Πρώτος Δονητής

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Αρκετό καιρό μόνος και ο φίλος μας ψάχνει για καινούργιες αισθήσεις με δονητές και γαμήσια από τον κώλο.

Καλησπέρα. Ονομάζομαι Πάνος (ψεύτικο όνομα) και είμαι από Κύπρο. Η ιστορία που θα σας πω, ξεκίνησε πριν κανένα χρόνο και έχει να κάνει με διάφορους πειραματισμούς που έκανα όταν ήμουν μόνος στο σπίτι.

Είμαι ελεύθερος εδώ και 3 χρόνια περίπου και με όσες κοπέλες προσπάθησα να κάνω κάτι απλά γίνονταν όλα πουτάνα και είχα αρχίσει να απελπίζομαι. Οι καύλες μου είχαν ανέβει στα ύψη. Πάντα σκεπτόμουν πως θα ήταν να τον παίρνω από τον κώλο, αλλά ποτέ δεν έτυχε να γίνει κάτι. Είμαι ετερόφυλος και οι άντρες δεν μου αρέσουν καθόλου, οπότε το να έβρισκα κάποιον gay να με γαμήσι δεν ήταν στο τραπέζι. Πολλές φορές μου πέρασε η ιδέα να με γαμήσι μια κοπέλα με ένα strap on και πάντα σκεπτόμουν ότι από κάπου πρέπει να ξεκινήσω αν θέλω να παίρνω το strap on με ευκολία στον κώλο.

Μια μέρα λοιπόν μπήκα σε ένα online sex-shop να δω διάφορα προϊόντα και να αγοράσω κάτι που θα μου άρεσε. Στο να βάζω κάτι στον κώλο μου δεν ήμουν εντελώς πρωτάρης. Δοκίμασα πιο παλιά με μπανάνες, αγγούρια κλπ. Όταν έψαχνα λοιπόν, δεν έψαχνα κάτι για τους εντελώς πρωτάρηδες, έψαχνα κάτι πιο advanced. Μπήκα λοιπόν κατευθείαν στους δονητές και τα buttplugs. Μετά από λίγη σκέψη είπα να μην παίζω με την υγεία μου και αγόρασα μόνο ένα set buttplugs για αρχάριους, ένα πολύ μικρό δονητή (πάνω κάτω 12cm). Όταν τα παρέλαβα έβαλα πείσμα ότι ήθελα να βάλω το πιο μεγάλο buttplug στον κώλο μου από την ίδια μέρα.

Αμέσως ξεκίνησα να καθαρίζομαι, να ετοιμάζομαι και ήμουν έτοιμος να βάλω το πρώτο (το πιο μικρό) μέσα μου. Έβαλα λιπαντικό και μπήκε άμεσως μέσα σαν να το είχα μέσα μου μια ζωή. Απογοητεύτηκα λίγο αλλά καύλωνα με την ιδέα ότι θα βάλω τα πιο μεγάλα μέσα μου. Μετά έβαλα τον μικρό δονητή μέσα μου αφού ήταν το επόμενο σε μέγεθος και ξανά απογοητευμένος αφού μπήκε με τη μια. Σκεφτόμουνα αν τελικά έκανα μαλάκια που δεν αγόρασα μεγάλο δονητή από την αρχή. Το επόμενο με δυσκόλευσε λίγο αλλά μπήκε και αυτό με άνεση αλλά τώρα ξεκίνησε το παιχνίδι. Το πιο μεγάλο ήταν κανονικά στο πάχος ενός χοντρού πέους και με δυσκόλεψε πολύ να μπει. Με έτσουζε και συνέχεια έβαζα λιπαντικό για να βοηθήσει. Όταν μπήκε μέσα ένιωσα υπέροχα. Ένιωσα τόσο γεμάτος και τόσο ανεκτός. Το άφησα μέσα για λίγο και μετά σιγά-σιγά άρχισα να γαμάω τον κώλο μου με αυτό. Ήταν το πιο υπέροχο συναίσθημα, αν και λίγο άβολο στην αρχή αλλά ικανοποιητικό. Δεν ήθελα να σταματήσω. Μαλακία όμως είναι ότι πριν να το καρφώσω μέσα μου κάθε φορά πρέπει να κάνω κλύσμα για να καθαρίζω τον κώλο μου. Είναι πολύ χρονοβόρο και το βαριέμαι. Τέλος πάντων μετά από λίγο καιρό συνήθισα και το άφηνα μέσα μου και περπατούσα μέσα στο σπίτι με το buttplug στον κώλο, καθόμουν μιλούσα στους φίλους μου χωρίς να έχουν ιδέα και ήταν πολύ καυλωτικό.

Σιγά-σιγά άρχισα να καυλώνω περισσότερο με την ιδέα να έχω κάτι στον κώλο μου και άρχισα να αγοράζω και άλλα πράγματα από το sex shop. Αγόρασα anal beads περίπου 30 εκατοστά, ένα πράγμα σαν το αυγό που δονείτε και ένα κανονικό 18 εκατοστά δονητή που κολάει σε διάφορες επιφάνειες. Αυτό και το χοντρό buttplug είναι τα αγαπημένα μου. Δεν τα χορταίνω. Αυτό που κολλά το κόλλησα στο μπάνιο, στο κάθισμα τις τουαλέτας, στο κομοδίνο μου και γάμησα τον κώλο μου ατέλειωτες φορές. Παρ’ όλο που είπα ότι είμαι ετερόφυλος, όταν έχω τους δονητές στον κώλο μου βλέπω πορνό με gay εκτός από πορνό με strap on. Δεν με ελκύουν οι άντρες αλλά τα gay πορνό με καυλώνουν αφάνταστα. Το να βλέπω τα ξυρισμένα κωλαράκια τους να γαμιόνται από σκληρούς μεγάλους πούτσους είναι πανέμορφο και ακόμα πιο όμορφο όταν σέξι γυναίκες με μεγάλα strap ons γαμάνε άντρες και τους κάνουν πουτανάκια.

Στο διαμέρισμα που έμενα, έμενα με μια κοπέλα πολύ φρόνιμη, δεν μιλούσε ποτέ μα ποτέ για το sex. Δεν μπορώ να την φανταστώ καν να το κάνει και εγώ στο δίπλα δωμάτιο να καρφώνω δονητές στον κώλο μου σε διάφορες στάσεις στο κρεβάτι, στο πάτωμα, στο κομοδίνο και να προσπαθώ να μην κάνω θόρυβο μπας και ξυπνήσει η άλλη και δει τι γίνεται. Στο τέλος όταν συνήθισα κάπως έτυχε να έχω 3 παιχνίδια μέσα μου ταυτόχρονα. Χωρούσε το χοντρό buttplug, τα anal beads και το αβγουλάκι, όλα ταυτόχρονα στον κώλο μου.

Τα πράγματα δεν τέλειωσαν εκεί αφού γάμησα τον κώλο μου πολλές φορές με τους δονητές μου και όχι μόνο. Μόνο που το σκέπτομαι θέλω να αγοράσω και άλλα πιο μεγάλα, να καταστρέψω τον κώλο μου για απόλαυση. Μέχρι τώρα χωράει 4 δάκτυλα και πάμε για γροθιά. Τώρα μένω σε ένα άλλο σπίτι και δεν έχω την ελευθερία να γαμώ τον κώλο μου μόνος μου όπως πριν επειδή τρίζει το κρεβάτι. Δεν έχω δικό μου μπάνιο και είμαι λίγο δυστυχισμένος. Το κωλαράκι μου έμεινε αγάμητο τόσες μέρες. Υπάρχουν και άλλες εξελίξεις που θα αφήσω για το δεύτερο μέρος.

Συγχωρέστε αν δεν είναι αρκετά βρόμικη η ιστορία μου. Πρώτη φορά γράφω κάτι εδώ αλλά υπόσχομαι το επόμενο μέρος να είναι πιο ενθουσιαστικό.

 

(Copyright protected OW ref: 65970)