Η πρώτη εμπειρία (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

...Ο καιρός περνούσε όμορφα γεμάτος πάθος και μία μοναδική αίσθηση ότι αυτό ο οποίο ο καθένας μας ζούσε ήταν ΟΝΤΩΣ μοναδικό. Δύο διαφορετικά πλάσματα, δύο διαφορετικοί άνθρωποι ό ένας πλασμένος για τον άλλο. Κάθε φορά που ξαπλώναμε στο κρεβάτι ανακαλύπταμε όλο και περισσότερο ο καθένας τον αγαπημένο του. Εκείνο το οποίο όμως μου μένει αξέχαστο και δεν πρόκειται πότε μα πότε να ξεχάσω είναι όταν τελειώναμε και αφού κάναμε μπανάκι μαζί, ξαπλώναμε και μετά από λίγο, μετά από χάδια και φιλιά, μας έπαιρνε ο ύπνος. Ένας ύπνος γλυκός που πρόδιδε σε όλο το μεγαλείο την αγάπη μας. Άνοιγα την αγκαλιά μου για να έρθει να φωλιάσει με την πλάτη του ο αγαπημένος μου μέσα σε αυτή. Έτσι κολλούσε η πλάτη του στο στήθος μου και τα χέρια μου αγκάλιαζαν τον δικό μου επίγειο θεό. Άλλοτε πάλι το ένα μου χέρι έπαιζε με τις ρωγίτσες του και το άλλο χανόταν ανάμεσα στα πόδια του χαϊδεύοντας το… υπέροχο κοιμώμενο καυλί του. Εκείνο όμως που ήταν ικανό να οδηγεί στα ουράνια την αγάπη μου ήταν όταν κάποιες στιγμές ξυπνούσα και αισθανόμουν ότι αγκαλιάζω ότι πιο πολύτιμο έχω αλλά και το ότι μπορούσα εκείνη την ώρα να του δώσω ένα φιλί στο λαιμό του υποδηλώνοντας κι έτσι την αγάπη μου γι αυτόν. Και φυσικά όταν τα πρωινά ξυπνούσα νωρίτερα από αυτόν και τον χάιδευα, τον φιλούσα και γενικότερα μου δινόταν η ευκαιρία να τον απολαύσω έτσι κοιμώμενο ως κάτι δικό μου, αποκλειστικά δικό μου στο οποίο καθημερινά έδειχνα και περισσότερο την αγάπη μου.

Κάποια φορά λοιπόν την ώρα που ήμασταν στο κρεβάτι και απολαμβάναμε ο ένας τον άλλο γλύφοντας και δαγκώνοντάς μου τους λοβούς των αυτιών μου σταματά και μου λέει ψιθυριστά:
  • Σήμερα θέλω να με κάνεις δικό σου. Θέλω να σε αισθανθώ μέσα μου. Θέλω να σε απολαύσω σε απόλυτο βαθμό.
Δεν άργησε να γίνει το θέλω του πραγματικότητα. Συνέχισε να με γλύφει και άρχισε να κατεβαίνει χαμηλά. Έφτασε στο καυλί μου και το έβαλε στο στόμα του γλύφοντας το όπως ποτέ άλλοτε. Εγώ είχα χαθεί. Βρισκόμουν σε μία παραζάλη, σε ένα ντελίριο. Με έγλυφε έπαιζε με τα αρχίδια μου τα χάιδευε τα έγλυφε και μετά πάλι το καυλί μου μέσα στο στόμα του. Χάιδευε την τρυπούλα μου και βρισκόμασταν εκτός τόπου και χρόνου και οι δύο. Κάποια στιγμή σταματά και φέρνει ένα προφυλακτικό. Μου το φοράει και όπως ήμουν ξαπλωμένος έρχεται και κάθεται επάνω μου και πιάνει το καυλί μου και το οδηγεί στην τρυπούλα του. Κάθετε σιγά, σιγά και το βάζει μέσα του. Αφού μπήκα μέσα στο μωρό μου αυτό σταμάτησε για λίγο για να συμβιβαστεί το σώμα του με αυτό το οποίο έμπαινε μέσα του. Το τι εγώ ζούσα είναι αδύνατο να το περιγράψω. Μια ζεστασιά η οποία δεν ήταν θέμα θερμοκρασίας σώματος, αλλά μέσα από αυτή την πρώτη στη ζωή μου διείσδυση αισθανόμουν ότι αυτό το πρόσωπου που μου έδινε αυτή τη χαρά θα ήταν για πάντα το μοναδικό αγαπημενο κομμάτι της ζωής (και παρ’ ότι δεν είναι πλέον δεν είναι δίπλα μου, μου λείπει και δεν υπάρχει αλλά και δεν βλέπω ποτέ να υπάρξει αντικαταστάτης του). Σε δευτερόλεπτα άρχισε να κινείτε πάνω κάτω στο μικρό θηριάκη μου και φυσικά τα βογγητά μας να κοντεύουν να τα ακούσουν σε όλη τη γειτονιά.
Η καύλα και η ηδονή έφτασε στο έπακρο. Εγώ έπαιζα με το καυλί του. Αυτός ρύθμιζε το μέσα-έξω και κάπου, κάπου έτριβε τις ρώγες μου. Σε κάποια στιγμή σταματά και πέφτει επάνω μου και όπως ήμουν μέσα του αρχίζει ένα γλωσσόφιλο διαρκείας. Μετά σηκώνετε και κάθετε στα 4 προκαλώντας με να μπω μέσα του να τον κάνω και πάλι δικό μου. Έτσι κι έγινε. Και πάλι πιάνει το καυλί μου και το οδηγεί στην τρυπούλα του. Κι έτσι σιγά, σιγά μπαίνω μέσα του κι αρχίζω να του γαμάω την τρυπούλα του γρήγορα και όσο πιο γλυκά μπορώ. Κάποιες φορές έπεφτα στην πλάτη του και τον φιλούσα στο λαιμό ή του δάγκωνα τους λοβούς των αυτιών του ενώ τον άκουγα να επαναλαμβάνει στο σκίσε με, σκίσε με κάνε με για πάντα δικό σου. Όσο το μωρό μου έλεγα αυτά τόσο εγώ τον γαμούσα και πιο γρήγορα. Το αποκορύφωμα ήταν όταν γύρισε, έβαλα τα πόδια του στους ώμους μου και μπήκα μέσα του για μία ακόμη φορά. Τότε όπως ήμουν μέσα του έφτανα στο στόμα του και ενώ τον γαμούσα παράλληλα τον γλωσσοφιλούσα. Αυτός άλλοτε έπαιζε με τον πούτσο του, άλλοτε έτριβε τις ρώγες μου. Ντελίριο. Τα κορμιά μας ιδρωμένα πλημμυρισμένα από ηδονή χωρίς να συνειδητοποιούμε το που βρισκόμαστε και το τι γίνεται γύρω μας. Τυφώνας ηδονής είχε χτυπήσει το είναι μας. Κάποια στιγμή καταλαβαίνω ότι ετοιμάζομαι να χύσω μέσα σε αυτή την εκτός ελέγχου κατάσταση. Επιτάχυνα το ρυθμό μου και τελείωσα έτσι μέσα του ενώ κι αυτός έπαιζε το καυλί του και σχεδόν παράλληλα με εμένα έχυσε κι αυτός.
Έπεσα επάνω του αποκαμωμένος και τα χύσια του τα οποία είχαν γεμίζει την κοιλία του ακούμπησαν κι εμένα. Φιληθήκαμε και πήγαμε στο μπάνιο. Μέσα σε φιλιά και αγκαλιές έπλυνε ο ένας τον άλλο. Αποκαμωμένοι αφού έκανε ένα τσιγάρο το μωρό μου ήρθε χώθηκε στην αγκαλιά μου. Κόλλησαν και πάλι τα κορμιά μας και μέσα σε χάδια και φιλιά μας πήρε ο ύπνος. Ένας ύπνος γλυκός. Ένας ύπνος και μία αγκαλιά που μας οδήγησαν και πάλι εκεί που μόνον οι δυο μας μπορούσαμε να οδηγηθούμε. Σε μία αγκαλιά αγάπης και πάθους. Σε ένα δόσιμο το οποίο τουλάχιστον εμένα μου έδινε τη χαρά της συνειδητοποίησης ότι υπάρχω. Ότι είμαι κι εγώ ένας άνθρωπος που μπορώ και έχω κομμάτι από τη ζωή. Ένα κομμάτι που με κάνει να νοιώθω ότι ΚΑΙ αγαπώ ΚΑΙ μπορώ να αγαπηθώ (έστω και λίγο).

Σε ευχαριστώ μωρό μου όπου κι αν είσαι ότι κι αν κάνεις.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")