Τρίο με τον νταλικέρη

Δημοσιεύθηκε από malboro24
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Είμαι 26, ωραίο παιδί από ότι λένε και πολύ καυλιάρης στο κρεβάτι. Γίνομαι μεγάλη πουτάνα όταν καυλώσω. Η ιστορία είναι αληθινή και έγινε χθες το βράδυ. Καυλώνω τρελά με τους νταλικέρηδες. Μ’ αρέσει να περνώ από τα πάρκινγκ που αράζουν και να τους κοζάρω. Μερικές φορές βέβαια έχω φάει βρίσιμο, αλλά χθες έφαγα πούτσα.

Ήμουν πολύ καυλωμένος κι έκανα τις γνωστές γύρες στις πιάτσες για να βρω καμιά πούτσα. Είχε κόσμο, αλλά δεν είχα όρεξη να κάνω κάτι μέσα στ’ αμάξι. Κατά τη μία παρά το βράδυ, κατηφόρισα προς Πειραιά που ξέρω ότι αράζουν νταλίκες κι ένας γνωστός μου έχει κάνει φάση με νταλικέρη σε κάποια σημεία. Φτάνω, μπαίνω στο στενό και ήταν αραγμένες γύρω στις 5 νταλίκες με κλειστές τις κουρτίνες, εκτός από μια, που ο οδηγός καθόταν στην θέση του αραχτός. Περνάω σιγά από δίπλα του με το αμάξι, τον κοιτάζω και με κοιτάζει. Προχωράω αργά με το αμάξι να δω και στις υπόλοιπες νταλίκες αν έπαιζε τίποτα και λίγο πιο πάνω, βλέπω έναν τυπάκο να κάνει βόλτες κι αυτός στις νταλίκες με τα πόδια, και να πιάνει το καυλί του. Ώπα λέω, εδώ είμαστε.

Κάνω λίγο στην άκρη, έρχεται προς το μέρος μου και μου πιάνει την πάρλα, τι κάνεις, πως πάει, τι ψάχνεις κλπ. Να μην τα πολυλογώ, μπαίνει μέσα στο αμάξι και επιτόπου μου πιάνει το καυλί και μου λέει…

· θέλω πούτσα σαν τρελός. Έχω 1 μήνα να κάνω φάση.

Έλα όμως που κι εγώ ήθελα να φάω πούτσα και ψιλοξενέρωσα. Με τα πολλά τον αφήνω να με τσιμπουκώσει και παράλληλα τον ρώταγα αν έχει κάνει φάσεις με νταλικέρηδες και τέτοια. Μου είπε ότι δεν έχει κάνει ποτέ του και ότι θα ήθελε. Τότε μου πρότεινε να πάμε να αράξουμε μπροστά από τον νταλικέρη που κάθονταν μέσα. Ok του απαντώ, πάμε με το αμάξι μου και παρκάρω αντίθετα του, ώστε να μας βλέπει κανονικά. Σβήνω μηχανή και ξεκινάει το πουτανάκι το τσιμπούκι μπροστά στον νταλικέρη. Ο τύπος έκανε τρελό τσιμπούκι. Ο νταλικέρης μόλις είδε ότι έσκυψε και μου έπαιρνε τσιμπούκι, γουρλώνει τα μάτια και σηκωνόταν να δει καλά τι γίνονταν. Βέβαια εγώ ήμουν έτοιμος να φύγω αν μας έβριζε. Ο νταλικέρης όμως κλείνει παράθυρα, κλειδώνει την νταλίκα, κατεβαίνει κάτω κι ετοιμάζεται να μπει μέσα. Του λέω να πάμε εμείς μασά στη νταλίκα και λέει ok.

Δεν ήταν Έλληνας. Ήταν Βούλγαρος ή Αλβανός. Ο τύπος ήταν γύρω στα 45, με κανονικό κορμί κι ένα μεγάλο και χοντρό καυλί για ρούφηγμα. Μπαίνουμε και οι 3 μέσα, γδυνόμαστε και ξεκινάμε με τον άλλον το διπλό τσιμπούκι στον νταλικέρη. Εναλλάξ μας γάμαγε το στόμα με την ψωλάρα του και κάθε τόσο, κάτι έλεγε στη γλώσσα του. Ήταν όρθιος κι εμείς γονατιστοί και μας τον έδινε στο στόμα. Είχαμε βγάλει τις γλώσσες έξω και μας τάιζε πούτσα.

Ο άλλος ανοίγει τα πόδια του στο ντιβανάκι που έχουν όλοι οι νταλικέρηδες, βάζει σάλιο και κάνει νόημα στον οδηγό να του τον χώσει. Του βάζει μέσα το καυλί του και ξεκινάει να τον γαμάει. Εγώ να κρατάω τα πόδια του τύπου και να βλέπω τον νταλικέρη να του ανοίγει το κωλόμουνο του. Κρατιόμουν με τα χίλια ζόρια να μην χύσω. Τότε ξεκινάει ένα ξέσκισμα ο νταλικέρης που το παλικάρι έσκουζε και βόγκαγε σαν πουτάνα. Τραβιέται ο νταλικέρης και τον χύνει την μάπα. Ποτάμι το ψωλόχυμα του ξένου νταλικέρη. Στο καπάκι έχυσα κι εγώ και ο άλλος.

Σκουπιζόμαστε, ντυνόμαστε και όταν κατεβαίναμε από τη νταλίκα, μας λέει με πολύ σπαστά ελληνικά…

· θα είμαι και αύριο εδώ.

Λέω να περάσω το βράδυ μια βόλτα να του τον γλείψω όπως εγώ ξέρω. Η συνέχεια αργότερα.

Υ.Γ. Οποίος είναι νταλικέρης, ή έχει φίλους νταλικέρηδες, ή ξέρει κάνα μέρος που αράζουν και γουστάρουν κάνα μικρό πουστράκι να τους πάρει τσιμπούκι ας μου πει η ας αφήσει σχόλιο. Έχω αδυναμίες τι να κάνω;

(Copyright protected OW ref: 61971)