Πρώτη φορά με τον συμμαθητή (4o μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η συνέχεια της ιστορίας όταν με πήγε ο Δημήτρης να βρούμε τον Κώστα.

Κουρασμένοι όπως ήμασταν από το ταξίδι, ήταν και μεσημέρι, είπαμε να ξεκουραστούμε λίγο στο δωμάτιο. Ο Δημήτρης είπε πως θα μπει να κάνει ένα μπάνιο να του φύγει όλη η ένταση από την οδήγηση. Συνεχώς με κοιτούσε με ένα περίεργο βλέμμα. Μπήκε για μπάνιο και εγώ ξεκίνησα να αδειάζω τα ρούχα να τα τοποθετώ στη ντουλάπα για αυτές τις μέρες που θα μέναμε εκεί. Καθώς τελείωνα άκουσα τη πόρτα του μπάνιου να ανοίγει και βγήκε ο Δημήτρης έξω φορώντας μονάχα τη πετσέτα απ' τη μέση και κάτω. Κόμπλαρα που τον είδα. Για λίγα δευτερόλεπτα κοιτιόμασταν και δεν έλεγε κανείς τίποτα.

-    Τι έγινε; Σου αρέσει αυτό που βλέπεις;…

είπε. Οι σκέψεις μου για το γυμνασμένο του σώμα επιβεβαιώθηκαν 100% βλέποντας τον. Κοίταξα κάτω γιατί αν συνέχιζα να τον κοιτάω δεν θα άντεχα.

-    Ωραίος και ο Κώστας αλλά σου αρέσω περισσότερο σωστά;

-    Από που και ως που; Ντύσου σε παρακαλώ.

-    Έλα που δε θες. Πόσο καιρό θα μένεις μόνο με τον… "μικρό" τον Κώστα;

-    Δεν είναι "μικρός", 19 δεν τον λες μικρό.

-    19 μόνο; είπε και γέλασε , είμαι γίγαντας μπροστά του.

-    Θα 'θελες.

Μάλλον έκανα λάθος που τον προσέβαλα γιατί έτσι άρχισαν όλα. Πέταξε την πετσέτα μιας και ήδη του είχε σηκωθεί. Τρόμαξα. Όπως μου επιβεβαίωσε αμέσως μετά είχα μπροστά μου μια πούτσα 24 εκατοστών. Τριχωτός πολύ από τη μέση και κάτω, πλησίασε αργά-αργά και κόλλησε ολόγυμνος πάνω στο σώμα μου. Προσπαθούσα να αντισταθώ αλλά μάταια. Μου έβγαλε τη μπλούζα μου με το ζόρι και με φίλησε στο λαιμό. Τον έσπρωξα ελαφρά προς τα πίσω λέγοντας του διαρκώς πως δε θέλω και πως αυτό δε πρέπει να γίνει. Επαναλάμβανε διαρκώς πως πρέπει να δοκιμάσω κάτι μεγάλο μιας και όντως το ένιωθα να συσπάται πάνω μου.

-    Έλα, βγάλε το παντελόνι,

είπε και με πίεζε ενώ το έσπρωχνε προς τα κάτω. Μείναμε και οι 2 γυμνοί και όσο και να προσπαθούσα ήταν αδύνατο να τον ξεκολλήσω από πάνω μου. Με φιλούσε διαρκώς στο λαιμό και στο στόμα. Σε μια στιγμή με ακούμπησε στο κεφάλι και με πίεσε προς τα κάτω. Δεν άντεχα άλλο. Τον φίλαγα καθ' όλη τη διάρκεια στο σώμα μέχρι που έφτασα κάτω. Την είχα μπροστά μου. Τη φίλησα και την διαπέρασα με τα χείλη μου ώσπου άρχισα να την βάζω στο στόμα μου. Δεν χώραγε. Την είχα διαρκώς μέσα έξω και εκείνος με έσπρωχνε με το χέρι του ενώ παράλληλα έλεγε πόσο του άρεσε. Λίγο πριν τελειώσει με έβγαλε απότομα και με σήκωσε πάνω. Με έπιασε από τη μέση και με πέταξε στο διπλό κρεβάτι. Με φίλησε στο στόμα και κατέβηκε μέχρι κάτω. Έπαιρνε διαρκώς πρωτοβουλίες κάτι που μου άρεσε πολύ.

"Γύρνα", μου είπε και γύρισα μπρούμυτα. Με χάιδευε από πίσω μέχρι που βρέθηκε η γλώσσα του στη τρύπα μου. Έγλυφε ώσπου ένιωσα 2 δάχτυλα να εισχωρούν. Μετά η γλώσσα ξεκίνησε πάλι τα δικά της. Μου έκανε νόημα να σηκωθώ στα 4. Φόρεσε προφυλακτικό (σαν να ήταν προετοιμασμένος για αυτό που θα γινόταν) και μπήκε αργά-αργά μέσα μου κρατώντας με από τη μέση. Μου άρεσε πολύ ενώ για πρώτη φορά ήταν κάτι τόσο μεγάλο. Η ταχύτητα όλο και αυξανόταν μέχρι που με πήδαγε άγρια. Αλλά τόσο ερωτικά.

-    Σ' αρέσει μωρό μου; Ο Κώστας δεν είναι τόσο καλός ε;

-    Μη μιλάς... συνέχισε, του είπα.

Ευτυχώς ήξερε μόνο για τον Κώστα ο οποίος δεν ήξερε για κανέναν. Λίγα μόλις λεπτά μετά βγήκε απότομα, με γύρισε ανάσκελα και έχυσε στο πρόσωπο μου. Έκλεισε με φιλί και μείναμε στο κρεβάτι. Έπειτα κάναμε μπάνιο μαζί και ξεκουραστήκαμε έως ότου ετοιμαστούμε για να με πάει στον Κώστα. Ο Δημήτρης εξουθενωμένος θα έμενε μέσα τελικά, αλλά ίσχυε το ότι θα με πάει και θα με φέρει από τον Κώστα. Παραδέχτηκε ότι ζήλευε λίγο στην ιδέα ότι θα είμαι με τον Κώστα μετά, καθώς ήξερε τι θα συμβεί. Εγώ όμως δεν φανταζόμουν τι θα συμβεί.

Συνεχίζεται…

 

(Copyright protected OW ref: 65363)