Καυτό καλοκαιρινό απόγευμα (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Φίλοι μου… στο σημείο αυτό είχαμε σταματήσει την προηγούμενη αφήγησή μου.

Ένα καυλί σαν αγκώνας είχε μόλις το μισό χωθεί μέσα μου και τα κωλομάγουλα μου τα είχα ανοίξει διάπλατα. Η τρύπα μου νόμιζα ότι θα εκραγεί και ο Σερχάτ εξακολουθούσε να μπαίνει μέσα μου λες και περπάταγε, πόντο - πόντο. Πρέπει τόσο από το θέαμα, όσο και από τον πόνο να λιποθύμησα. Όντως είχα λιποθυμήσει. Σε κάποια στιγμή ένιωσα ένα χέρι να μου κουνάει το κεφάλι. Ήταν ο Νίκος.

-    «Γιάννη, Γιάννη!» φώναζε.

Εγώ με δυσκολία μπορούσα να ψελίσσω ότι τον άκουγα.

-    «Ρε μαλάκα, το έσκισες το παλικάρι!» είπε ο Αλάο (άκουσα την φωνή του να απευθύνεται επιτακτικά προς κάποιον).

-    «Μα.. αφού έδειξε ότι αντέχει. Είναι σκληρό αντράκι ο Γιάννης!», είπε ο Σερχάτ.

Και τότε μπόρεσα σιγά - σιγά να ξεδιαλύνω τα πράγματα. Ο κώλος μου έτσουζε φριχτά.. μόλις έκανα να βάλω το χέρι από πίσω και συνειδητοποίησα ότι μου είχε δημιουργήσει ανεπανόρθωτο -νόμιζα εκείνη τη στιγμή πάνω στον πανικό μου- κακό.

-    «Μην ανησυχείς…», μου είπε ο Νίκος που είδε την κίνησή μου αυτή και τον τρόμο μάλλον στα μάτια μου. «Θα πάμε στο μπάνιο και θα σε περιποιηθώ εγώ».

-    «Συγνώμη, συγνώμη…», έλεγε ο Σερχάτ και ήδη είχα αρχίσει να τον λυπάμαι.

Μπήκαμε στο μπάνιο και ο Νίκος μου είπε ότι θα με έπλενε προσεκτικά με παγωμένο νερό για να ανακουφίσει τον πόνο αλλά και για να βοηθήσει τους σφιγκτήρες μου να κλείσουν. Σε κάποια στιγμή είχαν μαζευτεί όλοι από πάνω μου (εγώ ήμουν στην μπανιέρα) και με την φροντίδα που είχαν καταπιαστεί με εμένα αλλά και με τα τόσο όμορφα λόγια που μου έλεγαν, με έκαναν να ξεχάσω τελείως ότι πριν είχε προηγηθεί ένα τρικούβερτο γαμήσι και από τους τρεις τους.

-    «Ήσαστε υπέροχοι!», τους είπα και χαμογέλασα.

-    «Κι εγώ…;», με ρώτησε με παράπονο ο Σερχάτ.

-    «Εσύ είσαι και υπέροχος και βαρβάτος!», του είπα.

Και σκάσαμε όλοι στα γέλια. Κάπως έτσι φίλοι μου τελείωσε η πρώτη μου μέρα με τους τρεις φίλους μας. Μου πρότειναν να μείνω για λίγες μέρες μαζί τους. Δεν το πολυσκέφτηκα. Αφού βρήκα μια δικαιολογία για ένα αιφνίδιο ταξίδι (αυτό είπα στο σπίτι μου) μάζεψα κάποια ρούχα και με την βαλιτσούλα μου πήγα στα τρία φιλαράκια μου.  Κοιμόμασταν όλοι μαζί. στο ίδιο κρεβάτι. Δηλαδή τι κοιμόμασταν; Με ξέσκιζαν κανονικά και με το νόμο.

Πότε με έπιανε ο ένας και πότε ο άλλος. Ο Σερχάτ πάντα τελευταίος και βέβαια με πολύ λίπανση (δεν ήθελε να την ξαναπατήσει) το κωλαράκι μου είχε προσαρμοστεί δεόντως ακόμη και στην ψωλάρα του Σερχάτ. Τι πούτσος ήταν αυτός; Τι μεγαλειώδες εργαλείο; Έμπαινε μέσα μου και νόμιζα ότι θα έφτανε μέχρι το λάρυγγα μου. Νόμιζα ότι με άνοιγαν στα δυο. Αλλά με τρέλαινε αυτό. Γευόμουν τα χύσια των άλλων δυο όταν με έχυναν στο στόμα και απολάμβανα το ταυτόχρονο γαμήσι του Σερχάτ.

Την τρίτη μέρα και αφού μου είχαν δουλέψει για τα καλά το κωλαράκι μου, ο Νίκος και ο Αλάο, τόλμησαν να μπουν και οι δυο μέσα μου. Έπαθα το σκίσιμο της αρκούδας για άλλη μια φορά. Τους είχα βέβαια εξαρχής ζητήσει να μην ακούσουν ούτε τα παρακάλια μου ούτε τις προτροπές μου να σταματήσουν. Και έτσι έκαναν. Ο Σερχάτ με είχε ακινητοποιημένο. Εγώ έκατσα πάνω στον Νίκο και αφού μου τρόμπαρε τον κώλο για κανένα τέταρτο, με έβαλε να γείρω τον κορμό μου πάνω στο στήθος του για να αφήσω εκτεθειμένο το κωλαράκι μου στο θηρίο του Αλάο. Είχα την αίσθηση ότι έμπαινε κανόνι μέσα μου.

-    «Πουστράκι τώρα σε ξεσκίζω ταυτόχρονα με τον καυλιάρη τον Αλάο…», μου ψιθύριζε ο Νίκος στο αφτί.

Εγώ είχα κλείσει τα μάτια και τεντωνόμουν για να βοηθήσω περισσότερο την διείσδυση.

-    «Το άτομο είναι παλληκάρι!», είπε ο Νίκος και μου άστραψε μια δυνατή σφαλιάρα στα κωλομάγουλα.

Ο Αλάο μούγκριζε και συνέχιζε την πολιορκία του. Όταν βγήκαν από μέσα μου και οι δυο μετά από κανένα μισάωρο νόμιζα ότι αυτό το κενό δεν θα έκλεινε ποτέ (τελικά έκλεισε και παραέκλεισε). Πέρασα ένα μοναδικό τετραήμερο κοντά στους τρεις γαμιάδες μου. Τα δοκίμασα όλα. Ήταν και οι τρεις τους υπέροχοι. Στο τέλος του καλοκαιριού μου έστειλαν έναν μήνυμα λέγοντάς μου ότι μετακομίζουν για Λονδίνο.

Αυτό το καλοκαίρι που μας έρχεται θα πάω να τους συναντήσω. Ελπίζω να είναι κι αυτό το καλοκαίρι καυτό σαν εκείνο που έζησα μαζί τους. Να είστε όλοι καλά!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")