Ο διοικητής τον βόλεψε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Όταν πήρα μετάθεση για στον Βόρειο Έβρο σκεφτόμουν πως θα περνούσα δέκα μήνες τόσο μακριά. Είχα την τύχη να με στείλουν σε φυλάκιο, το οποίο έπαιζε τον ρόλο της έδρας του λόχου. Επειδή ήξερα Η/Υ με κράτησαν εκεί και δεν με έστειλαν σε άλλο μέρος. Μετά από ένα μήνα περίπου ήρθε ένας υπολοχαγός με μετάθεση.

Μαζί του ταίριαξα πολύ γιατί και εκείνου του άρεσαν οι υπολογιστές, έτσι βρήκαμε κοινό ενδιαφέρον, λέγαμε για παιχνίδια, διάφορες εφαρμογές, πολλές φορές που είχε υπηρεσία καθόταν ως αργά και μιλούσαμε. Σαν άντρας θα τον έλεγες ψιλοεμφανίσημο, αλλά αυτό που με άναβε ήταν οι φαρδιές πλάτες του. Εγώ είμαι αρκετά ψηλός και νορμάλ σώμα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν οτι ποτέ δεν μιλούσε για γυναίκες.

Κάποια στιγμή ανέλάβε διοικητής του λόχου. Ερχόταν και επιθεώρηση από τον ταξιάρχο, έβαλε τον κόσμο να κάνει διάφορα (από βαψίματα μέχρι κούρεμα το γρασίδι), έτσι με πήρε και πήγαμε να τακτοποιήσουμε την αποθηκή. Ένας χαμός γινόταν. Μου λέει να βγάλουμε τα χιτώνια γιατί θα ιδρώσουμε. Ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα ημίγυμνο και κάυλωσα. Τρίγωνη πλάτη, γυμνασμένα μπράτσα, ψιλοτρίχες στο στήθος και στην κοιλιά του. Κατάλαβε πως τον κοίταξα κάπως και χαμογέλασε.

Την επόμενη Παρασκευή, μου λέει πως κανόνισε να πάρω άδεια το σαββατοκύριακο γιατί είχε προβλήματα με τον Η/Υ στο σπίτι του. Με παίρνει με το αυτοκινητό του το απόγευμα και πάμε σπίτι. Ένα αρκετά μεγάλο δωμάτιο μαζί με κουζίνα , στο οποίο υπήρχε ένα διπλό κρεβάτι και 2 ,3 καρέκλες και πολυθρόνες, και ένα μπάνιο. Με ρώτησε αν θέλω να κάνω μπάνιο, ενώ αυτός σιγά σιγά ξεντυνόταν. Του είπα ναι. Και μπήκα.

Τελειώνοντας ντράπηκα να βγώ τελείως γυμνός και φόρεσα ένα μποξεράκι.

Αυτός είχε μείνει μόνο με το σλιπάκι και κοιτάζοντας τα γυμνασμένα τριχωτά πόδια και το σώμα του λέω εδώ είμαστε. Μπήκε μέσα έκανε μπάνιο βγήκε με μια πετσέτα γύρω από τη μέση. Εμένα αυτή η αναμονή άρχισε να με τρελαίνει. Τον ρώτησα αν θέλει να πάμε έξω για φαγητό και συμφώνησε.

Βγήκαμε κατα τις 22:00, πήγαμε σε μια ταβέρνα λέγαμε μαλακίες για να περάσε η ώρα μετά πήγαμε σε ένα κλαμπάκι, ήπιαμε λίγο και κατά τις 2 το πρωί ξεκινάμε για το σπίτι του. Μπαίνοντας μέσα τον ρώτησα πως θα κοιμηθούμε, και μου λέει πως δεν εκείνος δεν έχει πρόβλημα να κοιμηθούμε μαζί στο διπλό κρεβάτι αν δεν έχω εγώ, αλλιώς θα ένωνε τις δυο πολυθρόνες και θα κοιμόταν αυτός εκεί. Σιγά να μην έχανα την ευκαιρία. Του λέω να κοιμηθούμε μαζί. Ξαπλώσαμε με τα σλιπάκια μόνο, μιλήσαμε για λίγο και μας πήρε ο ύπνος, (περιττό να πω ότι έλιωνα).

Το πρωί ξύπνησα και βρέθηκα να είμαι μπρούμυτα με το χέρι μου πάνω στο στήθος του, και το κεφάλι μου στον ώμο του, εκείνος είχε το αριστερό του πόδι πάνω στα δικά μου πόδια. Δεν μίλησα και άρχισα να του χαιδεύω τις τρίχες και βυζί του, κάποια στιγμή άρχισε να ξυπνάει, αλλά εγώ συνέχισα ακάθεκτος. Μου λέει καλά κατάλαβα ότι γουστάρεις άντρες όπως κι εσύ του απάντησα κι εγώ. Αυτός σηκώθηκε για τουαλέτα και εγώ πήγα να πιώ νερό.

Όυτε που κατάλαβα πως ήρθε από πίσω μου, μου έκανε κεφαλοκλέιδωμα με έριξε στο πάτωμα και βρέθηκε αυτός να κάθεται πάνω στο στέρνο μου με την πούτσα του μπροστά στο στόμα μου. Τα χέρια μου τα είχε ακινητοποιήσει με τα πόδια του και κυριολεκτικά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο από να τον πάρω πίπα. Άρχισε σιγά σιγά να την κουνά μπροστά στο στόμα μου, αλλά όταν πλησίαζα να την αρπάξω την τραβούσα. Η καύλα μου είχε φτάσει στα όρια της, και τελικά με άφησε να την πάρω στο στόμα μου. Η γεύση της ήταν καταπληκτική. Άρχισα να την γλύφω με την γλώσσα και να παίζω με τα δόντια μου την τρυπούλα του. Όσο πήγαινε η πούτσα του μεγάλωνε μέσα μου, όταν άγγιξα με την γλώσσα μου το τριγωνάκι κατω απο το πουτσοκέφαλο, ένιωσα τα χύσια του να πλημμυρίζουν το στόμα μου.

Σηκωθήκαμε και πήγαμε στο κρεβάτι. Με ρώτησε αν με έχουν πάρει από τον κώλο και του είπα όχι. Ωραία μου λέει μ αρέσουν τα παρθένα κωλαράκια. Αλλά επείδη είναι η πρώτη σου φορά, θα με γαμήσεις πρώτα εμένα και μετά θα σε σκίσω εγώ. Η ιδέα να γαμήσω ένα παίδαρο μ αρεσε πολύ. Ξαπλώνει ανάσκελα στο κρεβάτι και άρχισα να του τρίβω το τριχωτό στήθος και την κοιλιά. Κατέβηκα παρακάτω και παιρνόντας τον πούτσο του, άρχισα να γλείφω τον κώλο του. Σιγά σιγά άρχισα να παραβιάζω την πίσω πόρτα του μόνο με την γλώσσα μου. Αυτός έβαλε τα πόδια του πάνω στην πλάτη μου και άρχισε να την τρίβει με την φτέρνα του. Εγώ ξεθάρεψα και άρχισα να βάζω το δακτυλό μου στον κώλο του. Κάποια στιγμή που ένιωσα την σούφρα του ελαστική, βάζω μια καπότα στον πούτσο μου, και άρχισα σιγά σιγά να μπαίνω μέσα του. Αυτός στην αρχή έβγαλε ένα μουγκρητό, αλλά στην συνέχεια έιδα ένα χαμόγελο στο προσωπό του. Στην αρχή μπαινόβγαινα σιγά, αλλά πότε ένιωθα να σφίγγει τον κώλο του και πότε να τον αφήνει ελεύθερο.

Ήταν τέλειο θέαμα. Ο λοχαγός μου ξαπλωμένος ανάσκελα και μέσα στον ιδρώτα και εγώ από να τον κάνω δικό μου. Η καύλα μου ξεπέρασε τα όρια να τελικά έχυσα χωρίς να βγάλω τον πούτσο μου έξω.

Μου λέει επόμενο ημίχρονο το απόγευμα. Πήγαμε κάναμε ντούς μαζί, και άρχισε να πλένει προσεκτικά την πούτσα μου.

Περίμενα πως και πως να έρθει το απόγευμα. Κάποια στιγμή έρχεται και άρχισε να τρίβεται πάνω μου και να φιλά τις ρώγες μου. Με πήρε και με ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι, στα τέσσερα, μου έβαλε 2 μαξιλάρια κάτω από την κοιλιά μου, άνοιξε τα πόδια μου και ο ροδαλός κώλος μου ήταν έτοιμος να τον δεχτεί. Άρχισε με τον αντιχειρά του να παίζει γύρω γύρω από την ροδέλα μου, και μετά μου έφτυσε τον κωλο, άρχισε με τον δείκτη να τον χώνει σιγά σιγά, αλλά βρήκε αντίσταση. Εγώ προσπαθούσα να χαλαρώσω γι αυτό που θα ακολουθούσε.

Μετά από λίγο έβαλε και δεύτερο δάκτυλο, η πούτσα μου φούσκωσε και άρχισε να την παίζει με το άλλο χέρι. Μόλις έχυσα και χαλάρωσα, άκουσα να σκίζει το προφυλακτικό, και ένιωσα την κεφαλάρα της πούτσας του να πλησιάζει επικίνδυνα. Άρχισε να μπαίνει σιγά σιγά, εγώ πόνεσα και φώναξα και τον άκουσα που είπε, χαλάρωσε πουτσαρά μου και απολαυσέ το.

Εγώ ένιωθα ένα φοβερό κάψιμο. Όταν μπήκε βγήκε τις πρώτες φορές, πονούσα φοβερά, αλλά μετά ένιωθα ένα υπέροχο συναίσθημα. Συνέχισε να μπαινοβγαίνει δυνατά μέσα μου, να με βρίζει και να με χτυπά σφαλιάρες στα κωλομέρια. Σε γαμώ κωλοφάνταρο μου λέγε, σου δίνω αυτό που σου αξίζει, ένιωθα τα αρχίδια του να χτυπάνε στα μπούτια μου και έλιωνα, μέχρι που άρχισε ο πούτσος του να συσπάται μέσα μου, και βγαζοντάς τον να πετά τα καυτά χύσια του πάνω στην πλάτη μου. Εγώ ένωσα μια ανακούφιση και μετά το βάρος του σωματός του να πέφτει πάνω μου. Τον ακουγα να μουγκρίζει μέσα στο αυτί μου από την καύλα να μου λέει πουστράκι απο δώ και τώρα και μέχρι να απολυθείς θα την περάσεις φίνα.

Κι όντως την πέρασα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")