Εγώ, ο κολλητός μου, ο αδερφός μου και ο φίλος του

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Γεια σας, είμαι 19 και θα σας διηγηθώ μία ιστορία που συνέβη πέρυσι τον Νοέμβριο.

Η ιστορία:

Από μικρός είχα καταλάβει ότι είμαι gay (ή bi αργότερα) και είχα αρκετές φαντασιώσεις με άντρες αλλά και φίλους μου. Οι πιο πολλές όμως ήταν με τον συνομήλικο φίλο μου τον Β. ο οποίος δεν ήξερε ότι μου αρέσουν και οι άντρες. Για να μην σας τα πολυλογώ ας αρχίσω...

Εδώ και χρόνια έχουμε ένα εξοχικό δίπλα στη θάλασσα όπου πηγαίνουμε το καλοκαίρι για διακοπές και είναι μόλις 15 λεπτά από το κανονικό μας σπίτι. Το χειμώνα πηγαίνω και εγώ και ο αδερφός μου, (22 χρονών) με τους φίλους μας και βλέπουμε ταινίες. Όπως σας ανέφερα είχα πολλές φαντασιώσεις με τον φίλο μου και του ζήτησα να πάμε μόνοι μας ελπίζοντας πως κάτι θα συμβεί. Πήγαμε κατά τις 6 το απόγευμα και καθίσαμε. Μιλήσαμε περί ανεμών και υδάτων και μετά αρχίσαμε να ψάχνουμε ταινία. Τότε πήρα το θάρρος να πω δεν βλέπουμε καμιά τσόντα (έχουμε δει πολλές φορές μαζί) και λέει "όχι ρε δεν έχω όρεξη, κάνα θρίλερ". Οι ελπίδες μου άρχισαν να καταρρέουν.

Όταν βρήκαμε επιτέλους ταινία καθίσαμε πιο αναπαυτικά στον καναπέ και έφερα μπύρες και τέτοια. Μετά από αρκετή ώρα μπορούσα εύκολα να διακρίνω το φούσκωμα στο τζιν του. Τότε πήρα το θάρρος και πήγα πιο κοντά. Το φούσκωμα άρχισε να μεγαλώνει όπως επίσης και το δικό μου. Πάω και του τον χαϊδεύω. Στην αρχή παραξενεύτηκε, αλλά δεν μίλησε. Όταν τον κοίταξα χαμογελούσε. Πέφτω κάτω στα γόνατα και ανοίγει τα πόδια του. Αρπάζει το κεφάλι μου και το χώνει με μανία ανάμεσα στα πόδια του.

-    Δεν είχα καταλάβει πόσο πουτανάκι ήσουν, ρούφα τον τώρα.

Με μια κίνηση ξεκουμπώνει το παντελόνι και τινάζεται ένα 19ποντο, ξυρισμένο καυλί με τεράστια αρχίδια, έξω. Αρχίζω να ρουφάω ένα-ένα τα αρχίδια και τα βάζω μέσα στο στόμα μου.

-    Παρ' τον όλο μέσα παλιό πούστη…

μου φωνάζει και αρπάζει για άλλη μία φορά του κεφάλι μου και το χώνει με μανία πάνω στη ψωλάρα του. Άρχισα να πνίγομαι και να παίρνω με δυσκολία ανάσα, αλλά δεν αντέδρασα. Για κακή μου ή καλή μου τύχη όπως αποδείχτηκε αργότερα, ήρθαν να δουν συμπτωματικά ταινία και ο αδερφός μου με τον φίλο του. Όταν τους είδα σοκαρίστηκα, το ίδιο και αυτοί. Εδώ να αναφέρω ότι έχω πολύ σχέση και με τον φίλο του αδερφού μου.

-    Τι κάνετε ρε μαλάκες;…

λέει ο αδερφός μου.

-    Ο αδερφός σου είναι πουστράκι και θέλει να φάει πούτσα,

λέει ο φίλος μου. Αφού ακολούθησε μεγάλη συζήτηση με τον αδερφό μου γυρνάμε στους φίλους μας και λέει ο αδερφός μου:

-    Λοιπόν τι περιμένουμε, ας του δώσουμε ότι θέλει.

Με ρίχνουν κάτω στα γόνατα και περικυκλώνουν και οι τρεις με τα καυλιά τους έξω. Περιττό να πω πως είχα φαντασιώσεις και με τους τρεις. Ο φίλος του αδερφού μου, ο Μ. είχα την μεγαλύτερη, 21 πόντοι, χοντρό, ξυρισμένο, με μεγάλα αρχίδια, αλλά και από σώμα δεν πάει πίσω. Αρχίζω να ρουφάω του Μ., ενώ οι άλλοι δύο τον παίζουν. Κάθε λεπτό έχω και από διαφορετικό πούτσο στο στόμα μου χωρίς να ξέρω ποιανού είναι. "Χύνω, χύνω" καταλαβαίνω τη φωνή του φίλου μου και καυτά χύσια πετάγονται μέσα στο στόμα μου και προσπαθώ να τα καταπιώ. Χύνει και ο Μ. στην πλάτη μου, ενώ ο αδερφός μου στην μούρη μου. Πάει ο Μ. στον καναπέ και ανοίγει τα πόδια του με το παλούκι του σηκωμένο.

-    Έλα κάτσε,

λέει με γαλήνια φωνή και πηγαίνω γρήγορα. Του βάζω ένα προφυλακτικό και κάθομαι. Νιώθω το πουτσοκέφαλο του μπαίνει και κατεβαίνω αργά-αργά βγάζοντας ένα βογκητό. Ήθελα να μπει εκατοστό-εκατοστό μέσα μου. Είχε μπει το μισό μέσα μέχρι μου με πιάνει από τη μέση και με καρφώνει. Άρχισα να φωνάζω και να τον παρακαλάω να σταματήσει. Αλλά δεν άκουγε. Με γαμούσε όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο άγρια μέχρι που λέει…

-    Ελάτε κάποιος να του βουλώσει το στόμα.

Ανεβαίνει ο αδερφός μου στον καναπέ και μου δίνει την πούτσα του. Ο Μ. έχυσε μέσα μου και τότε παίρνει σειρά ο φίλος μου. Με στήνει στα τέσσερα και έρχεται από πίσω μου καρφωτός. Παρ’ όλο που το καυλί του ήταν μικρότερό ο πόνος περισσότερος. Το στόμα μου συνεχίζει να το βουλώνει ο αδερφός μου μέχρι που χύνει μαζί με τον φίλο μου, ο ένας στο στόμα μου και άλλος στη πλάτη μου. Με στήνουν ανάσκελα και ο αδερφός μου παίρνει το ένα μου πόδι στον ώμο του και το άλλο το κρατάει στον αέρα και μπαίνει μέσα μου σιγά-σιγά και τρυφερά. Χωρίς να το καταλάβω έχω μία πούτσα στο κώλο μου και δύο στο στόμα μου, ελπίζοντας να μην γίνει το αντίθετο. Λέει τότε ο Μ.

-    Κάνε λίγο πιο εκεί να έρθω κι εγώ.

-    Όχι,

φωνάζω εγώ αλλά δεν με ακούει κανένας. Ο Β. έρχεται και μου κλείνει το στόμα ενώ ο Μ. μπαίνει σιγά-σιγά μέσα μου. Ο πόνος και η καύλα ανυπόφορη. Μέχρι που ο αδερφός μου υποχωρεί και αλλάζουν θέση με τον Β. Όταν χύνουν όλοι πηγαίνουμε στον καναπέ να ξεκουραστούμε. Προσπάθησα να κάτσω αλλά ο πόνος ήταν ανυπόφορος. Μόλις έπιασα τον πούτσο μου έχυσα στη μούρη του Μ. χωρίς να το θέλω.

-    Άντε Β. παρ του μια πίπα, τόσο γαμήσι άντεξε.

Σκύβει και μου παίρνει την καλύτερη πίπα. Έχυσα μέσα στο στόμα του.

Ήταν το καλύτερο γαμήσι που είχα ποτέ. Με τον Β. το κάνουμε συχνά φέρνοντας κι άλλους φίλους του, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 61865)