Δουλειές με τον θείο

Δημοσιεύθηκε από dionysosk
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Με τον θείο μου, αδερφό του πατέρα μου, χρειάστηκε να πάμε ένα ταξίδι για μια οικογενειακή υπόθεση που προέκυψε. Ο θείος μου έκλεισε ξενοδοχείο και αφού ταξιδέψαμε εφτά ώρες με το αμάξι, φτάσαμε στον προορισμό μας.

Η ιστορία:

Πήγαμε κατευθείαν στο ξενοδοχείο, να κάνουμε ένα ντουζάκι, να ξεκουραστούμε μια ώρα και να πάμε για φαγητό. Την επόμενη το πρωί θα έπρεπε να πάει στη δουλειά που είχε. Αφού τακτοποιηθήκαμε λίγο στο δωμάτιο, ο θείος μου είπε ότι μπαίνει για μπάνιο. Έβγαλε τα ρούχα του και έμεινε με το σλιπάκι του. Έχει πολύ ωραίο σώμα γιατί πάει γυμναστήριο. Έμεινα και τον κοίταζα.

Μπήκε στο ντους κι εγώ έβγαλα τα ρούχα μου και με το σλιπάκι ξάπλωσα στο κρεβάτι μου μέχρι να τελειώσει ο θείος μου για να μπω κι εγώ. Είχα αρχίσει να χαλαρώνω, να σκέφτομαι το θείο μου που κάνει μπάνιο και να αισθάνομαι μια γλυκιά κάψα μέσα μου. Δεν είχα ξανασκεφτεί ποτέ άλλον άντρα έτσι και ο θείος μου, παντρεμένος με μια κουκλάρα που την πάω πολύ. Τέλος πάντων σε λιγάκι ακούω τον θείο μου να γελάει και να λέει…

-    ρε μαλάκα κοίτα εδώ πετσέτα

και βγαίνει από το μπάνιο με μια πετσέτα στη μέση που δεν τον χωρούσε να την δέσει. Την κρατούσε και ήταν σχεδόν γυμνός. Εγώ δεν ξέρω τι έπαθα. Γέλασα αλλά και καύλωσα με αυτό το θέαμα. Γελούσε και κοιταζότανε στον καθρέφτη. Γυρίζει και μου λέει…

-    σα φούστα με σκίσιμο δεν είναι; Λες κι είμαι καμιά γκόμενα με το μπούτι έξω αισθάνομαι.

Το μάτι μου γύρισε από την καύλα. Ο πούτσος μου άρχισε να καυλώνει κι εγώ ο μαλάκας φορούσα μόνο το σλιπάκι. Τότε σκέφτηκα να μπω στο μπάνιο να το κρύψω κιόλας.

-    θείο μπαίνω να κάνω μπάνιο να πάμε για κάνα φαΐ γιατί πείνασα

κι έκανα να σηκωθώ. Ταυτόχρονα που σηκώνομαι και στέκομαι μπροστά του, ο θείος μου λέει…

-    θα την βγάλω. Καλύτερα γυμνός παρά με αυτή την πετσέτα τη μαλακία…

και πετάει την πετσέτα από πάνω του ενώ είμαι ακριβώς μπροστά του. Είδα το μεγαλείο του, τον χοντρό πούτσο του να κοιμάται πάνω σε δυο βαριά ζουμερά και γεμάτα αρχίδια, κουρεμένος και αρχίδια ξυρισμένα. Ο πούτσος μου πια δεν άντεξε και έγινε τέντα. Ντράπηκα πολύ και πρέπει να κοκκίνισα. Δεν υπήρχε περίπτωση να κρυφτεί. Το πουτσοκέφαλο μου φαινόταν από το λάστιχο του εσωρούχου μου. Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από το καβλί του θείου μου. Φυσικά και αυτός με είδε και μου λέει…

-    Τι έγινε ρε μαλάκα; καύλωσες; Είδες κάτι που σου αρέσει;

Δεν μίλησα και κοκκίνισα ακόμα περισσότερο. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Κατέβασα το βλέμμα μου και κοίταξα το πάτωμα.

-    Ρε βλάκα σε πειράζω.

Σήκωσα το βλέμμα μου και τον είδα να κρατάει το παπάρι του και το πουτσοκέφαλο του να γυαλίζει. Ξεροκατάπια και δεν ήξερα τι να πω. Ο θείος συνέχισε…

-    Θα τραβήξω μια μαλακία να χύσω. Έχω και 3 μέρες να κάνω σεξ οπότε δεν μπορώ να κρατηθώ. Γιατί δεν κάνεις κι εσύ το ίδιο ρε μαλάκα; Μετά πάμε για φαΐ. Έλα βγάλε τον πούτσο σου έξω να το κάνουμε παρέα.

Σαν υπνωτισμένος κατέβασα το σλιπάκι μου και πετάχτηκε ο πούτσος μου έξω. Σχεδόν στο ίδιο μέγεθος με το θείο μου.

-    Ρε μαλάκα κι εσύ τα ξυρίζεις;… μου λέει.

-    Ναι μου αρέσει να είναι απαλά όταν τα πιάνω, απάντησα εγώ…

και άρχισα να τραβάω τον πούτσο μου. Ήμασταν εκεί όρθιοι, μπροστά στον καθρέφτη, γυμνοί και να παίζαμε με τα καβλιά μας. Σε καμιά φαντασίωση δε χωράει αυτό που ζούσα. Το θέαμα ήταν πολύ καυλωτικό. Ο θείος μου πλησίασε και μου είπε…

-    Να στην παίξω λίγο εγώ;…

και μου έπιασε το καβλί. Το χέρι του ήταν ζεστό και δυνατό και αγκάλιασε σφιχτά τον πούτσο μου. Με μαλάκιζε και με κοίταζε στα μάτια…. Ασυναίσθητα, άπλωσα το χέρι μου και έπιασα το δικό του καβλί. Παίζαμε μαλακία ο ένας στον άλλο και κοιταζόμασταν στα μάτια. Αυτή η στιγμή δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ. Ήθελα να κρατήσει για πάντα η κάβλα μου. Πλησίασε στο πρόσωπο μου και ένιωθα την καυτή του ανάσα πάνω μου. Μου είπε με βραχνιασμένη καβλωμένη φωνή.

-    Έχεις κάνει ποτέ σου πίπα;

-    Όχι, απαντάω εγώ, ποτέ.

-    Θέλεις να δοκιμάσεις να δεις πως είναι;…

μου είπε ξανα ο θείος. Δεν μίλησα καθόλου. Χωρίς να το καταλάβω, έλιωσαν τα πόδια μου και βρέθηκα γονατιστός μπροστά στο υπέροχο παπάρι του και στα βαριά του αρχίδια. Χωρίς να το καταλάβω, άρχισα να φιλάω το πουτσοκέφαλο του. Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά και βρισκόμουνα σε ένα είδος έκστασης. Άρχισα να το παίρνω στο στόμα μου και γρήγορα ήθελα ολόκληρο να το καταπιώ. Ο θείος μου μούγκριζε από την κάβλα του και μου έσπρωχνε το κεφάλι να φτάσω μέχρι τη βάση του πούτσου του.

-    Έτσι μπράβο καβλάκο μου, έτσι παρ’ το όλο στο στόμα. Έτσι μωρό μου… είσαι μεγάλη καύλα, μου έλεγε.

Τον ήθελα αυτόν τον πούτσο. Ήθελα να τον κάνω δικό μου, να με κατακτήσει.

-    Σήκω πάνω… μου λέει.

Σηκώθηκα, με πιάνει από το πρόσωπο με τα δυο του χέρια και με φιλάει τόσο δυνατά, τόσο παθιασμένα που ένιωσα ότι μου κόβεται η ανάσα.

-    Θέλω να γευτώ τον πούτσο μου από το στόμα σου κάβλα μου, μου είπε.

Με πέταξε πάνω στο κρεβάτι και άρχισε να μου γλείφει δυνατά το δικό μου καβλί. Ήταν τέλεια η αίσθηση. Η γλώσσα του να διαπερνάει όλο το παπάρι μου και να ρουφάει με τα χείλη του το πουτσοκέφαλο. Έπαιζε με τα αρχίδια μου και γούσταρε που ήταν απαλά και γεμάτα χύσια για αυτόν. Γύρισε λίγο το σώμα του για να φτάνω κι εγώ την ψωλάρα του με το στόμα μου και αρχίσαμε ένα σούπερ 69. Δεν το πίστευα το πόσο είχα καυλώσει. Δεν άντεχα άλλο. Ο πούτσος μου ήθελε να εκτοξεύσει τη λαβα μου. Ήθελα να χύσω.

-    Δεν μπορώ άλλο, λέω, θα χύσω θειε

-    κι εγώ, μου απαντάει αυτός, κι εγώ καριολάκο θα χύσω…

και ταυτόχρονα χύσαμε ο ένας στο στόμα του αλλού. Τα ρουφήξαμε όλα μέχρι την τελευταία σταγόνα. Ήμουνα στον ουρανό, είχα απογειωθεί από την κάβλα. Τότε γύρισε και με ξαναφίλησε με τα ψωλοχύματα μου στο στόμα του.

-    Πάρε να τα γευτείς τα χύσια σου καριολάκο, μου είπε. Δώσε μου και τα δικά μου και σήκω να πάμε για φαΐ. Έχουμε και συνέχεια.

(Copyright protected OW ref: 64383)