Οι δυο μαύροι άντρες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Εδώ και αρκετό καιρό έχω να γράψω μιας και όλο αυτό το διάστημα βρισκόμουν στον παράδεισο καθώς είχα βρει αυτό που είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

Μετά από ένα μήνυμα που έλαβα και που με πληροφορούσε ότι ήταν ένας μαύρος άντρας από την Κένια μαζί με έναν φίλο του και ότι ήθελαν να βρεθούμε, δεν έχασα καθόλου καιρό και κανόνισα ένα ραντεβού μαζί τους. Πραγματικά όταν πήγα στο ραντεβού μας, βρήκα να με περιμένουν δυο μαύροι γεροδεμένοι παίδαροι. Μπορεί να μην ήξεραν καλά ελληνικά, αλλά έτσι και αλλιώς αυτό που με ενδιέφερε εμένα σίγουρα το είχαν.

Αφού μιλήσαμε για καμιά ώρα, τελικά με πήγαν στο διαμέρισμα τους. Ο ένας μάλιστα ήταν αυτό ακριβώς που ήθελα. Ένας άντρας άλλο πράγμα. Γεροδεμένος, υψηλός και με ένα σώμα σαν πέτρα. Δεν μπορούσα να κρατηθώ ο πούστης. Κάθισα σε μια πολυθρόνα. Κάθισαν δίπλα μου και με έβαλαν στην μέση. Άρχισαν να με φιλούν στον λαιμό με τα χοντρά χείλια τους. Με τρέλαναν από την καύλα.

Δεν έχασα καιρό, έχωσα τα χέρια μου κάτω από τα πουκάμισα τους και άρχισα να χαϊδεύω τρυφερά τα δυνατά στήθια τους, μετά κατέβηκα χαμηλά και έχωσα τα χέρια μου με πάθος μέσα από τα τζιν παντελόνια τους.

Δυο χοντρές και μεγάλες πούτσες βρέθηκαν μέσα στις χούφτες μου. Σηκώθηκαν και γδύθηκαν… το ίδιο έκανα κι εγώ. Λίγα λεπτά αργότερα βρισκόμουν μπουκωμένος με δύο μεγάλες μαύρες πούτσες που είχαν σφηνώσει ανάμεσα στα υγρά χείλια μου που άδικα προσπαθούσαν να ανοίξουν όσο το δυνατόν περισσότερο για να πάρουν μέσα τους τα δύο μαύρα πουτσοκέφαλα.

Μετά από λίγο ο ένας (ο πιο ψηλός και γεροδεμένος) με έβαλε στην πολυθρόνα, μου σήκωσε τα πόδια όσο το δυνατόν πιο ψηλά… μετά έφτυσε στην τρύπα μου και έχωσε το μαύρο και χοντρό εργαλείο του μέσα μου.

Ήταν το κάτι άλλο! Φώναζα σαν γκόμενα από την καύλα. Τα δυνατά μπράτσα του στηρίζονταν στο προσκέφαλο της πολυθρόνας και ο πούτσος τους με ξεκώλιαζε δυνατά. Ο φίλος του είχε πάρει το κινητό του τηλέφωνο και με βιντεοσκοπούσε καθώς ο φίλος του μου ξέσκιζε άγρια τον κώλο. Το βίντεο υπάρχει, αλλά όχι μέσα από το xstream.

Τέτοια ηδονή είχα να νιώσω πολλά χρόνια. Το μόνο κακό ήταν ότι φοβόμουν να το κάνω μαζί τους χωρίς προφυλακτικό αλλά έστω και έτσι ο κώλος μου είχε ανοίξει διάπλατα και αισθανόταν τι πάει να πει άντρας. Όταν τελικά ήταν έτοιμος να χύσει του ζήτησα να βγάλει το προφυλακτικό και να μου τα δώσει καυτά στο στόμα καθώς τώρα είχε αρχίσει να με γαμάει δυνατά κι ο άλλος.

Μόλις που πρόλαβε να βγάλει την καπότα και να μου γεμίσει όλο μου το πρόσωπο και το στόμα με το καυτό του χύσι. Κατάπινα σπέρμα ενώ ο άλλος με ξέσκιζε... δυστυχώς ο άλλος δεν κράτησε όσο ο πρώτος και μου τα έδωσε καυτά μετά από τρία λεπτά και ενώ ακόμα κατάπινα τα χύσια του προηγούμενου άντρα μου.

Δυστυχώς έφυγαν για την πατρίδα τους, αλλά όσο καιρό έμειναν πέρασα πολύ καλά.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")