Με έλιωσε με τις αρβύλες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Γεια σας. Διάβασα πολλές ιστορίες στο site και αποφάσισα να γράψω και εγώ την δική μου. Είναι μια από τις δεκάδες φαντασιώσεις μου που ονειρεύομαι να γίνει πραγματικότητα. Κάθε σχόλιο δεκτό.

Η ιστορία:

Λατρεύω πάρα πολύ άντρες αρρενωπούς, γεροδεμένους και τριχωτούς, γυμνασμένους με καλό υγιές μυαλό και όλα αυτά να είναι τυλιγμένα σε μια στολή. Έχω μεγάλη λατρεία στους ένστολους και καυλώνω όταν βλέπω στο δρόμο. Ανατριχιάζω. Τρελαίνομαι να κοιτάζω επίμονα να έχει ωραία μεγάλα άρβυλα, γυαλισμένα ή σκονισμένα. Με καυλώνουν τα άρβυλα, οι μπότες, τα παπούτσια αντρών σε μεγάλο μέγεθος.

Μία μέρα είχα βγει σε γειτονιά της Αθήνας για τρέξιμο ένα σημείο της διαδρομής είχα σταμπάρει ότι πάρκαραν αστυνομικοί της αστυνομίας με τις μηχανές τους. Εκεί είχα δει πολλές φορές έναν από αυτούς γύρω στα 35 αρρενωπός , ντυμένο στα δερμάτινα, πεντακάθαρο και κάθε φορά το μάτι μου πήγαινε στις αρβύλες . Φόραγε επιχειρησιακές με χοντρό πάτο και σίγουρα το μεγέθους 45-46. Τις κοίταγα και καύλωνα και φανταζόμουν να με πατάει με αυτές και να τις γλύφω. Μέσα στις σκέψεις μου παραπάτησα και σχεδόν έπεσα μπροστά του. Μόλις πήγα να σηκωθώ είδα δυο μπότες δίπλα μου και μόλις σήκωσα το βλέμμα μου ήταν αυτός.

-    Είσαι καλά φίλε;

-    Ναι, λέω, ευχαριστώ…

και χαμογέλασα από αμηχανία. Κοίταγα χαμηλά τις αρβύλες του να γυαλίζουν και κόλλησα.

-    Τι κοιτάς, με ρωτάει, σου έπεσε κάτι;

-    όχι απαντάω…

-    Τις αρβύλες μου κοίταγες;… με ρωτάει.

-    Ναι, απαντώ, γιατί μου έκανε εντύπωση το μέγεθος

είπα κομπλαρισμένος.

-    46 νούμερο είναι

μου απαντά και άρχισα να καυλώνω και φάνηκε στο σορτς μου.

-    Σου αρέσουν μπότες;

με ρωτάει και απαντώ με δυσκολία “ναι”. Τότε με ρώτησε που πάω, του είπα που τρέχω και μου λέει ίσως σε πετύχω κάπου αλλά πρόσεχε που πατάς μη πέσεις ξανά και χαμογέλασε. Έφυγαν και εγώ κατευθύνθηκα στο σημείο που θα έτρεχα και συνεχώς σκεφτόμουν αυτόν και τις αρβύλες του και είχα καυλώσει. Μετά από λίγο τρέξιμο από τις καύλες δεν άντεχα άλλο και είχα καθίσει σε ένα πεζούλι και χάιδευα το καυλί μου πάνω από το σορτς και στον ήχο μηχανής μαζεύτηκα λίγο και ήπια λίγο νερό. Ήταν ο άντρακλας. Πήγαινε σιγά-σιγά σαν να έψαχνε κάτι και μόλις πλησίασε…

-    εδώ είσαι;

-    Ναι… απαντώ.

Είχε αρχίσει να πέφτει το σκοτάδι . Τότε έβαλε το πόδι του στο πεζούλι να σταθεί με την μηχανή και αμέσως έριξα το βλέμμα μου στις αρβύλες του.

-    Πιασ’ τες αν θέλεις.

Άπλωσα το χέρι μου και τις ακούμπησα. Τέλειες, καύλωσα.

-    Σου αρέσουν;

-    Πολύ.

-    Θέλεις να τις γευτείς;

Με ένα ερωτηματικό στο βλέμμα μου τον κοιτάω.

-    Έλα πιο κάτω εκεί που θα σταματήσω…

και τον ακολουθώ. Βάζει το σταντ στη μηχανή και μένει επάνω.

-    Τι περιμένεις; Κάνε ότι θέλεις με τις αρβύλες μου…

μου λέει. Αμήχανα χαμηλώνω το χέρι μου του χαϊδεύω το δερμάτινο παντελόνι στα μπούτια και κατέβηκα πιο κάτω μέχρι τα αρβύλα του. Αρχίζω να χαϊδεύω την αριστερή του αρβύλα και να την μυρίζω.

-    Γλείψε την…

με πρόσταξε σοβαρός και βγάζω τη γλώσσα μου και αρχίζω σιγά-σιγά να την γλείφω.

-    Γλείψε τις αρβύλες μου πρόσταξε πιο σκληρά…

και έγλυφα πιο έντονα. Τέλεια γεύση και μυρωδιά από δέρμα. Σηκώνει την αρβύλα του και καθώς τον κοιτάω μου την βάζει στην μάπα.

-    Γλείψε την σόλα καυλιάρη…

αλλά δίσταζα επειδή ήταν βρώμικη. Τότε όσο δεν το έκανα με σπρώχνει με δύναμη, με ρίχνει στο έδαφος και άρχισε να με πατάει με την αρβύλα του δυνατά στο κεφάλι, στο λαιμό στο στήθος και να βρίζει.

-    Όταν σου λέω γλείφε θα γλείφεις.

Κατεβαίνει από τη μηχανή μου πιάνει τα πόδια μου τα σηκώνει και μου βάζει την άρβυλα ανάμεσα στα πόδια και μου ακουμπά τα αρχίδια και τον πούτσο ελαφρά. Στα πρώτα δευτερόλεπτα καύλωσα και μου άρεσε όμως λέει…

-    Τώρα θα δεις τη σημαίνει 46 αρβύλα…

και άρχιζει να μου λιώνει τα αρχίδια και να μου τραβάει τα πόδια.

-    Μη… σταμάτα πονάει.

-    Σκάσε , θα σε λιώσω

και συνέχισε να με λιώνει με την μπότα του. Συνέχισε έτσι ώσπου σκύβει μου σηκώνει το σορτς και το σλιπ μου και συνεχίζει να με λιώνει με την μπότα του.

-    Θα σε λιώσω στο πάτημα μαλακισμένο, θα σου πετάξω τα ζουμιά έξω…

είπε και άρχισε η σόλα του να μου τρίβει το καυλί και το τακούνι να χτυπά με μανία τα αρχίδια μου. Πόναγε και βόγκαγα αλλά όσο μου μίλαγε χυδαία καύλωνα και με μια δυνατή πατημασιά άρχισα να χύνω σαν τρελός. Βόγκαγα από καύλα. Άφησε τα πόδια μου και μου έφερε την μπότα του στο στήθος και άρχισε να μου σκουπίζει τα χύσια από τι σόλα στη μπλούζα.

-    Φίλησε τα άρβυλα που σε έλιωσαν μαλάκα.

Το έκανα. Ανέβηκε στη μηχανή έβαλε μπρος και πριν φύγει μου λέει…

-    θα σε πετύχω ξανά.

Μου έκλεισε το μάτι και έφυγε.

(Copyright protected OW ref: 63529)