Τα γαμήσια με το ζευγάρι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Καλοκαίρι σε μια παραλία στην Ζάκυνθο έχω πάει για διακοπές μόνος μου ελπίζοντας ότι κάτι καλό θα βρεθεί για παρέα. Άλλωστε είμαι άνθρωπος που πιάνω εύκολα κουβέντα με αγνώστους γιατί μιλάω πάντα με χιούμορ χωρίς να παρεξηγιέμαι και λόγω τις ηλικίας μου, είμαι εξήντα ετών.

Εκείνο το απόγευμα έκανε πολύ ζέστη και έπινα ένα παγωμένο φραπέ στην βεράντα του ξενοδοχείου φορώντας μόνο ένα φαρδύ μποξεράκι. Απέναντι μου καθόταν ένα ζευγάρι, περίπου στην ηλικία μου, και έτρωγαν παγωτό. Κάτι συζητούσαν και παρατήρησα μια νευρικότητα μεταξύ τους και κάποιες ματιές προς την μεριά μου, αλλά εκείνη την στιγμή δεν έδωσα σημασία.

Αργότερα όμως κατάλαβα ότι κοιτούσαν το μποξεράκι μου που όπως ήταν φαρδύ φαινόντουσαν το καυλί και τα αρχίδια μου. Όχι να το παινευτώ αλλά έχω πολύ χοντρό και όμορφο καυλί, μου το έχουν πει κι άλλοι.

Τους άφησα λοιπόν να το βλέπουν και να το σχολιάζουν. Ήταν περίπου δύο η ώρα την νύχτα και είχα ξαπλώσει εντελώς γυμνός (πάντα γυμνός κοιμάμαι) ακούγοντας μουσική για να κοιμηθώ, όταν άκουσα χτύπο στην πόρτα. Ρωτάω ποιος είναι και ακούω την φωνή του διπλανού μου να μου λέει να του ανοίξω.

Χωρίς να το σκεφτώ του άνοιξα και μπαίνει γρήγορα μέσα. Εγώ ήμουνα γυμνός. Αυτός φορούσε σλιπάκι και κλείνοντας την πόρτα και λέγοντας μου να μην μιλήσω, άρχισε να με χαϊδεύει και να με φιλάει στο στόμα. Μου άρεσε... άρχισα να ανταποκρίνομαι και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι.

-    «Θέλω σήμερα να γίνεις ο άντρας μου!», μου λέει. «Θέλω να με κάνεις ότι θέλεις…»

Είχα αρχίσει να καυλώνω. Μου τον πήρε στο στόμα και άρχισε να μου τον γλείφει μανιασμένα. Του έβγαλα το σλιπάκι και του έβαλα το δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα. Ήταν χαλαρή. Δεν ήθελα να χύσω στο στόμα του... ήθελα να τον γαμήσω.

Τον γύρισα στα τέσσερα και άρχισα να του χώνω το χοντρό καυλί μου στην τρύπα του. Έλιωνε από την καύλα όπως κι εγώ. Χωρίς να τον βγάλω από μέσα έχυσα δύο φορές κι όταν τον έβγαλα μου τον έπλυνε με την γλώσσα του.

Την άλλη μέρα μετά το γαμήσι δεν είδα κανέναν από τους δύο, παρόλο που έμεινα στο ξενοδοχείο όλη μέρα επίτηδες. Το βράδυ έκανα ένα ντους και ξάπλωσα όπως πάντα γυμνός στο κρεβάτι ακούγοντας μουσική μέχρι να με πάρει ο ύπνος, όταν κάποια στιγμή πολύ αργά ακούω πάλι χτύπο στην πόρτα.

«Νάτος πάλι!», λέω από μέσα μου. «Του άρεσε και ξαναήρθε!», και χωρίς να ρωτήσω κι αυτή τη φορά ποιος είναι ανοίγω την πόρτα και βλέπω να είναι και οι δύο. Ο Νίκος φορώντας ένα στρινγκάκι γυναικείο και η Δώρα, η γυναίκα του, γύρω στα 55 αυτή, με πολύ ωραίο σώμα με ένα μπέιμπι ντολ πολύ κοντό και τίποτα από μέσα.

-    «Χθες ήθελα να είσαι ο άντρας μου. Σήμερα θα θέλαμε να γίνεις ο γαμιάς μας…», μου λέει ο Νίκος.

Ξαπλώσαμε λοιπόν και οι τρεις στο κρεβάτι. Εγώ φιλούσα τη Δώρα στο στόμα και στο στήθος και ο Νίκος είχε πάρει το καυλί μου στο στόμα ενώ ταυτόχρονα έβαζα το δάχτυλο μου στην κωλοτρυπίδα του. Μετά φιλιόμασταν με τον Νίκο και η Δώρα μου έπαιρνε τσιμπούκι. Σε άλλη φάση γαμούσε ο Νίκος την γυναίκα του κι εγώ του έχωνα το χοντρό καυλί μου στον κώλο του.

Το αποκορύφωμα όμως ήταν όταν γαμούσα από τον κώλο την Δώρα και ο Νίκος μου τον έχωνε και ταυτόχρονα έβαζε στον κώλο του έναν δονητή. Το πρωί που ξυπνήσαμε ο Νίκος είχε το καυλί μου στο στόμα του και το δάχτυλο του στο μουνί της γυναίκας του, εγώ είχα το καυλί του Νίκου στο στόμα μου και το δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της Δώρας.

Αυτό που έγινε με τους τρεις μας ήταν φανταστικό και για μένα ήταν η πρώτη φορά που γαμήθηκα και ομολογώ ότι θα το ξανάκανα. Μετά από τις δύο αυτές νύχτες πέρασε περίπου μια εβδομάδα που δεν τους έβλεπα και φαντάστηκα ότι πιθανόν να έφυγαν χωρίς να μου πουν κάτι.

Ένα βράδυ που έκανε φοβερή ζέστη, αποφάσισα να πάω για μπάνιο στην παραλία και επειδή μου αρέσει ο γυμνισμός, πήγα λίγο απόμερα έκανα μπάνιο και μετά ξάπλωσα γυμνός όπως ήμουν στην άμμο. Κόντεψε να με πάρει ο ύπνος όταν άκουσα σιγανή μουσική από τρανζίστορ.

Ανασηκώθηκα και βλέπω σχεδόν δίπλα μου ένα αγόρι γύρω στα δεκαοκτώ (αλλά μικροέδειχνε) γυμνό. Μου λέει:

-    «Καλησπέρα σας κύριε. Μήπως σας ενοχλεί το ραδιόφωνο;»

-    «Όχι…», του λέω.

-    «Θέλετε να έρθω πιο κοντά σας;»

-    «Αν θέλεις έλα!», του λέω.

Άφησε το ραδιάκι εκεί που καθόταν και ήρθε κοντά μου.

-    «Σας βλέπω αρκετή ώρα έτσι γυμνό και θέλω να σας πω ότι το πουλί σας είναι πολύ όμορφο και χοντρό! Θα με αφήσετε να το πιάσω;»

-    «Να σε αφήσω αλλά είσαι μικρός…»

-    «Σας παρακαλώ κύριε… Δεν θα πω σε κανέναν τίποτα».

Πλησίασε κοντά και έπιασε το καυλί μου με τα δυο χέρια του και το κοίταζε με θαυμασμό. Εμένα άρχισε να μου σηκώνεται. Σε λίγο είχε γίνει τεράστιο. Άρχισε να το χαϊδεύει και να το παίζει. Έσκυψε και στην αρχή μύρισε το κεφάλι και το άγγιξε λίγο με την γλώσσα του. Εγώ δεν αντέδρασα…

Με κοίταξε για λίγο και το έχωσε στο στόμα του. Άρχισε να το γλείφει μανιασμένα ώσπου κάποια στιγμή δεν άντεξα… τον έσπρωξα μακριά και έχυσα. Όταν τελείωσα και μέχρι να συνέλθω από την καύλα, μου τον ξαναπήρε και έγλειψε ότι είχαν απομείνει στο πουτσοκέφαλο. Σηκώθηκε έβαλε το μαγιό του και μου λέει:

-    «Σας ευχαριστώ πολύ κύριε. Είμαι εδώ με την γιαγιά μου και τον παππού μου. Εγώ θα έρχομαι κάθε βράδυ εδώ και αν σας ξαναβρώ… θέλω να το ξανακάνουμε».

Με καληνύχτισε και έφυγε. Σηκώθηκα κι εγώ, έβαλα το μαγιό μου και φεύγοντας μένω κάγκελο. Ο μικρός κρατούσε από το χέρι το Νίκο και τη Δώρα…!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")