Το κτελ των ονείρων και της καύλας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Είμαι ο Αντώνης 24 χρονών, και αυτή είναι η περίεργη εμπειρία μου, η οποία με τρέλανε από την καύλα.

Η ιστορία:

Είμαι ο Αντώνης και η ιστορία μου, που θα σας διηγηθώ έγινε μέσα στο λεωφορείο των κτελ, όταν από την Αθήνα πήγαινα στην πόλη που μένω μόνιμα. Στην Αθήνα είμαι φοιτητής. Όλα έγιναν μέσα σε τέσσερις ώρες. Δώδεκα τα μεσάνυχτα ξεκινούσε το λεωφορείο για ένα ταξίδι επτά περίπου ωρών. Μπήκα λοιπόν στο λεωφορείο μαζί με άλλους 11 επιβάτες. Όλοι κάτσαμε σκορπισμένοι και κυρίως στο μπροστινό μέρος. Εγώ πήγα και έκατσα δύο σειρές πριν την γαλαρία γιατί εκεί καθότανε ήδη ένα παιδί κάπου στα 27. Μέχρι την πόρτα στο μέσον του λεωφορείου δεν είχε κάτσει κανένας.

Το ταξίδι ξεκίνησε και φαινόταν κουραστικό. Όλοι μας κοιμόμασταν. Μετά από 3 ώρες κάνουμε στάση. Κατεβήκανε 5-6 άτομα. Μαζί και εγώ. Όταν ανεβήκαμε πάνω όλοι κάτσαμε στις ίδιες θέσεις εκτός από έναν μουστακαλή περίεργο κάπως τύπο, κάπου κοντά στα 45 με 50, που έκατσε μπροστά από την θέση μου από την πλευρά που είναι το παράθυρο.

Ξεκινήσαμε πάλι. Είχαμε 4ώρες ακόμα και η ώρα ήταν 3 και κάτι το πρωί, όλοι κοιμηθήκανε πάλι μαζί με αυτόν που ήταν στην γαλαρία ξαπλωμένος. Έτσι και εγώ ξάπλωσα όσο μπορούσα στο κατεβασμένο κάθισμα μου ανεβάζοντας τα πόδια μου πάνω στην διπλανή μου άδεια θέση χωρίς φυσικά τα παπούτσια. Και κάπου εδώ αρχίζει το ενδιαφέρον κομμάτι του ταξιδιού.

Ο περίεργος τύπος που καθότανε μπροστά μου είχε ξαπλώσει κάπως πλαγιαστά στην μπροστινή από τα πόδια μου θέση και κρατούσε με το ένα χέρι του το κάθισμα κάπου μεταξύ του κενού που είχε δημιουργηθεί από το κατέβασμα της μιας μόνο θέσης προς τα πίσω από τον πλαϊνό μοχλό. Το πρόσωπο του ήταν πάνω από το χέρι του ανάμεσα και σχεδόν σφηνωμένο στο κενό. Ο τύπος έδειχνε να κοιμάται αμέσως.

Και εμένα άρχισε να με παίρνει ο ύπνος όταν ένιωσα κάτι να με ακουμπάει την μία μου πατούσα. Ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω το ένα χέρι του να με ακουμπάει καθώς κινείτε το λεωφορείο ενώ αυτός φαινόταν να κοιμάται. Μου άρεσε αυτό το απαλό άγγιγμα, δεν έδωσα και σημασία και έκλεισα πάλι τα μάτια. Το άγγιγμα γινότανε όλο και πιο δυνατό, όλο και πιο έντονο, ώσπου κάποια στιγμή, άρχιζε κανονικά να μου χουφτώνει την πατούσα μου την γάμπα μου και μη αντιδρώντας εγώ εκείνος περνάει και το άλλο χέρι του από την άλλη πλευρά και άρχισε να με χαϊδεύει όλο και πιο πάνω από την γάμπα. Είχα καυλώσει και έτρεμα. Μου άρεσε.. γινότανε τουλάχιστον για μια ώρα. Το χέρι του χάιδευε τον ανάγλυφο πούτσο μου πάνω από το σορτσάκι μου. Έκανε δύο τρεις προσπάθειες να με ξεκουμπώσει αλλά δεν τα κατάφερε. Εγώ συνέχιζα να κάνω πως κοιμάμαι απολαμβάνοντας όλα αυτά.

Κάποια στιγμή σταματάει και μετανιώνω που δεν αντέδρασα γιατί υπέθεσα ότι θα κατάλαβε ότι όντως κοιμόμουν και μπορεί και να φοβήθηκε ότι δεν είμαι ομοφυλόφιλος ή ότι δεν γούσταρα, αλλά ξαφνικά νιώθω να μου σηκώνει τα πόδια ελαφρά και να κάθετε δίπλα μου. Με ξεκουμπώνει και πιάνει το πούτσο μου στο χέρι του, που εκείνη την ώρα δεν ήταν σε πλήρη στύση και κολύμπαγε από τα προσπερματικά μου υγρά. Άρχισε να μου κάνει μαλάξεις με το ένα χέρι και το άλλο χέρι πλέον ήτανε κάτω από την μπλούζα μου παίζοντας με την ρόγα μου. Ξαφνικά βούτηξε το κεφάλι του κοντά στον πούτσο μου και νιώθω να τον καταπίνει όλο. Η ψωλί μου είναι 19 με 20 πόντους. Άρχισε να με τσιμπουκώνει άγρια και να προσπαθεί να μου βάλει δάχτυλο στην τρύπα μου παίζοντας μαζί της. Κάποια στιγμή αρχίζω και ψιλο-ανοιγοκλείνω τα μάτια μου. Ήθελα να δω και να συμμετάσχω και εγώ. Με το που με είδε σταμάτησε και άνοιξε το φερμουάρ του. Έβγαλε ένα πολύ καλό εργαλείο υπολογίζω άπου στα 20 θα ήταν περίπου σε καλό χοντρό μέγεθος. Μαυριδερό αρκετά, με δύο φλέβες να πετάνε αρκετά και να φαίνεται κάτω από το φερμουάρ μακριά και πυκνή πουτσότριχα. Μου έσπρωξε το κεφάλι. Αφού πήρα μια κάπως βολική στάση άρχισα και την έγλειφα. Είχε περάσει κάμποση ώρα, κάπου στο μισάωρο και κάτι μέχρι που μου σήκωσε το κεφάλι. Είχα πιαστεί ολόκληρος αλλά μου άρεσε που του έγλειφα το καβλί του αργά και ήρεμα. Μου πιάνει πάλι τον πούτσο μου και τον βάζει πάλι στο στόμα του. Έδειχνε να γεύεται με ευχαρίστηση τα τόσα υγρά που είχα πάλι. Άρχισε και με καύλωνε τρελά. Δεν άντεχα. Ένιωθα ότι θα γίνει η έκρηξη και μόλις με κατάλαβε βάζει όσο βαθιά πήγαινε το στόμα του στον πούτσο μου και τότε άρχισα να χύνω τεράστιες ποσότητες σπέρμα μέσα στο στόμα του. Με καθάρισε όλο. Αφού δεν είχε πλέον ούτε δείγμα σταγόνας σπέρματος ο πούτσος, σηκώνει το κεφάλι του, βάζει μέσα τον πούτσο του στο παντελόνι και κουμπώνεται και κάθετε στην απέναντι θέση.

Ξαφνιάστηκα εκείνη την ώρα. Κοίταξα αν ήταν ξύπνιος αυτός από την γαλαρία και μας έβλεπε, αλλά κοιμότανε του καλού καιρού. Σε κάνα 20άλεπτο φτάσαμε στον προορισμό μας. Είχε ξημερώσει. Κατεβαίνουμε κάτω, παίρνω την βαλίτσα μου και βλέπω τον τύπο που στο λεωφορείο με έγλειφε να μου κάνει νόημα με το κεφάλι κρατώντας μια βαλίτσα και αυτός στο χέρι. Τον ακολούθησα, έβγαινε από τα κτελ και λίγο πιο κάτω έστριψε και ξαναέστριψε 2 φορές ακόμα ενώ γύρναγε να ελέγχει αν τον ακολουθώ. Το σημείο που σταμάτησε ήταν μεταξύ μιας παρκαρισμένης νταλίκας και ενός παρατημένου οικοπέδου. Ξαπλώνει την βαλίτσα του κάτω και με οδηγεί να κάτσω πάνω στην βαλίτσα. Με ξεκουμπώνει και μου αφαιρεί τελείως το σορτσάκι με το μποξεράκι. Μου έγλυφε την τρύπα κατευθείαν. Ένοιωθα την γλώσσα του να μπαίνει μέσα μου και με τρέλαινε. Έπαιζε με τον πούτσο μου. Σηκώνεται και ανοίγει πάλι το φερμουάρ μαζί και με τα κουμπί του παντελονιού του αυτήν την φορά, ήταν φουλ καυλωμένος, όρθιος μπροστά μου και εγώ πλέον με την ψωλή του στο στόμα μου μέσα. Μπαινόβγαινε μόνος του και με έπνιγε συνέχεια έτσι όπως γαμούσε το στόμα μου.

Με σηκώνει όρθιο μου ανοίγει τα πόδια σε σχήμα κεφαλαίου λάμδα και τα χέρια μου να κρατιούνται από κάποιο σημείο που εξείχε από την νταλίκα. Για άλλη μια φορά έγλυφε την τρύπα μου. Σηκώνεται και μου βάζει τον αντίχειρα του μέσα μου σιγά-σιγά και μαλακά. Ξανα-σκύβει και με γλύφει. σταματάει απότομα νιώθω να προσπαθεί να κάνει κάτι και τον βλέπω να φοράει ένα προφυλακτικό. Σκύβει απότομα και φτύνει 2-3 φορές την τρύπα μου ενώ μου άνοιγε τα κωλομέρια με τα χέρια του. Έκανε απότομες κινήσεις τώρα και χωρίς να το καταλάβω νιώθω να ακουμπάει την ψωλή του στην τρύπα μου. Με μια κίνηση να την καρφώνει τέρμα και να συνεχίζει να σπρώχνει. Ένιωσα να με σκίζει στα δύο καθώς είχα και πάρα πολύ καιρό να τον πάρω. Άρχισε και μπαινόβγαινε με μανία όταν κάποια στιγμή βγαίνει βγάζει το προφυλακτικό με ξαπλώνει πάλι στην βαλίτσα του πάνω εγώ νομίζοντας ότι θα χύσει άρχισα και την έπαιζα δυνατά. Από την καύλα χύνω και τα χύσια μου πάνε όλα λίγο πιο πάνω από τον αφαλό μου. Τότε έρχεται κοντά μου γονατίζει ας πούμε κάπως και χύνει πάνω στα δικά μου αρκετά κατάλευκα και παχύρρευστα χύσια. Αφήνει την ψωλί του και με την γλώσσα του (σαν γάτα) έπαιρνε τα χύσια μου με τα δικά του και τα κατάπινε. Αφού σηκώθηκε σηκώθηκα και εγώ εκείνος κουμπώθηκε πήρε την βαλίτσα του και έφυγε κατευθείαν. Μετά από ένα λεπτό αφού μαζεύτηκα και εγώ έφυγα για το σπίτι μου.

Δεν άκουσα την φωνή του δεν ανταλλάξαμε καμία κουβέντα. Όλο αυτό μου άρεσε τρελά και θα γούσταρα να ξαναζήσω το κομμάτι περισσότερο του λεωφορείου.

(Copyright protected OW ref: 65010)