Πρώτη φορά μέσα στο μπουρδέλο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Τα χρόνια περνούσαν και τίποτα δεν άλλαζε στην ζωή του. Σχολείο, σπίτι, πισίνα, σπίτι, σχολείο, πισίνα... Όλη του η ζωή σε ένα τρίγωνο. Με τα άλλα παιδιά είχε πάψει να παίζει από τα οκτώ του. Δεν υπήρχε χρόνος. Και όπως πέρναγαν τα χρόνια, η μόνη του διασκέδαση και καταφύγιο ήταν κάθε Κυριακή απόγευμα που πήγαινε μόνος του να δει τις ταινίες που πολύ προσεχτικά είχε επιλέξει από πριν.

Ο καλός κινηματογράφος ήταν κάτι σαν βάλσαμο γι' αυτόν. Σε μια πολύ δύσκολη ζωή, όπου η προβληματική σχέση των γονιών του και το δικό του πρόβλημα της ομοφυλοφιλίας ήταν αρκετά για να τον τινάξουν στον αέρα, έπρεπε κάπου να στραφεί για απαντήσεις. Και έτσι οι καλές ταινίες αναλάβανε τον συμβουλευτικό ρόλο και μετά από εκατοντάδες συνεδρίες, κατάφεραν να τον βγάλουν σώο μέσα από τα ανταριασμένα νερά...

Αυτός όμως μεγάλωνε και τα πράγματα σφίγγανε. Περάσανε δύο χρόνια από τον πρώτο του ανεκπλήρωτο έρωτα στο νησί και οι μόνες σεξουαλικές του αναμνήσεις ήταν όταν μερικές φορές μετά την προπόνηση κατεβαίνανε όλοι μαζί σε μια αποθηκούλα, κάτω από την πισίνα, κατεβάζανε τα speedo τους και προσπαθούσαν να δουν ποιος θα σοβατίσει τον τοίχο απέναντι.

Δυο - τρεις φορές είχε κερδίσει. Εμ βέβαια, με τέτοιους παίδαρους που είχε ολόγυμνους μπροστά του, πως να μην πεταχτούν τα χύσια του δυο μέτρα μακριά;

Οι κολλητοί του όμως ανακαλύψανε τις γυναίκες και μια δυο φορές του κάνανε κρούση να πάει μαζί τους να γαμήσει στις πουτάνες. Αρνήθηκε ευγενικά, αλλά πόσο ακόμα θα μπορούσε να το αποφύγει; Ήδη άρχισαν να ακούγονται σχόλια.. Τον έλουσε κρύος ιδρώτας. Την τρίτη φορά, σαν έτοιμος από καιρό, ετοιμάστηκε για το άλμα στο κενό.

Πήγε στον πατέρα του και καθώς φοβισμένος του εξηγούσε τι τα θέλει τόσα χρήματα, εκείνος σε έξαλλη κατάσταση τον άρπαξε, τον σήκωσε ζητωκραυγάζοντας στον αέρα και δίνοντάς του τα τριπλάσια απ' όσα του ζήτησε, τον κατευόδωσε στην πόρτα. «Περίεργοι που είναι οι μπαμπάδες!», σκέφτηκε.

Κατεβήκανε με προσοχή τα σκαλιά του υπογείου και στο ημίφως της καμαρούλας διέκρινε δυο - τρεις μεσήλικες που είχαν βουλιάξει στον ξεφτισμένο καναπέ. Περίμεναν όρθιοι για τέσσερα - πέντε λεπτά μέχρι που εμφανίστηκε μπροστά τους μια κακογερασμένη σαραντάρα πουτάνα, με τα βυζιά της να κρέμονται μαραμένα.

Αισθάνθηκε να του φεύγει όλος ο αέρας απ' τα πνευμόνια και πανικόβλητος, πετάχτηκε έξω απ' το μπουρδέλο τρέχοντας. Τον προλάβανε δύο τετράγωνα πιο κάτω, εξηγώντας του σκασμένοι στα γέλια, πως του κάνανε πλάκα. Με τα πολλά τον πείσανε να τους ακολουθήσει ξανά και δέκα λεπτά μετά αντίκριζε μπροστά του μια πολύ γλυκιά εικοσάρα, με μακριά, μελαχρινά κατσαρά μαλλιά και στητά στήθη.

Ηρέμησε λίγο και όταν ήρθε η σειρά του, του είπε η τσατσά να πάει να περιμένει λίγο στον προθάλαμο, έξω από το δωμάτιο που πηδιόταν η πουτάνα και όταν ο πελάτης βγει, να μπει αυτός, να γδυθεί και να την περιμένει να πλυθεί και να γυρίσει για τον ίδιο..

Περίμενε και το άγχος του μεγάλωνε.. Πώς θα εμφανιζόταν μπροστά της έτσι; Και αν δεν του σηκωνόταν; Αφού από τότε που ανακάλυψε την σεξουαλικότητά του κοίταγε τους άνδρες.. Η στιγμή της κρίσης είχε φτάσει και άρχιζε να τον κατακλύζει ο πανικός.. Αν δεν τα κατάφερνε, θα το καταλάβαιναν οι κολλητοί του και το μυστικό του θα αποκαλυπτόταν..

Κάθε λεπτό που περνούσε τον έλουζε κρύος ιδρώτας. Έπρεπε να καυλώσει.. Έπρεπε να καυλώσει.. Δεν άντεξε και έτρεξε σχεδόν στη τουαλέτα. Κλείδωσε την πόρτα, κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να τον παίζει. Σταγόνες έτρεχαν από το κούτελό του. Και ως εκ θαύματος, όσο τον έπαιζε ο πούτσος του μίκραινε και μίκραινε, και άρχισε να τον παίζει απεγνωσμένα και ο πούτσος του με το δικό του μυαλό, αποφάσισε να κλεισθεί κι άλλο στον εαυτό του.

Λίγο ακόμα και νόμιζε ότι θα τον έχανε από μπροστά του. Σαν σε όνειρο άκουσε να τον φωνάζουν. Τον έψαχναν παντού κι αυτός θα ήθελε πολύ να πηδήξει μέσα στην λεκάνη και να το σκάσει από κει. Όταν κατάλαβε ότι δεν γινόταν αυτό και του κτύπησαν επιτέλους την πόρτα, αποκρίθηκε ξεψυχισμένα ότι ναι θα ανοίξει και θα αντιμετωπίσει τα άγρια θηρία που περίμεναν να τον φάνε...

Την είδε μπροστά του γυμνή με ανοιχτά τα πόδια κι αυτό το μικρό δεκαοκτάχρονο αγόρι, το μόνο που μπόρεσε να ψελλίσει ήταν ότι είναι παρθένο και σας παρακαλώ καλή μου κυρία μην με κατασπαράξετε χωρίς έλεος.. Αυτό σκεφτόταν.. και η γυναίκα αράχνη τον διέταξε να γδυθεί.

Και αυτός υπάκουσε.. τι να κάνει πια ο μικρός ήρωας; Η στιγμή της αλήθειας είχε φτάσει και γυμνός περπάτησε προς το θυσιαστήριο και η Νέμεσις τον φίλησε τρυφερά και καθώς του χάιδευε τα αρχίδια και τον πούτσο, σαν αποκάλυψη του ήρθε η επίγνωση ότι είχε καυλώσει και ναι, της απάντησε στο μάθημα που είχε κάνει, όταν τον ρώτησε αν ήθελε να του βάλει προφυλακτικό.

Και καθώς τον φιλούσε γλυκά, αυτός ξεκίναγε το γλίστρημα στη μεγάλη νεροτσουλήθρα και αναλογιζόμενος σαν σε αργή κίνηση τι του συμβαίνει, τον έπιασε ίλιγγος και το σθένος του άρχισε να υποχωρεί και έκανε προσευχή στην μεγάλη Θεά να μην τον εγκαταλείψει αυτή την δύσκολη ώρα και ως εκ θαύματος ξαναβρήκε το σθένος του και κύματα ανακούφισης ανέβλυσαν από μέσα του και τον σάρωσαν..

Μετά απλά θυμάται ότι μετεωριζόταν στον αέρα μέσα στην κρύα νύχτα του Νοέμβρη του ‘77, κάπου εκεί στην Φυλής..

Η εμπειρία αυτή τον βοήθησε να βρει την γαλήνη του και να καταλάβει ότι ο πόθος για το ένα φύλο δεν αποκλείει την επικοινωνία και τον πόθο για το άλλο.. Την γυναίκα που του πήρε την παρθενιά την θυμάται πάντα με πολλή τρυφερότητα.

Σε μπουρδέλο δεν ξαναπήγε ποτέ.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")