Για μασάζ στην Ταϊλάνδη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Κάτι για το οποίο είναι διάσημη η Ταϊλάνδη, εκτός των άλλων, είναι και για τα μοναδικά ινστιτούτα μασάζ που υπάρχουν εκεί. Πάντα μου έλεγαν ότι είναι μοναδική εμπειρία η επίσκεψη σε ένα από αυτά. Με την ευκαιρία λοιπόν του χριστουγεννιάτικου ταξιδιού μου εκεί, βρέθηκα σε ένα από αυτά που μου είχαν συστήσει από το ξενοδοχείο, ως ένα από τα πιο καλά και φημισμένα.

Όλοι στην υποδοχή ήταν ευγενέστατοι και μου εξήγησαν τις επιλογές που είχα για διαφορετικού είδους μασάζ. Εγώ επέλεξα ένα με ειδικά θερμά λάδια και κατόπιν με οδήγησαν στο δωματιάκι που θα χρησιμοποιούσα. Μόλις μπήκα μέσα τρελάθηκα. Το φως ήταν πολύ χαμηλό και υπήρχε στην ατμόσφαιρα μία απίθανη αφροδισιακή μυρωδιά, αναμεμιγμένη με ατμό και υψηλή θερμοκρασία.

Μου εξήγησαν ότι θα έπρεπε να γδυθώ και να μπω σε ένα είδος ντουζιέρας που είχαν δίπλα, προκειμένου να πλυθώ. Κατόπιν θα έπρεπε να ξαπλώσω στο κρεβάτι του μασάζ φορώντας μια πετσέτα στην μέση μου και ο μασέρ θα ερχόταν να με φροντίσει.

Όλη η ατμόσφαιρα με είχε καυλώσει αφάνταστα. Τόσο, που μόλις έφυγε ο υπεύθυνος και γδύθηκα, άρχισα να τρίβω τον πούτσο μου σαν τρελός και με το που μπήκα στην ντουζιέρα και ένιωσα το καυτό νερό πάνω μου, σε συνδυασμό με τα αρώματα που σαν σπρέι με ψέκαζαν από παντού, άρχισα να τον παίζω με μανία μέχρι που έχυσα σαν τρελός μέσα εκεί. Μόλις τελείωσα το ντους, βγήκα, φόρεσα την πετσέτα στην μέση μου και ξάπλωσα μπρούμυτα στο κρεβάτι του μασάζ.

Ήμουν ακόμα απίστευτα καυλωμένος και δυσκολευόμουν να βολευτώ με τον πούτσο σαν ξύλο, έπρεπε όμως να παραμείνω μπρούμυτα γιατί θα γινόμουν ρεζίλι. Σχεδόν αμέσως μπήκε στο χώρο ένας Ταϊλανδός, φορώντας μόνο κάτι σαν πετσετέ ύφασμα τυλιγμένο με περίεργο τρόπο γύρω από την μέση του, καλύπτοντας ελάχιστα πράγματα. Τα αρχίδια του φαινόντουσαν ελάχιστα κάτω από τη πετσέτα κι αυτό με έκανε να καταλάβω ότι αυτό που φορούσε ήταν ανοιχτό από κάτω. Όλο το υπόλοιπο κορμί του ήταν γυμνό και αν και μικρόσωμος γενικά, ήταν ιδιαίτερα γυμνασμένος και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ήταν τα μέχρι τους ώμους του ίσια μακριά μαλλιά του.

Με χαιρέτησε ευγενικά και ήρθε στο πλάι του κρεβατιού. Με ρώτησε αν θα είχα πρόβλημα να βγάλω την πετσέτα εντελώς από πάνω μου και όταν του απάντησα όχι, με ανασήκωσε ελαφρώς από την μέση και την τράβηξε από πάνω μου, αφήνοντάς με εντελώς γυμνό. Κάνοντας αυτή την κίνηση ήταν εμφανές ότι αντιλήφθηκε το πόσο καυλωμένος ήμουν, αφού χρειάστηκε ιδιαίτερη τακτοποίηση ο πούτσος μου προκειμένου να ξαναπέσω μπρούμυτα. Μετά από μικρή αναμονή, ένιωσα ένα, σχεδόν καυτό, λάδι να τρέχει στο μήκος της ραχοκοκαλιάς μου, από τον σβέρκο μέχρι και την αρχή του κώλου μου.

Πριν προλάβω να βγάλω εντελώς από μέσα μου κάποια ανάσα, τα χέρια του είχαν κιόλας πιάσει δουλειά. Ήταν κάτι ανεπανάληπτο. Μετά από δεκαπέντε περίπου λεπτά είχα χαλαρώσει τόσο πολύ, που είχα χάσει κάθε αίσθηση του χώρου και του χρόνου, κάτι για το οποίο βοηθούσαν και τα έντονα αρώματα σε συνδυασμό με την υψηλή θερμοκρασία. Ένιωθα τόσο όμορφα που τα αγγίγματα του Ταϊλανδού πάνω μου είχαν αποκτήσει ερωτικό χαρακτήρα και άρχιζαν να με ερεθίζουν αφάνταστα.

Τότε ήταν που ένιωσα τα πόδια μου, πιασμένα από τους αστραγάλους να σπρώχνονται στα πλαϊνά του κρεβατιού για να μπορέσει ο μασέρ μου να έχει πρόσβαση στο εσωτερικό των μηρών μου. Κατάλαβα ότι ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι ανάμεσα από τα πόδια μου και σχεδόν αμέσως ένιωσα τα χέρια του να ανεβοκατεβαίνουν στο πίσω και το εσωτερικό μέρος των μηρών με ρυθμικές παλινδρομικές κινήσεις. Πλησίαζε κάθε φορά, όλο και περισσότερο στη χαραμάδα του κώλου μου κι αυτό με είχε τρελάνει και καυλώσει αφάνταστα. Όταν μάλιστα άρχισε να μου μαλάζει και τα κωλομέρια πάνω και κάτω, ανοίγοντας και κλείνοντάς τα, ο πούτσος μου έγινε σα ξύλο ξανά και ήταν αδύνατον να βολευτώ.

Ο μασέρ μου κατάλαβε τι συνέβαινε όταν ανασήκωσα ελαφρώς την μέση μου για να βολέψω τον καυλωμένο μου πούτσο και μετά από μερικά δευτερόλεπτα ένιωσα τους αντίχειρές του να κινούνται πάνω - κάτω στο εσωτερικό της χαραμάδας του κώλου μου, περνώντας απαλά πάνω από την κωλοτρυπίδα μου.

Μόλις κατάλαβε από την ανάσα μου ότι, όχι μόνο δεν αντιδρούσα αλλά αντίθετα απολάμβανα αυτό που μου έκανε, άρχισε να χουφτώνει με δύναμη τα κωλομέρια μου και να τα ανοίγει διάπλατα. Τον ένιωσα να ανασηκώνεται και με την άκρη του ματιού μου είδα να πετιέται στο πάτωμα αυτό που φορούσε στην μέση του, ενώ ταυτόχρονα τον ένιωσα να έρχεται και να καβαλάει πάνω από τα πόδια μου, ακριβώς στην βάση του κώλου μου. Αισθάνθηκα τα αρχίδια του κάτω από τα δικά μου και τον πούτσο του επάνω στο άνοιγμα του κώλου μου.

Αμέσως μετά άρχισε να πέφτει μπρούμυτα πάνω στην πλάτη μου και με τα δυο του χέρια άνοιγε όσο μπορούσε τα κωλομέρια μου και έτριβε τον πούτσο του πάνω - κάτω στην κωλοτρυπίδα μου. Αυτή την κίνηση την επαναλάμβανε συνεχώς χωρίς σταμάτημα κι εγώ κόντευα να πεθάνω από την καύλα. Άρχισα να ανασηκώνω κι εγώ τη μέση μου με σκοπό να συναντήσω τον καυλωμένο του πούτσο και δεν άργησα να νιώσω την λαδωμένη μου τρύπα να ανοίγει διάπλατα και να δέχεται μέσα της όλη του την καύλα.

Με άρπαξε από τους ώμους και άρχισε να μου γαμάει τον κώλο με μανία. Στον χώρο ακούγονταν μόνο αναστεναγμοί και ο ήχος που έκαναν τα αρχίδια του όταν χτυπούσαν πάνω στον λαδωμένο μου κώλο. Ο Ασιάτης γαμιάς μου πρέπει να μου πηδούσε τον κώλο ασταμάτητα και με σταθερό ρυθμό, τουλάχιστον για δέκα λεπτά, όταν είδα την πόρτα απέναντι να ανοίγει και έναν δεύτερο Ταϊλανδό να μπαίνει, να βγάζει αυτό που φορούσε στη μέση του, να λέει κάτι σ’ αυτόν που με γαμούσε κι εκείνος να σταματάει το σφυροκόπημα της κωλοτρυπίδας μου.

Αμέσως, βγήκε από μέσα μου, με γύρισε ανάσκελα σαν μια πάνινη κούκλα που ήταν έρμαιο στις διαθέσεις του και πέρασε τα πόδια μου πάνω από τους ώμους του. Μου πήρε την κωλοτρυπίδα πολύ εύκολα και ξεκίνησε ένα νέο γύρο σφυροκοπήματος, αυτή τη φορά πολύ πιο έντονο. Ο άλλος είχε έρθει από το πλάι και είχε ξεκινήσει να γλείφει και να δαγκώνει τις ρώγες μου, τον λαιμό μου, την κοιλιά μου, ενώ είχε πάρει το χέρι μου και το είχε βάλει στον πούτσο του να του τον παίξω.

Για κανένα δεκάλεπτο συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό, μέχρι που η ανάσα του γαμιά μου άρχισε να γίνεται γρηγορότερη και εντονότερη και άρχισε να λέει διάφορα στην γλώσσα του με έντονο τρόπο. Κατάλαβα ότι ετοιμαζόταν να με χύσει κι αυτό με καύλωσε αφάνταστα και με έκανε να σπρώχνω τον κώλο μου με μανία πάνω στον πούτσο του.

Μόνο που αυτός είχε άλλα στο μυαλό του. Βγήκε από μέσα μου και αφού ανέβηκε και με καβάλησε στο στήθος, άρχισε να παίζει τον πούτσο του πάνω από το στόμα μου. Ο άλλος μέσα σε ελάχιστο χρόνο είχε ανέβει στο κρεβάτι και είχε πάρει τη θέση του στον κώλο μου πηδώντας τον ανελέητα. Τρελάθηκα! Άνοιξα το στόμα μου και πήρα με μανία μέσα μου τον καυλωμένο πούτσο μπροστά μου. Άρχισα να ρουφάω σα τρελός και να τον καταπίνω μέχρι τα αρχίδια του να χτυπάνε στο σαγόνι μου.

Μετά από λίγο ο αφιονισμένος Ταϊλανδός με βούτηξε από τα μαλλιά, κάρφωσε τον πούτσο του στο λαρύγγι μου και άρχισε να αδειάζει στο λαιμό μου ένα ποταμό από καυτό χύσι που δυσκολευόμουν να καταπιώ χωρίς να πνιγώ. Τον άκουγα να λέει ακαταλαβίστικα λόγια και προσπαθούσα να καταπιώ, όταν ταυτόχρονα ένιωσα μέσα στον κώλο μου ένα νέο καυτό ποταμό από χύσια και άκουσα και τον άλλο να λέει διάφορα. Με χύνανε και οι δύο ταυτόχρονα και με γέμιζαν με τα χύσια τους από πάνω και από κάτω.

Μόλις ηρέμησαν βγήκαν από μέσα μου, κατέβηκαν από το κρεβάτι, πήραν το «ρούχο» τους και βγήκαν από το δωμάτιο χωρίς να πουν κουβέντα, αφήνοντάς με εκεί, καυλωμένο και γεμάτο από χύσι. Τότε είδα την κάμερα απέναντι στη γωνία της οροφής και κατάλαβα ότι είχα γίνει θέαμα καυλωμένων Ταϊλανδών. Όχι μόνο δεν με ένοιαξε αλλά με τρέλανε ακόμα περισσότερο. Τόσο που όπως ήμουν ξαπλωμένος εκεί, ανάσκελα, άνοιξα τα πόδια μου διάπλατα και άρχισα να παίζω τον πούτσο μου κοιτώντας φάτσα στην κάμερα.

Ένιωσα τα χύσια να τρέχουν μέσα από τον κώλο μου πάνω στο κρεβάτι κι αυτό με έκανε να χύσω κι εγώ σαν τρελός. Έπεσα πίσω, έμεινα ξαπλωμένος για κανένα πεντάλεπτο και μετά σηκώθηκα, έκανα ένα ζεστό μπάνιο και ένιωσα πιο χαλαρός και ικανοποιημένος από ποτέ. Τελικά είναι ειδικοί στο μασάζ σ’ αυτή την χώρα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")