Ο γαμπρός, ο κουμπάρος και η παρέα του

Δημοσιεύθηκε από nicosia-cy
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.83 (3 Votes)
Παρατηρήσεις αποστολέα: Με τον Γιώργο ήμασταν φίλοι χρόνια τώρα. Όταν αποφάσισε να παντρευτεί θεωρήθηκε αυτονόητο, ότι εμένα θα πρότεινε για κουμπάρο. Και αυτό έκανε.

Η ιστορία:

Ο γάμος θα γινόταν το Σεπτέμβρη και έτσι ο κουμπάρος - εγώ δηλαδή - είχα μια πανέξυπνη ιδέα. Τον Ιούνιο να πηγαίναμε για τελευταία φορά στη δική μας ερημική παραλία που πηγαίναμε πάντα κάμπινγκ εγώ, αυτός και οι φίλοι μας. Το πρότεινα στο Γιώργο που το πρότεινε σε διάφορους φίλους και έτσι αφού πήραμε άδεια από τη δουλειά, φορτώσαμε ότι χρειαζόμαστε στα αυτοκίνητά μας και κινήσαμε για την δική μας ερημική παραλία για δέκα μέρες.

Ο καιρός ζεστός, η συγκεκριμένη παραλία ερημική όπως πάντα, η θάλασσα δροσερή και 6 άντρες έτοιμοι να περάσουμε καλά κάτω από τον ήλιο και με βουτιές στη θάλασσα για δέκα ολόκληρες μέρες. Ξεκινήσαμε πρωί, φτάσαμε στο προορισμό μας ενώ ήταν ακόμη πρωί και μέχρι το μεσημεράκι είχαμε στήσει το μεγάλο στρατιωτικό αντίσκηνο που θα κοιμόμασταν μέσα. Αφού τελειώσαμε αυτή τη δύσκολη δουλειά, είπαμε να χαρούμε τον ήλιο και τη θάλασσα. Βάλαμε τα μαγιό μας και κάτσαμε έξω. Για τους περισσότερους από εμάς ήταν το πρώτο μπάνιο της σαιζόν και ήμασταν κάτασπροι και επιρρεπείς στις ακτίνες του ήλιου.

•    Να σου βάλω αντηλιακό κουμπάρε; Μην είσαι με εγκαύματα στο γάμο…

αστειεύτηκε ο Γιώργος. Καθόμουνα σταυροπόδι στη πετσέτα λες και έκανα γιόγκα ενώ ο Γιώργος πήρε το αντηλιακό και ήρθε από πίσω μου. Η υπόλοιπη παρέα, είτε ξάπλωνε σε πετσέτες θαλάσσης, είτε κάθονταν σε καρέκλες της θάλασσας που διπλώνουν χωρίς να μας δίδουν σημασία. Ο Γιώργος πήρε μια ποσότητα από το αντηλιακό στη παλάμη του και άρχισε να μου τρίβει απαλά το σβέρκο, τους ώμους και τη πλάτη. Αφέθηκα στα χάδια του κλείνοντας τα μάτια και πολύ φοβάμαι ότι μου έφυγε και ένας αναστεναγμός. Ένοιωθα υπέροχα. Τα χάδια του έγιναν πιο τολμηρά. Δεν έμεινε στη πλάτη μου αλλά κατέβηκε ακόμα πιο χαμηλά βάζοντας τα δάκτυλά του πέρα από το λάστιχο του μαγιό χαϊδεύοντας το κώλο μου. Μετά τα έβαλε και πάλι στους ώμους μου και σιγά-σιγά κατέβηκε στο στήθος μου χαϊδεύοντάς το και καταλήγοντας στη κοιλιά μου. Συνέχισε να με χαϊδεύει με αυτό τον τρόπο ενώ τον ένοιωσα όπως ήταν γονατισμένος πίσω μου να σφίγγετε στη πλάτη μου. Το σκληρό του όργανο μέσα από το μαγιό φάνταζε τεράστιο λες και ήθελε να ξεσκίσει το μαγιό και να πεταχτεί καυλωμένο και έτοιμο έξω.

•    Γαμώτο. Δεν θα γαμήσουμε για δέκα μέρες; Πως θα αντέξουμε;…

ρώτησε ο Γιώργος εξακολουθώντας να τρίβεται πάνω μου νομίζοντας ότι κανένας δεν πρόσεχε.

•    Τι συμβαίνει Γιωργάκη; Σε καύλωσε το κουμπαράκι;

ρώτησε ο Μιχάλης.

•    Τι λες ρε μαλάκα;

χαμογέλασε αμήχανα ο Γιώργος ενώ αποτραβήχτηκε από μένα νοιώθοντας φανερά άβολα.
•    Έχει μισή ώρα που του πιάνεις τον κώλο και τα βυζιά. Άσε που η πούτσα σου κοντεύει να βγει από το μαγιό σου…

απάντησε ο Μιχάλης. Με όλα αυτά κατάφερε όλη η προσοχή των άλλων να στραφεί σε μας. Εγώ καθόμουνα εκεί ολοκόκκινος από ντροπή ενώ ο Γιώργος προσπαθούσε να βρει μια δικαιολογία χωρίς να το καταφέρνει.

•    Σιγά ρε, δεν έγινε και τίποτα…

είπε ο Μιχάλης. Ήρθε κοντά μου, με πήρε από τα χέρια αναγκάζοντάς με να σηκωθώ, κόλλησε το κορμί του πίσω μου τυλίγοντας τα μπράτσα του γύρω από τη μέση μου και ακουμπώντας τα χείλη του στο λαιμό μου.

•    Τον βλέπεις να διαμαρτύρεται; Το θέλεις Νικολάκη δεν είναι;…

με ρώτησε δίδοντάς μου μια μικρή δαγκωματιά στο λαιμό κάτω από τ’ αυτί. Εγώ τα έχασα, κατάπια τη φωνή μου αλλά και το όλο σκηνικό με είχε ανάψει τρομερά. Η αλήθεια είναι ότι το Γιώργο ποτέ δεν τον είδα ερωτικά και ποτέ δεν του αποκάλυψα ότι ήμουν πούστης. Βέβαια μπορεί να το κατάλαβε ο ίδιος, μπορεί να έφτασαν στ’ αυτιά του οι φήμες για το πόσο καλά γαμιόμουνα, αλλά εγώ ποτέ δεν του το είπα.

•    Τι λες λοιπόν Γιώργο; Κρίμα είναι να μην γαμήσουμε για δέκα μέρες ενώ ο κουμπάρος έχει τόσο ωραίο κώλο;…

και λέγοντάς τα αυτά, γύρισε το κορμί μου προς τους άλλους, κατέβασε το μαγιό μου και άρπαξε τα κωλομάγουλα μου τραβώντας τα για να φανεί η κωλοτρυπίδα μου που ήταν φρεσκοξυρισμένη και έτοιμη να καταπιεί όποιο καυλί δοκίμαζε να μπει μέσα της.

•    Πιάσε να δεις τι σφικτό ωραίο πεταχτό κωλαράκι που έχει…

του έλεγε ο Μιχάλης.

•    Το βλέπω πως είναι ωραίο το κωλαράκι του…

είπε ο Γιώργος συγχυσμένος ακόμα με όλα όσα γίνονταν μπροστά του.

•    Ναι αλλά άλλο να το πιάνεις. Να το αισθάνεσαι. Πιάσε το να δεις.

Ο Γιώργος γονάτισε πίσω μου και πήρε και με τα δύο χέρια του το κώλο μου σφίγγοντάς τον ανάμεσα στα δάκτυλά του. Ο Μιχάλης, έβαλε το δάκτυλό του στο στόμα μου για να του το σαλιώσω και έτσι έκαμα. Τοποθέτησε το σαλιωμένο του δάκτυλο πάνω στη κωλοτρυπίδα μου και άρχισε να το κτυπά απαλά χωρίς να το σπρώχνει μέσα. Η τρύπα μου άρχισε να ανοιγοκλείνει ανυπόμονα.

•    Νικολάκη που έχεις τρύπα στο κωλάκι, βλέπω ότι η τρυπούλα σου είναι πολύ πεινασμένη. Σίγουρα δεν είναι η πρώτη σου φορά που θα φας πούτσα. Τι περιμένεις ρε Γιώργο; Θα γαμήσουμε ή όχι;

Ο Γιώργος χάιδευε τον κώλο μου χωρίς να μιλά. Ο Μιχάλης με άρπαξε από το χέρι και με έσυρε προς το αντίσκηνο.

•    Εμείς πάμε μέσα Γιώργο και όταν το αποφασίσεις, έρχεσαι και μας βρίσκεις…

του είπε και ενώ σήκωσα το κεφάλι τότε θυμήθηκα ότι ήταν κι’ άλλοι εκεί που είχαν κι’ αυτοί καυλώσει με το όλο θέαμα. Τα καυλιά στο μαγιό τους είχαν σκληρύνει και αυτοί τα χάιδευαν παρακολουθώντας τη παράσταση. Μπήκαμε στο αντίσκηνο εγώ και ο Μιχάλης. Το μαγιό μου ήταν κατεβασμένο εκθέτοντας το κώλο μου. Αυτός με άρπαξε από το κώλο και με τα δύο του χέρια κολλώντας με πάνω του και ρουφώντας τα χείλη μου.

•    Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Γιώργος, αλλά εγώ θα σε γαμήσω. Δεν θα μείνω δέκα μέρες παίζοντας μαλακία όταν υπάρχει τέτοιο μουνί ανάμεσά μας…

μου είπε και έχωσε τη γλώσσα του στο στόμα μου.

•    Ρε συ τι ήταν όλο αυτό μπροστά σε όλους τους άλλους;…

ρώτησε ο Γιώργος μπαίνοντας στο αντίσκηνο.

•    Θίξαμε την παρθένα; Αφού βλέπεις ρε μαλάκα ότι το θέλει. Τόση ώρα μιλάμε γι’ αυτόν και δεν έβγαλε κιχ. Τα θέλει ο κώλος του. Είναι πούστης. Δεν το βλέπεις ότι το ευχαριστιέται;…

επέμενε ο Μιχάλης ενώ με κρατούσε ακόμα σφικτά πάνω του και γλύφοντας όποτε μπορούσε το λαιμό.

•    Ρε μαλάκα για τον κουμπάρο μου μιλάς. Για το Νίκο που τον ξέρουμε τόσο καιρό. Ρε συ Νίκο, γιατί δεν λες κάτι;

•    Τι να πει ρε ο πούστης. Αφού θες και εσύ να γαμήσεις και ο κουμπάρος σου φαίνεται να θέλει να γαμηθεί. Σταμάτα να μιλάς και άρχισε να γαμάς…

του είπε και με ανάγκασε να γονατίσω. Άρπαξε το κεφάλι μου και το κόλλησε πρώτα στα σκέλια του και μετά μου έστρεψε το κεφάλι και το πίεσε πάνω στη καυλωμένη πούτσα του Γιώργου.

•    Άρχισε να γλύφεις Νικόλα για να καταλάβει ο Γιώργος ότι δεν σε πειράζει να σε γαμήσουμε.

Δεν ήξερα τι κάνω. Ήξερα όμως τι ήθελα. Και αυτό που ήθελα εκείνη τη στιγμή ήταν να γευτώ το υπέροχο καυλί του μελλοντικού μου κουμπάρου. Έτσι κατέβασα το λάστιχο του μαγιό και άφησα να πεταχτεί έξω ένα υπέροχο χοντρό καυλί και δύο ακόμα πιο υπέροχα αρχίδια. Άρχισα να γλείφω το χοντρό πουτσοκέφαλο. Και ενώ φαινόταν καθαρά ότι το απολάμβανε, είπε να κάνει ακόμα μια προσπάθεια για να με συνετίσει. Τραβήχτηκε προς τα πίσω και γονάτισε απέναντί μου.

•    Ρε Νίκο, αυτό θες ρε; Θέλεις να σε γαμήσουμε;…

με ρώτησε.

•    Ναι. Το θέλω.

•    Και γιατί τόσα χρόνια δεν μου είπες τίποτα;

•    Τι να σου πω; Ότι είμαι πούστης; Ότι γαμιέμαι;

•    Ότι με έβλεπες ερωτικά και ότι ήθελες να γαμηθείς από μένα;

•    Δεν σε έβλεπα ερωτικά και ποτέ δεν σκέφτηκα ότι ήθελα να γαμηθώ από σένα. Σήμερα όμως έτσι σε βλέπω και θέλω να με γαμήσεις".

•    Αφού αυτό θες, έχει δίκαιο ο Μιχάλης. Γιατί να μην σε γαμήσουμε;

Σηκώθηκε, πήρε την πούτσα του και την οδήγησε στο στόμα μου.

•    Γλείψε την καλά. Να την καυλώσεις καλά γιατί αυτή θα τη φας από τον κώλο.

Άρχισα να γλύφω με μανία. Έγλειψα το πουτσοκέφαλο, έγλειψα ένα-ένα τ’ αρχίδια, το ρούφηξα όλο στο στόμα μου, βύζαξα την άκρη και αυτός μου γάμησε το στόμα. Αναστέναζε βαθιά και μου έλεγε τι να κάνω.

•    Πάρ’ την όλη πούστρα. Αχ γιατί δεν μου το είπες ότι έγλυφες τόσο καλά και χάσαμε τόσα χρόνια. Όλο το δεκαήμερο θα μου κάνεις όλα όσα δεν μου έκανες στα τόσα χρόνια που σε ξέρω. Που μου το έπαιζες αντράκι και εγώ δεν κατάλαβα ότι ήθελες να φας πούτσα. Σ’ αρέσει να τρως κρέας ωμό πουτανάκι; Ποιοι άλλοι σε γαμούσαν και εγώ δεν πήρα χαμπάρι; Γλύψε τώρα και τη πούτσα του φίλου μας που σε κατάλαβε τι πουτάνα ήσουν.

Γύρισα το κεφάλι και μπροστά στα μούτρα μου κρέμονταν δύο μεγάλα αρχίδια και ένα καυλωμένο καυλί λίγο μεγαλύτερο από του Γιώργου αλλά λιγότερο χοντρό. Μου την έχωσε βίαια στο στόμα και άρχισε να σπρώχνει τη λεκάνη του μπρος πίσω χώνοντάς μου όλη τη πούτσα του στο λαιμό.

•    Πάρτα ρε μαλάκα που τόσα χρόνια μας κορόιδευες ότι είσαι αντράκι. Καλά σε κατάλαβα ότι τον παίρνεις. Γιατί δεν μας το είπες τόσο καιρό και στερήθηκες δύο μεγάλα καυλιά που θα σου ξέσκιζαν την κωλάρα κάθε μέρα; Ρε Γιώργο αυτός γλύφει καλύτερα από εκείνη τη γκόμενα που την γαμούσαμε μαζί. Θυμάσαι;

Πότε στο στόμα μου ήταν η πούτσα και τ’ αρχίδια του Μιχάλη, πότε του Γιώργου. Μου πηδούσανε το στόμα βρίζοντάς με και ανταλλάσσοντας γνώμες και απόψεις για το στόμα μου, το κώλο μου. Ο πρώτος που με γάμησε ήταν ο Γιώργος αφού πρώτα έπαιξε καλά με την κωλοτρυπίδα μου, ανοίγοντάς μου την με τα δάκτυλά του. Μπήκε μέσα μου βίαια χωρίς να τον νοιάζει αν πονώ ή όχι και έχυσε γρήγορα. Βγήκε από μέσα μου έκλεισε το μάτι με ικανοποίηση στο Μιχάλη και βγήκε από το αντίσκηνο φορώντας το μαγιό του. Ο Μιχάλης συνέχισε να μου πηδά το στόμα μέχρι που έχυσε στο στόμα λέγοντάς μου να τα καταπιώ όλα και ότι θα μου γαμήσει το κώλο αργότερα. Βγήκε έξω και ενώ εγώ έμεινα ξαπλωμένος στα στρωσίδια για να συνέλθω, ακούω το Μιχάλη να προτρέπει τους άλλους να μπουν στο αντίσκηνο για να γαμήσουν.

Πρώτος μπήκε ο Χρήστος, ακολούθησε ο Αντρέας και τρίτος μπήκε ο Άκης. Αυτά τα τρία παιδιά είναι περισσότερο φίλοι του Γιώργου. Ο Άκης είναι και εξάδελφός του. Εγώ τους γνώρισα από το Γιώργο σε αντίθεση από το Μιχάλη που ήταν κοινός μας φίλος εδώ και χρόνια. Μπαίνοντας μέσα, έβγαλαν τα μαγιό τους και γονάτισα γύρω μου. Εγώ ανασηκώθηκα και άρχισα να γλύφω ένα-ένα. Είχα τρία υπέροχα καβλιά γύρω μου και δεν ήξερα πιο να γλύψω πρώτα. Έμπαινε ένας στο και στόμα μου, το έβγαζε και ένας άλλος έπαιρνε σειρά. Έγλειψα τ’ αρχίδια τους και την πούτσα τους. Ο Χρήστος ξάπλωσε στα στρωσίδια ανάσκελα και με έβαλε να κάτσω στο καυλωμένο καυλί του. Με έπιασε από τη μέση και άρχισε να με ανεβοκατεβάζει πάνω στη πούτσα του. Δεξιά μου στάθηκε ο Άκης και αριστερά μου ο Αντρέας που προσπαθούσα και οι δύο να μου βάλουν στο στόμα τη πούτσα τους ταυτόχρονα. Όταν έχυσε ο Χρήστος, ο Αντρέας με έστησε στα τέσσερα και με μια σπρωξιά μπήκε όλος μέσα μου. Ο Άκης ήρθε μπροστά μου και μου την έχωσε στο στόμα ενώ ο Χρήστος βγήκε έξω γελώντας και λέγοντας στους άλλους πόσο καλά θα περάσουν αυτές τις δέκα μέρες. Ο Αντρέας έχυσε με ουρλιαχτά και γρήγορα σπρωξίματα.

•    Η σειρά σου τώρα…

είπε του Άκη κτυπώντας τις παλάμες τους στον αέρα και βγήκε έξω.

•    Θέλω να σε γαμήσω σαν πουτάνα…

μου είπε και με έριξε ανάσκελα στα στρωσίδια. Γονάτισε μπροστά στα ανοικτά μου πόδια, βαλε τα πόδια μου στους ώμους του, πήρε το καυλί του και το οδήγησε στην ήδη ξεσχισμένη τρυπούλα μου. Μπήκε μέσα μου χωρίς κόπο. Την έβαζε μέσα όλη και την έβγαζε όλη έξω με γρήγορες κινήσεις, κοφτές και απότομες. Όταν πλησίασε να χύσει τότε άρχισε γρήγορα να μου την χώνει όλη μέχρι και έχυσε με ανακούφιση. Με άφησαν εκεί γυμνό ξαπλωμένο στα στρωσίδια μην πιστεύοντας το τι γίνηκε. Όταν βγήκα έξω ήταν ήδη αργά το απόγευμα και τα παιδιά βρίσκονταν στο νερό κολυμπώντας και ρίχνοντας νερό ο ένας στο άλλο.

Το βράδυ ανάψαμε φωτιά και καθίσαμε γύρω από τις φλόγες. Μιλούσαν για διάφορα. Επαγγελματικά, ποδόσφαιρο, γυναίκες. Ο Γιώργος μου ζήτησε να του πάρω μια πίπα και έτσι όπως καθόμασταν εκεί στήθηκα ανάμεσα στα μπούτια του και του έγλυψα τη πούτσα μέχρι που έχυσε στο στόμα μου. Μιλούσαν μεταξύ τους όπως και προηγουμένως λες και ήταν κάτι φυσικό αυτό που συνέβαινε μπροστά τους. Όταν πήγαμε για ύπνο ήρθε κοντά μου ο Μιχάλης. Χωρίς καν να με ρωτήσει, κατέβασε το σλιπάκι και μου τον έχωσε όλο μέσα.

•    Στο είπα ότι θα σε γαμήσω αργότερα…

μου είπε. Με γαμούσε μέχρι τα ξημερώματα. Αργά το πρωί ήρθε εκεί που κοιμόμουν ακόμα ο Αντρέας. "Πρωινές καύλες" μου είπε ξυπνώντας με και χώνοντάς μου την με ένα σπρώξιμο γεμίζοντας την τρυπούλα μου. Όταν σηκωθήκαμε ο Άκης μου είπε…

•    ρε Νίκο, κάνε μου ένα φραπέ και έλα να μου πάρεις μια πίπα.

Έκανα το φραπέ του τον πήρα, γονάτισα μπροστά του και του έκανα πίπα μέχρι που έχυσε στο στόμα μου. Το δεκαήμερο συνέχισε με αυτό τον τρόπο. Όποιος καύλωνε με γαμούσε ή του έπαιρνα πίπα ενώ οι άλλοι αδιάφοροι συνέχισαν να μιλάνε και να κάνουν ότι κάνανε. Τα μαγιό είχανε φύγει σιγά-σιγά αφού σ’ αυτή τη παραλία δεν πλησίαζε κανείς. Το γαμήσι και οι πίπες αντιμετωπίζονταν σαν κάτι δεδομένο και καθημερινό. Αν έπαιζε τάβλι ο Γιώργος με τον Μιχάλη ο Μιχάλης θα μου ζητούσε να του παίρνω πίπα ενώ παίζει τάβλι και θα μιλά με τους υπόλοιπους χωρίς καν να δίδουν σημασία σε μένα. Μετά το φαγητό και ενώ κάναμε ηλιοθεραπεία, ο Χρήστος μπορεί να με γαμά με τις ώρες χωρίς να χύνει, ενώ μιλά με του άλλους για ένα σωρό άσχετα πράγματα. Και όταν ο Αντρέας διαμαρτύρεται γιατί στη πορεία έχει καυλώσει λέγοντάς του…

•    Φτάνει ρε Χρήστο. Τον γαμάς εδώ και μια ώρα. Τι θα γίνει; Θα χύσεις να γαμήσουμε και εμείς;…

ο Χρήστος απλά έβγαινε από μέσα μου λέγοντας…

•    γάμα τον εσύ και όταν τελειώσεις ξανά μπαίνω μέσα του για να χύσω.

Τα βράδια όποιος είχε καύλες με γαμούσε, ενώ οι άλλοι περίμεναν υπομονετικά για να έρθει η σειρά τους. Πολλές φορές πειραματίζονταν με πράγματα που δεν είχαν ξανακάνει. Πότε ένας-ένας πότε περισσότεροι. Δοκίμασαν να βάλουν δύο πούτσες ταυτόχρονα στη τρυπούλα μου και τα κατάφεραν, δοκίμασαν να με κατουράνε στο πρόσωπο και το κορμί και τους άρεσε, να μου χώνουν πράγματα στη τρυπούλα, να τους γλείφω μαζί με τ’ αρχίδια και την κωλοτρυπίδα τους. Και το πρωί φρόντιζα για τις πρωινές τους καύλες είτε ξεσκίζοντάς με, είτε ταΐζοντας με για πρόγευμα τα χύσια τους.

Οι δέκα μέρες τέλειωσαν και επιστρέψαμε όλοι στη καθημερινότητά μας. Τίποτα όμως ξανά δεν ήταν το ίδιο. Ο Γιώργος μου ανακοίνωσε ότι δεν μπορούσε και δεν ήθελε να με βάλει κουμπάρο του. Δεν πήγα καν στο γάμο. Τόσο με το Γιώργο όσο και με τους άλλους δεν είμαστε πια φίλοι. Δεν βγαίνουμε έξω μαζί, δεν πάμε διακοπές μαζί, δεν τηλεφωνιόμαστε, δεν πάμε ούτε καν για καφέ. Μόνο αν έχουν καύλες και θέλουν να χύσουν τότε θυμούνται να περάσουν από το σπίτι μου για ένα γαμήσι και να φύγουν. Ακόμα και ο πρόσφατα παντρεμένος Γιώργος.

(Copyright protected OW ref: 65185)