Πειραματισμοί

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Ήμουν μικρός ακόμα. Έμενα σε μια επαρχιακή πόλη της Μακεδονίας. Εκείνη την περίοδο έκανα πολύ παρέα με ένα παιδί ένα χρόνο μεγαλύτερο μου τον Δημήτρη. Πηγαίναμε βόλτες με τα ποδήλατα, παίζαμε με αεροβόλα, εξερευνούσαμε εγκαταλειμμένα σπίτια και γενικά κάναμε ότι θα ήθελε ένα παιδί στην ηλικία μας να κάνει για να περάσει ευχάριστα το καλοκαίρι του και με το παραπάνω καθώς οι γονείς και των δύο δούλευαν και οι γιαγιάδες που είχαν αναλάβει να μας προσέχουν ήταν αρκετά ελαστικές.

Τελευταία, μια καινούρια ιδέα μας είχε έρθει. Να κάνουμε ένα δικό μας μέρος όπου θα το είχαμε σαν καταφύγιο, κάτι που κανένας δεν θα ήξερε ότι υπάρχει, σαν ένα μικρό σπιτάκι. Είχαμε βρει και το τέλειο μέρος. Απέναντι από το σπίτι μου υπήρχε μια αλάνα, ένα μεγάλο οικόπεδο πού έμενε ανεκμετάλλευτο, το οποίο ήταν γεμάτο μεγάλους θάμνους και δέντρα σαν ένα μικρό δάσος στην γειτονία. Έτσι ξεκινήσαμε. Πήραμε κάποιες παλέτες από οικοδομές, νάιλον, και προσέχοντας να μην τσακίσουμε τους πρώτους θάμνους ώστε να μην προδίδει κάτι την παρουσία μας, ανοίξαμε "μονοπάτια" στο εσωτερικό των υπόλοιπων. Στο τέλος, στην μέση της θαμνώδους έκτασης, στήσαμε τις παλέτες γύρω-γύρω σε ορθογώνιο σχήμα , βάλαμε και το νάιλον από πάνω και τα δέσαμε όλα με σύρμα. Τέλος. Είχαμε την "καλύβα" μας, σχεδόν αδύνατο να την ανακαλύψει κάποιος. Ήμασταν πολύ χαρούμενοι. Αρκούσε να παραμερίσουμε προσεκτικά κάποιος θάμνους και να περπατήσουμε μέσα στα μονοπάτια που είχαμε φτιάξει και ήμασταν σε έναν κόσμο κρυφό που είχαμε φτιάξει για εμάς.

Αρχίσαμε να πηγαίνουμε αρκετά συχνά, πήραμε κρυφά και ένα παλιό στρώμα από την αποθήκη της γιαγιάς του Δημήτρη για να καθόμαστε ή να ξαπλώνουμε και μιλούσαμε για διάφορα, ή παίζαμε διάφορα παιχνίδια εκεί όταν έβρεχε, καθώς από τους τόσους θάμνους και δέντρα, σχεδόν δεν περνούσε σταγόνα. Μια μέρα παίζοντας σε μια νεόχτιστη οικοδομή βρήκαμε ένα περιοδικό πορνό πεταμένο. Εγώ δεν είχε τύχει να δω ποτέ, ενώ ο Δημήτρης είχε δει. Αποφασίσαμε να το κρύψουμε και να πάμε στο κρησφύγετο μας να το δούμε με τη ησυχία μας. Έτσι φτάσαμε και αρχίσαμε να το ξεφυλλίζουμε. Είχε πολλές και εντελώς πρόστυχες εικόνες με παρτούζες, με πίπες και γενικά τα πάντα. Μετά από λίγη ώρα μου είχε σηκωθεί, και από το φούσκωμα στο σορτς του Δημήτρη, κατάλαβα ότι έπαθε το ίδιο.

-    Πω… πω ρε μαλάκα τι μουνί είναι αυτό; Να το είχαμε εδώ τώρα ε;

είπε ο Δημήτρης και έτριψε τον καυλωμένο του πούτσο πάνω από το παντελόνι. Εγώ ένοιωθα κάπως αμήχανα, αλλά είχα καυλώσει απίστευτα με την όλη φάση και ήθελα να χαϊδέψω και εγώ τον δικό μου, αφού όμως πρώτα τον έφτιαχνα λίγο μέσα στο γαμημένο τζιν σορτσάκι που φορούσα και με πίεζε. Ξεκούμπωσα έτσι το πάνω κουμπί και έβαλα το χέρι μου μέσα. Ο Δημήτρης που δεν είχε σταματήσει να τον τρίβει, βλέποντας με έβαλε και αυτός το χέρι του μέσα στο σορτσάκι του και άρχισε να τον παίζει. Έτσι άρχισα να κάνω και εγώ το ίδιο. Η καύλα που είχα ήταν απίστευτη και ήθελα να τον παίξω αλλά το τζιν με εμπόδιζε αρκετά. Ξεκούμπωσα άλλα δυο κουμπιά και σκεπάζοντας το καυλί μου με την μπλούζα μου άρχισα να τραβάω μαλακία με τον κολλητό μου 20 εκατοστά μακριά μου. Τότε ήρθε η πρώτη μου έκπληξη.

-    Μαλάκα, με ενοχλεί το γαμημένο δεν μπορώ, έχει πιαστεί το χέρι μου,

είπε ο Δημήτρης και με αυτά τα λόγια ανασηκώθηκε, κατέβασε λίγο το παντελόνι του, και άφησε τον πούτσο του ελεύθερο έξω, μπροστά μου. Εγώ κόλλησα για λίγο και κοιτούσα το χοντρό του καυλί, που ανεβοκατέβαινε μέσα στη χούφτα του. Δεν ήταν πολύ μεγάλο, περίπου 14 πόντους, ενώ το δικό μου ήταν ήδη 16, αλλά ήταν πιο χοντρό από το δικό μου. Αφού συνεχίσαμε για λίγο, γυρνώντας σε εμένα και κοιτώντας στο παντελόνι μου, μου είπε χαμογελώντας:

-    Δεν θα το βγάλεις εσύ ρε; Τι ντρέπεσαι, το ίδιο πράμα έχουμε άντρες είμαστε και οι δυο. Εσύ είδες το δικό μου άντε δείξε μου και το δικό σου, θα είσαι και πιο άνετα.

Η αλήθεια ήταν ότι ήθελα πολύ να τον βγάλω και να αρχίσω να τον παίζω, απλά μέχρι να μου το πει κολλούσα και ντρεπόμουν. Λίγο όμως τα λόγια του λίγο και η καύλες που είχα και έκαναν τον πούτσο μου να κοντεύει να σπάσει, κατέβασα το παντελόνι μου τον έβγαλα έξω και άρχισα να τον παίζω και εγώ μπροστά του.

-    Μαλάκα μεγάλη την έχεις…

είπε μετά από λίγο κοιτώντας το καυλί μου.

-    Εμένα είναι λίγο πιο χοντρό όμως μάλλον ε;

-    Έτσι νομίζω και εγώ…

είπα εγώ κοιτώντας τον πούτσο του.

-    Λοιπόν κάτσε να δούμε, είπε. Πάρε λίγο το χέρι σου…

και το έκανα. Τότε ήρθε η δεύτερη έκπληξη. Όπως είχε το χέρι του γύρω από τον πούτσο του το σήκωσε αργά προσπαθώντας να μην χαλάσει τον κύκλο στο χέρι του από το κενό . που έδειχνε την περίμετρο που είχε το δικό του καυλί. Αργά-αργά το χέρι του έφτασε πάνω από τον καυλωμένο μου πούτσο, και κατέβηκε αγκαλιάζοντας τον χαλαρά , καθώς όντως, ο δικός του ήταν πιο χοντρός, φτάνοντας ως τα αρχίδια μου, όπου σταμάτησε. Μια ανατριχίλα διαπέρασε όλο μου το κορμί, ένα μούδιασμα ξεκινώντας από τα αρχίδια ως τον αυχένα, και ένα βογκητό μου ξέφυγε, αποκαλύπτοντας την ευχαρίστηση που ένιωθα, καθώς για πρώτη φορά με άγγιζαν εκεί ξένα χέρια. Και δεν σταμάτησαν εκεί. Μετά την σύντομη στάση, το χέρι του Δημήτρη δεν απομακρύνθηκε. Κοιτώντας τον πούτσο μου ανέβηκε αργά προς τα επάνω, σφίγγοντας τον ταυτόχρονα λίγο παραπάνω, προσαρμόζοντας το χέρι του στο δικό του πάχος και αναγκάζοντας το κεφαλάκι να καλυφθεί.

-    Πω πω μαλάκα, πως έχει γίνει έτσι, σαν πέτρα είναι…

μου είπε ενώ ξεκίνησε άλλο ένα βασανιστικό κατέβασμα. Στην ουσία μου τον έπαιζε και το ήξερα, αλλά δεν ήθελα να σταματήσει με τίποτα. Είχα πλέον χάσει κάθε έλεγχο. Μόλις έφτασε κάτω ήρθε λίγο πιο κοντά μου, άπλωσε και το άλλο χέρι του (με το οποίο ως εκείνη την ώρα έπαιζε τον δικό του πούτσο) και χούφτωσε τα αρχίδια μου αρχίζοντας να μου τα χαϊδεύει απαλά, ενώ το άλλο χέρι του έπαιζε με τον πούτσο μου πιο γρήγορα από πριν. Στην αρχή ξαφνιάστηκα, αλλά η μαλακία που μου έπαιζε ο φίλος μου, έσπασε κάθε φραγμό. Έπιασα τα αρχίδια του και άρχισα να τα χαϊδεύω, ακούγοντας τώρα και το Μήτσο να βογκάει. Το χέρι μου ανέβηκε, τυλίχτηκε στο χοντρό του καυλί και άρχισα να του το παίζω και εγώ. Ήμασταν και οι δυο στον έβδομο ουρανό. Παίζαμε ο ένας με τον πούτσο του αλλουνού. Πρώτος τελείωσα εγώ. Είχε λίγους μήνες που είχα αρχίσει να χύνω και αυτό ήταν λίγο.

Η αίσθηση ήταν απερίγραπτη. 3-4 σταγόνες όλες και όλες στο έσταξαν στο χέρι του Δημήτρη, ο οποίος δεν σταμάτησε, πάρα μόνο όταν σιγουρεύτηκε ότι δεν είχα κάτι άλλο να βγάλω. Μετά από λίγο με δυνατά βογκητά άρχισε να χύνει και αυτός. Μόνο που έχυσε περισσότερο και με πολύ πίεση. Ένιωθα τον πούτσο του να συσπάται ξανά και ξανά και ξανά μέχρι που στράγγιξε. Από τότε και για το υπόλοιπο καλοκαίρι συνεχίσαμε να το κάνουμε 4-5 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον. Τον χειμώνα που αυτός πήγε γυμνάσιο χαθήκαμε και δεν ξανάγινε από τότε.

 

(Copyright protected OW ref: 65980)