Πρώτη φορά με τον συμμαθητή (3o μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Ο Κώστας θα έφευγε από την Αθήνα για σπουδές και εγώ θα έμενα εδώ. Καθώς θα σπουδάζαμε δε μπορούσα να τον ακολουθήσω.

1ο μέρος / 2ο μέρος

Με κάλεσε λοιπόν την προηγούμενη στο σπιτάκι που βρισκόμασταν. Πήγα, μου άνοιξε και κάτσαμε στον καναπέ. Συζητούσαμε στην αρχή για όλα όσα είχαν γίνει χωρίς φυσικά να μάθει για εμένα και τον πατέρα του. Μου είπε πως αν και δεν το περίμενε του άρεσε όπως είχαν έρθει τα πράγματα και μου ζήτησε να μην τον ξεχάσω ποτέ. "Ξεπέτες" είπε θα μπορούσαμε να έχουμε λογικό γιατί τόσα χρόνια δεν θα μείνει κανείς μόνος.. Μου ξεκαθάρισε όμως πως δεν θα ερωτευτεί και θα ήθελε και για εμένα το ίδιο.

Πλησίασα , τον φίλησα λέγοντας του έμμεσα "Ναι". Ήξερα βέβαια ότι τον είχα ήδη απατήσει και δεν θα ήθελα να μάθει κάτι. Μετά με πήρε από το χέρι και με πήγε στο κρεβάτι. " Ένα αποχαιρετιστήριο... " είπε και άρχισε να γδύνεται και να με γδύνει. Με φιλούσε από πάνω ως κάτω με πάθος. Δεν ήθελε άλλα προκαταρκτικά, ήθελε απλά να το θυμόμαστε. Με χάιδευε ταυτόχρονα παντού ώσπου σήκωσε τα πόδια μου αργά-αργά και εισέβαλε μέσα. Εκείνη τη νύχτα ήταν πολύ καλός. Πολλές φορές όμως ένιωθα πως ήμουν με τον πατέρα του και αγχωνόμουν μην πω τίποτα.

Μόλις τελειώσαμε με κρατούσε αγκαλιά και έλεγε διαρκώς πως θα ήθελε να σταματήσει εκεί ο χρόνος. Δυστυχώς την επόμενη το πρωί τον αποχαιρέτησα και έφυγε. Στενοχωριόμουν που δεν θα τον έβλεπα ξανά όποτε ήθελα ώσπου ένα χέρι με σκούντηξε. Ήταν ο πατέρας του.

-    Είναι 12 η ώρα. Ο μικρός είναι σχολείο και η γυναίκα μου στην αδερφή της. Έλα πάμε σπίτι.

Δε ξέρω γιατί αλλά ήθελα τόσο πολύ να πάω σαν να μην ήμουν χάλια που έφυγε ο Κώστας πια. Πήγαμε σπίτι, κατ' ευθείαν με έριξε στο κρεβάτι και γδύθηκε. Γδύθηκα και εγώ και έπεσε πάνω μου. Ήταν συναρπαστικό. Όπως ακριβώς ο γιος του χθες. Με φιλούσε παντού και έφερε σε μια στιγμή τη πούτσα του στο στόμα μου. Την έγλειφα από πάνω ως κάτω μέχρι που σκλήρυνε για τα καλά και ήρθε πίσω ξανά. Με την πλάτη μου στο κρεβάτι και τα πόδια μου στους ώμους του ταρακουνιόμουν σύσσωμος από το πάθος του.

-    Σ αρέσει μωρό μου; Όλο παρ' το όπως σου αρέσει. Τώρα που λείπει ο Κώστας είσαι όλος δικός μου.

-    Ναι...

ψέλλισα. Είμαστε τόσο απορροφημένοι ο ένας στον άλλον που δεν ακούσαμε την πόρτα να ανοίγει . Πλησιάζαμε στην κορύφωση όταν ξαφνικά μπαίνει στο δωμάτιο ο Γιώργος, ο αδερφός του Κώστα, ένα χρόνο μικρότερος του.

-    Τι γίνεται εδώ;

Φώναξε μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε. Ο πατέρας του βγήκε από μέσα μου και προσπαθούσε να του εξηγήσει, του είπε όλη την ιστορία μου με τον Κώστα. Ντράπηκα λίγο.

-    Μα καλά, δεν είσαι άντρας εσύ; Τη μαμά δεν τη σκέφτεσαι;… του είπε.

-    Δεν συμβαίνει τίποτα από τα δύο μικρέ μου. Μια καλή φάση είναι, τίποτα από τα δύο.

-    Τώρα θα σου πω ποιος είναι ο μικρός της οικογένειας.

Αδυνατούσα να καταλάβω τι γινόταν μέχρι που είδα μπροστά μου μια 19άρα πούτσα του Γιώργου. Τον κοίταξα και μετά άρχισα τη δουλεία. Τι περιποίηση. Βογκούσε και μου έσπρωχνε το κεφάλι μου προς τα μέσα. Ξαφνικά βγαίνει και με στήνει στα 4. Βρέθηκα με τη πούτσα του πατέρα του στο στόμα μου και εκείνον από πίσω μου. Με κρατούσε από τη μέση και με πήδαγε με πάθος όσο έγλειφα τον πατέρα του. Σκεφτόμουν τι θα γινόταν αν το έβλεπε ο Κώστας. Τελείωσε μέσα μου. Το καταλάβαινε ότι μου άρεσε. Στο τέλος ξαπλώσαμε και οι 3 στο κρεβάτι. Μου είπε ο Γιώργος πως δεν θα πει τίποτα στον Κώστα αλλά θέλει να το επαναλαμβάνουμε ώστε να ξεφορτώνει τώρα που ετοιμάζεται για τις εξετάσεις. Εννοείται πως δέχτηκα.

Έτσι βρισκόμασταν στο κάτω σπιτάκι και πάνω όταν έλειπε η μητέρα του Κώστα. Φυσικά εγώ είχα μόνο παθητικό ρόλο και εκείνοι απλά ενάλλασσαν ρόλους μπροστά και πίσω. Μονάχα μια φορά ήρθαν και οι δύο και που πήραν πίπα ταυτόχρονα. Συνήθως εγώ πήγαινα στο μικρό σπιτάκι, με τον πατέρα του Κώστα και ερχόταν μετά το φροντιστήριο ο αδερφός του. Περάσαμε πολύ ωραίες στιγμές οι 3 μας. Ένα μήνα μετά μου ήρθα μήνυμα από έναν συμμαθητή μου φίλο μας πολύ, κολλητό του Κώστα να βρεθούμε. Συναντηθήκαμε και μου είπε πως ο Κώστας του εμπιστεύτηκε όλα όσα γίνανε μεταξύ μας και πως δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αυτός ψηλός γυμνασμένος μελαχρινός. Ντράπηκα λιγότερο για το ότι τα γνώριζε παρά για το ότι ήθελα να του τη πέσω. Μάλιστα μου είπε πως θα πάει να δει τον φίλο του με το αμάξι του στη πόλη που σπούδαζε και ρώτησε αν θέλω να πάω και εγώ που έχω καιρό να τον δω. Δέχτηκα. Ενημέρωσα τους άλλους 2 ότι θα λείψω για 5 μέρες και ετοίμασα τα πράγματα μου.

Το ταξίδι πέρασε ευχάριστα είχε όμως πολλά υπονοούμενα καθώς ο Δημήτρης (ο φίλος του Κώστα), με κοιτούσε περίεργα κατά τη διάρκεια του και έβρισκε αφορμές για να με χαϊδέψει στο πόδι. Αισθανόμουν αμήχανα. Φτάσαμε, και επειδή το σπίτι του Κώστα εκεί ήταν μικρό κλείσαμε ένα δίκλινο σε κοντινό ξενοδοχείο. Δυστυχώς ή ευτυχώς είχε διπλό κρεβάτι. Δεν ήξερα γιατί αλλά δεν ήθελα να μείνω με τον Δημήτρη. Αν και κούκλος είχα πάει για τον Κώστα εκεί. Ήταν 4 το μεσημέρι και θα συναντιόμουν με τον Κώστα στο σπίτι του κατά τις 12 το βράδυ γιατί είχαν πάει κάτι φίλοι του στο σπίτι. Ο Δημήτρης θα έκανε βόλτα στη πόλη και θα με γυρνούσε σπίτι μετά. Εκείνος θα έβλεπε τον Κώστα το πρωί που θα πηγαίναμε και οι 3 βόλτα. Γίνανε πολλά όμως μέχρι τις 12. Πάρα πολλά.

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 65215)