Ο ταχυδρόμος τον ήθελε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Την πρώτη μου ομοφυλοφιλική εμπειρία την έζησα πριν πολλά χρόνια, το 1975 όταν ήμουν 18 χρονών. Μόλις είχα τελειώσει τότε το γυμνάσιο και παρακολουθούσα μαθήματα σε μια απογευματινή σχολή εργοδηγών. Έτσι είχα τα πρωινά ελεύθερα.
Το σπίτι που έμενα ήταν μονοκατοικία και το παράθυρο στο δωμάτιό μου έβλεπε στην αυλή του σπιτιού. Ήταν άνοιξη και κοιμόμουν με το παράθυρο ανοιχτό, φορώντας μόνο το σλιπάκι μου. Μόλις είχα ξυπνήσει και είχα κάτι πρωινές καύλες φοβερές. Για να ξεχαρμανιάσω άρχισα να τον παίζω. Τότε ακούω την αυλόπορτα να ανοίγει και τον ταχυδρόμο να φωνάζει για γράμμα. Ήξερα τον ταχυδρόμο και γνώριζα και τις φήμες που τον ήθελαν να τον παίρνει. Από περιέργεια βγαίνω στο παράθυρο για να του μιλήσω. Μόλις με βλέπει κοντοστάθηκε και βλέποντας τον πούτσο μου να φουσκώνει μέσα στο σλιπάκι μου λέει:
«Βλέπω καύλες. Τι λες για να τις σβήσουμε;».
Λιγότερο από περιέργεια τώρα και περισσότερο για ξεχαρμάνιασμα του λέω «εντάξει», και πηγαίνω να του ανοίξω την πόρτα. Μπαίνει μέσα και πάμε κατευθείαν στο δωμάτιό μου. Κλείνω τι παράθυρο και κάθομαι στο κρεβάτι. Αυτός αφήνει την τσάντα του στο πάτωμα και κάθεται δίπλα μου. Απλώνει το χέρι μέσα στο σλιπάκι μου, χουφτώνει τον πούτσο μου κι αρχίζει να τον παίζει. Η αίσθηση του χεριού του με τρέλανε. Με ξαπλώνει στο κρεβάτι και μου βγάζει το σλιπάκι.
Γδύνεται κι αυτός, ξαπλώνει δίπλα μου, κι αμέσως το χέρι του ξαναπιάνει τον πούτσο μου. Όπως ήταν γυρισμένος στο πλάι ανεβάζει το πόδι του πάνω στα δικά μου και μετά κάθεται πάνω μου. Σκύβει και παίρνει τον πούτσο μου στο στόμα του. Τι καύλα ήταν αυτή!
Απλώνει το χέρι του στο πάτωμα και μέσα από την τσάντα βγάζει ένα βαζάκι βαζελίνη. Εγώ πια ήμουν έτοιμος για όλα. Βάζει μια γερή ποσότητα στο χέρι του και φέρνοντάς το πίσω την άπλωσε στον κώλο του. Σηκώνεται λίγο και στέκεται πάνω από τον καυλωμένο πούτσο μου. Κάθεται σιγά-σιγά και νοιώθω τον πούτσο μου να χώνεται στο κωλάντερό του. Τι αίσθηση! Τι φλόγα! Πώς έκαιγε έτσι ο κώλος του.
Άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω μου κι εγώ αισθανόμουν τον πούτσο μου να χώνεται ως τ’ αρχίδια μέσα του. Λένε ότι όταν έχεις κατουρόκαυλες, κάνεις πολλή ώρα να χύσεις. Έχουν δίκιο. Όργωνα τον κώλο του και δεν έλεγα να χύσω.
Ξαφνικά σηκώνεται, ξαπλώνει ανάσκελα, σηκώνει τα πόδια και μου λέει να του τον χώσω βαθιά. Έκανα ότι μου είπε. Πιάνω τον πούτσο μου και του φορμάρω στο κωλάντερο. Άρχισα να τον γαμάω με δύναμη. «Γάμα με γαμιά μου, ξέσκισέ με, γάμα την κωλάρα μου, χύσε με γαμιά μου.» Αυτό έκανα. Τη στιγμή που κόντευα να χύσω, λες και το κατάλαβε μου χουφτώνει τα κωλομάγουλα και χώνει το δάχτυλό του που είχε ακόμα βαζελίνη στον κώλο μου. Αυτό ήταν. Τα χύσια μου πετάχτηκαν με δύναμη και γέμισαν την κωλάρα του. Τι χύσι ήταν εκείνο!
Έχοντας τον πούτσο μου ακόμα μέσα του πιάνω το δικό του κι αρχίζω να του τον παίζω. Δεν πρόλαβα. Δυο-τρεις φορές και τα χύσια του πετάχτηκαν καυτά πάνω μας.
Βογκώντας με τράβηξε πάνω του και κόλλησε το στόμα του στο δικό μου. Τα καυτά γλωσσόφιλα και τα χάδια μας μου ξανασήκωσαν τον πούτσο κι όπως δεν είχα βγεί από μέσα του άρχισα πάλι να τον γαμάω. Ένοιωσα και το δικό του πούτσο ανάμεσά μας να ζωντανεύει. Σηκώνω το ένα πόδι του στον ώμο μου και έχοντας το άλλο ανάμεσα στα δικά μου άρχισα ένα σιγανό κι αισθησιακό γαμήσι. Πιάνω τον πούτσο του και συγχρονίζω το χέρι μου με τον πούτσο μου. «Μη κουνιέσαι», μου λέει κι αρχίζει να ρουφάει τον πούτσο μου με τον κώλο του. Δεν ξέρω πως το έκανε, όμως έβλεπα τον πούτσο μου να χώνεται μέσα του χωρίς εγώ να κουνιέμαι καθόλου.
Έσφιγγε και ξέσφιγγε τη σούφρα του με ρυθμό κι ένοιωσα τ’ αρχίδια να ξαναγεμίζουν με χύσια.
«Χύνω παλιόπουστρα», του φωνάζω, «χύνω πουτάνα» κι αρχίζω εγώ να του χώνω με δύναμη και να του παίζω πιο γρήγορα τον πούτσο.
«Χύσε με τώρα», φωνάζει, «χύσε μαζί μου».
Αμέσως ο πούτσος μου άρχισε να τινάζεται μέσα του και ταυτόχρονα το χέρι μου πλημμύρισε από τα χύσια του.
Μόλις ξαναβρήκαμε τις ανάσες μας σηκωθήκαμε και μπήκαμε στο μπάνιο.

Περιμένω σχόλια για τη συνέχεια.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")