Μια βραδιά που δεν περίμενα ότι θα εξελιχθεί έτσι

Δημοσιεύθηκε από Thes_Man
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Παρατηρήσεις αποστολέα: Με λένε Τάσο και η παρακάτω ιστορία έγινε πριν από 2 χρόνια περίπου.

Η ιστορία:

Με λένε Τάσο και η παρακάτω ιστορία έγινε πριν από 2 χρόνια περίπου.

Είχα βγει χαλαρά έξω για ποτάκι με την παρέα. Τελικά το χαλαρά εξελίχθηκε σε ποτά μέχρι τελικής πτώσεως. Είχαμε γίνει όλοι γκολ. Στο τέλος και μετά από το πολύ ποτό όπως συνήθως γίνεται πήγαμε για φαγητό καταλήγοντας σε μεγάλο και γνωστό γυράδικο στην ανατολική μεριά της Θεσσαλονίκης. Το μαγαζί μεγάλο με αρκετά τραπέζια και πολύ κόσμο. Παραγγείλαμε λοιπόν τα δικά μας με συνοδεία ρετσίνας και αρχίσαμε τον 2 γύρο της βραδιάς. Μια βραδιά που δεν περίμενα ότι θα εξελιχθεί έτσι.

Κατά την διάρκεια λοιπόν της μάχης που δίναμε με τα κοψίδια είχαμε και τους πλανόδιος ανάμεσα μας. Την μία γυαλιά την άλλη ρολόγια και στο τέλος μας ήρθαν και τα DVD. Έρχεται ο τύπος στο τραπέζι και αφού κανένας δεν του έδωσε σημασία γυρνάω και του κάνω νόημα ότι δεν ενδιαφερόμαστε τώρα αλλά την άλλη φορά. Φεύγει λοιπόν και εμείς συνεχίζουμε. Ήμασταν μία παρέα 5 ατόμων.  Μετά από καμία ώρα το διαλύσαμε και έμεινα στο τέλος μόνος να απολαμβάνω τα τελευταία ποτηράκια της ρετσίνας. Και ξαφνικά να πάλι ο μαύρος πάνω από το κεφάλι μου με τα DVD και να γελάει με το που με είδε εκεί. Με ξαναρωτάει γελώντας αν θέλω κάποιο από τον πάκο που είχε.

Παρένθεση :
Το Fetix μου είναι η Πίπα και το χύσιμο. Μου αρέσει να την αράζω και να με πιπώνουν αλλά και να κάνω και εγώ πίπα. Σε κάποια άλλη ιστορία θα σας πω πως ξεκίνησα.

Του λέω λοιπόν και εγώ αν έχει κάποιο DVD με πίπες σε μαύρους. Αυτός αιφνιδιασμένος στην αρχή άρχισε να γελάει γιατί νόμιζε ότι του έκανα πλάκα. Τότε τον ξαναρώτησα και μου είπε ότι δεν κουβαλάει μαζί του τσόντες αλλά έχει αρκετά στο δωμάτιο που έμενε. Με ρώτησε αν ήθελα να πάω μαζί του ή αν θα τον περίμενα εκεί. Είπα λοιπόν ότι θα πάω μαζί μιας και το δωμάτιο του ήταν κοντά. Σε όλη την διαδρομή δεν είπαμε και πολλά παρά μόνο ότι ήταν από την Νιγηρία ότι ήταν λίγα χρόνια στην Ελλάδα και ότι το όνομα του ήταν Μπέν.

Φτάνουμε λοιπόν στον σπίτι του σε μια παλιά οικοδομή στο ισόγειο. Ήταν ένα μικρό διαμέρισμα, ένα δωμάτιο με 2 μονά κρεβάτια, μπάνιο και σαλόνι-κουζίνα. Από πράγματα ήταν λιτό αλλά τακτοποιημένο. Έκατσα στο σαλόνι και αυτός πήγε στο δωμάτιο για να φέρει τα DVD. Είχε αρκετά τελικά. Κατέληξα σε 2 και τον ρώτησα αν είναι καλά ή μάπα. Εκείνος λοιπόν αρπάζει το ένα και το βάζει να παίξει. Όλα καλά παίζει μια χαρά περνάω τις ενότητες και πριν προλάβω να γυρίσω και να του πω όλα ok νιώθω κάτι να με χτυπάει απαλά στο μάγουλο. Γυρίζω και βλέπω τον Μπέν γυμνό να κρατάει τον πούτσο του καυλωμένο και σε πλήρη στύση και να γελάει. Ένα εργαλείο μεγάλο χοντρό και με μεγάλα αρχίδια να στάζει από την καύλα.

Σάστισα αλλά και καύλωσα την ίδια στιγμή. Με μια κίνηση ήρθε κοντά και άρχισε να τον τρίβει στο πρόσωπο μου. Εγώ υπνωτισμένος απλά άνοιξα το στόμα και τότε ο Μπέν αφήνιασε. Άρχισε να μου πηδάει το στόμα με μανία. Δεν προλάβαινα να πάρω αναπνοή. Είχα τρελαθεί. Ένας μαύρος μεγάλος πούτσος μου γαμούσε το στόμα. Όπως στην ταινία που έπαιζε στο DVD και έχω δει και στο ίντερνετ αλλά ποτέ δεν είχα ζήσει. Ήμουν στα γόνατα και με κάρφωνε με μανία ξεστομίζοντας διάφορα στην γλώσσα του. Σε κάποια φάση πήγε να τον βάλει όλο μέσα στο στόμα μου. Δάκρυσα και πήγα να πνιγώ τραβιέμαι προς τα πίσω εκείνος τον ξαναβάζει μέσα στο στόμα μου και μετά κάποια δευτερόλεπτα τραβιέται και χύνει ποτάμια σπέρμα στο πρόσωπο μου. Πολύ και πηχτό. Με γέμισε. Αφού τον τίναξε να φύγουν όλα μου τον ξαναέδωσε στο στόμα πάλι με την ίδια μανία. Αυτήν την φορά με τράβηξε στον καναπέ όπου με ξάπλωσε και άρχισε να μου πηδάει ανάποδα το στόμα μου. Το όλο σκηνικό πρέπει να κράτησε καμιά ώρα και πάρα πολλές στάσεις και πολύ χύσιμο. Δεν πίστευα αυτό που ζούσα. Πολύ σπέρμα. Δεν ένιωθα το στόμα μου. Και μέσα σε όλα βλέπω και έναν δεύτερο μαύρο πούτσο μπροστά μου. Μέσα στον πανικό είχε έρθει και ο συγκάτοικος του λίγο πιο μικρός σε μέγεθος από τον Μπέν αλλά το ίδιο καυλωμένος για πίπα. Τώρα 2 καυλιά γαμάνε το στόμα μου μία ο ένας και μία ο άλλος. Με έχυσαν με ξαναέχυσαν και με ξαναέχυσαν. Έχασα το μέτρημα.

Στο τέλος δεν μπορούσα να μιλήσω αφού σκουπίστηκα, μετά από πολύ προσπάθεια απλά έφυγα.

 

(Copyright protected OW ref: 60424)