Γαμήσι σε ξενοδοχείο με την πόρτα ανοιχτή

Δημοσιεύθηκε από nicosia-cy
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Νόμισα ότι τα έκανα όλα. Αυτό όμως ήταν για μένα μια πρωτοφανής και ηδονική εμπειρία.

Η ιστορία:

Το μήνυμα στο κινητό έλεγε «Θέλω όταν θα ανοίξεις τη πόρτα να μου βγάλεις το παντελόνι και να χώσεις το πούτσο μου στο στόμα σου, ενώ στο κωλαράκι σου θα έχεις ένα δονητή».

Γνωριστήκαμε όπως και πολλοί άλλοι στο διαδίκτυο. Αυτός στη Λάρνακα, εγώ στη Λευκωσία. Ονομάζεται Γιώργος και είναι γύρω στα 35. Κανονίσαμε να βρεθούμε σε ένα φτηνό, υπόπτου φήμης ξενοδοχείο. Εδώ μένουν αλλοδαποί από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, που ήρθαν στη Κύπρο για να βρούνε δουλειά.

Έφτασα πρώτος. Έκλεισα δωμάτιο και του έστειλα μήνυμα σε ποιο δωμάτιο βρισκόμουν. Έβγαλα τα ρούχα μου, έμεινα μόνο με το στρινγκάκι. Πήρα το δονητή όπως με διάταξε να κάνω, έβαλα λίγο λιπαντικό στη φρεσκοξυρισμένη τρυπούλα μου παραμερίζοντας απλά το κορδόνι από το στρινγκ και τον έχωσα μέσα μου. Δεν περίμενα πολύ. Σε λίγο κτυπά η πόρτα. Εγώ ήμουν στα τέσσερα με τουρλωμένο το κωλαράκι και το δονητή μέσα μου. Άνοιξα τη πόρτα και κόλλησα το πρόσωπό μου στα σκέλια του. Δεν είδα καν το πρόσωπό του. Το πρώτο που είδα ήταν ο πούτσος του. Ξεκούμπωσα το τζιν του και το άφησα να κυλήσει στους αστραγάλους του. Τα χέρια μου χώθηκαν κάτω από το φανελάκι του και άρχισα να εξερευνώ το σφικτό λεπτό κορμί του. Πέρασα τα δάκτυλά μου πάνω από τις ρόγες, στάθηκε η παλάμη μου στο σφικτό στομάχι του ενώ η γλώσσα μου έβρεχε το σλιπάκι του που διαγραφόταν καθαρά ο καυλωμένος πούτσος του.

Με άρπαξε από τα μαλλιά, μου σήκωσε το πρόσωπο πάνω και με έφτυσε. Δεν το περίμενα, ξαφνιάστηκα αλλά μ’ άρεσε. Είχε ένα όμορφο πρόσωπο σοβαρό και ανέκφραστο. Το ήξερα ότι θα μου συμπεριφερόταν σαν να είμαι ένα τίποτα. Πλησίασε το πρόσωπό του στο δικό μου και με ρώτησε αν διψώ. Δεν ήμουν σίγουρος τι έπρεπε ή τι περίμενε να του απαντήσω αλλά το ένστικτό μου έλεγε να απαντήσω θετικά. Και αυτό ακριβώς απάντησα. Πέρασε το χέρι του μέσα στο σλιπάκι του, έπιασε τον πούτσο του και τον έβγαλε έξω.

-    Πρόσεξε να μην σου φύγει ούτε μια σταγόνα

μου είπε και οδηγώντας το κεφάλι μου από τα μαλλιά μου τον έχωσε στο στόμα. Για άλλη μια φορά δεν ήμουν έτοιμος γι’ αυτό που θα ακολουθούσε. Ένα υγρό ζεστό και κάπως στυφνό στη γεύση άρχισε να κυλά στο στόμα μου. Κατουρούσε στο στόμα μου κρατώντας και με τα δύο χέρια το κεφάλι μου στο πούτσο του. Παρά την έκπληξή μου άρχισα να καταπίνω στη αρχή γιατί δεν είχα επιλογή και μετά γιατί όλο αυτό με άναβε. Και άλλες φορές με είχα κατουρήσει αλλά κατευθείαν στο στόμα ήταν η πρώτη φορά.

-    Αχ σ’ αρέσει κάβλα μου; Θα πιεις πολύ κάτουρο και χύσια σήμερα για να ξεδιψάσεις. Και πολύ πούτσο για να χορτάσεις

μου έλεγε ενώ συνέχισε να με κατουρά και να με φτύνει. Εγώ κατάπινα λαίμαργα αλλά ήταν τόση πολύ η ποσότητα που λίγο ξέφυγε από τις άκρες των χειλιών μου για να καταλήξει να κυλά στο στήθος μου. Όταν κατούρησε και την τελευταία σταγόνα, με άρπαξε από τα μαλλιά, σήκωσε το πρόσωπό μου προς τα πάνω, με έφτυσε πρώτα και μετά μου άστραψε ένα δυνατό χαστούκι.

-    Δεν σε προειδοποίησα να μην σου φύγει ούτε σταγόνα;…

με ρώτησε. Το μάγουλό μου έκαιγε και τα μάτια μου γέμισαν δάκρυα.

-    Όταν δεν με υπακούς πουστράκι θα σε τιμωρώ όπως θέλω

συμπλήρωσε και με έσπρωξε με δύναμη προς το πάτωμα και πατώντας με στο σβέρκο μέχρι που το πρόσωπό μου άγγιξε κάτω.

-    Για να δούμε το παιχνιδάκι που έβαλες στο κώλο

μου είπε ενώ με πατούσε ακόμη στο σβέρκο και ο κώλος μου είχε τουρλώσει στον αέρα. Έσκυψε και στριφογύρισε τον δονητή μέσα μου.

-    Τι είναι αυτό μωρή πουτάνα, με κοροϊδεύεις;…
ρώτησε θυμωμένος.

-    Τι είναι αυτό το μικρό πραγματάκι που έχωσες στο ξεσκισμένο κώλο σου; Νόμισες πως θα με ξεγελούσες πούστρα και δεν θα το καταλάβαινα;

μου είπε ρίχνοντάς μου άγρια χαστούκια στα κωλομάγουλα.

-    Πήγαινε τώρα να φέρεις τον πιο μεγάλο σου δονητή. Θέλω να σε παρακολουθώ να το χώνεις όλο μέσα σου.

Γύρισα ντροπιασμένος για να σηκωθώ και να πάω να εκτελέσω αυτό που με διάταξε.

-    Στα γόνατα για να βλέπω την ξεσκισμένη κωλοτρυπίδα σου…

μου είπε ρίχνοντάς μου μια κλωτσιά στο κώλο. Μπουσουλώντας πήγα μέχρι τη βαλιτσούλα που είχα τα πράγματά μου, διάλεξα ένα μεγάλο και χοντρό δονητή και γύρισα για να πάω κοντά του. Όταν γύρισα για να επιστρέψω κοντά του, πρόσεξα με έκπληξη ότι είχε μισανοίξει τη πόρτα του δωματίου.

-    Ξάπλωσε ανάσκελα εδώ, για να φαίνεσαι από τη μισάνοικτη πόρτα, σήκωσε τα πόδια σου πάνω και χώσε τον πλαστικό πούτσο όλο μέσα σου…

με διάταξε. Δεν είχα επιλογή. Ξάπλωσα ανάσκελα, ψήλωσα τα πόδια μου, παραμέρισα το λουρί από το στρινγκ και άρχισα να χώνω σιγά-σιγά το χοντρό ψεύτικο πούτσο μέσα μου. Όποιος περνούσε από το διάδρομο και κοιτούσε μέσα από τη πόρτα θα έβλεπε πρώτο πλάνο την τρύπα μου ανοιγμένη για να δεχτεί τον πλαστικό πούτσο. Ο Γιώργος ικανοποιημένος ήρθε πάνω από το πρόσωπό μου, άνοιξε τα πόδια του και κάθισε πάνω στο πρόσωπό μου. Τα αρχίδια του ακούμπησαν ακριβώς πάνω στο στόμα μου ενώ η τρύπα του κώλου του ήταν σχεδόν πάνω στη μύτη μου. Μυριζόμουν τις βαρβατίλες του και τον ιδρώτα του και αυτό με άναβε πολύ.

-    Γλύψε μου τ’ αρχίδια πουτανάκι και βάλε βαθιά τον πούτσο μέσα σου. Θέλω να ετοιμάσεις καλά τη τρύπα σου για να χωρέσει μετά ο καυλωμένος πούτσος μου. Γλύφε είπα…

με διάταξε ενώ πήρε τις ρόγες μου στα δάχτυλά του και άρχισε να τις στριφογυρίζει με δύναμη. Πονούσα τρομερά. Όλο όμως το σκηνικό, ακόμα κι’ ο πόνος με άναβαν όσο ποτέ άλλοτε. Την ίδια ώρα έβαζα και έβγαζα το πλαστικό πούτσο ανοίγοντας τη τρύπα μου ξέροντας ότι θα με γαμούσε χωρίς έλεος. Αφού του έγλυψα καλά τ’ αρχίδια, σηκώθηκε από το πρόσωπό μου αρπάζοντάς με απ’ τα μαλλιά και αναγκάζοντάς με να κάτσω στο πάτωμα με ανοικτά τα πόδια μπαίνοντας μέσα μου όλος ο δονητής. Τότε ήταν που πρόσεξα ότι έξω από τη πόρτα άρχισε να μαζεύεται κόσμος. Στριμώχνονταν στη μισάνοικτη πόρτα προσπαθώντας να δουν καλύτερα μέσα.

Με άρπαξε από τα μάγουλα σφίγγοντας με, αναγκάζοντας τα χείλη μου να ανοίξουν. Με έφτυσε ανάμεσα στα χείλη.

-    Κοίτα να δώσεις καλή παράσταση και αν είσαι καλός μπορεί να τους αφήσω να σε γαμήσουν κι’ αυτοί…

μου είπε ενώ άρχισε να μου δίδει χαστούκια.

-    Άρχισε να ρουφάς το καβλί μου. Να το ρουφήξεις όλο

μου είπε. Άρχισα να πιπιλώ το πουτσοκέφαλο, να παίζω με τη γλώσσα μου τη τρυπούλα που κατουρά, να γλύφω αρχίζοντας απ’ τα αρχίδια και φτάνοντας μέχρι την άκρη του πούτσου του. Άρχισε να με βρίζει ενώ ταυτόχρονα μου κτυπούσε το κεφάλι.

-    Δεν έχεις κάνει ξανά πίπα; Είσαι μια άχρηστη πουτάνα. Δεν έχεις ιδέα πώς να γλύφεις μια πούτσα. Μαλακισμένο μουνί.

Με αρπάζει από τα μαλλιά και καρφώνει με τη μία τον πούτσο στο στόμα μου χώνοντας μου το μέχρι κάτω στο λαρύγγι. Μπαινόβγαινε με γρήγορους ρυθμούς μέσα μου, ενώ εγώ προσπαθούσα να αναπνεύσω και να μην πνιγώ.

-    Έτσι κάνουν πίπα μωρή μαλακισμένη. Γαμημένη…

φώναζε χωρίς να τον νοιάζει τίποτα.

-    Θα σου πω εγώ πότε θα σταματήσεις.

Αυτό συνεχίστηκε για κάμποση ώρα. Να κάθομαι πάνω στο δονητή και ο Γιώργος να με κρατά απ’ τα μαλλιά και να με καρφώνει στο πούτσο του βρίζοντάς με και κάθε τόσο να με φτύνει. Ξαφνικά με έσπρωξε προς τα πίσω. Η πλάτη μου ακούμπησε στο πάτωμα ενώ τα πόδια μου βρέθηκαν στον αέρα.

-    Ας δούμε το μουνί σου…

είπε και έσκυψε να παρατηρήσει την τρυπούλα μου. Εγώ ακούμπησα με τους αγκώνες μου και έβλεπα ανάμεσα από τα ανοικτά πόδια μου κάποια άτομα – μάλλον από Ρουμανία και Βουλγαρία – να έχουν ανοίξει διάπλατα τη πόρτα παρακολουθώντας όλο το σκηνικό κάποιοι χρησιμοποιούσαν το κινητό για φώτο και βίντεο, κάποιοι ήταν καυλωμένοι και έτριβαν το πούτσο τους πάνω από το παντελόνι, κάποιοι πιο τολμηροί μπήκαν ακόμα και στο δωμάτιο. Ο Γιώργος πήρε το δονητή και άρχισε να βγάζει και να το βάζει στο κώλο μου κοιτώντας τη τρύπα μου. Το έβαζε με τόση δύναμη μέσα μου που εγώ άρχισα να ουρλιάζω.

-    Φώναζε όσο θες. Θα μαζευτεί όλο το ξενοδοχείο. Αυτό δεν θες; Άσε τους να δουν πως ανοιγοκλείνει η τρύπα σου φωνάζοντας για πούτσο. Ρε πούστη μου ο κώλος σου έγινε σαν μουνί. Κάτσε στα τέσσερα να στη φορέσω…

μου είπε βγάζοντας το δονητή από μέσα μου και δίδοντάς μου ένα δυνατό σκαμπίλι. Πήρα τη στάση που ήθελε και τούρλωσα το κώλο μου. Ήρθε από πίσω μου και με διάταξε με το χέρι μου να οδηγήσω το καβλί του μέσα μου. Μπήκε με ένα και μόνο σπρώξιμο. Εγώ ούρλιαζα από πόνο και αυτός άρχισε να με γαμάει ξέφρενα. Μπαινόβγαινε μέσα μου με δύναμη χτυπώντας τη λεκάνη του και τ’ αρχίδια του στα κωλομάγουλα μου. Καθώς τον κάρφωνε όλο μέσα μου βρίζοντάς με και λέγοντάς μου τι πούστης είμαι και οι «θεατές» τον πέταξαν έξω και άρχισα να τον παίζουν. Χτύπησε το τηλέφωνο του. Βγήκε από μέσα μου καυλωμένος, πήρε το κινητό του, κάθισε στο κρεβάτι και μου φώναξε να πάω να καθίσω στο σκληρό του καβλί. Στάθηκα πάνω στο κρεβάτι, άνοιξα τα πόδια μου και κάθισα στον σηκωμένο πούτσο του με τη πλάτη γυρισμένη προς το Γιώργο και το πόδια μου ανοικτά να βλέπουν οι ένοικοι του ξενοδοχείου. Απάντησε το τηλέφωνο και εγώ χοροπηδούσα πάνω στο καβλί του.

-    Έλα ρε Μιχάλη. Αφού σου είπα που θα ήμουν. Είμαι μ’ αυτό το πουστρόνι που γνώρισα στο internet. Είναι πολύ καλός ρε. Υπάκουος, και κάνει γαμώ τις πίπες. Τώρα κάθεται πάνω στον πούτσο μου και χοροπηδάει. Αν θες και εσύ να γαμήσεις έλα και εσύ. Σιγά μην τον ρωτήσω. Ότι του πούμε θα κάνει. Γι’ αυτό υπάρχουν οι πούστηδες. Χάρη τους κάνουμε. Θα σου στείλω μερικές φώτο. Του είπε σε ποιο ξενοδοχείο ήμασταν και σε πιο δωμάτιο και έκλεισε.

-    Άκουσες πως θα έχουμε επισκέψεις, μου είπε. Τώρα γονάτισε μπροστά μου και προσκύνα τη ψωλή μου για να στείλω καμιά φωτογραφία του φίλου μου.

Ούτε αν θέλω με ρώτησε ούτε αν δεν με πειράζει. Σηκώθηκα και γονάτισα μπροστά του και άρχισα να τον γλείφω. Αυτός έβγαλε δύο τρεις φωτογραφίες και τις έστειλε στο φίλο του. Μετά με έριξε στο κρεβάτι ανάσκελα, μου σήκωσε τα πόδια πάνω και μπήκε μέσα μου το ίδιο άγρια όπως και προηγουμένως. Συνέχισε και έβγαλε μερικές φωτογραφίες το κώλο μου με το πούτσο του μέσα μου. Όταν έστειλε και αυτές τις φωτογραφίες, συγκεντρώθηκε στο γαμήσι.

-    Σου αρέσει δεν είναι;…

μου είπε και σχεδόν έβγαζε το πούτσο του από μέσα μου και τον ξανάβαζε με μια απότομη σπρωξιά όλον βαθειά μέσα μου. Πονούσα αλλά και μου άρεσε πολύ. Φώναζα από τον πόνο και την ηδονή, αυτό όμως φαίνεται ότι τον καύλωνε περισσότερο. Περισσότερο όμως καύλωνε και τους θεατές, που ξεθάρρεψαν και άρχισα να συγκεντρώνονται γύρω από το κρεβάτι, βγάζοντάς το πούτσο τους έξω και παίζοντάς τον.

Έχυσε μουγκρίζοντας και έμεινε μέσα μου για λίγο ακόμα. Τον έβγαλε έξω μου έριξε ένα χαστούκι στο κώλο.

-    Παίξε με τους δονητές σου για να σε βλέπουμε μέχρι να έρθει ο φίλος μου

είπε και έκατσε σε μια πολυθρόνα απέναντί μου παίζοντας και αυτός το καυλί του.

(Copyright protected OW ref: 63642)