Ο Γιώργος και ο Γιώργος

Δημοσιεύθηκε από hard lock
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Μετά το Ματς, ακολούθησε ξεκαύλωμα...

-    Έλα ρε θα έρθεις να δούμε το ματς;

με ρωτούσε στο τηλέφωνο ο πρώτος ξάδερφος της κοπέλας μου, καστανός, 1.85 ύψος, 95 κιλά, straight, χωρισμένος. Τελείωσε το ματς νικώντας 1-0 η ομάδα του, βρίσκοντας μας ξαπλωμένους και τους δύο στους καναπέδες, πίνοντας μπύρα. Μέχρι εκείνη την στιγμή δεν ήξερε ούτε τις προτιμήσεις μου στο σεξ αλλά και πότε δεν είχαμε δώσει καμία αφορμή ο ένας στον για τα γούστα μου.

Σηκώθηκε όρθιος ήρθε μπροστά μου πιάνοντας το χέρι μου το ακούμπησε πάνω στον καβάλο του που είχε αρχίσει να αλλάζει επικίνδυνα σχήμα λέγοντας μου πως ξέρει τα πάντα για μένα δείχνοντας μου στο tablet το προφίλ μου στο xstream.

-    Έλα, μου λέει… θα σ' αρέσει.

Κάθεται δίπλα μου και αρχίζει να με χαϊδεύει. Σε δευτερόλεπτα, κάγκελο ο πούτσος μου. Είναι κάτι λιγότερο από 19 πόντους και τους ένιωθε όλους χαϊδεύοντας με πάνω από την φόρμα. Ο δικός του αρκετά μεγαλύτερος. Τον κοίταξα και όρμηξα να τον φιλήσω, χώνοντας την γλώσσα μου στο στόμα του. Φιλιόμασταν για αρκετή ώρα, μέχρι που σταμάτησα. Ξεκουμπώνοντας το τζιν του, η ψωλάρα του πετάχτηκε από το σλιπ του σαν ελατήριο. Τη χούφτωσα και άρχισα να του την παίζω. Πλησίασα και του έδωσα ένα φιλί στο κεφαλάκι που είχε γίνει κατακόκκινο και μεγάλο σαν μανιτάρι. Ξεκίνησα να τον ρουφάω λαίμαργα και δυνατά, βάζοντας όσο περισσότερο μπορούσα μέσα στο στόμα μου. Ο Γιώργος είχε κλείσει τα μάτια και μου επέβαλε τον ρυθμό του στην πίπα που του έκανα, μη βλέποντας τον γείτονα του τον Γιώργο να έχει καθίσει στην μπαλκονόπορτα και να μας κοιτάει τρίβοντας το καυλί του.

Ο γείτονας Γιώργος, κοντά στα 60, ερεθισμένος από αυτό που έβλεπε, ήρθε μπροστά μου και άρχισε να τραβάει μαλακία, τρίβοντας την ψωλή του στο μάγουλο μου και ζητώντας με να τον ρουφήξω και αυτόν. Αρκετά μικρότερος σε μέγεθος και από τον δικό μου. Χωρίς να χάσω ευκαιρία, τον βούτηξα από τα αρχίδια, χώνοντας όλο σχεδόν στο στόμα μου. Βόγκηξε ο γείτονας, λέγοντας μου ότι κάνω υπέροχα τσιμπούκια. Συμφώνησε και ο Γιώργος χτυπώντας το κοντάρι του στο πλάι μου.

Τους έγλειφα για αρκετή ώρα εναλλάξ, μέχρι που πρώτος έχυσε στο στόμα μου ο γείτονας ξεφωνίζοντας και μετά ο ξάδερφος στο ξυρισμένο μου κρανίο, γεμίζοντας με χύσια σε όλο σχεδόν το πρόσωπο. Εγώ είχα αντοχές και έτσι αναγκάστηκα να τον παίξω αρκετή ώρα μέχρι να χύσω πάνω στο εσώρουχο του Γιώργου.

Η βραδιά συνεχίστηκε με μεγαλύτερη ένταση στην κρεβατοκάμαρα του, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 66677)