Τελευταία βραδυά στη Βουδαπέστη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Σαν αγόρι ήμουν πάντα διστακτικό να ζήσω όμορφες εμπειρίες, φοβόμουν πάντα μήπως μάθει κάτι ο περίγυρος μου, άλλωστε έμενα για χρόνια σε επαρχιακή και πολύ κλειστή κοινωνία. Έτσι είχα περιοριστεί μόνο σε μια σχέση με ένα παιδί που δεν κράτησε πάνω από ένα χρόνο.

Πέρσι, λίγες μέρες αφού έκλεισα τα 20 μου χρόνια, έφυγα για το εξωτερικό, θα πήγαινα να συναντησω ένα ξάδερφο μου που σπούδαζε εκεί. Έκατσα 9 μέρες, την ενάτη δε, αναγκάστηκα να μείνω σε ξενοδοχείο γιατί ο ξάδερφος μου θα έφευγε για Λονδίνο μια μέρα νωρίτερα.

Μόνος λοιπόν και χωρίς γνωστούς, αποφάσισα να βγω το τελευταίο βράδυ βόλτα στη νυχτερινή Βουδαπέστη, ευτυχώς γιατί λόγω αυτής τις βόλτας το ταξίδι μου έμεινε αξέχαστο!

Είχα μαζί μου και το δύσαν και άκουγα Μαζωνάκη σιγοψυθιροζοντας και τους στίχους. Σε κάποιο σημείο δίπλα σε ένα μπαράκι, νιώθω ένα σκούντημα στην πλάτη, γυρνάω και τον βλέπω! Ένα παιδί γύρω στα 35, πολύ μελαχρινός αλλά με άσπρο δέρμα, ύψους κοντά στο 1.85, όχι γυμνασμένος ιδιαίτερα, αλλά πολύ γεροδεμένος! Μου λέει, γεια, Έλληνας είσαι? Ναι του λέω, εσύ? Μου λέει ναι, αλλά μένω χρόνια Ουγγαρία. Αντώνης μου λέει, Άγγελος του λέω. Να μην τα πολυλογώ, Έλληνες και οι δυο, πιάσαμε την κουβέντα, μέχρι και κοινούς γνωστούς βρήκαμε, εγώ κάποιες φορές όμως, το μόνο που ήθελα ήταν να του βουλώσω το στόμα και να σκύψω στην ψωλη του να του πάρω τέτοιο τσιμπούκι που θα τον άκουγε όλη η Βουδαπέστη να βογκάει! Αυτός ίσως να το κατάλαβε ότι τον χάζευα, αλλά δε μπορούσα να κάνω αλλιώς, τα μάτια μου δε μπορούσαν να μην καρφωθούν πάνω στο τεράστιο φούσκωμα του τζιν του.

Προχωρούσαμε προς το ξενοδοχείο μου, όπου γνωρίζοντας ότι θα χωριζόμασταν, τον ρωτώ, που μένεις εσύ? Μου λέει, κανα εικοσάλεπτο από δω, έρχεσαι να κεράσω ποτάκι? Έχω τα πάντα! Μου ερχόταν να του πω, το ξέρω αυτό μαλακα, αυτά θέλω κι εγώ! Δέχτηκα με χαρά την πρόταση του και κατευθυνθήκαμε στο σπίτι του.

Με το που μπαίνουμε και κλείνει την πόρτα, με βουτάει από το λαιμό, με στήνει στον τοίχο χωρίς καν να ανάψει φως, και μου χώνει τη γλώσσα του βίαια στο στόμα του, σηκώνοντας το δεξί μου πόδι με το χέρι του και χουφτώνοντας μου τον κωλο, ξαφνιάστηκα πάρα πολύ αλλά άρχισα να του γλείφω κι εγώ τη γλώσσα τρελά, πριν προλάβω να το καταλάβω μου έβγαλε τη μπλούζα, και μου έγλειψε με μια κίνηση όλο το στήθος. Τρελάθηκα, δεν το πίστευα, έβλεπα όνειρο!

Με πήγε στο δωμάτιο του που μετά κατάλαβα ότι ήταν πολύ μικρό και άνοιξε τα φώτα, ετοιμάσου να φας καλά πουστακι, κατάλαβα τη καυλιαρα είσαι μου είπε, δε μίλησα καθόλου, είχα πάθει πλάκα, ξαφνικά είχε γίνει ένας άλλος. Μου πίεσε το κεφάλι κάτω, και με οδήγησε κατευθείαν στον πουτσο του, εγώ είχα τρελαθεί, Θα τον έπαιρνα στο στόμα μου επιτέλους από κει που δεν το περίμενα! Έβγαλε μόνος του το παντελόνι, και εγώ στεκομουνα μπροστά σε ένα πουτσο μουσκεμένο, που μετά βίας κρατιότανε μέσα στο μαύρο σλιπ. Πάνω ξεχώριζε η άκρη του, την ήθελα τόσο πολύ, πήγα να τον αγγίξω με τα χείλη μου, αλλά αυτός μου κράτησε το κεφάλι πίσω. Δεν κρατιέσαι βρώμα ε? Δε Θα κάνεις τίποτα ακόμα, μου είπε, Θέλω να σε βλέπω να τον Θες και να μην τον έχεις! Τρελάθηκα!! Με είχε ανάψει τόσο πολύ. Δεν έκανα τίποτα αν δε μου το έλεγε, απλά ήμουν υπηρέτης του. Ήμουν για δυο λεπτά μπροστά του, και μύριζα μια μυρωδιά τόσο έντονη, που ακόμα τη Θυμαμαι, καθαρό εσώρουχο, με προσπερματικα υγρά και μια βαρβατίλα που όμοια τις δε μύρισα ποτέ.

Εκείνη την ώρα δεν κρατήθηκα και άγγιξα το φούσκωμα στα αρχιδια του, τη κάνεις μαλακα μου λέει, σου είπα εγώ ότι θέλω χούφτωμα? Δεν είμαι πουτανα εγώ, εσύ είσαι, πριν προλάβει να ολοκληρώσει την κουβέντα του, βγάζει το σλιπ και μου χώνει δυο πουτσοσκαμπιλα, δεν το πίστευα, ήταν τόσο σκληρός που σχεδόν με πόνεσε, έφτανε σίγουρα τα 20 εκατοστά. Χώρια που οι πρώτες σταγόνες έπεσαν στο πρόσωπο μου επιτέλους.

Έλα μαζί μου στο μπάνιο, μου είπε, με ένα τόνο που δε μου άφηνε περιθώρια επιλογής. Μου ζήτησε να βγάλω το παντελόνι μου και τον άκουσα. Ο πουτσος μου ήταν φουσκωμένος και έσταζε, ωστόσο δεν ήταν καυλωμενος. Χαμήλωσα μπροστά του.

Κοίτα με στα μάτια μου λέει, και άνοιξε καλά το στόμα σου. Θα σε κατουρισω. Όχι του λέω, όχι αυτό, δε Θέλω, δε μπορώ να το κάνω. Με έπιασε από τα μαλλιά, με κοίταξε στα μάτια, έσκυψε μπροστά μου, μου έχωσε τη γλώσσα τους το στόμα μου, και υστέρα μου είπε, φιλαράκι, μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά, δεν αποφασίζεις εσύ τη γίνεται εδώ απόψε. Έμεινα άφωνος, δεν είπα τίποτα, σάστισα από την επιρροή που ασκουσε πάνω μου. Σηκώθηκε όρθιος, μου τράβηξε τα μαλλιά, και μου έριξε μια δυνατή σφαλιάρα. Τότε άρχισε να με κατουραει στο πρόσωπο, εγώ είχα κλείσει τα μάτια, ένιωθα τρελά, δε πίστευα ότι το ζω, μόνο ένιωθα το υγρό να δροσίζει το πρόσωπο μου που ακόμα έτσουζε από τη σφαλιάρα. Όταν σταμάτησε, μου ζήτησε να του στραγγίσω την ψωλη του με το στόμα μου, πολύ ευγεν"" για τα δικά του δεδομένα, και εγώ το έκανα, δεν ξέρω γιατί αλλά με χαρά.

Μου είπε πλύσου καλά τώρα και έλα μέσα. Έφυγε για το δωμάτιο του. Πράγματι, εγώ σε ένα εικοσάλεπτο πήγα μέσα φοβισμένος, μου είπε, έλα δίπλα μου και ξάπλωσε. Ξάπλωσα με την πετσέτα δίπλα του, αυτός ήταν ακόμα γυμνός και ελάχιστα καυλωμενος. Γύρισε και με κοίταξε στα μάτια, εγώ τον απέφευγα λες και ντρεπόμουνα. Μου σήκωσε το πηγούνι να τον κοιτάξω και μου είπε: "Άγγελε, μ αρέσεις. Μ αρέσεις πολύ. Σε θέλω πολύ απόψε. Δικό μου." Δεν ήξερα τη άλλο να περιμένω πια από αυτόν, μεταμορφωνόταν συνεχώς. Με έκλεισε στην αγκαλιά του και εγώ αφεθικα στο τριχωτό του στήθος, ήταν πολύ τριχωτός, κατάμαυρες μικρές ίσιες τρίχες σε όλο του το σώμα, του πήγαιναν τόσο πολύ. Με φιλούσε για δέκα λεπτά, τόσο αισθησιακά, που νόμιζα ότι τον ερωτεύτηκα για πάντα. Χειριζόταν τη γλώσσα του με μαεστρία, την ένιωθα να αγγίζει τη δικιά μου, ζεστά, γλυκά, όμορφα, να ακουμπάει τον ουρανίσκο μου. Με γύρισε ήρεμα σε στάση 69, επιτέλους του έπαιρνα τσιμπούκι.

Ήμουν τόσο αδέξιος που χαμογελούσε, αλλά την ένιωθα τόσο ωραία, μια τεράστια χοντρή σκληρή πουτσα στο στόμα και το λαιμό μου, να αδειάζει κάθε τόσο μικροποσότητες γευστικού σπέρματος. Αυτός μου έγλειφε τον κωλο ασταμάτητα, αχόρταγα, τόσο που ήμουν σίγουρος ότι δεν το είχε ξανακάνει ποτέ, η τρύπα μου ήταν μικρή, όμορφη, στενή και αποτριχωμένη. Που και που ένιωθα την άκρη τις γλώσσας του να την διαπερνάει. Ένιωθα τόσες διαστροφές εκείνο το βράδυ.

Είσαι πολύ στενός Άγγελε μου λέει, δεν πήρες ποτέ πουτσο στον κωλο σου? Μια φορά του απαντώ, πριν πολύ καιρό, αλλά δεν ήταν τόσο μεγάλος.

Με γύρισε απότομα στα τέσσερα και μου είπε, άνοιξε τα πόδια σου μικρή μυξοπαρθένα, σήμερα Θα σε γκαστρώσει σιδερόβεργα, γύρισε ο κακός του εαυτός σκέφτηκα, πριν ολοκληρώσω τη σκέψη μου, ένιωθα την ψωλη του στην άκρη τις τρύπας μου να προσπαθεί να με παραβιάσει, ααααααα πονάω ρε μαλακα, αυτός δεν άκουγε τίποτα, όλο και προσπαθούσε να μπει πιο μέσα, συνέχιζα να φωνάζω όλο και πιο δυνατά, βγες ρε μαλακα του λέω, υποφέρω, δεν άκουγε τίποτα, με έπιασε από τα μαλλιά, σκάσε πουτανα μου λέει, ηρθε ο καιρός να ανοίξεις, σκάσε, αν δε θες να σου διαλύσω το κωλαντερο πάρε βαθιές ανάσες να χαλαρώσεις γιατί δε Θα φύγεις ζωντανός από δω. Πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα πραγματικά φόβο, δεν έβγαλα κουβέντα, μόνο που ο πόνος με έκανε να δακρύσω.

Αυτός το είδε! Σταμάτησε σιγά σιγά, βγηκε από μέσα μου, με σήκωσε ελαφρά, με κράτησε για λίγο στην αγκαλιά του, έβαλε το πηγούνι του στον ώμο μου, με φίλησε πολλές φορές εκεί, και μετά στο στόμα μου. "Συγγνώμη", μου είπε, "νόμιζα πως έπαιζες". Με ξαναφίλησε, γύρισα, τον κοίταξα και ένιωσα υπέροχα, σαν σε παραμύθι, ήταν η πιο διαπεραστική μάτια που μου έριξε ποτέ άνθρωπος. Συνέχισε του είπα, Θα αντέξω. Με ξάπλωσε ανάσκελα και μου έγλειψε για πάρα πολύ ώρα τον κωλο μου, κάθε τόσο με φιλούσε στο στόμα, όλο και πιο γλυκά, όλο και πιο έντονα, με χάιδευε συνεχώς στο κορμί μου και μου έβαζε τα μουσκεμένα με το σάλιο μου δάχτυλα του μέσα μου ένα ένα.

Του ζήτησα να μου κάνει έρωτα, και το άκουσε, σήκωσε τα πόδια μου ψηλά στους ώμους του και μπήκε μέσα μου, σιγά σιγά, ξανά και ξανά, ένιωθα απόλυτα χαλαρωμένος, σηκωνόμουνα και τον φιλούσα εγώ, τον αγκάλιαζα, και του ζητούσα όλο και πιο δυνατά, και με άκουγε. Με γαμουσε δυνατά, μου ψυθιριζε στο αυτί, "σε Θέλω αγόρι μου", "σε Θέλω πολύ!"

Εκείνη τη στιγμή τον άκουσα πρώτη φορά να φωνάζει, χύνω αγόρι μου, μου είπε, χύνω για σένα! Χύσε κούκλε μου του είπα, χύσε μέσα στο κωλαντερο μου. Τον ένιωσα. Ένιωθα την απόλυτη καυλα. Έζησα τα απανωτά κύματα από το σπέρμα του να τυλίγουν το εσωτερικό μου, τα ένιωσα βαθειά στα έγκατα μου!!

Σε λίγο βγηκε. Με φίλησε ξανά γλυκά, με το ένα χέρι άγγιζε το λαιμό μου, και με το άλλο έκλεινε την τρυπούλα μου, να μη χάσω το πολύτιμο δώρο του. "Μην το βγάλεις" μου είπε, "Θέλω να το κρατήσεις όσο πιο πολύ γίνεται εκεί". Του χαμογέλασα και του έγνεψα ναι. Θέλω να χύσεις στο στόμα μου, μου είπε ακόμα. Σηκώθηκα προσεκτικά να μη κυλίσουν τα υγρά του, αυτός έσκυψε στον πουτσο μου και με μαλακισε με τα χέρια του, βογκούσα. Όταν άρχισα να βογγαω πιο δυνατά, τον έκρυψε στο στόμα του, δεν τον έβγαλε καθόλου μέχρι που ήπιε και την τελευταία στάλα. Πρέπει να έχυσα πάρα πολύ, ένιωσα δυο απανωτούς οργασμούς, την ίδια στιγμή που ο κωλος μου έκαιγε.

Το τελευταίο μου βράδυ στην Ουγγαρία κοιμήθηκα στην αγκαλιά του, και ήταν όμορφα. Ήταν πολύ όμορφα. Δε μιλήσαμε πολύ, ένιωθα όμως την καρδιά του να χτυπά όπως και η δική μου, διαφορετικά.

Ξυπνήσαμε το πρωί, με καλημέρισε σαν να με ήξερε χρόνια. Με έκανε μπάνιο και αφού ετοιμαστήκαμε με έβγαλε ως την εξώπορτα, στο δρόμο του σπιτιού του. Μου έδωσε ένα γλυκό φιλί στο στόμα, μπροστά σε όλους τους περαστικούς και μου είπε "Θα μου λείψεις Άγγελε μου."

Και μένα μου έλειψε.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")