Ο παχουλός μανάβης

Δημοσιεύθηκε από Στάθης1981
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι αληθινή και σκέφτηκα πως κάποιοι ίσως να καυλώσουν διαβάζοντας την. Μάλιστα μου συμβαίνει αυτό τον καιρό δεν είναι δηλαδή παλιά.

Η ιστορία:

Είμαι ένας παθητικός νέος από την Αθήνα, 34χρ, μελαχρινός και έχω αδυναμία στους αρκετά παχουλούς ενεργητικούς άντρες. Έχω εμφάνιση κανονική αρρενωπή, δεν είμαι δηλαδή θηλυπρεπής. Ύψος περίπου 1.87 και 85 κιλά.

Γενικά δεν έχω πάρα πολλές εμπειρίες. Έχω πάρει κάποιες φορές πίπα και νομίζω είμαι πολύ καλή πιπατζού. Μου αρέσει πολύ το κλαρίνο! Οι εμπειρίες μου είναι με αρκετά παχουλούς άντρες, συνήθως 115-120 κιλά το λιγότερο, όμως έχω πάει και με αρκετά πιο χοντρούς. Γενικά μου αρέσουν οι πολύ χοντροί άντρες με πολλά κιλά, μεγάλη κοιλιά και χοντρά πόδια. Έχω πάρει πίπα σε παχουλούς από 25 μέχρι και 60 χρονών, δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία, απλώς θέλω ο άλλος να είναι αρκετά χοντρός. Επίσης δεν ψάχνω μεγάλες πούτσες, μια μέτρια πούτσα 10-12 πόντοι είναι μια χαρά.

Για να ξεκινήσω λοιπόν την ιστορία μου πριν 3-4 μήνες γνώρισα έναν αρκετά παχουλό άντρα γύρω στα 38 από αγγελία στο ιντερνέτ. Εκείνος είναι περίπου 125 κιλά, 1.75 ύψος, αρκετά παχουλός και μέτρια τριχωτός. Το καβλί του περίπου 10 πόντους. Μου είχε πει πως ήταν παντρεμένος όμως η γυναίκα του τον είχες παραμελήσει κάπως. Επίσης γούσταρε γενικά σαν βίτσιο να βρίσκει που και που κάποιον παθητικό πούστη και να ξεσπάει πάνω του. Έχει ένα μανάβικο δικό του στα Πετράλωνα όμως την πολύ δουλειά την βγάζει ένας υπάλληλος που έχει, αυτός είναι το αφεντικό. Γενικά του αρέσει να βρίζει, είναι καπνιστής, δηλαδή με άλλα λόγια ένας αρκετά λαϊκός τύπος. Του έχω πάρει δύο φορές τσιμπούκι και μάλιστα και τις δύο τον ρούφαγα τουλάχιστον μία ώρα. Κάνω τσιμπούκι για αρκετή ώρα και αυτός χύνει πολύ αργά.

Την πρώτη φορά που του πήρα πίπα βρεθήκαμε σπίτι μου. Μετά από αρκετό τσιμπούκωμα ήρθε πάνω από το πρόσωπο μου, τον έπαιξε και με έχυσε στη μάπα όμως τα χύσια δεν τα ήπια. Γενικά δεν μου αρέσει να τα βάζω στο στόμα όμως δεν έχω πρόβλημα να με χύνουν στο πρόσωπο, ίσα-ίσα μου αρέσει να βλέπω τη μάπα μου χυμένη και να μοιάζω σαν ψωλοχυμένη πουτάνα.

Πέρασαν καμιά δεκαριά μέρες και δεν ξαναμιλήσαμε. Δεν ήθελα να τον ενοχλήσω γιατί ήταν παντρεμένος, όμως και ο ίδιος με είχε απειλήσει. Μου είχε πει πως αν τον ξαναενοχλούσα θα έβρισκα τον μπελά μου. Μετά από καμιά δεκαριά μέρες λοιπόν χτυπάει το τηλέφωνο μου και βλέπω πως ήταν εκείνος.

•    Τι κάνεις μωρή καριόλα, μου λέει.

•    Καλά γαμιά μου, του απαντάω, εσύ τι κάνεις, τι κάνει ο πούτσος σου;

•    Τι κάνει ο πούτσος μου; Εδώ μέσα στο παντελόνι μου είναι και περιμένει το στοματάκι σου παλιοπούστρα, μου απαντάει.

Δώσαμε ραντεβού και αυτή τη φορά πήγα στο μανάβικο βραδάκι κατά τις 8 όταν έκλεισε. Είχε ένα δωματιάκι από πίσω με ένα μονό κρεβάτι. Αν και γενικά είναι αρκετά καθαρός τύπος εκείνη την ημέρα λόγω της δουλειάς ήταν λίγο ιδρωμένος όμως και τα πόδια του μύριζαν αρκετά έντονα ποδαρίλα. Ένα από τα βίτσια που έχω είναι να γλύφω πατούσες που μυρίζουν ποδαρίλα, με καβλώνει πολύ. Μάλιστα επειδή του το είχα πει είχε μαζί του και δυο ζευγάρια άπλυτες κάλτσες και τις είχε έτοιμες για το στόμα μου. Ήταν το πρώτο πράγμα που με έβαλε να κάνω. Έλα εδώ ρε παλιοπούστρα, μου λέει. Πριν ξεκινήσεις να ρουφάς την ψωλή και τα αρχίδια μου, πάρε τις κάλτσες μου και βαλ’ τες στο στόμα σου. Θέλω να σε βλέπω να τις μυρίζεις, βρωμόπουστα. Πήρα 3-4 κάλτσες που μου έδωσε και τις έφαγα, τις έβαλα ολόκληρες στο στόμα μου. Μύριζαν έντονα ποδαρίλα, πρέπει να ήταν άπλυτες 10-15 μέρες. Αφού λοιπόν του έγλυψα τις κάλτσες και στη συνέχεια τις πατούσες του μετά ξεκίνησε το τσιμπούκι. Κανονικά όλο μέσα στο στόμα μου, εννοείται και τα αρχίδια. Λατρεύω να ρουφάω αρχίδια. Και την δεύτερη φορά που του πήρα τσιμπούκι μέσα στο μανάβικο του στο τέλος με έχυσε στα μούτρα. Την δεύτερη φορά έφυγα από το μαγαζί του τελείως ταπεινωμένος, με το στόμα μου να μυρίζει βαριά πουτσίλα και το πρόσωπο μου να μυρίζει χύσια και ποδαρίλα ταυτόχρονα.

Μου έχει πει πως θα με ξαναπάρει αλλά αυτή τη φορά το ξεφτίλισμα θα είναι πιο άγριο. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του. Όταν πήγα να τον ρωτήσω κάποια πιο προσωπικά πράγματα, πχ για την γυναίκα του εκείνος εκνευρίστηκε και άρχισε να με βρίζει.

•    Άκου να δεις παλιοκαριόλα, εσένα η δουλειά σου είναι να ρουφάς τη πούτσα μου και όχι να κάνεις ερωτήσεις. Φρόντισε λοιπόν να περιποιείσαι τη ψωλή και τις πατούσες μου και άσε τις ερωτήσεις.

Γενικά είμαι σοβαρό παιδί όμως στο κρεβάτι είμαι καθαρά υποτακτικός. Έχω κανονική αντρική εμφάνιση αλλά στο κρεβάτι γίνομαι πουτάνα κανονικά, γουστάρω να με ξεφτιλίζουν άγρια. Αυτό τον καιρό ο συγκεκριμένος τύπος γυρίζει στην επαρχία, από ότι μου έχει πει και πουλάει κάποια φρούτα εκεί όμως σύντομα επιστρέφει Αθήνα στο μανάβικο του. Δεν ξέρω αν το εννοούσε αλλά με απείλησε πως αν δεν είμαι καλή πούστρα, έχει κάποιους γνωστούς στη λαχαναγορά και μάλιστα είναι και αυτοί παχουλοί. Σκέφτομαι μήπως καταλήξω με 2-3 ψωλές στο στόμα και ανησυχώ. Βέβαια από την άλλη είναι κάτι που δεν το έχω ξανακάνει και ακούγεται καβλωτικό.

 

(Copyright protected OW ref: 60279)