Η συνέντευξη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Είχα κλείσει ένα από τα πολλά ραντεβού για δουλειά, αφού είχα μείνει άνεργος, για κακή μου τύχη, πριν περίπου 2 μήνες. Η ιστορία είναι αληθινή.

Η ιστορία:

Ήταν πρωί λοιπόν και μετά από ένα γρήγορο πρωινό καφέ, ξεκίνησα για την εταιρία που είχα το ραντεβού. Έφτασα καθυστερημένος για 5 λεπτά και πριν καν κλείσω την πόρτα μου είχαν βάλει τις φωνές ήδη. Ο τύπος λοιπόν που θα μου έπαιρνε συνέντευξη, είχε φτάσει πολύ πριν από μένα. «Πέρασε…» μου λέει νευρικά και με αγριοκοίταγμα και κλείνει την πόρτα. Ανεβαίνουμε ένα όροφο και μπαίνουμε σε ένα απομονωμένο γραφείο χωρίς κανέναν άλλο.

-    Λοιπόν… μου λέει πάλι νευρικά. Εδώ δεν αργούμε ποτέ, δουλεύουμε με όρεξη και δε φέρνουμε αντίρρηση ποτέ, κατάλαβες;…

και τα μάτια άρχιζαν να πέφτουν επάνω μου.

-    Μάλιστα, λέω εγώ και ανταποδίδω το κοίταγμα.

-    Πως σε λένε;

-    Πέτρο.

-    Χρονών;

-    27.

-    Παντρεμένος;

-    Όχι…

απάντησα γελώντας ευγενικά.

-    Μάλιστα…

και πάλι ένα βλέμμα πάνω στον πούτσο μου. Άρχισε λοιπόν να μου εξηγεί τι πρέπει να κάνω στη δουλειά. Παρ’ όλα αυτά, με περιτριγύριζε συνέχεια και συνέχεια έκανε πως κάνει κάτι, πως φτιάχνει κάτι, αλλά όλο γύρω μου ήταν, έτσι μάλλον για να τον νιώθω όλο γύρω-γύρω. Εγώ να συμφωνώ και να ρίχνω και καμιά κλεφτή ματιά στο καυλί του. Μισή ώρα το πηγαίναμε έτσι, τόσο που άρχισα να καυλώνω και να κάνω βρώμικες σκέψεις.

Ξαφνικά… να σου και ένα χέρι πάνω στον ώμο, οπότε έκανα το κλασσικό κόλπο για ν’ αρχίσουμε. Σκόνταψα και καλά επάνω του, ίσα-ίσα για ν’ αγγίξω λίγο την πούτσα. Αυτός τραβήχτηκε γελώντας. Έτσι λοιπόν γυρνώ και λέω…

-    Λοιπόν, πότε αρχίζω;…

και ρίχνω μια ακόμα ματιά, τόσο που να καταλάβει. Όπως με ξαναπλησιάζει, με περίσσια αυτοπεποίθηση, τον αγγίζω κανονικά και πιάνω ένα τεράστιο καυλί.

-    Λοιπόν… να δώσω εξετάσεις να δεις;

-    Κλείδωσε την πόρτα…

μου απαντά. Κλειδώνω και γονατίζω κατευθείαν. Το αφεντικό πλέον, ένας λαϊκός 60αρης έρχεται από πάνω μου με το καυλί έξω και με μια λίγο βίαιη κίνηση, αρχίζει να μου γαμάει το στόμα με μαστοριά. Άνοιγα το στόμα μου για να δεχτώ αυτό το χοντρό καυλί που το έκανα να χύσει σε 5 λεπτά. Τον ήπια όλον και ο κύριος με χάιδευε τρυφερά.

-    Πες μου τώρα, την πήρα τη δουλειά;

-    Όχι ακόμα, μου λέει. Σε θέλω το βράδυ σπίτι μου, ξέρεις μόνος μένω, οπότε θα ήθελα να δοκιμάσω και την τρυπούλα σου για το τελικό ok.

-    Θα πάω σπίτι μου και θα σ’ επισκεφτώ το βράδυ.

Τη δουλειά την είχα πάρει, ήταν σίγουρο. Παρ’ όλα αυτά, δε ήθελα με τίποτα να πω όχι, πιο πολύ γιατί είχα πέσει σε καλό εργαλείο. Πήγα λοιπόν σπίτι, μπήκα κατευθείαν στο μπάνιο και ασχολήθηκα 2 γεμάτες ώρες με το κωλαράκι μου. Ξυρίστηκα παντού, έκανα και μια προπόνηση μ’ ένα τεράστιο αγγούρι και ήμουν έτοιμος για πούτσο. Ξεκουράστηκα και χαλάρωσα άλλες 2 ώρες και κατά τις 8 πήγα στο σπίτι του στην Αχαρνών. Μπήκα στην πολυκατοικία και ανέβηκα στο σπίτι. Μπήκα μέσα, με καλωσόρισε φιλώντας μου το στόμα, μου χάιδεψε το κωλαράκι και τράβηξε λίγο το στρινγκ μου γελώντας.

-    Φοράς κιλοτάκι μωρό μου;

-    Ναι, του λέω, είναι τρελή καύλα.

-    Εσύ, μου λέει, ολόκληρος είσαι τρελή κάβλα…

χαϊδεύοντας μου το πρόσωπο.

-    Έλα θα σε κάνω να λιώσεις.

Μετά λοιπόν από πολύ ποτό, άρχισε να με γδύνει. Έβγαλε τη μπλούζα μου και άρχισε να με γλείφει στα βυζάκια. Συνέχισε στο παντελόνι μου και με άφησε με το κιλοτάκι.

-    Σήκω να σε δω μωρό μου έτσι.

Σηκώθηκα και γύρισα να του δείξω το ξυρισμένο κωλαράκι μου με το στρινγκ.

-    Είσαι πιο όμορφος και από γκόμενα. Έλα μωρό μου εδω να σε γαμήσω.

Έκατσα πάνω του και μπήκε μέσα μου με δύναμη. Άρχισε να γαμάει πολύ γρήγορα το κωλαράκι μου, που ευτυχώς είχα ζεστάνει σπίτι, γιατί ο τύπος ξέσκιζε.

-    Κάτσε, μου λέει, στα τέσσερα τώρα.

Με δύναμη μπαίνει ξανα μέσα μου και γρήγορα-γρήγορα, αδειάζει μια γενναία ποσότητα σπέρματος.

-    Δεν πιστεύω να ναι μόνο αυτό ε;… του λέω.

-    Όχι βέβαια, έλα ρούφηξε με πάλι να φορτώσω και τώρα θα σε γαμήσω πιο πολύ.

Έβαλα λοιπόν όλη μου την τέχνη και έκανα το καυλί του παππού πύραυλο πάλι. Με ξαναβάζει στα τέσσερα και με αρχίζει πάλι.

-    Αυτή τη φορά θες να με χύσεις στο στόμα;…

τον ρωτώ. Με το που το είπα αυτό, αρχίζει και με γαμάει με τρελή ταχύτητα, τόσο ωραία που έκανε την τρυπούλα μου να ουρλιάξει. Μου έριχνε, μου έριχνε, βγαίνει απότομα και έρχεται μπροστά. Ανοίγω το στόμα, μου καρφώνει τον πούτσο και με πλημμυρίζει σπέρμα, που το έπινα σαν τρελός. Με ξαναγυρνά ανάποδα και άρχισε να με παίζει με τα δάχτυλα του. Εγώ έπινα τις τελευταίες σταγόνες.

-    Ώρα, μου λέει, να χύσεις κι εσύ.

Αρχίσαμε λοιπόν να το παίζουμε παρέα, άλλα εγώ διψούσα. Με ξαναβάζει λοιπόν στα τέσσερα.

-    Είσαι αχόρταγη γαμιόλα, μου λέει. Έπρεπε να φέρω και ένα φίλο. Έλα εδώ καργιολίτσα…

και ξανά χύσιμο στο στόμα. Με γυρνάει ανάποδα και άρχισε να με μαλακίζει.

-    Θα πιεις και τα δικά σου, μου λέει.

Με χωμένο το χέρι στον κώλο, μαλάκισε το καυλί μου και μου έδωσε να πιω τα χύσια μου.

-    Την επόμενη φορά θα σε ξεσκίσουμε μ’ ένα φίλο. Θες;

Έχει και συνέχεια, έχουμε ραντεβού αύριο.

(Copyright protected OW ref: 64089)