Η πρώτη μου παρτούζα

Δημοσιεύθηκε από roleman
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Παρατηρήσεις αποστολέα: Μετά το πρώτο μου γαμήσι με τον μαύρο ψωλαρά,ήταν η στιγμή να δοκιμάσω παραπάνω πούτσες..

Η ιστορία:

Όπως σας περιέγραψα στην προηγούμενη ιστορία μου, είχα την πρώτη παθητική μου εμπειρία με τον Μαρκ. Ένα δίμετρο έγχρωμο μπασκετμπολίστα με ένα καυλί κοντά στα 25 εκατοστά.

Για έναν περίπου μήνα ο Μαρκ με γάμαγε σχεδόν καθημερινά. Είχα εγκατασταθεί σπίτι του και με είχε κάνει το πουτανάκι του. Η πούτσα του είχε σκίσει το κωλαράκι μου και πλέον απολάμβανα το σκληρό γαμήσι του πολύ περισσότερο.

Ένα πρωί ξύπνησα από μήνυμα του στο κινητό μου. Έλεγε να είμαι στις 6 το απόγευμα σπίτι του μπανιαρισμένος κι έτοιμος για μια μεγάλη έκπληξη.

Έτσι λοιπόν έκανα το ντους μου, ξύρισα όλα τα επίμαχα σημεία μου και 6 ακριβώς χτυπούσα το κουδούνι του Μαρκ. Μου άνοιξε ημίγυμνος και χαμογελαστός. Μπήκα στο σπίτι και αμέσως κατάλαβα ποια ήταν η έκπληξη που με περίμενε. Στο σαλόνι καθόντουσαν, επίσης ημίγυμνοι, άλλοι 2 γυμνασμένοι αράπηδες και χαμογελούσαν.

Ο Μαρκ μου είπε ότι ήταν αμερικάνοι από άλλες ομάδες εδώ στη χώρα που κάνουν παρέα και ότι είχαν μεγάλη περιέργεια να με γνωρίσουν. Ένιωσα το κωλαράκι μου να υγραίνεται. Πριν προλάβω να πω το οτιδήποτε ο Μαρκ μου έβγαλε την μπλούζα και με γονάτισε στη μέση του σαλονιού. Σε κλάσματα δευτερολέπτων είχα περικυκλωθεί από 3 δίμετρους γυμνούς μαύρους με τεράστια καυλιά. Ο ένας είχε ίδιο με του Μαρκ αλλά πιο λεπτό ενώ ο τρίτος είχε το μεγαλύτερο καυλί που έχω δει. Κοντά στα 30 εκατοστά και χοντρό.

Μετά από διαταγή του Μαρκ άρχισα να γλείφω τους φίλους του αλλά και αυτόν εναλλάξ. Οι πούτσες τους μεγάλωναν μέσα στο στόμα μου, ενώ αυτοί με βρίζανε και καυλώνανε. Το σκηνικό αυτό κράτησε κανένα 15λεπτο. Αφού τους είχα κάνει και τους 3 σκληρούς σαν κοντάρια, είχε έρθει η ώρα να με ξεκωλιάσουν.

Γδύθηκα και στήθηκα στα 4 στο πάτωμα. Ο Μαρκ ήρθε από μπροστά και μου ζήτησε να του πάρω πίπα όσο οι φίλοι του θα βλέπανε τι στενό κωλαράκι γαμάει. Άρχισα λοιπόν να τον πιπώνω, όταν ένιωσα το πρώτο παλούκι να καρφώνεται μέσα στο κωλαράκι μου. Ήταν το λεπτό και μακρύ κοντάρι του Μάικλ. Στην αρχή με γάμησε αργά και βαθιά. Σιγά-σιγά ανέβασε ρυθμούς ενώ άρχισε να μου ρίχνει και κωλοσκάμπιλα. Την ίδια στιγμή ο Μαρκ έχυνε στο στόμα μου και τα κατάπινα όλα. Άραξε στον καναπέ και χαλάρωνε βλέποντας τον Μάικλ να έρχεται κι αυτός και να χύνει στο πρόσωπο μου και να με αφήνει στην διακριτική ευχέρεια του Πίτερ.

Ο Πίτερ, ακούμπησε την ψωλάρα του στην κωλοτρυπίδα μου και έσπρωξε αργά-αργά μέσα μου. Το μέγεθος του ήταν κάτι απίστευτο. Ενώ ήμουν ήδη σκισμένος ο πόνος από τη διείσδυση του ήταν αφόρητος. Δεν άργησε η στιγμή όμως που τον είχα και αυτόν όλο μέσα μου και να με γαμάει με λύσσα εν μέσω επιφωνημάτων από τους άλλους 2. Το τέλος και από τον Πίτερ ήρθε στο στόμα μου.

Έκανα ένα ντους. Ένιωθα να πονάω παντού. Αλλά το βράδυ ήταν μεγάλο ακόμα! Όταν βγήκα από το μπάνιο οι γαμιάδες μου είχαν ακονίσει τα σπαθιά τους. Κοινώς ήταν και οι 3 καυλωμένοι κι έτοιμοι για μάχη... ξανά!

Με ξαπλώσανε στο πάτωμα κι ερχόντουσαν εναλλάξ, βάζοντας τα πόδια μου στους ώμους τους και ξεσκίζανε την τρύπα μου. Οι φωνές πόνου και ηδονής από μέρους μου διαρκείς, αλλά αυτό μάλλον τους καύλωνε παραπάνω. Αφού με γαμήσανε για πολύ ώρα έτσι ήρθανε και χύσανε ταυτόχρονα και οι 3 στο πρόσωπο μου. Το καλύψανε με παχύ άσπρο υγρό και κοίταζαν το κατόρθωμα τους με χαρά.

Ο κώλος μου έτσουζε απίστευτα, αλλά ήμουν σίγουρος ότι η βραδιά δεν είχε τελειώσει. Και δεν έκανα λάθος. Όσο εγώ έκανα ένα ακόμα ντους για να ηρεμήσω οι γαμιάδες μου φάγανε κάτι, ήπιανε κι ανέκτησαν δυνάμεις. Ο Μαρκ με πρόσταξε όταν βγω από το μπάνιο να πάω μπουσουλώντας μέχρι το σαλόνι. Αυτό έκανα. Καθόντουσαν και οι 3 γυμνοί στον καναπέ και περίμενα να περιποιηθώ τα κοντάρια τους.

Άλλο που δεν ήθελα. Άρχισα να τα γλείφω εναλλάξ. Ήταν και οι 3 καυλωμένοι φουλ, όταν ο Μαρκ μου είπε ότι είχε φτάσει η ώρα να νιώσω εντελώς πουτάνα και να βιώσω κάτι το πρωτόγνωρο.

Με σήκωσε και μ έβαλε να κάτσω πάνω στο καυλί του με πλάτη σε αυτόν κι άρχισε να με ανοίγει. Ο Μάικλ ήρθε πλάγια και μου έδωσε πίπα και τότε είδα τον Πίτερ να ετοιμάζεται να μπει και αυτός στο κωλαράκι μου. Έσπρωξε αργά και βασανιστικά και μετά από λίγο είχα 2 τεράστια μαύρα καυλιά μέσα στον κώλο μου ταυτόχρονα. Δεν μπορούσα να ελέγξω τις φωνές μου αφού ο πόνος αλλά και η καύλα ήταν απίστευτα. Το sandwich συνεχίστηκε για ώρα με διαφορετικές δυάδες μέσα μου. Ένιωθα τον κώλο μου να σκίζεται. Δεν ήξερα αν θα είναι ο ίδιος ποτέ ξανα. Τελικά οι γαμιάδες μου αφού με στήσανε όρθιο στον τοίχο με γαμήσανε ένας-ένας και με τον ίδιο τρόπο χύσανε στο στόμα μου ξανά.

Έκατσα για πολύ ώρα κάτω από το νερό για να συνέλθω. Οι φίλοι του Μαρκ φύγανε ευχαριστημένοι. Ο Μαρκ ήρθε κάποια στιγμή στο κρεβάτι και μ’ ευχαρίστησε που έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Του είπα ότι μ’ άρεσε, απλά πονάω αρκετά λόγω των τεράστιων προσόντων τους.

Τότε ο Μαρκ με ξάπλωσε ανάσκελα κι άρχισε να γλείφει όλο μου το κορμί για να χαλαρώσω. Ιδιαίτερα ασχολήθηκε με την σκισμένη τρυπούλα μου. Όταν χαλάρωσα αρκετά, μου άνοιξε τα ποδιά καλά και μπήκε μέσα μου. Υπήρχε όμως μια διαφορά. Όχι άγρια... Τρυφερά και με πάθος. Με γάμησε πολύ ώρα έτσι μέχρι που έχυσε στο στήθος μου και ξάπλωσε δίπλα μου να κοιμηθούμε.

Τον ξύπνησα το άλλο πρωί με μια βαθιά και υγρή πίπα που τον έκανε πύραυλο και με γάμησε ασταμάτητα μέχρι το μεσημέρι που είχε προπόνηση. Δεν ξέρω με τι κουράγιο έκανε προπόνηση. Αυτό που ξέρω είναι ότι όταν γύρισε με γάμησε ξανά και ξανά και ξανά μέχρι τα ξημερώματα.

(Copyright protected OW ref: 61368)