Στα καθίσματα του σινεμά

Δημοσιεύθηκε από Btm_ath
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Γεια σας. Με Λένε Παναγιώτη και είμαι 27 χρονών, 1.78, 75 Kg, με ωραίο κώλο απ' ότι μου λένε. Τους τελευταίους μήνες συζώ με τον δεσμό μου, οπότε δεν υπάρχει ιδιαίτερος χρόνος για να βρίσκω άντρες και καταλήγω να γαμιέμαι. Μια φορά το μήνα το πολύ. Όποτε μπορώ κοιτάω να ξεχαρμανιάζω για τα καλά.

Η ιστορία:

Αφού βρήκα ευκαιρία ένα πρωινό, φόρεσα τα στρινγκάκια μου και τα κολλητά μου και πήγα προς κέντρο σε γνωστό σινεμά με ταινίες ενηλίκων. Τις περισσότερες φορές που βρέθηκα εκεί, ήταν βράδυ και είχε κόσμο, πρωινιάτικα όμως ήμασταν 3 άτομα όλα κι όλα. Αφού έκανα την ερευνητική μου βόλτα στην αίθουσα ανέβηκα στον εξώστη και έκατσα σε μια θέση για να χαζέψω την ταινία μέχρι να μπει κανένας άνθρωπος. Μετά από λίγο ήρθε ο δεύτερος που βρισκόταν στην αίθουσα και έκατσε στην από πίσω σειρά. Εγώ περίμενα να κάνει την κίνηση του αλλά αυτός τίποτα. Με την άκρη του ματιού μου έβλεπα κινήσεις σαν να χαϊδεύεται αλλά ως εκεί.

Ξεκίνησα κι εγώ λοιπόν να μαλακίζομαι. Κατέβασα την φόρμα μου μέχρι τα γόνατα, παραμέρισα το κορδόνι και άρχισα να σαλιώνω την τρυπούλα μου. Αυτός ανασηκωνόταν λίγο για να δει τι παίζει και άρχισε να τον παίζει πιο γρήγορα, αν έβλεπα καλά. Γύρισα και τον κοίταξα. Το έπιασε το υπονοούμενο μιας και σηκώθηκε αμέσως από την θέση του. Ήρθε ακριβώς από πίσω μου για να βλέπει καλύτερα. Εγώ είχα αρχίσει να βάζω δάχτυλο ενώ αυτός άρχισε να χαϊδεύει το μάγουλο μου με το καυλί του, προσπαθώντας να το φέρει μπροστά το στόμα μου. Αφού είδε πως δεν βόλευε, ήρθε από μπροστά, έσκυψε, μου σήκωσε τα πόδια και άρχισε να μου γλείφει την τρύπα και να τη γαμάει με τα δάχτυλα του.

Μετά από λίγο σηκώθηκα και τον έβαλα να κάτσει. Ήταν η σειρά μου να τον περιποιηθώ. Γονάτισα μπροστά του και άρχισα να τον πιπώνω. Πρώτα τα αρχίδια (θα τα προτιμούσα ξυρισμένα) και μετά όλο το καυλί του. Όπως ήμουν στημένος στα τέσσερα με κατεβασμένη τη φόρμα και απορροφημένος στο τσιμπούκι, ένιωσα ένα χέρι να χαϊδεύει τον κώλο μου και την τρύπα μου. Φαίνεται ο τρίτος της αίθουσας μας είχε πάρει πρέφα και είπε να πάρει μέρος. Γύρισα τον κοίταξα και έριξα ένα χαστούκι στο κωλομέρι μου. Αμέσως βούτηξε με την μούρη πάνω στον κώλο μου και άρχισε να με ανοίγει με την γλώσσα του, ενω μου τραβούσε μαλακία κι εγώ συνέχιζα να τσιμπουκώνω τον άλλον.

Αφού τελείωσε με το γλείψιμο, φόρεσε προφυλακτικό, άνοιξε καλά τα μάγουλα για να φανεί η τρύπα μου και έχωσε το καυλί το μέσα μου. Ο άλλος εν τω μεταξύ είχε σκληρύνει πολύ και ήταν έτοιμος να χύσει. Προσπάθησε να χύσει στο στόμα μου αλλά πρόλαβα και τραβήχτηκα και μου τα έριξε πάνω στα μάγουλα μου. Όπως ακριβώς μου αρέσει. Αφού συνήλθε, μου έπιασε το πρόσωπο και μου είπε στο αυτί…

-    Θέλω και εγώ να σε γαμήσω καριόλα.

Πήγε από πίσω, φόρεσε καπότα και πήρε θέση. Ο άλλος ήρθε κατευθείαν μπροστά για πίπα. Αυτός που ήταν πίσω μου με κάρφωσε με μανία, λες και δεν είχε ξαναγαμήσει. Άρχισε να με γαμάει με δύναμη και να ρίχνει ξυλιές στο κωλαράκι μου, ενώ ο άλλος με είχε πιάσει από το κεφάλι και με μπούκωνε με το καυλί του. Όταν ήταν έτοιμοι να χύσουν, σηκώθηκαν, ενώ εγώ ήμουν στα γόνατα και τράβαγαν μαλακία πάνω από το πρόσωπο μου μέχρι που αμόλησαν όλα τους τα υγρά πάνω μου.

Όταν τελείωσαν, κουμπώθηκαν, έκατσαν δίπλα και άναψαν τσιγάρο. Εγώ πήρα ένα χαρτομάντιλο από το τσαντάκι μου και σκουπίστηκα. Όταν σηκώθηκα για να μαζευτώ και να κάνω κάνα τσιγάρο, είδα άλλους τρεις να έχουν μαζευτεί από πίσω και να τον παίζουν. Εννοείται πως το τσιγάρο το έκανα στο δρόμο για το γυρισμό γιατί αν έμενα μάλλον θα έπαιρνα το κωλαράκι μου στα χέρια.

Βέβαια δεν περνάει στιγμή που να μη σκέφτομαι τι θα γινόταν αν έμενα τελικά.

(Copyright protected OW ref: 64265)