Οι προιστάμενοι του

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ιούνιος 2004.
Το θερμόμετρο στα ύψη και εγώ να έχω πάει σε μία έρημη παραλία το Σάββατο απλά να ηρεμήσω λίγο γιατί με είχαν τρελάνει στη δουλειά. Με το που πάω εκεί τα μάτια μου πετάχτηκαν έχω!

Οι 2 προϊστάμενοι μου να κρατάνε ο ένας το χέρι του άλλου και να βάζουνε την ομπρέλα τους δίπλα από τη δική μου Όταν με είδανε κοκκινίσανε και οι 2 και τότε με παρακάλεσαν να μην πω τίποτα σε κανένα και τους είπα οκ.

Μιλάγαμε για πολύ ώρα και έμαθαν ότι και γω είμαι γκέι οπότε δεν θα έλεγα σίγουρα! Βγάλαμε όλοι τα μαγιό μας και μπήκα θάλασσα και πέρασα πολύ ωραία μαζί τους.

Ο Γιάννης ήταν 35 με ένα μεγάλο καυλί και 2 μεγάλα τριχωτά αρχίδια και ο Κώστας ήταν γύρω στα 29 με λίγο πιο μικρό καυλί αλλά πολύ χοντρό. Μετά τις 6 τα παιδιά με κάλεσαν στο εξοχικό τους που ήταν εκεί κοντά περίπου 3 χιλιόμετρα. Πήγαμε και κάναμε ντουσακι και βλέπαμε ταινίες μέχρι τις 4 ως που μου είπαν ότι ήθελαν να φασωθουμε. Τους είπα ότι εγώ είμαι ενεργητικός και αυτοί μου απάντησαν ότι τους αρέσουν και οι 2 ρόλοι.

Ξετρελάθηκα με την ιδέα και σε χρόνο μηδέν οι 2 μου προϊστάμενοι ήταν ο ένας στα γόνατα και μου έπαιρνε πίπα και ο άλλος έγλυφε τα αρχίδια του άλλου. Μετά γύρισα τον Γιάννη (που μου έπαιρνε πίπα) και τον έπιασα από πίσω - του τον κάρφωσα στο κωλαράκι του και άρχισα την ίδια ώρα να του τον παίζω ενώ ο Κώστας τον έπαιζε βλέποντας με να ξεσκίζω τον γκόμενο του ενώ ο Γιάννης ούρλιαζε από καύλα και ηδονή καθώς του κάρφωνα τη ψωλάρα μου στο τέρμα. ήταν η σειρά του Κώστα ο οποίος με έβαλε να ξαπλώσω και έκανε ένα απότομο βαθύ κάθισμα στο καυλί μου και άρχισε να χορεύει επάνω του και είχε τρελαθεί- ο πούτσος μου είχε πάθει αφού ο Κώστας είχε αρκετή πείρα στο παθητικό γαμήσι και έκανε κάτι κινήσεις που έστελλαν τον πούτσο μου στους 7 ουρανούς. Άλλοτε καρφωνότανε εντελώς και άλλοτε το έβγαζε σχεδόν έχω και καρφωνότανε απότομο ξανά όλο μέσα. Δεν άργησα να γεμίσω το προσωπάκι του με τα χυσια μου ενώ ο Γιάννης άργησε να γαμάει αυτός τον Κώστα και μετά μου έκανε νόημα και μενα. Και κατάλαβα - τρενάκι!

άρχισα λοιπόν να ξεσκίζω και γω το Γιάννη και να τον κάνω να ουρλιάζει και αυτός έκανε τα ίδια στο Κώστα. Χύσαμε και οι 3 και κοιμηθήκαμε στο μεγάλο κρεβάτι τον παιδιών. Ξυπνήσαμε τη Κυριακή και ο Κώστα έπρεπε να φύγει. Έμεινα και έφαγα μεσημεριανό με τον Γιάννη ο οποίος έπρεπε να φύγει για λίγο για να πάει να βοηθήσει το Κώστα γιατί του έσπασε λάστιχο.

Δεν δέχτηκε να πάω και γω για βοήθεια και παραξενεύτηκα. Έμεινα εκεί όπως μου είπε και μετά από 20 λεπτά κτυπάει η πόρτα. Ανοίγω και βλέπω τον γραμματέα τις εταιρίας μας και με κοιτάει κάπως παράξενα: 'Είναι μέσα ο Γιάννης η ο Κώστας?' του απαντάω όχι ρε Γιάννη αλλά θα έρθουνε σε λίγο. Μου κάνει οκ θα περιμένω τότε και μπαίνει και θρονιάζετε στο σαλόνι. εγώ του λέω μπαίνω για ντουσακι. μπήκα στο ντους και κάπου στη μέση ακούω κάτι από το σαλόνι.

Ο Γιάννης έβαλε τσόντα και τράβαγε μαλακία. είχε ένα πολύ πρησμένο καυλί και το έπαιζε πολύ γρήγορα. Τον ρώτησα αν ήθελε βοήθεια και μου είπε ναι. . . τότε φυσικά κατάλαβα ότι οι άλλοι 2 το είχαν σχεδιάσει. . Τον έβαλα στο ντους και τον γύρισα προς τον τοίχο. Τον έγλυψα παντού και μετά του έχωσα τη μεγάλη μου ψωλάρα την οποία υποδέχτηκε με χαρά. Τον γάμησα πολύ άγρια γιατί ήταν και μικρός γύρω στα 23 και άτριχος και με τρέλανε που είχε λίγες τρίχες από πίσω και μια σφικτή τρυπούλα που γρήγορα όμως συνήθισε το μέγεθος μου.

Έχυσα 2 φορές μέσα του και μετά πήγαμε στο σαλόνι ντυθήκαμε και φύγαμε. από τότε τα παιδιά μου γνωρίσανε και άλλους μες την εταιρία και από τότε γίναμε μια μεγάλη οικογένεια:)

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")