Στο ξενοδοχείο

Δημοσιεύθηκε από giorgio82
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Με τον τύπο είχαμε βρεθεί άλλη μια φορά και είχαμε περάσει ωραία. Μάλλον όμως του έλειψα και όταν πήγα Αθήνα δεν έχασε ευκαιρία...

Με τον Γ. είχαμε γνωριστεί μέσω διαδικτύου. Ωραίος τύπος, άνετος και καθόλου πιεστικός. Είναι από αυτούς με τα ωραία άτριχα σώματα που τους βλέπουν τα μικρά κοριτσάκια και ξερογλείφονται, αλλά δεν ξέρουν πως έχουν άλλες προτιμήσεις.

Εμένα μου τις εκδήλωσε αμέσως και παρ’ όλο που δεν είμαι gay, το άτριχο σώμα του με έκανε να θέλω να τον πηδήξω, καθώς και ο ωραίος τρόπος που με προσέγγισε.

Μετά την πρώτη φορά πέρυσι το καλοκαίρι που φασωθήκαμε μέσα στο αμάξι σε ερημική παραλία, χαθήκαμε και δεν βρεθήκαμε ξανά λόγω απόστασης. Αυτός Αθήνα κι εγώ επαρχία. Σε ένα ταξίδι στην Αθήνα και μετά από τη λήξη μιας σχέσης σκέτη απογοήτευση με μια ηλίθια πιτσιρικά, ο Γ. είδε στο διαδίκτυο ότι είμαι Αθήνα και δεν έχασε την ευκαιρία να στείλει μήνυμα. Ήθελε να βρεθούμε αλλά επειδή δεν είχε χώρο θα βρισκόμασταν σε ένα γνωστό ξενοδοχείο πίσω από το Ωνάσειο. Πράγματι Σάββατο απόγευμα βρεθήκαμε. Τον περίμενα πίσω από το Ωνάσειο. Ήρθε με τη μηχανή του και κατευθείαν ξεκινήσαμε για το ξενοδοχείο. Πρώτη φορά θα πήγαινα σε τέτοιο ξενοδοχείο.

Πήρε το κλειδί σαν πιο έμπειρος (πάντα εκεί πάει) και ανεβήκαμε. Όταν μπήκαμε το δωμάτιο είχε ένα ωραίο κόκκινο φωτισμό με ένα διπλό κρεβάτι και γύρω-γύρω καθρέφτες. Έκλεισε την πόρτα και με κοίταζε γελώντας. Με πλησίασε και κατευθείαν αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα. Παίζαμε για πολλά λεπτά με τις γλώσσες μας και χαϊδευόμασταν. Γδυθήκαμε και ξαπλώσαμε. Δεν άργησε να κατεβεί χαμηλά και να ρουφάει τον πούτσο μου με τέτοια λύσσα, σα να είχε καιρό να γλείψει καυλί. Αφού έγλειψε αρκετή ώρα ανέβηκε με τη γλώσσα στο στήθος μου, στο λαιμό και συνέχισε με γλωσσόφιλα, ενώ οι πούτσες μας τρίβονταν. Μέχρι που ξάπλωσε και ήρθε η σειρά μου.

Άρχισα να δαγκώνω τις ρώγες του, που ήξερα πόσο του αρέσει και να τις γαργαλάω με τη γλώσσα. Αναστέναζε και μου έλεγε προστυχιές και ότι τον καυλώνω πολύ. Κατέβηκα αργά-αργά προς τα κάτω και όταν έφτασα ανάμεσα στα ποδιά, άρχισα να ρουφάω τα αρχίδια του ένα-ένα και κάποια στιγμή τα είχα και τα 2 στο στόμα, ενώ του έπαιζα τον πούτσο. Βόγκαγε και αναστέναζε, ενώ εγώ άρχισα να ρουφάω το ξυρισμένο και μυρωδάτο από σαπούνι πούτσο του.

Δεν αργήσαμε να το γυρίσουμε σε 69. Καβάλησα το πρόσωπο του και εκείνος έγλειφε με τρέλα την κωλότρυπα μου και έβαζε τη γλώσσα του μέσα, ενώ εγώ τον πίπωνα και του κάρφωνα δάχτυλο. Μετά αλλάξαμε και ήρθε αυτός πάνω στο στόμα μου και ρουφάγαμε τα καυλιά μας με τρέλα. Είχε λιώσει η γλώσσα μας στις πούτσες μας και δε χορταίναμε να γλειφόμαστε.

Με μια κίνηση τον ξάπλωσα κι άνοιξα τα πόδια του. Η ξυρισμένη κωλότρυπα του ήταν σκέτη απόλαυση και αμέσως έβαλα καπότα. Του τον έβαλα αργά-αργά και τον πήδαγα περίπου 15 λεπτά μέχρι που έβγαλα το προφυλακτικό και έριξα τα χύσια μου στην πούτσα του ενώ αυτός τον έπαιζε και έχυσε στην κοιλιά του. Ξαπλώσαμε λιώμα στην κούραση και μετά κάναμε ντουζάκι και φύγαμε.

Κάτι όμως μου λέει ότι θα ξαναβρεθούμε. Μάκια.

 

(Copyright protected OW ref: 65254)