Εμπορικές συμφωνίες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι εμπορικός επισκέπτης και στην δουλεία μου γυρίζω σε διάφορα rendez-βoυs. Πριν δέκα μέρες είχα πάει σε έναν καινούργιο πελάτη για πρώτη φορά. Είχα μιλήσει μαζί του στο τηλέφωνο και έδειχνε ενδιαφέρον για αυτό που αντιπροσωπεύω αλλά επέμενε για συνάντηση. Έτσι βρέθηκα εκείνο το απόγευμα στο γραφείο του. Και πάλι μελετούσε το εντυπο που του είχα πάει, με κοιτούσε συνεχεία, ανταλλάζαμε κουβέντες, με ρωτούσε για την προσωπική μου ζωή , ήταν γενικά πολύ φιλικός 45αρης, αλλά είχε και κάτι στον τρόπο του που δεν μπορούσα να διευκρινίσω.

(Εγώ σιμά 35 και γεμάτος, αλλά με ωραίο πρόσωπο και πεταχτή κωλάρα) είχε περάσει η ώρα και σε κάποια φάση μπαίνει και η γραμματέας του και τον ρωτάει εάν χρειάζεται τίποτα άλλο γιατί ήθελε να φύγει. Όχι της απαντάει και προσθέτει εάν έχουν φύγει όλοι να κλειδώσει για λόγους ασφάλειας. Δεν μου φάνηκε περίεργο αυτό.

Όταν κατάλαβε όμως ότι ήμασταν μόνοι η συμπεριφορά του άλλαξε. Κοίταξε να δεις Μιχάλη. Αυτό που έχεις με ενδιαφέρει αλλά θέλω ειδική αντιμετώπιση για να γίνω πελάτης σου. Δεν καταλαβαίνω του απαντάω Τι μπορώ να κάνω για σας. είχε τραβήξει πίσω την καρεκλα του και φαινόταν κάτι σκληρό να διαγράφετε μέσα από το παντελόνι του. Έριξα μια μάτια αλλά γρήγορα γύρισα το βλέμμα μου και έκανα ότι δεν είχα καταλάβει. Τι θα έκανες με ρώτησε για να πάρεις την δουλεία.

Η σηκώνομαι και φεύγω τώρα σκέφτηκα η παίζω το παιχνίδι του. Δεν ξέρω του απαντάω εξαρτάτε τι θέλετε. έχεις ξαναπάει με άντρα με ρωτάει στα ίσα. Δεν απαντάω. Σηκώνετε και έρχεται και στέκετε μπροστά μου. Ξέρεις τι θέλω από σένα, Μιχάλη. Ναι του απαντάω με χαμηλή φωνή. έλα αγόρι μου. Κοιτάω από το πλάι των ματιών μου το φούσκωμα στο παντελόνι και άρχισε μέσα μου η επιθυμία να το βάλω στο στόμα μου.

Με αργές κινήσεις του κατεβάζω το φερμουάρ και την βγάζω έξω. είχε μακριά πούτσα που ήταν τώρα λίγα εκατοστά από το στόμα μου. Έτσι μπράβο παιδί μου. έχεις προφυλακτικό τον ρωτάω. Πήγε στο συρτάρι του και επιστρέφει βάζοντας την καπότα.

βγάζω την γλώσσα μου και του ακουμπάω την άκρη. Η πούτσα του σπαρταρούσε είδα ότι ανυπομονούσε να την βάλει στο στόμα μου. Έπαιζα στην άκρη με την γλώσσα μου ώσπου δεν άντεχε πια και πιάνοντας το κεφάλι μου με τα δυο του χέρια μου βάζει με βία την πούτσα του βαθιά στο στόμα μου. Για να μάθεις να παίζεις μαζί μου, αγόρι μου. Με κρατούσε από το κεφάλι και μου γαμούσε το στόμα. Κοντευε να με πνίξει. Την έβγαζε και μου έριχνε πούτσο σκαμπίλια στο πρόσωπο. Σου αρέσει. Να δεις τι σου έχω για μετά μου έλεγε καθώς μου την ξανά εβαζε στο στόμα.

μετά από κάποια λεπτά με σηκώνει και με οδηγεί προς το γραφείο του.

Μου ξεκουμπώνει το παντελόνι μου και μου λέει γδύσου απ την μέση και κάτω και πιάσε το γραφείο μου. κάνω αυτό που μου λέει και τον αισθάνομαι από πίσω μου. ωραίο κωλαράκι μου λέει θα περάσουμε όμορφα σήμερα. Μου ανοίγει τα πόδια με τα πόδια του και αισθάνομαι τα χέρια του να ανοίγουν τα κώλο μάγουλα μου. Φτυνει στο δάκτυλο του και το αισθάνομαι να μπαίνει κατευθείαν μέσα στην τρύπα μου. Ζορίστηκε λίγο στην αρχή αλλά δεν έσφιγγα το κώλο μου και γρήγορα το εχωσε μέσα . Αναστέναξα βαθιά. Αυτό σου αρέσει εεε. Συνέχισε να το βάζει και να το βγάζει μέσα στο κώλο μου. Είχα πιαστεί από το γραφείο καθώς μου γαμούσε το κώλο με το δάκτυλο του. Αισθανόμουνα φοβερή ταπείνωση που ήμουν έτσι σκυμμένος με τον κώλο μου ανοιχτό και να μου βάζει το δάκτυλο του μέσα.

Κάτσε να σε χαλαρώσω λίγο και μετά θα στην βάλω μου έλεγε και βάζει και δεύτερο δάκτυλο μέσα.

Κουνούσε τα δάκτυλα μέσα μου και τα στριφογύριζε ανοίγοντας τον κώλο μου καλά καλά.

Κάθε τόσο τα τραβούσε έξω, τα εφτυνε και τα ξαναχωνε μέσα.

Είχα φτάσει στο σημείο και τον παρακαλούσα να με γαμήσει με τον πούτσο του. Βαλε μου τον, σε παρακαλώ, γάμησε με, το θέλω μέσα μου. Αυτό θες εεε. Και μου ανοίγει το κώλο και την ακουμπάει στην τρύπα μου. Έκανα μικρές κινήσεις πίσω για να μπει αλλά πριν προλάβω μου την χώνει με μια κινήσει μέχρι μέσα. Ο κώλος μου ήταν είδη χαλαρός και δεν πόνεσε απλός αισθάνθηκα ένα πράγμα να με ανοίγει και να περνάει μέσα μου βαθιά. Μου ξεφεύγει ένας αναστεναγμός δυνατός, καθώς με πιάνει από την μέση και αρχίζει να με γαμάει δυνατά. Κάθε τόσο μου χώνει και κανένα χαστούκι στον κώλο και άρχισε να με βρίζει.

Πουτάνα πούστρα που γαμιέσαι. Καριόλα. Με γαμούσε δυνατά και κατάλαβα ότι δεν θα αργούσε να χύσει. Μέσα έξω βαθιά στον κώλο μου. Ξαφνικά με σφίγγει και αισθάνομαι τα χυσια του να φεύγουν μέσα στην κωλαρα μου. Τινάχτηκε δυο τρεις φορές μέσα μου και πιάστηκε πάνω μου για να συνέλθει. Είχα μείνει σκυμμένος στο γραφείο με αυτόν από πάνω μου με την πούτσα του μέσα στο κώλο μου. Πέρασαν δυο τρία λεπτά και την βγάζει από μέσα.

Μου δίνει ένα δυνατό χαστούκι στον κώλο και μου λέει ευχαριστώ ήσουνα τέλεια πουτάνα . Πήγαινε όμως τώρα γιατί έχω δουλίτσα. Ντύθηκα γρήγορα, παρόλο που με πονούσε ο κώλος μου και καλά καλά δεν είχε κλείσει ακόμα η τρύπα μου. Και η συμφωνία μας ρωτάω. Άλλη φορά μου απαντάει καθώς με πήγαινε προς την έξοδο. Όποτε θες ξανά έλα να το συζητήσουμε . .. θα χαρώ πολύ να τα ξαναπούμε.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")