου έπιασε το κώλο. Άρχισε να το χαϊδεύει και τελικά ένα από τα δάκτυλά του πίεζε απαλά την κωλοτρυπίδα μου. Πίεσε λίγο παραπάνω και το δάκτυλό του μπήκε λίγο μέσα. Αυτό φαίνεται ότι τον καύλωσε πολύ. Μαζί του όμως καύλωναν και τα άλλα παιδιά που παρακολουθούσαν το θέαμα.

-    Η κωλοτρυπίδα του είναι στενή και υγρή. Φωνάζει ότι θέλει πούτσο

είπε ενώ μου έχωνε το δάκτυλό του όλο και πιο βαθειά. Ένα άλλο παιδί γονάτισε δίπλα μου και με τις χούφτες του άρπαξε τον κώλο μου και άνοιξε τα κωλομάγουλα μου για να έχουν καλύτερο θέαμα όλοι και για να ευκολυνθεί ο άλλος για να χώσει ακόμα ένα δάκτυλο μέσα. Ασχοληθήκαν με το κώλο μου και την τρυπούλα μου βάζοντας μέσα τα δάκτυλά τους ενώ οι άλλοι απλά απολάμβαναν το θέαμα και καύλωναν παίζοντας τον μέχρι που άρχισε ο αγώνας. Τότε με φώναξε ο Κωνσταντίνος να κάτσω δίπλα του και ανάμεσα σε ένα άλλο παιδί. Βλέπανε τον αγώνα και σχολιάζανε, πίνανε μπύρα και τα παντελόνια τους ήταν κατεβασμένα μέχρι τα γόνατα και το καβλί τους στο χέρι τους. Έμειναν προσηλωμένοι στον αγώνα για αρκετή ώρα.

Ο Κωνσταντίνος πήρε το χέρι μου και το έβαλε στον πούτσο του και άπλωσε αναπαυτικά στο καναπέ με τα χέρια του πίσω. Τα δάκτυλά μου σφίχτηκαν γύρω από το μεγάλο γεμάτο φλέβες καβλί. Ήταν πολύ σκληρό δείχνοντας προς τα πάνω και από κάτω δύο τέλεια βαριά αρχίδια. Τον έπαιξα λίγο, χάιδεψα τα υπέροχα αρχίδια, όταν το παιδί που καθόταν στα αριστερά μου πήρε κι’ αυτός το χέρι μου και το ακούμπησε στον καυλωμένο πούτσο του. Και αυτός ήταν πολύ σκληρός, λίγο μικρότερος αλλά πιο χοντρός. Άρχισα να τους παίζω και τους δύο για αρκετή ώρα.

-    Σκύψε και γλείψε τον

είπε ο Κωνσταντίνος ενώ με το χέρι του άρχισε να πιέζει το κεφάλι μου προς τα κάτω. Έσκυψα και έδωσα όλη μου την προσοχή στο καβλί και τ’ αρχίδια του. Το κωλαράκι μου ήταν τώρα εκτεθειμένο στο παιδί στα αριστερά μου και άρχισε με το ένα του χέρι να ασχολείται με τη τρυπούλα μου ενώ με το άλλο έπαιζε το πούτσο του αφού και τα δύο μου χέρια πια ήταν στο πούτσο του Κωνσταντίνου. Έβαλα τη γλώσσα μου χαμηλά στην βάση των αρχιδιών του κι’ άρχισα να γλείφω το σημείο εκεί, ενώ με το χέρι μου έπαιζα το καβλί του. Πήρα στο στόμα μου το ένα του αρχίδι και άρχισα να το πιπιλώ απαλά. Μετά πήρα το άλλο και έκανα ακριβώς το ίδιο. Από εκεί χαμηλά ξεκίνησα να γλείφω το καβλί του μέχρι την κορυφή και η γλώσσα μου έπαιξε με την τρυπούλα που κατουρά. Τύλιξα τα χείλη μου γύρω από το πουτσοκέφαλο του και άρχισα να το πιπιλώ. Κατέβασα το κεφάλι και στην κυριολεξία κατάπια όλο το πούτσο του. Η μύτη μου ακούμπησε στις πουτσότριχες τους και το πηγούνι μου στ’ αρχίδια του. Αυτό τον τρέλανε. Με την παλάμη του πίεζε το κεφάλι μου στο καβλί του για να τον πάρω ακόμα πιο βαθειά.

Ο νεαρός δίπλα μου έβαζε και έβγαζε τα δάκτυλά του μέσα μου ενώ συνέχισε να χαϊδεύεται. Όλοι έβλεπαν τον αγώνα αλλά με την άκρη του ματιού τους έβλεπαν τι έκανα και το σχολίαζαν. Πολλές φορές δεν καταλάβαινα αν σχολίαζαν εμένα ή τον αγώνα.

-    Μας κάλεσες εδώ για να σε βλέπουμε να γλείφει μόνο εσένα;

διαμαρτυρήθηκε ένας ψηλός μελαχρινός.

-    Μην ανησυχείς. Θα μας γλείφει όλη νύχτα

είπε στο φίλο του.

-    Ώρα να γλείψεις και τους καλεσμένους μου

μου είπε και αυτό έκανα. Άρχισα από το φίλο που διαμαρτυρήθηκε. Καθόταν στην πολυθρόνα αναπαυτικά με τα πόδια ανοικτά. Παρακολουθούσε τον αγώνα ενώ ταυτόχρονα έπαιζε με το καβλί του. Γονάτισα ανάμεσα στα μπούτια του και άρχισα να γλείφω τα αρχίδια του, τον πούτσο του, να τον χώνω βαθειά στο στόμα και αυτός να τρελαίνετε από καύλα. Όταν κατάλαβα ότι έφτανε στα όριά του για να χύσει, τον παράτησα και πήγα στον επόμενο. Έκανα και σ’ εκείνο ακριβώς το ίδιο μέχρι που δεν άντεχε άλλο για να προχωρήσω στον επόμενο.

Όταν έγλυψα και τον τελευταίο, άρχισα και πάλι από τον πρώτο και αυτό συνεχίστηκε για όλο το ημίχρονο. Να κάθονται γύρω από μια τηλεόραση, να βλέπουν τον αγώνα και εγώ στα τέσσερα να πηγαίνω από πούτσο σε πούτσο για να τους γλείφω.

-    Θέλω να τον γαμήσω…

ανακοίνωσε ο ένας, ο πιο βαρβάτος. Ήταν ψηλός και γεροδεμένος με αρκετό τρίχωμα παντού και μεγάλο σκληρό καβλί.

-    Γάμησε τον πριν αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο

συμβούλεψε ένας από την παρέα. Ο ψηλός με άρπαξε από το χέρι και με τράβηξε για να με πάρει σε άλλο δωμάτιο αλλά κάποιος τον έκοψε.

-    Αν είναι να τον γαμήσεις, να τον γαμήσεις εδώ. Μπροστά μας. Τι; Ξαφνικά ντρέπεσαι;

-    Να ντραπώ εσάς; Όχι βέβαια. Απλά δεν ήθελα να νιώσετε μειονεκτικά

αστειεύτηκε ο νεαρός και με ανάγκασε να κάτσω κάτω στο πάτωμα.

-    Γιατί να νοιώσουμε μειονεκτικά;

-    Γιατί θα φάει τον καλύτερο πούτσο που έφαγε ποτέ του.

-    Θα τον γαμήσουμε όλοι κι αυτός θα κρίνει ποιος είναι ο καλύτερος γαμιάς.

Μιλούσανε για μένα λες και δεν ήμουνα εκεί. Σιγά-σιγά έπαψαν να είναι ντροπαλοί νεαροί και βάλθηκαν να αποδείξουν ότι είναι σκληροί και έμπειροι γαμιάδες. Άρχισα να απαιτούν από μένα, να μου μιλούν εξευτελιστικά και άσχημα, να με πιέζουν να κάνω πράγματα. Ξαφνικά ξεθάρρεψαν τόσο πολύ που τα δικά μου θέλω δεν είχαν σημασία. Ήμουν στα τέσσερα μπροστά απ’ όλους. Ήρθε πίσω μου γονατιστός και οδήγησε το καυλωμένο πούτσο του στην τρυπούλα μου. Με μια σπρωξιά μπήκε μέσα μου αρπάζοντας με από τη μέση και υποχρεώνοντας με να παραμείνω καρφωμένος στο πούτσο του παρά τον πόνο. Άρχισε να κάνει πέρα δώθε την λεκάνη του γαμώντας με στην αρχή απαλά. Έβγαζε έξω όλο τον πούτσο του και μου τον κάρφωνε και πάλι χωρίς να τον αγγίξει. Οι υπόλοιποι, άρχισαν να τον προτρέπουν για να με γαμήσει πιο δυνατά, πιο άγρια. Ένας γονάτισε μπροστά μου, άρπαξε το κεφάλι μου και το πίεσε πάνω στο πούτσο του. Παρ’ ολίγο να πνιγώ όταν μου τον έχωσε όλο βαθειά στο λαρύγγι μου. Ο ένας μου γαμούσε το κώλο και ο άλλος το πρόσωπο. Ήταν απαιτητικοί και άγριοι. Γαμούσαν για να αποδείξουν ότι ήταν οι καλύτεροι. Οι υπόλοιποι παρακολουθούσαν και φώναζαν ενθουσιασμένοι περιμένοντας την σειρά τους.

Το δεύτερο ημίχρονο αρχίζει και έτσι φροντίζουν και οι δύο να χύσουν ουρλιάζοντας από ικανοποίηση. Τα ήπια όλα αυτού που έχυσε στο στόμα μου, ενώ ο άλλος τον έχωσε όσο βαθειά μπορούσε χύνοντας στο προφυλακτικό στο κώλο μου. Βγήκε από μέσα μου, έβγαλε το προφυλακτικό και με ανάγκασε να καταπιώ όλο το περιεχόμενο του. Κάθισαν πάλι όλοι για να παρακολουθήσουν το υπόλοιπο του αγώνα και με βάλανε και πάλι να τους γλείφω τον πούτσο και τα αρχίδια μέχρι να τελειώσει το ημίχρονο. Ήταν όλοι πολύ καυλωμένοι με εμένα ανάμεσα στα πόδια τους να τους γλείφω το καυλί, ενώ αυτοί έπιναν το ποτό τους, κάπνιζαν το τσιγάρο τους , έβλεπαν την ομάδα τους να νικά και πίεζαν το κεφάλι μου για να μου τον χώσουν όλο στο στόμα.

Κάποιοι δεν άντεξαν και άρχισα να χύνουν στο στόμα μου και εγώ τα κατάπινα όλα λαίμαργα. Ένας άλλος δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να τελειώσει ο αγώνας και ήρθε από πίσω μου να με γαμήσει στήνοντας με, με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να βλέπει και την τηλεόραση. Ακολούθησαν κι’ άλλοι. Άλλοι στο κώλο και άλλοι στο στόμα μου. Νόμιζα ότι θα τέλειωνε το αγώνας και θα τέλειωνε και το γαμήσι. Ξέχασα ότι ήταν τόσο νέοι. Με το που έχυναν, σε δύο λεπτά ήταν πάλι έτοιμοι για να γαμήσουν. Έμεινα εκεί όλο το βράδυ. Με γαμούσαν και με εξευτέλιζαν προσπαθώντας να αποδείξουν ότι ήταν οι καλύτεροι γαμιάδες. Όταν πήγα σπίτι μου ήμουν ξεσκισμένος από παντού, γεμάτος χύσια και κάτουρα. Ήταν πράγματι όλοι τους πολύ καλοί γαμιάδες. Υποσχέθηκαν, ότι δεν θα περιμένουμε τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα για να με γαμήσουν και πάλι.

(Copyright protected OW ref: 66725)