Από τυχαία αγγελία, βγήκε κεραυνός

Δημοσιεύθηκε από wet69
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Θέλω να σας περιγράψω το τέλειο γαμήσι που έφαγα από αγγελία σε εφημερίδα.

 

Η ιστορία:

Αυτό έγινε πριν τρεις μέρες και ακόμα νιώθω τα κωλομέρια μου να είναι ξεχειλωμένα. Μιλήσαμε με τον τύπο στο τηλέφωνο και αφού είπαμε τι θέλει ο καθένας, πήγα σπίτι του. Μιλήσαμε λίγο, μου πρόσφερε ένα ποτό, και μετά πήγαμε στο ντους να το πλύνω και να τρίψω λίγο το κορμί του. Έβαλα αφρό με σφουγγάρι και του χάιδεψα το στήθος, την πλάτη, έτριψα τα βυζιά του, του χούφτωσα τα αρχίδια και άρχισα να σφίγγω την ψωλή του και να τη παίζω.

Μου αρέσει να φιλάω στο στόμα. Σφίγγω τα κωλομέρια του ενώ η ψωλή του προσπαθεί να μου τρυπήσει τη κοιλιά μου, καθώς τρίβεται με τη δική μου ψωλή και τα ίχνη τριχών που τη περιβάλλουν. Καταλήγουμε στο κρεβάτι γυμνοί και φιλιόμαστε καθώς με καβάλησε από μπροστά, τον αγκαλιάζω και τον σφίγγω πάνω μου και συνεχίζω να του χαϊδεύω και να σφίγγω τα κωλομέρια του. Αυτός με έχει πλακώσει πάνω στο κορμί μου με το δυνατό αντρικό του κορμί και νιώθω ότι δε μπορώ να του ξεφύγω, οπότε θα με γαμήσει στα σίγουρα. Μου αρέσει να με στριμώχνει και να με κάνει να μη μπορώ να του ξεφύγω, νιώθω τόσο πουτάνα. Μύριζα το άρωμα του κορμιού του καθώς του έγλυφα τις ρώγες του καθώς ρουφούσα την οσμή του μέσα μου.

Μου ξεσκίζει το string βρακάκι μου και το πετά μακριά σαν σκουπίδι. Έτσι με είχε κάνει, μεγάλο σκουπίδι ξεφτιλισμένο. Έτσι που με είχε στριμώξει από κάτω του, ξαφνικά νιώθω τη ψωλή του να χώνεται σιγά-σιγά μέσα στην κωλάρα μου και τα κωλομουνόχειλα μου ανοίγουν σιγά-σιγά για να δεχτούν το χοντρό του καυλί. Νιώθω την αντρική του ορμή να με κυριεύει. Τα πόδια μου τον σφίγγουν από τα κωλομέρια του δυνατά πάνω μου θέλοντας τον όλο μέσα μου και καθώς άρχιζε να κουνιέται μέσα-έξω, το αλυσιδάκι στο πόδι μου με τα καμπανάκια ηχούσε μελωδικούς ήχους σαν μια πουτάνα σε χαρέμι αραβικό.

Με φιλούσε στο στόμα παθιασμένα και ξαφνικά αρχίζει να με γαμάει με μεγάλη ορμή και νιώθω να μπαινοβγαίνει η ψωλή του σαν τρελή και νιώθω ότι έχω γίνει η πιο μεγάλη πουτάνα.  Με ξεφτιλίζει με τα λόγια του, μου μιλά βρώμικα, μου φωνάζει...

-    Ανωμαλιάρα, πουνανίτσα μου, μουνάρα μου, βρωμιάρα που σου αρέσει να σε ξεσκίζω, πουστάρα, βρωμιάρη, φώναξε το να σε ακούσω, είσαι η πουτάνα μου, η μουνάρα που γαμάω, παρ’ τη μέσα σου πουτάνα, σε ξεσκίζω και σου αρέσει...

Κι εγώ του ξεφώνιζα με πάθος

-    Να με γαμήσεις κι άλλο... να σε νιώσω βαθιά μέσα μου σα καλή πουτάνα που είμαι, πουτάνα που ποτέ δε λέει όχι σε ένα ωραίο πήδημα, αχ…

κι αυτός συνέχιζε και συνέχιζε να με γαμάει με τη ψωλή του να χώνεται όλο και πιο βαθιά, όλο και πιο δυνατά και με πιο γρήγορο ρυθμό. Ξαφνικά με γυρίζει ανάποδα και αρχίζει να με γαμάει από πίσω, τα χέρια του, μου χουφτώνουν τα βυζιά μου και μου σφίγγει με τα δάχτυλα του τις ρώγες μου, με τρελαίνει στην καύλα αυτό. Μου ορμά σαν ταύρος, με ξεσκίζει στο γαμήσι, με δαγκώνει στην πλάτη και με βιάζει δυνατά.

-    Να νιώσω την ψωλή, να τη νιώσω, Ναι…

Μετά καθώς είμαστε τελείως απορροφημένοι στο γαμήσι μας, έχει κανονίσει και έχει φωνάξει και 3 φίλους του που θέλουν να γαμήσουν και ενώ αυτός με γαμάει, νιώθω ότι μπαίνουν και άλλοι στο δωμάτιο και χωρίς προειδοποίηση νιώθω κάποιο να μου χώνει έναν πούτσο στο στόμα. Αμέσως άλλο ένα στο στόμα και ένας τρίτος μου πιάνει το χέρι και το βάζει στο πούτσο του και του τραβάω μαλακία.

Τώρα βρίσκομαι με αυτόν να με γαμάει από πίσω, να έχω δύο ψωλές στο στόμα μου και να τραβάω μαλακία σε μια τρίτη. Όπου να’ ναι αρχίζει να του έρχεται να χύσει και χύνει μέσα στο μουνί μου. Έτσι το έχει κάνει το κωλαράκι μου, την κωλάρα μου. Χώνοντας απότομα την ψωλή του μέσα στα κωλόχειλα μου, τη νιώθω δυνατή σαν πέτρα να χώνεται άγρια στον πάτο του κώλου μου. Νιώθω τη ψωλή του να συσπάται μέσα στο κορμί μου από τη καύλα και το χύσιμο. Χύνει μέσα μου και το κάνω δικό μου. Είμαι η δική του πουτάνα.

Μόλις τελειώνει βγαίνει και εγώ νιώθω την απογοήτευση που αδειάζει ο κώλος μου από τη ψωλάρα του, αλλά αμέσως νιώθω αγαλλίαση από καύλα γιατί δε προλαβαίνει να βγει και έχει μπει ο ένας από τους τρεις βίαια και με βιάζει ανελέητα. Το θέμα είναι ότι δε μπορώ να του ξεφύγω, κάνω λίγο ότι δε μου αρέσει αλλά τελικά παραδίνομαι. Αμέσως ένας άλλος αρχίζει να χύνει στο στόμα μου και του τρώω με πάθος τα καυτά του χύσια. Ένας-ένας με γαμάνε στη σειρά όλοι οι φίλοι του και τους ικανοποιώ όλους σα μεγάλη και φιλόξενη πουτάνα. Το κορμί μου μυρίζει χυσίλα, είμαι χυμένη παντού και έχω φάει και τα χύσια των πιο πολλών.

Είμαι πολύ βρώμικη και ευτυχισμένη! Νιώθω γυναίκα, νιώθω ανώμαλη, ξεφτιλισμένη πουτάνα. Σας θέλω όλους.

(Copyright protected OW ref: 64475)