Πρώτη φορά με τον συμμαθητή (5o μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Σύνδεση με το προηγούμενο: Δε ξέρω τι μου συνέβαινε αλλά είχα πάει και με τον κολλητό του Κώστα. Ήμουν χαμένος. Με πήγε ο Δημήτρης στη πολυκατοικία που έμενε ο Κώστας. Εκείνος μάλλον με είχε ξεχάσει, δεν θυμόταν ότι θα πήγαινα καθώς βρέθηκα αντιμέτωπος με μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Έφτασα στη πόρτα του, χτύπησα και μου άνοιξε μια κοπέλα που φορούσε μονάχα κάτω εσώρουχο και ένα αντρικό μπλουζάκι. Κόμπλαρα. Δεν πίστευα τι έβλεπα και ευχόμουν να χα χτυπήσει λάθος. Δυστυχώς την στιγμή που με ρώτησε αν θέλω κάτι μπήκε μέσα ο Κώστας και χωρίς να με δει είπε…

-    Ποιος είναι μωρό μου;

αναφερόμενος στη κοπελιά. Όταν με είδε τα έχασε.

-    Για σήμερα ήταν;

ψέλλισε και δεν ήξερε πως να το αντιμετωπίσει. Για μια στιγμή δεν με ένοιαζαν όλα όσα του είχα κάνει εγώ κρυφά και είχα επικεντρωθεί στην δική του απάτη.

-    Να σου εξηγήσω,

είπε.

-    Τι να του εξηγήσεις;

ρώτησε απορημένη η κοπέλα.

-    Θα σου πω εγώ, της είπα , τι κάνεις εδώ με τον Κώστα;

-    Ό,τι κάνει ένα ζευγάρι μόνο στο σπίτι του.

-    Ζευγάρι; Από που κι έως που ζευγάρι;

-    Εσένα τι σε νοιάζει; 3 μήνες είμαστε τώρα μαζί.

Σάστισα.

-    3 μήνες; Δεν θυμάμαι να χωρίσαμε. Με μένα είναι πολύ περισσότερο,

είπα θυμωμένος.

-    Τι εννοείς;

-    Αυτό που κατάλαβες!

Η κοπέλα δεν πίστευε στα αυτιά της, πήρε πρόχειρα τα πράγματα της και έφυγε χωρίς να πει τίποτα γεμάτη νεύρα.

-    Δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου,

του είπα και έφυγα και εγώ τελειωμένος συναισθηματικά. Πήρα τον Δημήτρη γρήγορα τηλέφωνο και του είπα να πάει στο ξενοδοχείο. Κατέβηκα κάτω, περίμενα λίγη ώρα μέχρι να βρω ταξί, μόλις βρήκα μπήκα και πήγα στο ξενοδοχείο. Ανέβηκα πάνω και από τη ταραχή μου δεν έβρισκα το κλειδί. Χτύπησα και μου άνοιξε ο Δημήτρης.

-    Τι έγινε; Τι έχεις;

μου είπε.

-    Δεν μπορώ να στα εξηγώ τώρα,

είπα και τον φίλησα στο στόμα.

-    Τι κάνεις; Εσύ δεν ήθελες. Ο Κώστας που είναι;

-    Χέσε τον Κώστα και κάνε με δικό σου τώρα.

Είχε παράξενο ύφος όμως δεν αρνήθηκε. Μου έβγαλε τη μπλούζα και έβγαλε και τη δική του. Κατεβάσαμε τα παντελόνια και εν τέλει μείναμε τελείως γυμνοί. Με φίλαγε διαρκώς χαϊδεύοντας με στη πλάτη μέχρι που με έριξε στο κρεβάτι. Δεν ήθελε προκαταρκτικά λόγω της έντονης στιγμής. Κατ' ευθείαν μου σήκωσε τα πόδια και χώθηκε μέσα μου. Ξέχασα τον Κώστα, δεν ήθελα να τον θυμάμαι και απολάμβανα τον Δημήτρη. Με πηδούσε με ρυθμό κάνοντας με να αναστενάζω.

-    Σ’ αρέσει μωρό μου; Σε θέλω μόνο για μένα.

-    Είσαι τέλειος Δημήτρη μου. Συνέχισε έτσι.

Το στήθος του συγκρουόταν με το δικό μου την στιγμή που η πούτσα του κυριαρχούσε μέσα μου. Μια στιγμή ένιωσα το καυτό του τελείωμα μέσα μου και το βογκητό του πρόδιδε τεράστια ικανοποίηση. Βγήκε και μείναμε ξαπλωμένοι. Μετά από επιμονή του, του είπα τον λόγο που έφυγα έτσι από τον Κώστα και του είπα πως ήθελα να πάω μαζί του αλλά η αγάπη μου για τον Κώστα δεν με άφηνε. Αλλά αυτό είχε τελειώσει. Το κατάλαβε αν και στο βλέμμα του έβλεπα πως ήξερε ότι τον Κώστα δεν τον ξεχνάω εύκολα.

Συνεχίζεται...

 

(Copyright protected OW ref: 66288)