Βιασμός στο σινεμά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Όπως όλα τα αγόρια σε μικρή ηλικία, μεγαλώσαμε με περιοδικά πορνό και ιστορίες σεξ, μέχρι που φτάσαμε σε ηλικία 17 και μας επιτρέπονταν να μπαίνουμε σε σινεμά πορνό.

Η ιστορία:

Έτσι κι εγώ, μόλις έφτασε η ώρα, άρχισα όλα όσα έβλεπα σε περιοδικά και διάβαζα σε ιστορίες, να τα βλέπω ζωντανά στην οθόνη. Σας μιλώ για τη δεκαετία του 90.

Οι τσόντες με ερέθιζαν όλο και περισσότερο και επειδή δεν είχα κοπέλα, με γοήτευε ο ρόλος των γυναικών που πρωταγωνιστούσαν. Σιγά-σιγα άρχισα να βλέπω όλο και πιο σκληρές ταινίες, μέχρι που άρχισα να πηγαίνω σε gay cinema. Εκεί λοιπόν είχα γίνει καθημερινός θαμώνας. Πήγαινα από τις 5 το απόγευμα και έφευγα βράδυ. Ένα βράδυ φεύγοντας, ο ταμίας του σινεμά μου λέει…

-    καλά τι κάνεις εκεί μέσα τόσες ώρες;

Ντράπηκα που με είχε παρατηρήσει. Την επόμενη μέρα, όταν πήγα μου πρότεινε για να είμαι άνετα, να ανέβω στον εξώστη. Εκεί ανέβαζε λέει λίγους πελάτες. Ήταν μπάστα από την αίθουσα προβολής. Ανέβηκα, βρήκα μια γωνιά σκοτεινή κι έκατσα. Λίγο αργότερα ήρθε ο ταμίας δίπλα μου.

-    Τι λέει Χρηστάκη; Καλή η ταινία;

-    Ναι, πολύ ερεθιστική…

Απάντησα. Πιάσαμε κουβέντα, άρχισε να μιλάει για τη γυναίκα του και γενικότητες.

-    Εσύ, μου λέει, πως και κάθε μέρα εδώ; Τόσο σε ερεθίζουν οι τσόντες;

-    Ναι, απάντησα.

-    Και τι φαντάζεσαι βλέποντας τες;

-    Φαντάζομαι να ικανοποιώ ηλικιωμένα άτομα.

Χαμογέλασε και μου είπε…

-    Σήμερα περίμενε εδω μέχρι τις 12 και τα λέμε.

Καύλωσα στην ιδέα και μόνο, άλλα φοβήθηκα κι όλα. Δεν είχα άλλη εμπειρία. Όσο πέρναγε η ώρα, ήρθαν και άλλα άτομα στον εξώστη και κατά περίεργο τρόπο, κάθισαν στην σειρά μου η γύρω μου. Μόλις έκανε διάλλειμα, δυο φίλοι που ήρθαν μαζί, με πλησίασαν.

-    Καλή η ταινία… ε μικρέ; Ενοχλείσαι να την δούμε παρέα;

Απάντησα όχι και σε λίγο η προβολή άρχισε πάλι. Βλέπαμε μια παρτούζα. Μια παρέα ανδρών, πήδαγαν έναν άντρα και μια γυναίκα. Αυτοί έβγαλαν τους πούτσους έξω και τους έπαιζαν. Τα έχασα. Ταυτόχρονα, ήρθαν και άλλοι δυο στην πίσω σειρά. «Τι γίνεται εδώ;» ρώτησαν.

-    Μας έχει καυλώσει το πουτανάκι είπαν.

Εγώ σηκώθηκα και πήγα να φύγω. Στη σκάλα βρίσκω τον ταμία.

-    Που πας, με ρώτησε. Κλείσαμε. θα κοιμηθούμε εδώ.

Με αρπάζει βίαια και με πάει πίσω.

-    Ορίστε δίκη σας… είπε. Τώρα αρχίζει ζωντανό πορνό. Θα κάνεις τον πρωταγωνιστή και θα το ευχαριστηθείς. Άρχισε να γλείφεις.

Με μπούκωσαν με πούτσες στο στόμα και άλλες να με ακουμπούν γύρω μου. Με πήδαγαν στημένο στα κάγκελα του εξώστη, ενώ εγώ έβλεπα την τσόντα. Η τέλεια καύλα. Διαδοχικά με έπαιρνα δυο μαζί, τρεις μαζί, ενώ τα χύσια έτρεχαν ποτάμι. Με βίαζαν διαδοχικά περίπου 10 με 15 θαμώνες, άγνωστοι όλοι τους. Με πλημύρισαν χύσια. Φεύγοντας ένας-ένας άφηνε χρήματα στον ταμία. Μόλις έφυγαν όλοι ο ταμίας μου είπε…

-    Θα σε περιμένω κάθε βράδυ.

Δεν τόλμησα να πάω πάλι.

(Copyright protected OW ref: 64151)