Πρώτη εμπειρία στα 55 του

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Φίλοι της σελίδας γεια σας. Θέλω να σας αφηγηθώ κι εγώ μια εμπειρία μου, που άλλαξε τη ζωή μου.

Είμαι εκεί γύρω στα 55 και αν και όλα τα χρόνια μου ήξερα πως θα ήθελα να γνωρίσω ερωτικά έναν άντρα, δεν το είχα τολμήσει και η ζωή μου η σεξουαλική ήταν πλούσια αλλά μόνο με γυναίκες.

Πριν από κάποιους μήνες, εκεί κατά το καλοκαίρι, οδηγούσα σε επαρχιακό δρόμο. Σε κάποιο σημείο συνάντησα δυο νεαρούς με ένα μηχανάκι που μου κάνανε σήμα να σταματήσω. Είχε χαλάσει το μηχανάκι και μου ζήτησαν να τους πάρω μαζί μου μέχρι την πιο πέρα πόλη. Τους πήρα και o ένας κάθισε δίπλα μου, ενώ ο άλλος πίσω. Έκανε ζέστη και τα δυο παλικάρια φορούσαν λεπτά παντελόνια και αμάνικες μπλούζες. Ο ιδρώτας τους γέμισε το αυτοκίνητο και με ερέθισε.

Τα κορμιά τους ήταν γυμνασμένα και δεν μπόρεσα να μην ρίξω το βλέμμα μου μέσα από το καθρεφτάκι στον πίσω νεαρό που ο καβάλος του φούσκωνε ερεθιστικά. Δεν ξέρω τι με έπιασε και άπλωσα το χέρι μου να πάρω από το ντουλαπάκι ένα cd και επίτηδες άγγιξα το μπούτι του διπλανού μου. Να μην τα πολυλογώ σε λίγο είχαμε πιάσει κουβέντα για σεξ και πόσο αυτοί οι δυο έτσι νέοι και ωραίοι που ήταν θα το ευχαριστιόντουσαν. Τότε γυρνά ο διπλανός μου, με πιάνει από το γόνατο και μου λέει...

- Το σεξ δεν είναι απαραίτητο να γίνεται μόνο με γυναίκες...

και το χέρι του χώνεται στον καβάλο μου και χουφτώνει τον ορθωμένο μου πούτσο.

- Σε πειράζει αυτό που κάνω;...

με ρωτά. Εγώ από την ταραχή μου κόντευα τα ρίξω το αυτοκίνητο στο χαντάκι.

- Γιατί δεν σταματάς κάπου για να μη σκοτωθούμε;...

μου λέει αυτός που ήταν στο πίσω κάθισμα. Σαν υπνωτισμένος υπάκουσα και παρκάρισα σε ένα ξέφωτο. Βγήκαμε και χωθήκαμε στο δάσος. Σε λίγο σταματήσαμε και οι δυο τους στάθηκαν ακίνητοι. Άνοιξαν τα πόδια τους. Με κοίταξαν ειρωνικά στα μάτια μου είπε ο ένας.

- Ήρθε η ώρα να πάρεις αυτό που θες.

Κατάλαβα τι εννοούσε και γονάτισα μπροστά τους. Άπλωσα τις δυο παλάμες μου και χούφτωσα τα δυο καυλιά τους. Μόνοι τους κατέβασαν παντελόνια και μποξεράκια και οι πούτσες τους βρέθηκαν δίπλα στο στόμα μου. Όμορφες πούτσες, χοντρές, σκουρόχρωμες και με φλέβες. Εκεί γύρω στα 18 εκατοστά η καθεμιά τους. Τις άγγιξα και ξαφνικά δεν ήξερα πια τι έκανα. Τις έγλειφα, μπουκωνόμουν πότε με τη μια και πότε με την άλλη.

- Εσύ με τα ρούχα θα κάτσεις;

μου λέει ο ένας. Είχα τρελαθεί. Σηκώθηκα γδύθηκα και τους ζήτησα να γυμνωθούν κι αυτοί μα αρνήθηκαν. Έτσι αναγκάστηκα να γονατίσω ξανά και αγκαλιάζοντας τα υπέροχα γυμνά κορμιά τους, να χωθώ μέσα στη μυρωδιά τους και να συνεχίσω το τσιμπούκι μου. Ο πρώτος έχυσε πάνω στο πρόσωπό μου. Ούρλιαζε καθώς έχυνε και μετά ακολούθησε ο δεύτερος που όμως ήθελε να καταπιώ όλα του τα χύσια.

Μετά με βάλανε να παίξω τη δική μου πούτσα μέχρι να χύσω κι εγώ. Με κοιτάγανε και σχολιάζανε πόσο χοντρή την έχω και πως θέλουν να δουν πόσο χύσι θα μου βγει.

- Τελικά θα τον αφήσουμε να φύγει αγάμητος;

είπε ο ένας και ο άλλος όπως ήμουν πεσμένος στο χώμα, μου τον ακούμπησε τον κώλο.

- Δεν πιστεύω να έχεις αντίρρηση;...

ρώτησε και όταν εγώ είπα ναι, γέλασε και είπε,

- ας το αφήσουμε για κάποια άλλη φορά.

Μετά πια ντυθήκαμε, πήγαμε στο αυτοκίνητο και συνεχίσαμε για την πόλη. Κλείσαμε ραντεβού για το ίδιο βράδυ. Είχα αποφασίσει να τους στηθώ στα τέσσερα. Το τι τελικά έγινε, θα το στείλω μια άλλη φορά.

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")