Το καλοκαίρι μπήκε υπέροχα

Δημοσιεύθηκε από 2kaipanv
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Ακολουθώντας την συμβουλή ενός παιδιού που γνώρισα στο site επισκέφθηκα μια σχετικά κοντινή στο σπίτι μου παραλία, χωρίς όμως να έχω ιδέα για τα περίεργα παιχνίδια που παίζονταν στα απόμερα βραχάκια.

Η ιστορία:

Πήρα όλα τα απαραίτητα και ξεκίνησα λοιπόν, αφού πρώτα περιποιήθηκα το σωματάκι μου. Φτάνοντας στην παραλία και περπατώντας προς το μέρος που μου είχε υποδείξει, παρατηρούσα δειλές και διακριτικές κινήσεις, όχι παραπάνω από 5-6 αντρών. Βρήκα έναν σχετικά επίπεδο βράχο και άπλωσα την πετσέτα μου, έβγαλα όλα μου τα ρούχα ακολουθώντας το παράδειγμα των άλλων και άρχισα να αλείφω το φρεσκοαποτριχωμένο μου κορμί με αντηλιακό.

Πριν καλά-καλά προλάβω να τελειώσω, με πλησιάζει ένας τύπος 45-50 χρονών και με ρωτάει ευγενικότατα αν θέλω να με βοηθήσει με την πλάτη μου. Του χαμογέλασα, του έδωσα το μπουκαλάκι και γύρισα φροντίζοντας να τουρλώσω ελάχιστα το κωλαράκι μου. Αυτός άρχισε με μαεστρία να με αλείφει με το λάδι, ώσπου έφτασε και στον κώλο μου. Εκεί επικεντρώθηκε περισσότερη ώρα, μέχρι που θαρραλέα άρχισε να λαδώνει την τρύπα μου. Σιγά-σιγά τα δάχτυλα του άρχισαν να μπαινοβγαίνουν στην ροδέλα μου και, αδιαφορώντας για τους γύρω μου, άρχισα να βγάζω κραυγούλες καύλας.

Ξαφνικά ένιωσα κάτι να μου κρύβει τον ήλιο και ανασηκώνοντας ελαφρά το κεφάλι μου ήρθα μια ανάσα από ένα μισοκαυλωμένο καυλί. Δεν το σκέφτηκα καν. Άνοιξα το στόμα μου και το βύθισα όλο μέσα μου, ενώ όλο και περισσότερο τούρλωνα τον κώλο μου στον διακορευτή μου. Αυτός σταμάτησε να χαλαρώνει την τρύπα μου με τα δάχτυλά του και γονατίζοντας πίσω μου άρχισε να παραβιάζει τον σφικτήρα μου με την ψωλάρα του.

Ήδη είχαν μαζευτεί και οι υπόλοιποι τρεις γύρω μας, χαϊδεύοντας με και φωνάζοντας όλο και χειρότερες βρισιές, ζητώντας επιτακτικά να πάρουν κι αυτοί θέση στις τρύπες μου. Οι πούτσες εναλλάσσονταν στον κώλο μου και το στόμα μου αδιακρίτως και τα πρώτα χύσια άρχισαν να γλυκαίνουν το λαρύγγι μου. Ήμουν ήδη καβάλα σ’ ένα καυλί και είχα δυο στο στόμα μου ώσπου νιώθω μια αφόρητη πίεση στο σφικτήρα μου. Μη μπορώντας να μιλήσω απλά σηκώνω το χέρι μου και προσφέρω στον επιβήτορα μου το λαδάκι. Ένα μακρόσυρτο και δυνατό αχ ακούστηκε την ώρα που το δεύτερο καυλί συνόδευε το πρώτο στα βάθη του πάτου μου. Πλέον οι βρισιές γινόντουσαν χυδαιότερες, τα σκαμπίλια στα κωλομάγουλα μου δυνατότερα και οι παροτρύνσεις στους διακορευτές μου να “ξεσκίσουν το βρωμοπούτανο” εντονότερες.

Το γλυκό μου μαρτύριο ερχόταν στο τέλος του όταν ο ένας μετά τον άλλο άδειαζαν τα χύσια τους στο στόμα και τον κώλο μου. Ξέπνοοι πέσαμε ανάσκελα προσπαθώντας να συνέλθουμε από το ρωμαϊκό όργιο που εξελίχθηκε στην ερημική παραλία. Μάζεψα όσες δυνάμεις μου είχαν απομείνει, μπήκα στην θάλασσα να ξεπλύνω τα ήδη ξεραμένα χύσια από το πρόσωπο και το σώμα μου, σκουπίστηκα και σιωπηλός πήρα τον δρόμο της επιστροφής προς το αυτοκίνητο μου. Στα μισά της διαδρομής και λίγο πριν μπω στη βασική παραλία με τον πολύ κόσμο, διαπίστωσα ότι από το πολύ γαμήσι κουνούσα το κωλαράκι μου σαν πουτάνα. Ήταν επίπονο άλλα αμέσως επανήλθα στην πραγματικότητα και προσπάθησα να φτάσω στο αμάξι μου τουλάχιστον αξιοπρεπώς. Βάζοντας το κλειδί στην πόρτα ένιωσα ένα χέρι να με ακουμπάει στον ώμο. “Πως άντεξες τέτοιο πράγμα ;” με ρώτησε ένας μελαμψός τυπάκος, αλλοδαπός μάλλον, ο οποίος προφανώς είχε δει με κάθε λεπτομέρεια όσα είχαν συμβεί. Ασυναίσθητα του έδωσα το τηλέφωνο μου και του είπα την επόμενη μέρα να με πάρει για να διαπιστώσει αυτός και οι φίλοι του από πρώτο χέρι πως άντεξα.

(Copyright protected OW ref: 61652)