Ο δάσκαλος κι ο γονατισμένος μαθητής του

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Πονάει πάντα η πρώτη φορά. Ειδικά όταν είσαι μόλις δεκαοκτώ, και εντελώς απροετοίμαστος να την φας στον κώλο.

Ήμουν στην Τρίτη λυκείου τότε, τις ημέρες της πενταήμερης. Καθώς είχα μόλις γίνει 18, είχα αποφασίσει να κάνω κάτι το βλακώδες. Τσέπωσα τα λεφτά για την εκδρομή από τους δικούς μου, τάχα ότι θα πήγαινα, και κατέφυγα στο εξοχικό ενός κολλητού που είχε πάει στην εκδρομή, και μου είχε δώσει τα κλειδιά.

Σκοπός μου ήταν να γυρίσω όλα τα μαγαζιά του Βόλου που ως πριν λίγες ημέρες δε με αφήναν να πιω ( μικροδείχνω κάπως και γι αυτό ζητούσανε ταυτότητα), να γνωρίσω καμία όμορφη κοπέλα και γενικά να ξεσαλώσω λίγο πριν τις πανελλαδικές.

Η πρώτη ημέρα πήγε καλά, τη δεύτερη όμως πήγα σε ένα μαγαζί που ως τότε δε με αφήναν καν να μπω. Και κατάλαβα αμέσως γιατί. Ο κόσμος ήταν πολύ μεγαλύτερος από εμένα εκεί μέσα. Δεν υπήρχε κανείς μικρότερος από 30 εκεί.

Για κανένα τέταρτο έπινα μόνος το ποτό μου, όταν ένοιωσα ένα χέρι στον ώμο.
«Τι κάνεις εδώ μικρέ;». Ήταν ο μαθηματικός που είχα στις πρώτες δύο τάξεις του λυκείου, με ένα ποτό στο χέρι και ύφος λίγο μεθυμένο.

Του εξήγησα πως δεν είχα πάει εκδρομή τελικά, και όλα τα υπόλοιπα. Πιάσαμε να μιλάμε και του είπα πως δε περίμενα να τον πετύχω. Ήταν ο μόνος καθηγητής που δεν είχε πάει συνοδός, αλλά ήταν παντρεμένος με παιδιά. Ήταν λίγο θρασύ από εμένα, αλλά στο μεταξύ με είχε κεράσει άλλα δυο ποτά και είχα ξεθαρρέψει.

«Βασικά ψάχνω να γαμήσω» απάντησε με άνεση και ένοιωσα να κοκκινίζω, «εσυ Άγγελε;». Πριν προλάβω να απαντήσω, η μουσική σταμάτησε, δείγμα πως το μαγαζί έκλεινε. Κοίταξα την ώρα και είδα πως είχε πάει τρεις. «Πάμε, είπε, θα σε πάω σπίτι σου». Καθώς το εξοχικό ήταν στα περίχωρα του Βόλου, δέχτηκα

Λίγο πριν φτάσουμε, έστριψε ξαφνικά στην αυλή ενός άσχετου σπιτιού.
«Το σπίτι μου Άγγελε. Καθώς η πουτάνα με εγκατέλειψε, έμεινε σε εμένα. Έλα για ένα τελευταίο ποτό»

Δεν μπορούσα να αρνηθώ χωρίς να τον προσβάλω και ακολούθησα σε ένα τρομερό καθιστικό με τζάκι κι έτσι. Έκατσα, με κέρασε ποτό και πιάσαμε κουβέντα. Άρχισε να μου μιλάει για γαμήσια που είχε κάνει και πως πηδούσε τη γυναίκα του. Εγώ το έπαιζα μεγάλος και ένευα καταφατικά σε ότι έλεγε, ενώ ένιωθα το καυλί μου να μεγαλώνει απίστευτα.

«Εσύ πώς πας με τις γκόμενες;». Έμεινα σιωπηλός. Με κοίταξε για λίγο και μετά ρώτησε «Παρθένος, έτσι;». Ένευσα.
«Ενδιαφέρον... Φαντάζομαι πως ούτε με άντρα έχεις δοκιμάσει, έτσι;».
Έμεινα κόκαλο. «Οοχι...» ψέλλισα, ανίκανος για παραπάνω από ντροπή και αμηχανία.

«Αυτό κανονίζεται» είπε και σηκώθηκε. Άρχισε να γδύνεται αργά και σίγουρα. Σύντομα έμεινε γυμνός και πήρε το καυλί του στο χέρι του.
Ο κύριος Αντώνης, έτσι τον έλεγα τόσα χρόνια, ήταν γύρω στα 37, γυμνασμένος αρκετά (έκανε ορειβασία) και τριχωτός. Η πούτσα του ήταν που με τρόμαξε. 19άρα και τρομερά πλατιά σαν κουπί. Εκείνη την ώρα ήταν σαν σίδερο και αυτός την αργόπαιζε στην χούφτα του με σταγόνες να κρέμονται από το κατακόκκινο πουτσοκέφαλο της.

«Έλα Άγγελε μου, πάρ’ την στο χεράκι σου... ». Πλησίασε και στάθηκε μπροστά μου ακριβώς. «Δε ξέρω αν πρέπει..» ψιθύρισα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήταν πολύ μεγαλόσωμος (1.85 το λιγότερο, ενώ εγώ 1.70 περίπου) και μπορούσε να με βάλει να το κάνω με το ζόρι αν ήθελε, οπότε αποφάσισα να του την παίξω, ελπίζοντας πως θα μέναμε εκεί.

Την έπιασα χωρίς να σηκωθώ από τον καναπέ κι αυτός αναστέναξε αμέσως κάνοντας τον πούτσο μου να σκληρύνει. Το παλούκι του ήταν σκληρό αλλά καυτό, και η αίσθηση της τριβής στις φλέβες του με έκανε να σκληραίνω. Διακριτικά άρχισα να τρίβω τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι μου. Μετά από λίγο μου είπε να γδυθώ κι εγώ. Ήθελα γιατί σε λίγο μπορεί να έχυνα στο σλιπάκι μου, αλλά φοβόμουν πως αν έμενα γυμνός θα με ανάγκαζε να σκύψω και να την πάρω στον κώλο.

Με έβλεπε διστακτικό και μου είπε πως δε θα συνέβαινε τίποτα που δε θα ήθελα. Ο τόνος του και η απίστευτη καύλα μου, με έπεισαν. Σηκώθηκα κι έβγαλα το κοντομάνικό μου (ήταν Μάης) και γυρνώντας προφίλ κατέβασα με τη μία παντελόνι και σλιπάκι. Η προσπάθεια μου να μη δείξω την κωλοτρυπίδα μου στον καθηγητή μου ήταν τόσο προφανής που τον έκανε να χαμογελάσει.

Όταν στάθηκα μπροστά του με κοίταξε με καυλωμένο ύφος από πάνω ως κάτω. Είμαι γύρω στο 1.70 με πράσινα μάτια και ωραίο σώμα που έχει τρίχωμα μόνο στα απαραίτητα σημεία. Καθώς μικροδείχνω και κάπως, δε θα πρέπει να φαινόμουν μεγαλύτερος από δεκάξι.

Με έπιασε από τον ώμο και με κοιτούσε ενώ εγώ δε μπορούσα με τίποτα να τον κοιτάξω στα μάτια. Χωρίς να το περιμένω, με έσπρωξε στα γόνατα. Βρέθηκα πρώτη φορά εκατοστά από τον πούτσο του τον καυλωμένο και μπόρεσα να μυρίσω τα χύσια που μαζεύονταν στην ουρήθρα.

«Θες να το πάρεις λίγο στο στοματάκι σου αγόρι μου;». Κοίταξα προς τα πάνω έκπληκτος. Αυτό δε το περίμενα. Πίστευα πως απλά θα έχυνε στο χέρι μου.
«Να δεις θα σ’ αρέσει Άγγελε μου... », και μ’ αυτό οδήγησε το πουτσοκέφαλο του προς τα χείλη μου και το ακούμπησε πάνω τους αφήνοντας παντού σταγόνες σπέρμα.

Εγώ αρνιόμουν να ανοίξω τα χείλη μου και προσπαθούσα να τραβηχτώ. Με έπιασε από το σβέρκο και με τράβηξε πάνω στο παλούκι του ενώ με το άλλο προσπαθούσε να μου ανοίξει το στόμα. Όταν είδε ότι απλά με πασάλειβε χωρίς να μπαίνει μέσα μου έπιασε τη μύτη γερά και την κράτησε κλειστή. Η έλλειψη αέρα σύντομα με έκανε να μισανοίξω τα χείλη μου. Ήταν αρκετό. Με γρήγορες δυνατές κινήσεις, ο πούτσος του παραβίασε τα χείλη μου και χώθηκε τουλάχιστον ο μισός μέσα

Κόντεψα να πνιγώ. Δεν είχα γλείψει ποτέ πούτσο και τώρα είχα ένα παλούκι χωμένο στο στοματάκι μου. Με τα χέρια του στο σβέρκο και τα μαλλιά μου πάνω από το μέτωπο μου, άρχισε να μου γαμάει το στόμα όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο βαθιά, ώσπου το σαγόνι μου πόνεσε τόσο πολύ που νόμιζα πως θα πέσει, ενώ η μύτη μου σχεδόν χωνόταν στις πουτσότριχες του κάθε φορά που με ανάγκαζε να προσπαθήσω να το πάρω όλο μέσα.

«Σ’ αρέσει πούστρα, σ’ αρέσει;» με άρχισε στα βρισίδια καθώς επιτάχυνε. «Καιρό θέλω να στο κάνω αυτό πουτανάκι. Μπούκωνα τη γυναίκα μου και φανταζόμουν πως μπουκώνω εσένα... » Σε λίγο τράβηξε το παλούκι του από το ανοιγμένο στόμα μου, και σάλια μαζί με σπέρμα έτρεξαν στο σαγόνι μου.

Ξέπνοος ρώτησα: «Γιατί μου το κάνεις αυτό;»

Ήταν η πρώτη φορά που μπορούσα να μιλήσω από όταν ξεκίνησε να μου γεμίζει το στοματάκι. «Γιατί μπορώ» απάντησε και με ξαναμπούκωσε, αυτή τη φορά με τις αρχιδάρες του. Αφού με έβαλε να τον γλείψω καλά για κάνα δυο λεπτά, τράβηξε το καυλί του λίγο πίσω, το ακούμπησε σχεδόν πάνω στη μύτη μου και κρατώντας με γερά από το κεφάλι άρχισε να εξαπολύει μια καταιγίδα σπέρματος.

Δεν ήταν όπως στις τσόντες, λίγες σταγόνες μισοδιάφανες. Ήταν πάρα πολύ και πηχτό και προσγειωνόταν στο πρόσωπο μου σε σχοινιά που έμεναν εκεί που έπεφταν. 5-6 χυσιές ήταν αρκετές για να μου καλύψουν τα μάτια, το μέτωπο και τη μύτη. Σπέρμα είχε πέσει στα μαλλιά μου και τα μάγουλα μου, ενώ τα μάτια μου ήταν σφραγισμένα από το ψωλόχυμα του.

«Δικό σου, γαμιολάκι, για να ξέρεις πως είναι οι άντρες..» μου είπε και ακουμπώντας τη ψωλή του στη γλώσσα μου, εξαπέλυσε δύο μικρότερες πηχτές γραμμές σπέρματος που αναγκάστηκα να καταπιώ ενώ του καθάριζα την ψώλα με το ζόρι.

«Μην τολμήσεις να αγγίξεις το πρόσωπο σου, Άγγελε» μου είπε ενώ απομακρύνθηκε και έκατσε απέναντι μου, παίρνοντας πάλι το ποτήρι του. «Μου αρέσεις έτσι ακριβώς».

Ήθελα να κλάψω από την ξεφτίλα αλλά φοβόμουν για τα μάτια μου. Όταν τελικά έκλαψα, πρέπει να έμοιαζα με γυναίκα που κλαίει ενώ φοράει μάσκαρα καθώς ένοιωθα να κυλάνε μέσα από το σπέρμα προς τα κάτω.

«Τι κλαις μικρέ; Ακόμα δεν έχεις λόγο να κλαίς» είπε ειρωνικά. Τα λόγια του σε συνδυασμό με τους υγρούς ήχους που ακούγονταν από την θέση του, ήταν αρκετά. Σύντομα το απίστευτο παλούκι του θα προσπαθούσε να χωθεί στο έντερο μου σκίζοντας το.

Τον παρακάλεσα να σταματήσει εδώ κι εγώ δε θα έλεγα τίποτα, αλλά μου είπε πως δεν τον ενδιέφερε αυτό. Απόψε θα γαμούσε. Ακόμα κι αν χρειαζόταν να ξεκωλιάσει ένα παιδί που το ήξερε χρόνια.

Σηκώθηκε και μου σκούπισε το πρόσωπο με το μπλουζάκι μου για να μπορώ να βλέπω πως ετοιμάζεται να με σκίσει. Πήρε δύο μαξιλάρια από τον καναπέ και τα έρι ξε στο πάτωμα στη γωνία του καθιστικού. Το ένα το έβαλε ακριβώς στη γωνία και το άλλο λίγο πιο μέσα. Με διέταξε να πέσω στα γόνατα στο πρώτο και να σκύψω στο δεύτερο.

Ο στιγμιαίος δισταγμός μου, τον έκανε να έρθει και να μου ρίξει ένα απίστευτο χαστούκι που με ξάπλωσε κάτω. Έσκυψε πάνω μου, μου έδωσε μερικά πουτσοσκάμπιλα και αρπάζοντας μου τα μαλλιά σχεδόν με έσυρε στη γωνία

Υπάκουσα και βρέθηκα στα τέσσερα με τον κώλο στον αέρα και το πρόσωπο χωμένο στο μπροστά μαξιλάρι. Ένιωθα την κωλότρυπα μου μισάνοιχτη και εκτεθειμένη στον αέρα. Γονάτισε πίσω μου και άρχισε να παίζει με τα σφιχτά κωλομέρια μου.

«Μη, σε παρακαλώ θα με σκίσεις... » παρακάλεσα. Λάθος κίνηση. Όταν ένας άντρας είναι πίσω σου και ετοιμάζεται να σε καρφώσει, το να παρακαλάς είναι σα να ζητάς να σε ανοίξει εντελώς. Μου ψιθύρισε στ αυτί πως με έναν πούτσο δεν γίνεσαι αδερφή, αλλά πρόσθεσε- με τέτοιο κώλο μάλλον θα μου έριχνε πολύ περισσότερους.

Άρχισε να τρίβει το κοντάρι του στη σχισμή του κώλου μου, κάνοντας με να τινάζομαι εμπρός. Τότε κατάλαβα γιατί με έστησε εκεί. Για να μη μπορώ να πάω πουθενά. Οι τοίχοι θα με ανάγκαζαν να την φάω καλά.

Μου ακούμπησε το πουτσοκέφαλο στην απείραχτη τρυπούλα μου και βόγκηξε από καύλα. «Δε θα μπορείς να κάτσεις για μέρες» μου είπε και άρχισε να σπρώχνει.

Φώναζα αλλά έσπρωχνε περισσότερο. Με ένα απότομο πλοπ, ο σφιγκτήρας μου παραβιάστηκε κάνοντας με να τιναχτώ απελπισμένα. Τα χέρια του στη μέση μου και τον αριστερό μου ώμο, με ανάγκασαν να μείνω ακίνητος. Μετά από ένα λεπτό άρχισε να σπρώχνει με αυξανόμενη δύναμη.

Με έβριζε ενώ μου έκανε τον κώλο κατοστάρικο, με τραβούσε από τα μαλλιά και έσπρωχνε όλο βαθύτερα ώσπου πάτωσε κι εγώ νόμιζα πως δε θα μπορώ να αναπνεύσω.

Αφού με γάμησε στα τέσσερα, μου τράβηξε τα μαλλιά ώστε να έρθω στα γόνατα και συνέχισε να με πηδάει κρατώντας με από τα πλευρά στην στάση αυτή.

Καθώς είχε μόλις χύσει, κράτησε ώρα το γαμήσι. Μετά από κανένα μισάωρο, ο κώλος μου δεν ένιωθε τίποτα πια, αλλά αυτός βογκούσε όλο και περισσότερο. Αυτή την φορά, τελείωσε στον πρωκτό μου. Αφού τεντώθηκε λίγο, έχυσε με γρήγορες γαμιές ενώ με τραβούσε να κάτσω στο καυλί του.

Έμεινε μέσα μου για λίγο και μετά με άφησε να σωριαστώ, ενώ από το σκισμένο κωλί μου έτρεχε το σπέρμα του και αίμα. Ένιωθα πως ο κώλος μου προσπαθούσε αλλά δε μπορούσε να κλείσει, ενώ το να κάτσω ήταν αδύνατον.

Με γύρισε και με ξάπλωσε στο πάτωμα και καβάλησε το στέρνο μου. Μου είπε πως όχι μόνο δε νιώθει τύψεις, αλλά θα με γαμάει τρείς μέρες στη σειρά ώσπου να γυρίσει το σχολείο.

«Γλείφε ψώλα!» είπε, και με έβαλε να την καθαρίσω με την ηδονή ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")