Του έπαιξα τον πούτσιο και έχυσε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Τα ονόματα και η τοποθεσία είναι αλλαγμένα για ευνοήτους λόγους.

Είμαι ο Γιάννης, εικοσιτεσσάρων χρονών και αυτό που θα σας διηγηθώ συνέβη στην Πιερία.

Είμαι με το αμάξι μου στην παραλία Λεπτοκαρυάς βράδυ και όπως πηγαίνω βλέπω έναν άνδρα γύρω στα 60 να έχει πετάξει έξω το καυλί του και να το παίζει με μανία. Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε, γιατί στον τομέα sex είμαι bi και μου αρέσει να κάνω καμιά πίπα που και που. Προχωράω μερικά μέτρα πιο κάτω, σταματάω το αμάξι μου και άρχισα να χαϊδεύω τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι. Για κανένα δεκάλεπτο ο 60αρης με έβλεπε και κάποια στιγμή μπήκε στο αμάξι του και έρχεται δίπλα στο δικό μου.

-    Καλησπέρα…

-    Καλησπέρα, απαντάω.

-    Τι ψάχνεις τέτοια ώρα, νέο παιδί εδώ πέρα;… με ρώτησε.

-    Τίποτα, απλά κάθομαι και είπα να τον παίξω λίγο, απαντάω.

-    Πλάκα μου κάνεις; Αφού σε είδα ότι με κοιτούσες.

Τέλος πάντων το όνομα του ήταν Αλέξης, από ότι μου είπε και του εξήγησα πως ερεθίστηκα όταν τον είδα να το παίζει. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο σταμάτησα να τον παίξω κι εγώ. Μου ζήτησε να μπω μέσα στο αμάξι του αλλά ντρεπόμουν και αρνήθηκα. Έτσι είπαμε να κατέβουμε και οι δύο από το αμάξι μια που ήταν ερημιά και δεν υπήρχε φόβος να μας δουν.

Με το που βγήκαμε, ήλθε κοντά μου και έβγαλε ξανά το καυλί του έξω. Ήταν μέτριο (γύρω στους 15 πόντους) αλλά πολύ καυλωτικό. Μου ζήτησε να του το παίξω και αμέσως σαν πουτανίτσα άρπαξα την πούτσα του και την έπαιξα με τρόπο που δεν άργησε να τελειώσει. Όσο του τον έπαιζα τον άκουγα να βογκάει μέχρι που πέταξε το σπέρμα του λερώνοντας μου μάλιστα και λίγο το παντελόνι.

Αμέσως μετά μου ζήτησε να βγάλω κι εγώ τον πούτσο μου και τα σχόλια του για το μέγεθος μου με καύλωσαν ακόμα περισσότερο. Τον πήρε με τα δύο χέρια κάνοντας με να τρέμω από την καύλα. Μου τον έπαιζε και όταν του είπα πως θέλω να χύσω συνέχισε να μου τον παίζει πολύ πιο δυνατά, μέχρι που σκυμμένος κάτω καθώς ήταν  του γέμισα το χέρι και το πρόσωπο με τα χύσια μου.

Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου.

 

(Copyright protected OW ref: 65808)