O σεκιουριτάς

Δημοσιεύθηκε από naelz2
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Υπόθεση: Οι νυχτερινές βάρδιες του φίλου μας είχαν τα τυχερά τους. Σύντομα βρέθηκε να ικανοποιεί τις σεξουαλικές επιθυμίες συναδέλφου του. Διαβάστε πως...

Η ιστορία:

Δουλεύω 2 χρόνια σε μια εταιρεία logistics, όχι τίποτα σπουδαίο, αρχειοθέτηση σε ατέλειωτες φόρμες excel κάνω, αλλά τέτοιες εποχές, οποιαδήποτε δουλειά είναι πολυτέλεια νομίζω. Τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν, το αφεντικό μου πρότεινε να κάνω κάποια νυχτερινά, όπου θα τα πληρώνομαι extra, δηλαδή να πηγαίνω στις 10 το βράδυ στην εταιρεία και να κάθομαι μέχρι τις 6 το πρωί, προκειμένου να αρχειοθετώ τα νυχτερινά εισερχόμενα εμπορεύματα. Δέχτηκα φυσικά και έτσι άρχισα τις νυχτερινές βάρδιες.

Το βράδυ στην αποθήκη ήμασταν 4-5 άτομα, δηλαδή εγώ, κάποιοι αλλοδαποί αποθηκάριοι και ένας σεκιουριτάς, ο Β. Τα βράδια δεν είχε πολύ δουλειά, συνήθως οι νταλίκες έρχονταν μετά τις 3 τα χαράματα, οπότε εγώ από τις 10 μέχρι τις 3 δεν έκανα απολύτως τίποτα, πλην σπάνιων περιπτώσεων. Το γραφείο που είχα εντός του κτηρίου δεν είχε παράθυρα, οι αλλοδαποί έμεναν μόνιμα σε ένα λυόμενο έξω από το κτήριο, ο σεκιουριτάς ήταν στο φυλάκιο του στην πύλη και έτσι οποιοσδήποτε ήθελε να μπει μέσα, έπρεπε να χτυπήσει κουδούνι και να του ανοίξω εγώ. Πρακτικά δηλαδή ήμουν μόνος μου σε ένα τεράστιο κτήριο και είχα έλεγχο του ποιος μπαίνει και βγαίνει.

Αυτό ήταν πολύ βολικό, καθώς τις ατέλειωτες ώρες που δεν έκανα τίποτα περιμένοντας μήπως και σκάσει κάποιο φορτηγό, είχα λιώσει στο ιντερνέτ, στα πορνοσάιτ και μάλιστα gay περιεχομένου. Διστακτικά στην αρχή, μόνο έβλεπα, αλλά όσο έπαιρνα αέρα άρχισα να βαράω και μαλακίες, ενώ μετά από λίγο, όταν ξεψάρωσα και συνειδητοποίησα πλήρως ότι κανείς δεν μπορεί να με δει και έχω πλήρη έλεγχο στο κτήριο, έφερα από το σπίτι μου ένα ομοίωμα και λιπαντικό και πολλές φορές επιδιδόμουν σε άλλα κόλπα. Ήταν και το όλο σκηνικό που με καύλωνε, μαύρα σκοτάδια στη μέση του πουθενά, σε ένα τεράστιο κτήριο, δεν ξέρω, κάτι μου έκανε.

Το κάπνισμα απαγορευόταν εντός του κτηρίου και έτσι συχνά έβγαινα έξω για ένα τσιγαράκι. Κάπως έτσι, σιγά-σιγά γνωρίστηκα με τον Β. Μόνος του αυτός, μόνος και εγώ, ε, κάναμε κάνα τσιγάρο και λέγαμε 2-3 κουβέντες. Ο Β. ήταν γύρω στα 55, πρώην στρατιωτικός, πολύ γυμνασμένος αλλά μετά την αποστράτευση του είχε πάρει κάποια κιλάκια. Δεν είχαμε βέβαια να πούμε και πολλά, οι συζητήσεις ήταν για ποδόσφαιρο, γυναίκες και φυσικά για τους τους πολιτικούς, τέτοια πράγματα. Ο Β. ήταν παντρεμένος, είχε και παιδί, αλλά απ’ ότι καταλάβαινα από την συμπεριφορά του, πρέπει να ξενοπήδαγε πολύ. Μετά από κάνα μήνα, αφού είχαμε γνωριστεί καλά και με είχε κόψει ότι ήμουν ok τύπος, μου εκμυστηρεύτηκε πως έχει 2 πουτανάκια που τον επισκέπτονται που και που στο φυλάκιο και τα πηδάει. Μου ζήτησε βέβαια να μην πω κουβέντα και αν μπορώ να τον καλύψω σε μελλοντικές φάσεις. Του έδωσα το λόγο μου ότι δεν πρόκειται να πω τίποτα και ότι όποτε θελήσει θα τον καλύψω όπως μπορώ.

Μέχρι τότε, ούτε που μου είχε περάσει σεξουαλικά από το μυαλό ο Β. και εγώ το έπαιζα 100% straight απέναντι του. Θέλω να πω μια χαρά άντρακλας ήταν αλλά δεν πίστευα ότι θα του αρέσουν τα “ξινά”. Μέχρι που σε μια σεξοκουβέντα που είχαμε πάλι, μου είπε ότι χύνει με δάχτυλο. Εγώ συνέχισα να το παίζω αδιάφορος και το πήρα στην πλάκα:

-    Έλα ρε συ; Σου βάζουν δάχτυλο;

-    Ναι ρε, ξεκόλλα, μην έχεις προκαταλήψεις, είναι ερωτογενής η περιοχή εκεί πίσω. Δεν το έχεις δοκιμάσει; Δεν σου έχει βάλει δάχτυλο κανένα γκομενάκι;

-    Όχι ρε...

του είπα εγώ. Τι να του έλεγα δηλαδή; Ότι πολλές φορές όταν αυτός φύλαγε στην πύλη, εγώ στο γραφείο όχι μόνο δάχτυλο, αλλά κάτι πολύ μεγαλύτερο έβαζα στο κωλαράκι μου; Όπως και να έχει, το σκέφτηκα λίγο, ok, ήταν ένα στοιχείο αλλά και πάλι το ότι του έβαζαν δάχτυλο γυναίκες, δεν τον έκανε απαραίτητα κολομπαρά. Ώσπου πολύ σύντομα, ένα από τα αμέσως επόμενα βράδια, πάλι σε μια σεξοσυζήτηση μου πέταξε ότι γουστάρει κώλο και ότι τη γυναίκα του αλλά και ότι πουτανάκι πέφτει στα χέρια του το ξεκωλιάζει. Aυτό δεν ήταν τίποτα σημαντικό, όσο το άλλο που προσέθεσε…

-    Κωλαράκι να ‘ναι φίλε και ότι να ‘ναι. Και κάνα αγοράκι πρόθυμο το κανονίζω, δεν έχω κανένα πρόβλημα απολύτως.

Τώρα πως να το διαχειριζόμουν εγώ αυτό; Προτίμησα να μην κάνω τίποτα, ήταν μεγάλο το σοκ. Μετά από λίγο πήγα μέσα στο γραφείο και όσο γύριζε αυτή η σκέψη στο μυαλό μου, όλο και καύλωνα απίστευτα. Χωρίς να χάσω χρόνο, έβγαλα το dildo από την κρυψώνα του, το βεντουζάρισα σον τοίχο, άλειψα την τρύπα μου με μια γερή δόση λιπαντικού και στημένος στα τέσσερα, το πήρα όλο μέσα μου. Μάλιστα απευθυνόμουν και στον φανταστικό μου γαμιά, στον Β. “Έλα καύλαρε, έτσι γερά! Σκίσε με!!!”. Έχυσα αμέσως και έπεσα εξαντλημένος στο πάτωμα. Ε ρε και να ήξερε ο Β. στην πύλη τι έκανα εγώ στα 100 μέτρα μακριά του.

Οι επόμενες ημέρες πέρασαν ήσυχα ωστόσο εγώ δεν αισθανόμουν άνετα να πηγαίνω στο φυλάκιο του Β. για τσιγάρο, είχα την εντύπωση ότι κάπως με έχει αντιληφθεί. Μέχρι που ένα βράδυ, Φλεβάρης μήνας με κρύο απίστευτο, χτυπάει το τηλέφωνο από την πύλη.

-    Έλα ρε, που είσαι; Έχω φέρει κονιακάκι, έλα να πιούμε κάνα ποτήρι ρε να μου κάνεις παρέα.

-    Βέβαια απαγορεύεται να πίνω εν ώρα υπηρεσίας, αλλά αν δε νομίζω να με καρφώσεις ε;

Πήγα κάπως απρόθυμα, και μου άνοιξε την πόρτα να μπω μέσα στο φυλάκιο. Ήταν κάπως στενάχωρα εκεί μέσα, ένα γραφειάκι και η καρέκλα του Β. κάτω από το παράθυρο που έβλεπε στην πύλη, ίσα που χώραγε άλλη μια καρέκλα πίσω του, ενώ ένα μικρό χαρτόκουτο έπαιζε τον ρόλο του τραπεζιού για τα ποτήρια και το τασάκι. Μου είχε βάλει ήδη κονιάκ και αρχίσαμε να πίνουμε. Σιγά-σιγά το ποτό έκανε τη δουλειά του, ζεσταθήκαμε και χαλαρώσαμε και αρχίσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων. Έτσι όπως ήταν γυρισμένος στο μέρος μου, το πόδι του ακουμπούσε το δικό μου και το απολάμβανα αυτό, δεν το έδειχνα βέβαια, αλλά μου άρεσε.

Η ώρα πέρναγε μέχρι που σε κάποια φάση ακούσαμε τον ήχο ενός αυτοκινήτου μέσα στην ερημιά. Ο Β. μου είπε…

-    Ώπα… κάτσε να δω αν είναι από την εταιρεία μου. Κάνουν που και που κάτι εφόδους για τα τυπικά.

Βγήκε έξω από το φυλάκιο και μπήκε μέσα γρήγορα.

-    Φάρο βλέπω, αυτοί είναι μάλλον, μην αγχώνεσαι απλά κρύψου για λίγο, τυπικό είναι το θέμα.

-    Που να κρυφτώ ρε συ Β; Με δουλεύεις;

-    Μπες κάτω από τα γραφειάκι, μην ανησυχείς. 1 λεπτό υπόθεση είναι.

Στριμώχτηκα κάτω από το γραφείο και ο Β. έκατσε κανονικά στο γραφείο του. Τι δοκιμασία και αυτή. Το φούσκωμα στο παντελόνι του απείχε μισό μέτρο από το πρόσωπο μου. Γελάγαμε βέβαια με την όλη φάση, ήρθε το αυτοκίνητο της εταιρείας του, ανταλλάξανε καλησπέρες, όλα καλά και τυπικούρες και έφυγαν. Έκανα να σηκωθώ, όμως ο Β. μου έπιασε απαλά το κεφάλι και με πίεσε προς τα κάτω.

-    Ώπα ρε ,κάτσε λίγο να φύγουν από την στροφή, μην σηκώνεσαι.

Άκουγα το αυτοκίνητο να ξεμακραίνει αλλά ο Β. συνέχιζε να με κρατάει απαλά από το κεφάλι. Και όχι μόνο με κράταγε κάτω, αλλά αισθανόμουν ότι μου ασκούσε και μια ελαφριά πίεση προς το μέρος του. Νόμιζα ότι ήταν το ποτό, αλλά αφού ενέδωσα λίγο ανιχνευτικά και πήγα το κεφάλι μου προς τη μεριά που με τράβαγε, συνέχισε να το κάνει. Έδινε λίγο ο Β, έδινα και εγώ, έτσι σε κάποια φάση βρέθηκα να ακουμπάω με το πλάι του κεφαλιού μου πάνω στον πούτσο του. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει. Το αυτοκίνητο είχε ξεμακρύνει εδώ και ώρα και απλά καθόμασταν έτσι.

-    Σου αρέσει εκεί κάτω;

με ρώτησε και άρχισε να μου χαϊδεύει τα μαλλιά. Εγώ του απάντησα με ένα άψυχο “μ…”. Δεν χρειαζόταν τίποτα άλλο, είχε λάβει το μήνυμα. Ανακάθισα να είμαι κάπως πιο βολικά, του έβγαλα τη ζώνη, ξεκούμπωσα το παντελόνι του, κατέβασα λίγο το σλιπ του και ένα μπρούσκο άρωμα αντρίλας πλημμύρισε τα ρουθούνια μου. Ο πούτσος του πετάχτηκε έξω καυλωμένος. Δεν ήταν εντυπωσιακά μακρύς, αλλά ήταν εντυπωσιακά χοντρός, με εξίσου χοντρές φλέβες που διέτρεχαν όλο του το μήκος. Γεύτηκα την αλμύρα από τα προσπερματικά του υγρά και άρχισα να του γλείφω το πουτσοκέφαλο. Ο Β. ανάσαινε βαριά. Άρχισα να τον ρουφάω, το καυλί του γέμιζε με χορταστικό τρόπο το στόμα μου. Χρειάστηκαν 2-3 προσπάθειες να χαλαρώσει ο φάρυγγας μου και τον κατάπια όλο, κρατώντας τον μέσα στη ζεστή θαλπωρή του στόματος μου για λίγο, κάτι που άρεσε πολύ στον Β. αν συμπεράνω από τον αναστεναγμό καύλας που άκουσα.

Τον έβγαλα έξω και έσταζε σάλια και προσπερματικά υγρά. Ένα λαχταριστό καυλί από αυτά που με τρελαίνουν. Άρχισα να τον γλείφω πάλι. Η γλώσσα μου έκανε πινέλο από την κορυφή μέχρι τα αρχίδια, τα οποία έπαιρνα και αυτά απαλά στο στόμα μου. Μετά τον πήρα πάλι μέσα μου και ξεκίνησα να τον τσιμπουκώνω. Ο Β. σε κάποια φάση μου είπε με επιτακτικό τόνο…

-    κοίτα με! Να με κοιτάζεις.

Υπάκουσα χωρίς δεύτερη σκέψη και σήκωσα το βλέμμα μου προς τα πάνω, συνέχιζα να τον πιπώνω κοιτώντας τον βαθιά μέσα στα μάτια. Τα βλέφαρα μου μισόκλειστα, μεθυσμένα από ηδονή και αυτός να με κοιτάει με ένα βλέμμα συνδυασμού στοργής και καύλας. Δεν άργησα να νοιώσω το καυλί του να πάλλεται έντονα μέσα στο στόμα μου και τον Β. να χάνεται στη δίνη του οργασμού. Τον πήρα όλο πάλι μέχρι τη ρίζα, κατάφερα να καταπιώ την πρώτη δόση από το καυτό του χύσι, αλλά η δεύτερη με έπνιξε, έτσι τον έβγαλα έξω και τον άφησα να με χύσει στο πρόσωπο.

Ο Β. έβγαλε κουβάδες, με έλουσε στην κυριολεξία με το σπέρμα του. Άρχισα να μαζεύω τα χύσια με τα δάχτυλα μου και να τα γλύφω. Στη συνέχεια, του καθάρισα και όλο τον πούτσο. Κάπως είχα χορτάσει τη δίψα μου για σπέρμα, αλλά η τρυπούλα μου που παλλόταν και είχε ανοίξει σαν τριαντάφυλλο, είχε μείνει νηστική.

Σηκώθηκα κι εγώ και κάναμε ένα τσιγάρο. Ο Β έχωσε το χέρι του κάτω από την μπλούζα μου και άρχισε να μου τσιμπάει τις ρώγες. Έσκυψε στο αυτί μου και μου είπε πως μετά το σχόλασμα, αν δεν έχω πρόβλημα μπορούμε να πάμε σε μια περιοχή της Δυτικής Αθήνας όπου είχε ένα αποθηκάκι. Φυσικά και δέχτηκα.

Δεν έιχε ακόμα χαράξει όταν ξεκινήσαμε για το αποθηκάκι. Ακολουθούσα τον Β, με το δικό μου αυτοκίνητο για να μην κινήσουμε υποψίες. Πιο κάτω θα πάρκαρα το δικό μου και θα ανέβαινα στο δικό του. Έτσι και έγινε λοιπόν και μιας και ήταν ακόμα σκοτάδι και η κίνηση αραιή, πολύ σύντομα βρέθηκα με το κεφάλι μου πάλι ανάμεσα στα πόδια του να τον πιπώνω, αυτή τη φορά εν κινήσει. Δεν έχυσε όμως, σταματήσαμε λίγο μετά να πάρουμε δυο καφέδες και σε 5 λεπτά ήμασταν στο αποθηκάκι. Δεν ήταν κανένα παλάτι αλλά σίγουρα ήταν πιο άνετο από το φυλάκιο. Ανάψαμε μια γκαζόσομπα και κάτσαμε να πιούμε τον καφέ μας. Η σόμπα έκανε αμέσως δουλειά και σε κάποια φάση ο Β. παραμέρισε κάτι νάιλον και αποκάλυψε ένα παλιό στρώμα.

-    Τι λες; Μου είπε κοιτώντας με νόημα.

-    Μήπως έχουμε άλλη επιλογή; Του απάντησα εγώ σηκώνοντας τους ώμους μου.

Βάλαμε το στρώμα κάτω, ο Β. ξάπλωσε και μου έκανε νόημα να ξαπλώσω δίπλα του. Με πήρε αγκαλιά και άρχισε να με φιλάει με πάθος. Η γλώσσα του μπλεκόταν με τη δική μου ασταμάτητα. Ήρθε από πάνω μου, Ήταν πολύ βαρύς, με δυσκολία ανέπνεα, αλλά μου άρεσε πολύ αυτή η αίσθηση υποταγής. Όταν βρήκα μια ευκαιρία από τα ασταμάτητα φιλιά του, του είπα να γδυθούμε, ήθελα να νοιώσω το κορμί του γυμνό πάνω στο δικό μου. Βγάλαμε τα ρούχα μας και τον θαύμασα, ένα ώριμο αρσενικό, με δασύτριχο στήθος και υπέροχο σώμα. Ξαπλώσαμε πάλι, μόνο που αυτή τη φορά τύλιξα τα πόδια μου γύρω από τη μέση του. Τα καυλιά μας ακούμπησαν μεταξύ τους, τα έπιασα και τα δύο μαζί και άρχισα να τα μαλακίζω σιγά. Ο Β. πιπίλαγε τώρα το αυτί μου και μου ψιθύριζε “θα σε φάω κάβλα, θα σε φάω τώρα…” και ανασηκώθηκε λίγο παίρνοντας θέση για να με καρφώσει. Εγώ έφτυσα το ένα χέρι μου και άλειψα την τρύπα μου και με το άλλο χέρι κρεμάστηκα από τον λαιμό του και έφερα το κεφάλι μου δίπλα στο δικό του. Τώρα ήμουν εγώ που πιπίλαγα το αυτί του και του ψιθύριζα “Βαλ’ τον μου! Δωσ’ τον μου, δώσε μου το καυλί σου άντρακλα”.

Δεν έχασε χρόνο. Αμέσως ένοιωσα το πουτσοκέφαλο του να πιέζει την τρύπα μου. Μπήκε μέσα μου αργά, αλλά σταθερά, μέχρι που έφτασε ρίζα. Πόναγα λίγο, αλλά η καύλα μου ήταν απερίγραπτη.

-    Είναι όλος μέσα αγόρι…

-    Τον νοιώθω... έλα ξεκίνα, γάμα με, το θέλω πολύ…

Ο Β. άρχισε τα μπρος-πίσω με αργό τέμπο. Ένοιωθα όλη αυτή την κρεάτινη μάζα να ανοίγει τα τοιχώματα του κώλου μου, να υποχωρεί, να με ξαναγεμίζει και να ξαναβγαίνει. Ο πόνος είχε εξαφανιστεί και μια απίστευτη αίσθηση ηδονής διαπερνούσε το σώμα μου. Τον έπιασα και έχωσα την γλώσσα μου βαθιά μέσα στο στόμα του. Ο Β. άρχισε τώρα νε επιταχύνει, σηκώθηκε από πάνω μου, έπιασε τα πόδια μου και τα σήκωσε ψηλά κρατώντας τα στα χέρια.

-    Σου αρέσει καύλα μου; Σου αρέσει ο πούτσος μου;

-    Ναι γαμιά μου. Ναι έτσι γάμα με. Γάμα με σου λέω…

Συνεχίσαμε έτσι για λίγο βογκώντας και ξεφυσώντας και οι δύο από καύλα, μέχρι που αποφάσισα να πάρω πρωτοβουλία. Τον απώθησα ευγενικά, του έκανα σήμα να ξαπλώσει ανάσκελα και ήρθα από πάνω του. Έπιασα τον πούτσο του, τον οδήγησα στην τρύπα μου και κάθισα πάνω του. Τον πήρα όλο και έμεινα για λίγο έτσι να τον συνηθίσω μέσα μου, στη νέα στάση. Μετά από λίγο άρχισα τα πάνω κάτω. Είχα ακουμπήσει τις παλάμες μου στο στήθος του και τον χάιδευα. Ανεβοκατέβαινα πάνω στο καυλί του σαν τρελός.

-    Έτσι κάβλαρε, μέσα μου όλο. Έτσι μου αρέσει να με γαμάς. Θα πεθάνω πάνω στο καυλί σου.

-    Πουτανάκι παρ’ το! Παρ’ το ξέκωλο, παρ’ το όλο…

Ο πούτσος μου παλλόταν στο κενό έτσι όπως έκανα τραμπάλα στην ψωλή του. Χτύπαγε στην κοιλιά του και ξανά πάνω. Η καύλα μου ήταν πρωτοφανής. Ένοιωθα το καυλί του να μου γαργαλάει τον προστάτη και ένοιωθα μια πρωτόγνωρη ηδονή. Τότε συνέβη κάτι που μόνο σε βίντεο είχε δει. Χωρίς να αγγίξω καν το καυλί μου άρχισα να χύνω. Σπαρτάραγα, βόγκαγα, και έχυνα ενώ συνέχιζε να με σουβλίζει με την υπέροχη ψωλή του. ο Β. τρελάθηκε με αυτό που είδε, με πήρε και σχεδόν με πέταξε στο πλάι. Με γύρισε μπρούμυτα και με βίαιο τρόπο σήκωσε το κωλαράκι μου και το εφάρμοσε στο καυλί του. Με έπιασε από τούς ώμους και άρχισε να με γαμάει με φρενήρη τρόπο.

-    Τι πουτανάκι είσαι εσύ ρε; Τι καύλα ρε πούστη; Θα σε ξεκωλιάσω ρε. Θα σου πετάξω το κωλάντερο έξω.

Μετά άρχισε να μου βαράει σφαλιάρες στα κωλομέρια, με έπιανε με βία από τα μαλλιά και με τράβαγε πίσω, μου έβαζε τον αντίχειρα στο στόμα και εγώ τον πιπίλαγα με λαιμαργία. Δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη πλέον. Είχα παραδοθεί πλήρως στις καύλες του και στις ορέξεις του. Ο Β. συνέχισε να με γαμάει σαν μανιακός και εγώ αισθανόμουν ότι θα με σκίσει στα δύο με την ορμή του.

-    Έτσι πουτάνα. Έτσι σε γαμάω. Καυλάκι μου εσύ, θα σε πεθάνω στην πούτσα.

Εγώ παραλογιζόμουν τελείως. Μέσα στην απίστευτη καύλα μου και στα βογγητά ηδονής, ψέλλιζα διάφορα...

-    Γαμιά μου... ναι γαμιά μου... ναι άντρακλα μου, είμαι η πουτάνα σου, μην σταματάς. Γάμα με, όργωσε μου την κωλάρα γαμιά μου, δική σου είναι, όλα δικά σου είναι, με πεθαίνεις, δώσε μου και άλλο… κι άλλο πουτσαρά μου…

Ο Β, έπιασε το καυλί μου και άρχισε να μου το μαλακίζει, ενώ με σφυροκοπούσε αδιάκοπα. Τον σταμάτησα γιατί θα έχυνα αμέσως. Το μόνο που του είπα ήταν “μαζί… να χύσουμε μαζί”... και ανέλαβα εγώ τον έλεγχο της ψωλής μου. Συνέχισε να με γαμάει ανελέητα για λίγο και όταν τα πατήματα του έγιναν απίστευτα βαθιά κατάλαβα, μου φώναξε και αυτός “τώρα...”. Εμένα μου αρκούσαν 3-4 τινάγματα για να αρχίσω να χύνω, συνταράχτηκα ολόκληρος και τα πόδια μου τρέμανε. Παράλληλα ένοιωσα ένα ζεστό κύμα να κατακλύζει τα έγκατα του κώλου μου. Ο Β. εκτόξευε τα χύσια του βαθιά μέσα μου και πλέον έβγαζε άναρθρες κραυγές από την καύλα. Όταν τέλειωσε ξάπλωσε πάνω μου και μείναμε έτσι ούτε ξέρω πόση ώρα. Παίζει να μας πήρε και ο ύπνος για λίγο.

Αυτή ήταν η πρώτη μου συνεύρεση με τον Β. από τότε έχουν ακολουθήσει πολλές, ενώ έχουμε βρεθεί και με άλλα ζευγάρια αντρών και πολύ το ευχαριστηθήκαμε. Συνεχίζουμε να συναντιόμαστε σε τακτά χρονικά διαστήματα αλλά πλέον έχουμε κόψει τις συνευρέσεις στη δουλειά. Αραιά και που του ξηγιέμαι καμιά πίπα βέβαια.

Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου.

(Copyright protected OW ref: 62008)