Απόλαυση μετά από πολλά χρόνια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μέσα από την αλληλογραφία που ξεκίνησα με κάποιους που μου έστειλαν e-mail, βρήκα κάποιον με τον οποίο ξαναθυμήθηκα το παρελθόν μου και μέχρι τώρα έχουμε βρεθεί κάποιες φορές, όπως μας αρέσει, και έχουμε περάσει πάρα πολύ όμορφα.

Σου θυμίζω, όπως έγραφα και στις ιστορίες μου, ότι μου αρέσει πολύ να ντύνομαι σαν γυναίκα, και αν και παντρεμένος εδώ και δύο χρόνια περίπου, δεν είχα κάνει κάτι με άντρα καθόλου.

Όμως με τον Δημήτρη από το πρώτο e-mail που μου έστειλε, μου φέρθηκε σαν να ήμουν "κυρία" και ξεκινήσαμε την αλληλογραφία μας σε πιο συχνούς και πιο ερωτικούς ρυθμούς μέχρι πριν δύο εβδομάδες περίπου, όπου και αποφασίσαμε να συναντηθούμε.

Δώσαμε ραντεβού σε ξενοδοχείο και εκεί θα βλεπόμασταν για πρώτη φορά.

Πήγα στο δωμάτιο που με περίμενε και μπαίνοντας το πρώτο που μου είπε (εκτός της προσφώνησης με το γυναικείο μου όνομα) ήταν ότι πάει για ντουζάκι και να κοίταζα μέσα στη ντουλάπα και να ετοιμαζόμουν γρήγορα.

Μου είχε φέρει ένα σετ γυναικεία εσώρουχα μαύρα και πολύ προκλητικά. Στρινγκ κιλοτάκι με δαντέλα και ένα σουτιέν πολύ προκλητικό που δυστυχώς δεν μου έκανε. Είχε ένα ζευγάρι κάλτσες κόκκινες, και ένα φορεματάκι πολύ κοντό όπως αποδείχτηκε, μαύρο. Κόκκινο κραγιόν που όταν το έβαλα είχα την αίσθηση ότι ήμουν πουτάνα.

Δεν άργησε να βγει αλλά ήμουν έτοιμη. Βγήκε μόνο με την πετσέτα να τον τυλίγει και εκεί είδα ότι είχε αρκετά καλό κορμί για την ηλικία του. Είναι 42 παντρεμένος και με δύο παιδιά αλλά κρατιέται ακόμα. Λίγα γκρίζα μαλλιά, σχεδόν στο ύψος μου με κανονικό βάρος.

Με ρώτησε πως νιώθω, αν του άρεσα, ενώ άρχισε να με κολακεύει λέγοντας μου ότι ήμουν ωραία γκόμενα. Παρήγγειλε κρασί και αρχίσαμε να μιλάμε για τα ρούχα μου αν μου άρεσαν.

Ήρθε και το κρασί, τον σέρβιρα, και ξάπλωσε στο κρεβάτι. Έβγαλε την πετσέτα και τότε είδα τον πούτσο του για πρώτη φορά. Ήταν μάλλον κανονικός σε μέγεθος (περίπου 17cm) αλλά με πολύ χοντρό πουτσοκέφαλο. Γενικά ήταν χοντρός (όχι τεράστιος αλλά αρκετά χοντρός) ενώ και το κεφαλάκι ήταν πολύ μεγαλύτερο.

Έπινε το κρασί του και άρχισε να μου μιλάει πρόστυχα, σαν πουτάνα που μόλις είχε ψωνίσει από τον δρόμο. Μου είπε να του κάνω πίπα και αμέσως όπως ήμουν ντυμένη βρέθηκα ανάμεσα στο πόδια του. Άρχισα να τον ρουφώ και πολύ γρήγορα διαπίστωσα ότι καύλωσε, σκλήρυνε και κατάλαβα πόσο μεγάλο πουτσοκέφαλο είχε.

Έπινε το κρασί του, άναψε και ένα πούρο και συνέχιζε να με βρίζει και να μου λέει να τον ρουφήξω όλο, πως ήμουν μια πουτάνα, πως θα με γάμαγε μόνο αν τον ικανοποιούσα πρώτα με το στόμα μου. Τον ρούφαγα αχόρταγα και εγώ γιατί είχα σχεδόν τρία χρόνια να κάνω πίπα και προσπαθούσα να κάνω ότι μου ζήταγε. Του έγλειφα τα αρχίδια, τον έβαζα όσο μπορούσα στο στόμα μου, τον έγλειφα εξωτερικά με τη γλώσσα μου.

Πρέπει να τον τσιμπούκωνα δέκα με δεκαπέντε λεπτά όταν τον άκουσα να μου λέει πως τώρα θα με ξέσκιζε. Μου έδωσε ένα προφυλακτικό και μου είπε να του το φορέσω.

Περιττό να σου πω πως η πούτσα μου μέσα είχε βγει από το στρινγκ και ένιωθα απίστευτη καύλα. Του το φόρεσα και τον έγλειφα πάνω από αυτό. Με έβαλε στα τέσσερα, ανασήκωσε λίγο το κοντό φουστανάκι μου, μου έριχνε απαλά χαστουκάκια στα κωλομάγουλα και άρχισε να παίζει με τη τρυπούλα μου.

Έβαλε λίγο τζελ και άρχισε να μου βάζει δάκτυλο. Με άνοιγε μετά από τόσο καιρό και αν και ένιωθα κάποια ενόχληση του έλεγα να συνεχίσει. Συνέχισε με δεύτερο δάκτυλο μέσα μου, ενώ δεν είχε σταματήσει να με βρίζει. Ένιωθα να χαλαρώνω και πια περίμενα πότε θα με γάμαγε.

Επιτέλους μετά από τόσα χρόνια θα γαμιόμουν όπως μου άρεσε. Και άρχισα να τον νιώθω. Λίγο τζελ ακόμα και το πολύ μεγάλη πουτσοκέφαλο να προσπαθεί να ανοίξει τον κώλο μου. Πόναγα. Όταν μπήκε μέσα το κεφαλάκι του ένιωθα να καίγομαι και του έλεγα να το κάνει πιο αργά. Ήταν σαν να του έλεγα να με βιάσει.

Με μια κίνηση μπήκε όλος μέσα μου βρίζοντας με και χτυπώντας τον κώλο μου πιο δυνατά.

-    «Είσαι η πουτάνα μου, είσαι η πούστρα μου!», μου έλεγε. «Και θα σε γαμήσω όπως θέλω εγώ!»

Υποτάχθηκα και άρχισα να χαϊδεύω τον πούτσο μου. Με σταμάτησε, κατέβασε το κορμό μου χαμηλά και μου είπε να απλώσω τα χέρια μου. Δεν ήθελε να χαϊδεύομαι. Με τον κώλο μου τόσο ψηλά και πιο χαλαρό και ανοιχτό, άρχισε να με γαμάει σταθερά και να με βρίζει.

Επιτάχυνε και σε ρυθμό και σε δύναμη και με έβριζε λέγοντας μου πως ήταν σίγουρος πως γαμιέμαι καλύτερα από τη γυναίκα μου και πως η γυναίκα θα έπρεπε να ήμουν εγώ και θα με γάμαγε όποτε ήθελε αυτός ενώ λέξεις όπως πουτάνα, καριόλα, σκύλα, ξεσκισμένη, πούστρα, τις έλεγε συνέχεια.

Άρχισα να πονάω και του το είπα. Είχα τόσο καιρό να γαμηθώ και η πούτσα του με τέτοιο πάχος με πέθαινε.

Μου έριξε μια πολύ δυνατή σφαλιάρα στον κώλο και μου είπε να σκάσω. Και εκεί πραγματικά με ξέσκισε. Έχυσα χωρίς να ακουμπώ τον πούτσο μου και μόλις του το είπα συνέχισε να με γαμάει ακόμα πιο δυνατά. Καρφωνόταν μέσα μου. Τον έβγαζε σχεδόν όλο έξω και με πολύ δύναμη τον κάρφωνε.

Έχυσα και συνέχισε η πούτσα μου να είναι καυλωμένη. Ένιωθα να καίγεται η τρύπα μου, ο Δημήτρης να με γαμάει δυνατά και εγώ ντυμένος σαν πουτάνα να γαμιέμαι έντονα. Με γύρισε ανάσκελα, μου σήκωσε ψηλά τα πόδια, έβαλε τα χέρια μου πίσω από το κεφάλι μου και ξαναμπήκε μέσα μου. Τον ένιωθα όλον μέσα να με γαμάει και να καίγομαι.

Με ξέσκιζε με έβριζε και έβλεπα πόσο το απολάμβανε. Σε λίγο επιτάχυνε και κατάλαβα ότι θα έχυνε. Με πήδαγε πάνω από ένα τέταρτο. Βγήκε, έβγαλε το προφυλακτικό και άρχισε να χύνει πάνω στον πούτσο μου και τα αρχίδια. Τα χύσια του έφτασαν στον κώλο μου και έτρεχαν πάνω από την ανοιγμένη και ξεσκισμένη τρύπα μου.

Ξάπλωσε δίπλα μου και αφού πήρε κάποιες ανάσες, μου είπε αν θέλω να του καθαρίσω τον πούτσο από ότι είχε μείνει. Ήμουν ακόμα πολύ καυλωμένος, αν και είχα τελειώσει, και έσκυψα να του τον καθαρίσω. Έγλειφα τις λίγες σταγόνες που είχαν μείνει και έπαιζα με τον πούτσο μου.

Με σταμάτησε και μου είπε πως θα ήθελε να με δει να μαλακίζομαι. Άναψε πάλι το πούρο του που είχε σβήσει και μου είπε να στηθώ όρθια στον τοίχο, να ανασηκώσω λίγο το φουστανάκι και να τον παίξω. Το έκανα νιώθοντας το στρινγκ να ακουμπάει στην γαμημένη και πολύ ερεθισμένη τρυπούλα μου. Μου είπε πως θέλει να χύσω μέσα στη παλάμη του.

Δεν άργησα και πήγα κοντά του. Έχυσα εκεί που μου είπε και μόλις άδειασα όλες τις σταγόνες μου έφερε την παλάμη του στο πρόσωπο μου και άπλωσε παντού τα χύσια μου. Το τέλος μια απόλαυσης…

Πήγα στο μπάνιο και εκεί είδα το πρόσωπο μου γεμάτο με τα υγρά μου και το κραγιόν που είχε φύγει από τα χείλη μου. Ένιωθα σαν φτηνή πουτάνα μετά από το γαμήσι.

Εκείνο το απόγευμα δεν κάναμε κάτι άλλο, αλλά εγώ την άλλη μέρα πόναγα ακόμα λίγο από πίσω.

Με τον Δημήτρη ξαναβρεθήκαμε άλλες δύο φορές χωρίς όμως να ντυθώ γυναικεία, δεν είχαμε πολύ χρόνο, και εχτές το βράδυ που πέρασε από το σπίτι μου και με πήρε για να τον κάνω να χύσει μόνο με πίπα.

Σε ένα στενό, κοντά στο σπίτι μου, τον τσιμπούκωσα και με έχυσε στο στόμα. Ήπια τα υγρά του όλα για πρώτη φορά.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")