Βρεθήκαμε να τον γαμήσω, αλλά τελικά με γάμησε και με ξεφτίλισε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Καλοκαίρι του 2008, σε ένα γραφείο για 50 ημέρες, έκανα πρακτική γύρω από τις σπουδές μου. Κάθε πρωί έπαιρνα το λεωφορείο και σε 50 λεπτά ήμουν στην εργασία μου. Η ηλικία μου τότε ήταν 20 χρόνων και τα είχα 2 χρόνια με τη Μαρία, 19 χρονών, μια πολύ ωραία κοπέλα. Κάθε μέρα σχεδόν την πήδαγα.

Η ιστορία:

Μια ήμερα ήρθε για πρακτική ο Χρήστος, 1 χρόνο πιο μικρός μου, ο οποίος σπούδαζε στην Αγγλία. Ο Χρήστος ένα αγόρι άτριχο, πολύ όμορφο, με κορμί και κινήσεις που έμοιαζε με κορίτσι. Τον γνώρισα σε όλους και κάναμε παρέα. Η Μαρία από την πρώτη στιγμή μου είπε ότι είναι gay, ότι με γουστάρει και θα μου βγάλει τα μάτια αν τον γαμήσω. Δεν είχα τέτοια εμπειρία, αλλά όταν βρεθήκαμε με την παρέα στην θάλασσα και τον είδα με μαγιό, δεν θα έλεγα όχι να γαμήσω αυτό το άτριχο ξανθό «κοριτσάκι» από το όμορφο κωλαράκι.

Μια μέρα πηγαίνοντας για δουλειά, ο Χρήστος ήταν στη στάση.

-    Πως από εδώ;… του λέω.

-    Έμεινα στην θεια μου, 150 μέτρα πιο κάτω έχει σπίτι.

-    Ωραία θα πάμε μαζί…

του λέω. Σε όλη την διαδρομή, με κοιτούσε με νάζι. Την άλλη μέρα ήταν πάλι εκεί. Μέσα στο λεωφορείο βρέθηκε μπροστά μου με κολλημένο το κωλαράκι του στον πούτσο μου επί 45 λεπτά. Καυλωμένος είχα κολλήσει πίσω του. Επί 10 ημέρες κάθε πρωί περίμενα αυτή τη στιγμή, ώσπου μια μέρα, κόλλησε αυτός πίσω μου καυλωμένος. Την άλλη μέρα, αυτός μπροστά μου. Από τότε, 3 μπροστά μου, 1 πίσω μου.

Περνούσε ο καιρός, 5 Αυγούστου. Η Μαρία για ένα μήνα θα πήγαινε διακοπές και μετά από 20 ημέρες που θα τέλειωνα την πρακτική μου, θα πήγαινα κι εγώ μαζί της. Με το Χρήστο όταν έφυγε η Μαρία το παιχνίδι αγρίεψε.

-    Σε θέλω, μου έλεγε. Σε 12 ημέρες σταματώ τη δουλειά και φεύγω για Αγγλία. Έλα σε παρακαλώ να βρεθούμε. Οι γονείς θα λείπουν για 5 ημέρες.

Δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Ήθελα να σκίσω το κωλαράκι του. Να ζήσω και αυτή την εμπειρία, αφού έλειπε και η Μαρία. Πράγματι αφού ήπιαμε 2 ποτά, βρεθήκαμε σπίτι του. Κέρασε άλλα 2, φτιάξαμε κεφάλι, έχουμε μείνει με τα μποξεράκια, έκανε και πολύ ζέστη… Έρχεται, με πιάνει από το χέρι.

-    Έλα, μου λέει, να κάνουμε ότι στο λεωφορείο.

Με φέρνει μπροστά του και κολλάει πίσω μου καυλωμένος. Με κρατούσε σφιχτά, με φιλούσε στην πλάτη και στον αυχένα. Ένοιωσα πολύ ωραία. Συνέχισε, μου κατέβασε το μποξεράκι και το δικό του, ακούμπησε το πούτσο του στον κώλο μου. Τρελάθηκα. Μου άρεσε. Με οδήγησε στην τουαλέτα.

-    Πιάσε αυτή την αλοιφή…

μου λέει. Με κρατούσε σφιχτά, με πήγε στο υπνοδωμάτιο και μου ακούμπησε το καυλί του στην τρύπα μου.

-    Θέλεις να το βάλω μέσα ;

-    Ναι Χρήστο θέλω…

Έβαλε αλοιφή στο δάχτυλο και μου το έχωσε. Η καύλα μου πολύ μεγάλη. Η εμπειρία πρωτόγνωρη. Θέλω τον πούτσο του μέσα μου. Σε λίγο έχει βάλει τρία δάχτυλα.

-    Έλα, του λέω, γάμησε με να δω πως είναι.

Έβαλε και στον πούτσο του πολύ αλοιφή. Μόλις μου έχωσε το καυλί…

-    Πω… τι είναι αυτό που ζω. Έλα σκίσε με, του λέω.

Τον έχωσε όλο. Άρχισα να βογκάω από πόνο και καύλα. Κουνήθηκε 7-8 φορές μέσα έξω και άρχισε να χύνει. «Χύνω φώναζε», έχυνε μέσα στον κώλο μου. Η πουτσα σπαρταρούσε σαν ψάρι μέσα μου. Ήταν τέλειο.

-    Σου άρεσε;… με ρώτησε.

-    Πάρα πολύ.

Κάναμε μπάνιο κι έβαλε κι άλλο ποτό. Μετά από 10 λεπτά πηγαίνοντας στο δωμάτιο έφερε ένα νυχτικό κόκκινο της αδελφής του, ένα στρινγκάκι και μου τα φόρεσε. Αντιστάσεις δεν είχα. Άνοιξε τον καναπέ.

-    Έλα ξάπλωσε στο πλάι κορίτσι μου…

μου ζήτησε. Ξάπλωσε πίσω μου. Η πούτσα του τούμπανο πίσω μου. Άρχισε τα χαστουκάκια στον κώλο μου. Έβαλε αλοιφή, κατέβασε το στρινγκάκι και ξαφνικά έβαλε τον μισό πούτσο του. Φώναξα από πόνο. Ένα δυνατό χαστούκι στον κώλο μου,

-    σκάσε τσούλα…

και μου τον χώνει όλον.

-    Μη πονάω, μη…

έφαγα τέτοια χαστούκια στον κώλο που πονούσα μέσα κι έξω. Με σήκωσε στα τέσσερα. Το τι ξύλο τρώω στον κώλο δεν περιγράφεται. Με βρίζει «πουτάνα, τσούλα, καργιόλα» και με χτυπά πιο δυνατά. Ο απόλυτος εξευτελισμός. Επί μισή ώρα μέχρι να χύσει με χτυπούσε και με γάμαγε. Όταν έχυσε ανακουφίστηκα. Μετά το μπάνιο, πάλι καυλωμένος, έφερε ένα φουστανάκι, έσβησε τα φώτα και με οδήγησε στη βεράντα. Έβαλε τον πούτσο του στο στόμα μου, με έπιασε από τα μαλλιά και με οδηγούσε μέσα έξω. Άλλος εξευτελισμός. Πιστεύω ότι κάποιος μας έβλεπε. Μετά από κάποια κουνήματα, το κωλόπαιδο έχυσε τα πρώτα χύσια στο στόμα μου. Τραβήχτηκα και έχυσε στο πρόσωπο μου. Αφού τέλειωσε τον έβαλε πάλι στο στόμα μου…

-    έλα καριόλα, γλειψ’ τα.

Τι ντροπή, τι ξευτίλα ήταν αυτή. Κατάφερα και έφυγα εκείνο το βράδυ. Ο κώλος μου με πονούσε 4 μέρες. Τα κωλομέρια μου από το ξύλο 1 εβδομάδα. Με παρακαλούσε να βρεθούμε. Ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι θα με γαμάει τρυφερά. Εγώ αυτό τον εφιάλτη δε τον ξαναζώ. Αν με γάμαγε όπως την πρώτη φορά, δεν ξέρω τη θα γινόταν. Με την Μαρία είμαι ακόμα, την γαμάω κάθε μέρα και το φθινόπωρο θα αρραβωνιαστούμε.

(Copyright protected OW ref: 62214)