Με γάμησαν στο γήπεδο

Δημοσιεύθηκε από Ariskara
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Είχα φαντασιώσεις με άντρες και αγόρια από μικρή σχετικά ηλικία. Μια από τις φαντασιώσεις μου ήταν με δυο γνωστούς μου. Τον Άρη, 17 ετών καλογυμνασμένος και ηλιοκαμένος, και με τον Κώστα, 19 ετών, με όχι πολύ αθλητικό σώμα και ξανθός.

Και στους δυο πάντα κοιτούσα τα φουσκώματα στα παντελόνια τους.

Ήταν 27 Ιουνίου και εδώ στην περιοχή μου είχε σχετικά ζέστη. Βγήκα μια βόλτα έξω στο γήπεδο να δω τους φίλους μου να παίζουν ποδόσφαιρο. Πάντα μου άρεσε και καύλωνα βλέποντας τους άλλους ενώ παίζουν. Αποφάσισα να παίξω κι εγώ και μπήκα φυσικά στην αντίπαλη ομάδα από του Κώστα και του Άρη. Έβαλα ένα στοίχημα μαζί τους, ότι αν χάσω θα κάνω ότι θέλουν για μια μέρα ενώ αν νικήσουμε το αντίθετο.

Μπήκαν στο νόημα και μου απάντησαν κοροϊδευτικά ένα ok. Το παιχνίδι άρχισε κι εγώ έκανα ότι μπορούσα για να χάσει η ομάδα μου. Βέβαια άκουγα πολλά βρισίδια. Όταν ευτυχώς χάσαμε μπήκαμε στα αποδυτήρια οι τρεις μας να αλλάξουμε και περιμέναμε να φύγουν όλοι για να μείνουμε μόνοι μας.

-    Το έχασες το στοίχημα, άρα θα κάνεις ότι θέλουμε, και μου περνάνε πολλά από το μυαλό…

είπε ο Κώστας και με διέταξε να πέσω στα γόνατα. Μου φέρνει την πούτσα του πάνω από το σορτσάκι του στη μούρη και μου λέει «καλά θα περάσουμε». Ο Άρης εν τω μεταξύ την είχε ήδη βγάλει έξω και την έπαιζε. Τότε ο Κώστας τον διέταξε,

-    Τι περιμένεις… δωσ’ του τη.

Με μια κίνηση μου την έδωσε όλη στο στόμα. Άρχισε να σκληραίνει και μετά από λίγα λεπτά είχα μια 18αρα πουτσα μέσα στο στόμα μου. Του Κώστα του είχε σηκωθεί. Τράβηξε τον Άρη έξω και την έδωσε αυτός. Του Κώστα ήταν τεράστια. 21 εκατοστά, όλα δικά μου. Ο Άρης χωρίς να το καταλάβω είχε φορέσει ένα προφυλακτικό και ήρθε από πίσω μου. Έβγαλε όλα μου τα ρούχα και με έστησε στα τέσσερα. Άρχισε σιγά-σιγά να τη χώνει μέσα μου κι εγώ να φωνάζω από πόνο και ηδονή. Έβαζαν την πούτσα εκατοστό προς εκατοστό κάνοντας τον πόνο μεγαλύτερο. Με γαμούσε για ώρα ενώ ο Κώστας είχε την πούτσα του μέσα στο στόμα μου μέχρι που έχυσε και τα καυτά χύσια πλημμύρισαν το στόμα μου και το λαιμό μου. Ο Άρης άργησε λίγο να χύσει αλλά έχυσε στην πλάτη μου. Απομακρύνθηκαν για να σκουπιστώ και οι ρόλοι άλλαξαν. Με ξάπλωσαν. Ο Κώστας ανάσκελα και σήκωσε τα πόδια μου. Μου το έχωσε με την μια μέσα. Ένιωθα πως ο κώλος μου χωρίζονταν στα δυο. Ο απόλυτος πόνος και απόλαυση. Αφού τελείωσαν και αφού με είχαν ξεσκίσει και οι δύο για κάμποσες φορές, αποφάσισαν να φύγουν λέγοντας μου…

-    Τα λέμε αύριο το πρωί στις 9 εδώ να το επαναλάβουμε.

Πήγα να αρνηθώ αλλά με διέκοψαν,

-    Το στοίχημα δεν τελείωσε ακόμα.

Δεν είχα και πολλές επιλογές. Μπήκα για ένα μπάνιο στα αποδυτήρια και μόλις βγήκα μπήκαν παλιοί μου συμμαθητές, ο Βασίλης 19 χρονών, μέτριο ανάστημα και βάρος, και ο Βαγγέλης, συνομήλικος ψηλός καστανός γυμνασμένος.

-    Πώς από εδώ τέτοια ώρα;…

ρώτησα κάνοντας σαν να μην συμβαίνει τίποτα, αλλά ο πόνος στον κώλο εμπόδιζε να κρύψω την γκριμάτσα του προσώπου μου. Πήγα κοντά στο Βασίλη και του έδωσα το χέρι μου για χειραψία, δίνοντας μου και αυτός το δικό του μου είπε:

-    Ε… να τίποτα, συναντήσαμε τον Κώστα και τον Άρη.

Στην αρχή τρόμαξα και δυστυχώς φάνηκε.

-    Ξέρουμε τι θέλεις...

είπε ο Βαγγέλης και με κοίταξε με νόημα. Με αρπάζει ο Βασίλης και με σπρώχνει πάνω σε ένα παγκάκι με δύναμη. Έρχονται και οι δύο από πάνω και πρώτος ο Βαγγέλης βγάζει το καυλί του έξω που ήταν ήδη σηκωμένο. Γύρω στους 20 πόντους, χοντρό, σκούρο χρώμα, ξυρισμένο. Μου το έχωσε μέσα στο στόμα. Πνιγόμουν αλλά το ευχαριστιόμουν. Ο Βασίλης ωστόσο είχε ήδη βγάλει τη μπλούζα του και το παντελόνι του και έμεινε με ένα γαλάζιο μποξεράκι. Η πούτσα του διακρινόταν εύκολα. Ο Βαγγέλης ακολούθησε και τα έβγαλε όλα.

-    Άντε, φτάνει τόσο, περιμένουν κι άλλοι…

λέει ο Βασίλης αγανακτισμένος.

-    Δεν είναι εύκολο να αποχωριστείς τέτοιο γλείψιμο. Αυτή η πουτάνα κάνει την καλύτερη πίπα.

Τελείωσε τη φράση με ένα βογκητό απόλαυσης και βγήκε αλλά συνέχισε να την χαϊδεύει. Ο Βασίλης κατέβασε το μποξεράκι του και φανερώθηκε όλο του το μεγαλείο. 21 πόντοι αρκετά πιο χοντρό από του Βαγγέλη επίσης ξυρισμένο με τεράστια αρχίδια να κρέμονται έτοιμα τα εκραγούν από τα χύσια. Ο Βαγγέλης κάθισε δίπλα μου στο παγκάκι και λέει…

-    Έλα μια Βιστούλα πρώτα από εδώ

και μου δίνει το σηκωμένο και σκληρό παλούκι του. Πήγα σιγά-σιγά και κάθισα χωρίς προφυλακτικό και ο κώλος μου άρχισε να σκίζετε ξανά στα δύο. Ο πόνος μεγάλος και φώναζα τόσο δυνατά που ήρθε ο Βασίλης να κλείσει το στόμα μου.

-    Δεν νομίζω να θες κι άλλη παρέα...

είπε και άφησε το υπονοούμενο να πέσει στο πάτωμα. Η πούτσα του Βασίλη είχε γεμίσει το στόμα μου, ο κώλος μου επίσης γεμάτος. Κάποια στιγμή καυτά, πηχτά, και πικρά χύσια κατέκλυσαν το φάρυγγα μου και ήμουν υποχρεωμένος να τα καταπιώ. Τότε έχυσε και ο Βαγγέλης και άρχισαν να στάζουν και από τον κώλο μου. Με σήκωσε και ήρθε από μπροστά μου. Με έριξε στα τέσσερα και είπε στον Βασίλη να πάει από πίσω. Ο Βασίλης έτρεξε και μπήκε καρφωτός μέσα μου. Είχα πια ανοίξει αρκετά και δεν πονούσα τόσο πολύ. Τότε λέει ο Βαγγέλης.

-    Ώστε δεν πονά πια ε; Τώρα θα δούμε…

Ήρθε και ο Βαγγέλης από πίσω και έχωσε ένα δαχτυλάκι μαζί με τον πούτσο του Βασίλη. Τότε έγινε ο χαμός, το ένα δαχτυλάκι έγινε 2 και τα δύο τρία. Τα τρία δάχτυλα και η ψωλάρα του Βαγγέλη έκαναν τον πόνο ανυπόφορος. Όταν πια έχυσαν και οι δύο, ο Βασίλης στον κώλο μου και ο Βαγγέλης στην μούρη μου έφυγαν και έμεινα μόνος μου ξαπλωμένος στο πάτωμα.

Γύρισα σπίτι εξαντλημένος. Ο ύπνος δεν μπόρεσε να με πάρει εύκολα, λόγω του πόνου στον κώλο μου. Μόλις ξύπνησα μετά από ένα βασανιστικό βράδυ έκανα ένα ντους ξυρίστηκα καλά και έφυγα. Όταν έφτασα δεν ήταν κανείς στο γήπεδο. Μετά από δέκα λεπτά όμως εμφανίστηκαν ο Κώστας και ο Άρης. Ο Κώστας φορούσε ένα στενό τζιν και το φούσκωμα του ήταν τεράστιο. Ο Άρης φορούσε ένα κοντό σχετικά σορτσάκι και άρχισε να καυλώνει μόλις με είδε. Έβγαλαν τα ρούχα τους και έμειναν με τα εσώρουχα. Το βρακί του Κώστα δεν μπορούσε να κρύψει το τεράστιο εργαλείο του.

-    Σκύψε πουστράκι και ρούφα τον...

είπε ο Κώστας και με πίεσε από τους ώμους για να πέσω στα γόνατα. Άρχισα να πιπιλάω την πούτσα του Κώστα ενώ ο Άρης ήρθε από δίπλα περιμένοντας υπομονετικά καυλωμένος. Την έφερε και αυτός στο στόμα μου και είχα δύο πουτσοκέφαλα μέσα στο στόμα μου. Τα έγλειφα ένα-ένα. Ο Κώστας αποσύρθηκε και έμεινε μόνο ο Άρης.

-    Πιο μέσα παλιό πουτανάκι…

είπε ο Άρης πιέζοντας το κεφάλι κατά μήκος της ψωλάρας του. Τότε ο Κώστας με τράβηξε και με έδεσε τα χέρια πάνω στα κάγκελα ώστε να μην μπορώ να κουνηθώ. Μου έβαλε δύο μανταλάκια στα βυζιά μου και άρχισε να με χτυπάει με ένα ξύλο στο κώλο και στην κοιλιά. Πονούσα πάρα πολύ αλλά κάθε φορά που φώναζα βαρούσε όλο και πιο δυνατά. Τότε ήρθε ο Άρης και έβγαλε από το σάκο μία ψεύτικη πούτσα. Αρκετά μεγάλη και χοντρή. Άρχισε σιγά-σιγά να τη χώνει στο κώλο μου και εγώ να φωνάζω. Είχε χώσει ήδη την μισή και νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω από τον πόνο. Τότε άρχισε να χτυπάει την πούτσα μου που είχε καυλώσει αρκετά. κάποια στιγμή δεν άντεξα και έχυσα.

-    Ώστε σου αρέσει ε; Γλείψε  τα τώρα όλα…

και με το δάχτυλο του μάζευε τα χύσια μου και τα έχωνε στο στόμα μου. Ο Άρης είχε αφήσει την πλαστική πούτσα μέσα μου και είχα αρχίσει να συνηθίζω. Με σήκωσαν και ακόμα δεμένο όπως με είχαν με γύρισαν ώστε ο κώλος μου να είναι σε κοινή θέα.

-    Κάτσε να βγάλουμε αυτήν την μαλακία από εδώ…

είπε ο Άρης και τράβηξε με δύναμη τη πούτσα και μου έχωσε τη δική του, στεγνή όπως ήταν χωρίς προφυλακτικό. Άρχισε να χύνει μέσα μου και να μου λέει…

-    Θα σε γαμάω μέχρι να μείνεις έγκυος.

Ο Κώστας έχωνε ταυτόχρονο ένα δαχτυλάκι μέχρι που το δαχτυλάκι έγινε η πούτσα του. Με είχαν σκίσει. Έχυσαν και οι δύο μέσα μου. Καθαρίστηκαν ντύθηκαν και έφυγαν. Έμεινα αρκετή ώρα δεμένος με τα χύσια να στάζουν από τον κώλο μου. Τελικά κατάφερα να λυθώ με τα δόντια. Πάλι καλά που το σκοινί ήταν λεπτό και δεν πέρασε κανένας από κει.

Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου. Φιλιά και καλά γαμήσια.

(Copyright protected OW ref: 62621)