Η πρώτη εμπειρία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Ήταν Οκτώβρης αλλά ακόμη καλός καιρός. Για να φανταστείτε, τα μαγαζιά της ερωτιάρας πόλης του Σαρωνικού ακόμη είχαν έξω καθίσματα και τραπέζια. Καλός καιρός και ερωτιάρης. Κατάφερα μετά από πολλά, πολλά χρόνια να ξεπεράσω τα κόμπλεξ για μένα και μετά από ένα διάλογο τριών - τεσσάρων ημερών αποφάσισα να βγω με έναν νεαρό για να γνωριστούμε από κοντά, αφού τα είχαμε πει πολλές φορές πριν στο τηλέφωνο.

Γλυκόηχη φωνή. Ερωτική. Μυστήρια και ίσως άκρως ερεθιστική. Ραντεβού που αλλού, στην Καμάρα (κατ’ άλλους, το ορθότερο δηλαδή Αψίδα του Γαλερίου). Με περιμένει, μπαίνει στο αυτοκίνητο και κατευθυνόμαστε σε ένα παραλιακό καφέ. Καθόμαστε ο ένας απέναντι στον άλλο και αρχίζει η κατά το δυνατόν αποκάλυψη και ανακάλυψη του ενός προς τον άλλο. Πίνουμε κρασί και ο δρόμος μετά από αρκετή ώρα κουβέντας μας οδηγεί στο να μην βλέπουμε την ώρα να αγκαλιάσει ο ένας τον άλλο και να κλείσει και να κλειστεί ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Δεν άργησε να γίνει το όνειρο και η επιθυμία πραγματικότητα.

Φτάσαμε στο σπίτι μου. Μπήκαμε μέσα και σιγά - σιγά άρχισε ο μικρός να μου κάνει τα πρώτα μαθήματα. Πήγαμε στο κρεβάτι μου έβγαλε τα ρούχα βασανιστικά αργά και δίνοντάς μου γλωσσόφιλα τα οποία φυσικά και ανταπέδιδα και παρά την απειρία μου ήταν απ’ ότι έλεγε άψογα. Μου έβγαλε όλα τα ρούχα και φυσικά τον μιμήθηκα. Μείναμε σαν τα νεογέννητα γυμνοί και άρχισε ο ένας να παίζει και να εξερευνά το κορμί του άλλου. Τέλεια! Οι γλώσσες μας πότε μάλωναν μεταξύ τους και πότε έγλειφαν το κορμί του άλλου. Άρχισε το μωρό μου να με φιλάει στο λαιμό ενώ έτριβε τις ρώγες μου. Μετά ρούφηξε τις ρώγες μου μία - μία και άρχισε να κατεβαίνει χαμηλά. Εγώ κόντευα να χύσω πριν καλά - καλά με γλείψει. Πέρασε από την κοιλιά μου και έφτασε στον πούτσο μου (ο οποίος σημειωτέων δεν είναι καν μεγάλος, είναι απλά μικρός). Έφτασε λοιπόν και τον πήρε μέσα στο στόμα του ο άγγελός μου. Με έστειλε στον ουρανό. Άρχισε να μου κάνει ένα τέλειο τσιμπούκι.

Λίγα ήταν αυτά τα οποία είχα φανταστεί μέχρι εκείνη τη στιγμή όταν μαλακιζόμουν μόνος μου και φανταζόμουν ότι με γλείφουν. Πότε έγλειφε το πουτσοκέφαλο, πότε τον έβαζε όλο μέσα στο στόμα του. Πότε όπως τον είχε μέσα έπαιζε το κεφάλι του δεξιά και αριστερά σα να ήθελε να τον ξεριζώσει και να τον πάρει μαζί του. Καύλα μέχρι ουρανού. Και όσο έπαιζε η γλώσσα του με τον πούτσο μου μερικές φορές έπιανα το κεφάλι του και το οδηγούσα όσο πιο κάτω γίνετε στη ρίζα, ενώ τα χεράκια του χάιδευαν πότε τα τριχωτά μου αρχίδια και πότε την τρυπούλα μου. Εκεί πλέον έχανα τον κόσμο κάθε φορά που έτριβε την τρυπούλα μου, εγώ χανόμουν. Έχανα την επαφή με την πραγματικότητα και μόνο μούγκριζα από ευχαρίστηση. Φυσικά πριν χύσω μπήκα κι εγώ στο παιχνίδι. Ξάπλωσα το μωρό στο κρεβάτι και άρχισα να τον γλωσσοφιλάω. Κατέβηκα στις ρωγίτσες του και σιγά - σιγά στη λεία κοιλιά του και μετά έφτασα στον θεσπέσιο πούτσο του. 18 ολόκληρα εκατοστά είχα μπροστά μου. Ένα ‘θηρίο’ που έπρεπε να παλέψω. Ένα καυλί άνευ προηγουμένου. Ούτε στα καλύτερα όνειρά μου δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι εγώ ο μικροτσούτσουνος θα μπορούσα ποτέ να έχω στα χέρια μου ένα τέτοιο καυλί. Και στη βάση του κρεμόντουσαν δύο στρογγυλά αρχίδια. Όλα καθαρά και ξυρισμένα. Λεία, απαλά και έτοιμα για γλείψιμο.

Πήρα στα χέρια μου την ψωλάρα του μωρού μου και άρχισα με ότι εμπειρία είχα μέχρι εκείνη τη στιγμή παρακολουθούντα τσόντες ή φωτογραφίες στο ίντερνετ να κάνω ότι καλύτερο μπορούσα. Και τα κατάφερα. Δειλά στην αρχή αλλά όταν άρχισε το μωρό μου να μουγκρίζει από καύλα τότε κατάλαβα ότι όλα πάνε καλά και μπορώ να προχωρήσω. Του έγλειφα πότε το πουτσοκέφαλο, πότε όλο το καυλί του το έβαζα μέσα στο στόμα μου προσπαθώντας να φτάσω μέχρι τη βάση του. Το έβγαζα από το στόμα μου με τη γλώσσα μου έπαιζα με το κατακόκκινο πουτσοκέφαλο του που γυάλιζα και από τα σάλια μου αλλά και από τα προσπερματικά υγρά που έσταζε. Τέλεια! Τέλεια! Τέλεια! Και πάλι τον έπαιρνα μέσα στο στόμα μου όλο και πιο βαθιά. Μια ψωλάρα που όμοια της δεν μπορούσα να φανταστώ. Κάπου - κάπου έβγαζα καυλί του και έχωνα μέσα στη ζεστή στοματική μου κοιλότητα ένα - ένα τα υπέροχα αρχίδια του.. τα ξυρισμένα και στρόγγυλα αρχίδια του, τα οποία δεν κρεμόντουσαν σε μεγάλες αρχιδοσακούκλες αλλά είχαν τέλεια γεύση και αφή.

Έγλειφα… Έγλειφα… Έγλειφα… και δεν χόρταινα ενώ απολάμβανα τα εύσημα για το τέλειο γλείψιμό μου από τα μουγκρητά της ηδονής του μωρό μου. Κάποια στιγμή μου είπε ότι δεν αντέχει και ήθελα να χύσει και με τράβηξε κοντά του. Τότε αγκαλιάστηκα με αρχίσαμε ένα ατέλειωτο γλωσσόφιλο και παίζαμε ο καθένας με τον πούτσο του μόλις ήταν έτοιμος να χύσει γύρισε προς το μέρος μου και γέμισε την κοιλία μου με τα καυτά του χύσια. Σε δευτερόλεπτα έχυσα κι εγώ κατά τον ίδιο τρόπο. Κοιταχτήκαμε στα μάτια και ξαναφιληθήκαμε. Πλυθήκαμε και ξαπλώσαμε αγκαλιά. Παραδοθήκαμε σε έναν ύπνο ο ένας χωμένος στην αγκαλιά του άλλου γυμνοί αισθανόμενοι τα κορμιά μας να προσπαθούν να γίνουν ένα. Ήταν η αρχή για μία σχέση που θα περνούσε από πολλά κύματα αλλά θα είχε πολλά να καταγράψει στο ‘βιβλίο’ της προσωπική μας ιστορίας, ήταν υπέροχα. Άξιζε τόσο πολλά εκείνη η βραδιά.

Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή!
Υ.Γ. οι ηλικίες μας εγώ 39 εκείνος 25…

Ευχές για καλή χρονιά και πάντα χαρές σε όλους σας.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")