Λίγες μέρες στην Κωνσταντινούπολη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Κωνσταντινούπολη κατεβαίνω στο αεροδρόμιο και μπαίνω σε ένα ταξί. Ο ταξιτζής νεαρός σε ηλικία γύρω στα 27 με λίγα πιασίματα αλλά έβλεπε από το καθρεφτακι του το φούσκωμα στο στενό τζιν μου. δεν είπα τίποτα αφού είχα φτάσει στο ξενοδοχείο. με ρωτάει: θέλεις βοήθεια με αυτό? και μου έδειξε το φούσκωμα και του λέω ναι πρέπει να πάρω τις αποσκευές πάνω αν μπορείς αγνοώντας τι μου είπε. μπαίνουμε μέσα στο δωμάτιο και κατεβάζει το παντελόνι του και πετάχτηκε ένας χοντρός πούτσος και μου λέει " γλύψε " .

Και πετάω και γω το πουτσαρο μου έχω και του λέω εσύ έλα να γλύψεις. και έγινε φυσικά ελληνοτουρκική πάλη!!! δεν δεχόμασταν με τπτ να ηττηθούμε λες και το πήραμε το πράμα πολιτικά. τελικά κατάφερα να τον κάνω να πάρει στο στοματάκι του το σκληρό μου καυλί και του το κάρφωσα με δύναμη στο τέρμα " για να μάθεις άλλη φορά " του είπα και άρχισα να του το γαμάω με ξέφρενους ρυθμούς. τον έχυσα 2 φορές ενώ συνέχεια προσπαθούσε να με κάνει να γονατίσω για να με γαμήσει.

Στην συνέχεια έφυγε με τρομερά νεύρα και έλεγε κάτι στα τούρκικα για την Ελλάδα αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία αφού του είχα ήδη χύσει 2 φορές ας έλεγε ότι ήθελε. πήγα σε ένα μπαράκι το βράδυ και μίλαγα με τον μπάρμαν για την Ελλάδα και τη Τουρκία και τις σχέσεις τον 2 χωρών και αυτά. μου λέει " εγώ πάντως στο σεξ μ αρέσουν τα αγόρια σας " και αμέσως εγώ του έκλεισα το μάτι. μετά που τελείωσε τη δουλειά μου είπε αν ήθελα να περάσει.

Χτυπά η πόρτα ανοίγω και ήταν αυτός. καθίσαμε και τα λέγαμε και σε μια φάση ο τύπος μου λέει έλα να μου τον πάρεις στο στοματάκι σου Ελληναρα μου. και του λέω εγώ αποκλείετε εσύ θα σκύψεις να στο ξεσκίσω το τούρκικο κωλαράκι σου. και πάλι η ίδια πρωινή φάση έγινε ξανά. πάλι για πολύ ώρα και εγώ στη μέση να τον έχω μες τα πόδια μου και να με έχει τρελάνει στις πίπες. τον γύρισα απότομα και του έχωσα ένα δάχτυλο και αρχίζει να βρίζει και να ουρλιάζει ότι δεν γαμιέται και ότι θα με σκίσει στα 2 με το πούτσο του άμα τελειώσω.

Μπήκα μέσα του και άρχισα με δυνατές κινήσεις να τον ξεσκίζω και αυτός φώναζε " έλα καυλιάρη μου ξανά πιο δυνατά να με σκίζεις. αφού το κάνεις που το κάνεις κάνε με να σε νιώσω " και τότε άρχισα ένα από τα πιο βίαια γαμήσια που έχω ρίξει ποτέ. να του τον χώνω ως το τέρμα και να τον κάνω να τρελαίνεται στη καύλα και να έχει αλλάξει από μόνος του στάση και να θέλει ξανά και ξανά. το τουρκακι τρελάθηκε και με έβαλε και τον πήδηξα 4 φορές εκείνο το βράδυ.

Πάντως μου είπε ότι δεν πηδήχτηκε πολλές φορές στη ζωή του ως παθητικός αλλά με μενα του άρεσε και ήθελε κι άλλο. και όντως τις επόμενες μέρες ερχόταν και τον ξέσκισα πολύ άσκημα. πάντως μέχρι και σήμερα ανταλλάζουμε εμαιλς και είμαστε φίλοι.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")