Χειμωνιάτικα σε παραλία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Την περασμένη εβδομάδα και λόγου καλοκαιρίας πήγα se παραλία (σε γνωστή περιοχή που μαζεύονται γυμνιστές και κωλομπαράδες) ένα μεσημεράκι για μπάνιο. Δεν είχε παρά πολύ κόσμο. Γδύθηκα και ξάπλωσα μπρούμυτα να χαλαρώσω και να με δει ο ήλιος. Κάθε τόσο περνούσε κανένας περαστικός αλλά όχι τίποτα ενδιαφέρον.

Ξαφνικά ακούω μια φωνή «ωραίο χρώμα έχεις» μου λέει. Σηκώνω το κεφάλι μου και αντικρίζω έναν 45αρη με ελαφρώς γκρίζα μαλλιά. Γονάτισε δίπλα μου και με ρωτάει «έχεις κάνει πολλά μπάνια» «Λίγα» του απαντάω. και τον είδα που κοιτούσε στον κώλο μου. Κατευθείαν άρχισε και μου χαϊδεύει την πλάτη κατεβάζοντας το χέρι του προς τα κάτω.

Κατέβασα πάλι το κεφάλι μου και τον άφησα να με χαϊδεύει. Το χέρι του κατέβηκε στον κώλο μου και άρχισε να χαϊδεύει τα κωλομάγουλα με κυκλικές κινήσεις.

«Σου αρέσει» με ρωτάει

«Μμμμμμ» απαντάω

σκύβει και μου φυλάει τα κωλομάγουλα. Αισθάνομαι την ανάσα του στον κώλο μου και σχεδόν κατευθείαν μου τα ανοίγει και χώνει την γλώσσα του στην τρύπα μου. Τινάχτηκε το κεφάλι μου στον αέρα και μου φεύγει ένας δυνατός αναστεναγμός. Δεν το περίμενα καθόλου και με έπιασε εντελώς απροετοίμαστο για κάτι τέτοιο. Κοιτάω στο βουνό πάνω και αντίκρισα μακριά δυο άτομα να κοιτούν. Με είχε καυλώσει τόσο πολύ που δεν με ένοιαζε που με περναν μάτι. Συνέχιζε να μου κρατάει τα κωλομάγουλα ανοιχτά και να με ανοίγει με την γλώσσα του. Με είχε τρελάνει. Να γλείφει την κολάρα μου και να με κάνει να αναστενάζω σαν πουτάνα. «Τι καύλα είσαι» μου είπε « Τι κολάρα είναι αυτή. Σηκώθηκε έβγαλε το παντελόνι και τα εσώρουχα του και έπιασε ένα προφυλακτικό. «Ετοιμάσου» μου είπε «τώρα θα σε γαμήσω» στήνομαι στα τέσσερα και έρχεται από πίσω. Μου των ακουμπάει κατευθείαν και άρχισε να σπρώχνει. Ούτε καν είχα κοιτάξει να δω την πούτσα του. Την αισθάνθηκα όμως σκληρή σαν πέτρα. Ο κωλος μου δεν άνοιγε και συνέχιζε αυτός να πιέζει. Ξαφνικά μπαίνει το κεφάλι του μέσα.

«Αααουυυ Με πονάς του λέω. Το βγάζει και με αφήνει. Γυρνάω για πρώτη φορά να δω «το εργαλείο» Ήταν χοντρό και μεγάλο. Δεν με είχε ξανά πάρει τέτοιο πράγμα. Βάζω δυο δάκτυλα μου στην τρύπα μου και άρχισα να ανοίγω όσο μπορούσα την κολάρα μου. Έτσι μπράβο αγόρι μου. Χαλάρωσε την τρυπούλα σου. Βγάζω τα δάκτυλα μου και ξαναβάζει την πουτσοκεφαλη του στην τρύπα μου. Αυτή την φορά δεν δυσκολεύτηκα τόσο πολύ και ούτε εγώ πόνεσα. Αισθανόμουνα την τεράστια πούτσα να με γεμίζει σιγά σιγά μέχρι μέσα.

Με είχε γεμίσει και ο κωλος μου ήταν γεμάτος με την χοντροπουτσα του. άρχισε να με γαμάει κρατώντας με από τους γοφούς.

«καύλα» ψιθύριζε συνέχεια και έμπαινε βαθιά μέσα μου. Μου άνοιγε τον κώλο μου και κοιτούσε την πούτσα του που εξαφανιζόταν μες την κολάρα μου. Δεν κράτησε πολύ. Ήταν πολύ καυλωμένος. Ξαφνικά τον αισθάνομαι να με σφίγγει και να τρομπάρει τον πούτσο γρήγορα μέσα έξω. Έσπρωξε δυνατά μέσα και του φεύγει μια κραυγή. «χυνωωωωω» Τον βγάζει και μένω με τον κώλο στον αέρα να ανοιγοκλείνει ο κώλος μου με σφυγμούς.

«Τι καυλιάρικη κολάρα είναι αυτή» μου έλεγε ξανά και ξανά. «κολάρα για πήδημα»

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")