Οι διακοπές που μου άλλαξαν την ζωή (4ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από hotlips-aris
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Οι αισθήσεις του παθητικού έρωτα έχουν αρχίσει να τον κατακλύζουν. Η ντροπή που ένοιωθε στην αρχή για όσα του έκανε ο γαμιάς του είχε αρχίσει να χάνεται μέσα στην απόλαυση.

Η ιστορία:

Θα πρέπει να ήταν 8:30 με 9:00 το βράδυ όταν ξύπνησα μετά το μεσημεριανό περιστατικό. Ένιωθα σαν να έχει περάσει οδοστρωτήρας από πάνω μου. Αυτός έλειπε και έμεινα λίγο στο κρεβάτι να επεξεργαστώ τι μου είχε συμβεί. Το σώμα μου ένιωθε καταπονημένο, ένιωθα παραβιασμένος πίσω, τα κωλομάγουλα μου πονούσαν και ένιωθα ένα περίεργο πρήξιμο στην όλη περιοχή εκεί πίσω. Πήγα να σηκωθώ και τα πόδια μου ήταν σαν να είχαν πιαστεί, με πονούσαν και με δυσκολία σηκώθηκα από το κρεβάτι. Έψαξα να τον βρω αλλά έλειπε και έτσι μπήκα στο ντους για να χαλαρώσω. Αυτή τη φορά το ντους μου φάνηκε πιο αισθησιακό. Ένιωθα το σώμα μου πιο έντονα και προσπάθησα να το επεξεργαστώ περισσότερο. Το στήθος μου και οι ρώγες είχαν γίνει πιο ευαίσθητες και ένιωθα ότι είχε πρηστεί. Ένιωθα πιο εκτεθειμένος πίσω και το πουλάκι μου παρότι το νερό ήταν ζεστό είχε μαζευτεί και έδειχνε αστείο στην όψη. Άρχισα να σκέφτομαι αυτά που μου έλεγε, με έβλεπε σαν κορίτσι, είχαμε τεράστια οπτική διαφορά και αυτά που έκανε έδειχναν ξεκάθαρα ποιος ήταν ο άνδρας στην όλη φάση. Ένιωθα στο στομάχι μου ένα κόμπο και ένα κάψιμο βαθειά μέσα μου κάτω χαμηλά. Θα πρέπει να έμεινα μισή ώρα μέσα στο ντους, ντρεπόμουν πολύ για το μεσημεριανό και είχα κλειστεί στις σκέψεις μου.

Βγήκα από το ντους και αφού στέγνωσα βγήκα από το μπάνιο. Αυτός είχε επιστρέψει και καθόταν στο κρεβάτι και διάβαζε εφημερίδα. Όταν με είδε γυμνό γέλασε πονηρά και με ρώτησε "πως είναι η μικρή μου". Ντράπηκα κοίταξα κάτω. Τότε αυτός σηκώθηκε και κρατούσε μια χάρτινη σακούλα που έδειχνε να είναι από κατάστημα ρούχων. Μου λέει "μικρή μου καύλα σου πήρα κάτι για να μου είσαι πιο καύλα όσο θα είμαστε μαζί". Εγώ σοκαρισμένος από όσα άκουσα γούρλωσα τα μάτια με απορία. Άνοιξε την σακούλα και έβγαλε από μέσα ένα φούξια ύφασμα. Δεν είχα καταλάβει τι είναι μέχρι που το σήκωσε ψηλά για να το δω. Ήταν ένα φούξια μπικίνι με σετ φουστάκι από κάτω στο ίδιο χρώμα. Καταντράπηκα δεν ήξερα τι να κάνω. Αυτός μου λέει "τώρα θα το φορέσουμε να δούμε αν σου πάει". Δεν ήθελα με τίποτα, κοκκίνισα σαν παντζάρι αλλά αυτός επέμενε. "θα το φορέσεις" μου είπε επιτακτικά.

Έλυσε το από πάνω μέρος και ήρθε πίσω μου, το πέρασε μπροστά μου και μετά έδεσε τα δυο κορδόνια πίσω στην πλάτη μου. Με τα δυο του χέρια μου χούφτωσε τα στήθη και τα τοποθέτησε μέσα στις ανάλογες θέσεις. "Αυτό είναι μου λέει". Εγώ ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Είχα καταπιεί την γλώσσα μου. Μετά με έπιασε από την μέση πήγαμε στην άκρη στο κρεβάτι και αυτός κάθισε στην άκρη του κρεβατιού. "Τώρα θα βάλουμε το βρακάκι" μου λέει και αφού έλυσε το κάτω μέρος του μπικίνι έδεσε το ένα άκρο και με μια κίνηση το πέρασε από κάτω μου δένοντας το στην άλλη πλευρά της μέσης μου σφίγγοντας το πάνω μου. Το ύφασμα του ήταν πολύ απαλό και μου έκανε εντύπωση. Το διόρθωσε περνώντας τα δάχτυλά του από κάτω μου ανάμεσα στα μπούτια μου και το άπλωσε στα κωλομάγουλα μου. "Αυτό είναι… κωλάκι αφράτο" μου λέει πονηρά, "θα βάλουμε και την φουστίτσα και θα είσαι μες' την καύλα".  Έλυσε το κορδόνι από το φουστάκι και το πέρασε γύρω από την μέση μου. Ένιωσα ένα πολύ απαλό ύφασμα να μου χαϊδεύει τα μπούτια και τα κωλομάγουλα μου. Το έσφιξε επάνω μου και έδεσε τα κορδονάκια. Με κοίταξε για λίγα δευτερόλεπτα και μετά είπε "πω πω τι καύλα που είσαι, αυτά είναι τα ρούχα που θα πρέπει να φοράς, αυτό είναι για σένα μικρή μου αφρατούλα". "Θα τα φοράς εδώ μέσα συνέχεια". "Θα τα φοράς να μην ξεχνάς ποια είναι η θέση σου, θα τα φοράς για τον γαμιά σου, για μένα" λέει και μου έδωσε ένα χαστούκι στον κώλο χουφτώνοντας με κάτω από το φουστάκι. Δεν ήξερα πως να νιώσω και τι να πω. Με κατέκλυζε η ντροπή και μου είχε κοπεί η γλώσσα.

Με έβαλε να κάτσω στα πόδια του και άρχισε να με χουφτώνει στα μπούτια μιλώντας μου πρόστυχα. "Σου άρεσε μικρό μου αυτό που σου έκανα το μεσημέρι" με ρώτησε με πρόστυχο ύφος χώνοντας το χέρι του βαθιά στα μπούτια μου. Ντρεπόμουν να του απαντήσω και ένιωθα ένα κόμπο στο στομάχι μου. Μου φερόταν σαν να ήμουν κορίτσι και του είχα δώσει το δικαίωμα να με θεωρεί έτσι. Με έπαιζε στα πόδια του και ένιωθα που του χόντρυνε κάτω από τα ρούχα του, μέχρι που κάποια στιγμή μου λέει "έχω κάτι ακόμα για σένα και τα ωραία σου τσιμπουκόχειλα". Άπλωσε το χέρι του και το έβαλε μέσα στην σακούλα που κρατούσε πριν και έβγαλε από μέσα ένα κραγιόν. "Το πήρα για σένα και τα όμορφα χειλάκια σου" μου λέει "με βοήθησε μια πωλήτρια που σου έμοιαζε" μου λέει "είχε και αυτή τσιμπουκόχειλα και καυλόφατσα σαν την δική σου".

Ντράπηκα πολύ και του είπα με ντροπιασμένο ύφος ότι δεν θέλω. Επέμεινε και με έπιασε από την μέση, με σήκωσε επάνω και μου λέει "πάμε στο μπάνιο να το φορέσουμε στα χειλάκια". Με έσπρωξε με το σώμα του και πήγαμε στο μπάνιο. Πήγαμε μπροστά στον καθρέπτη και μου λέει "έλα καύλα μου βάλε και θα σε καθοδηγώ εγώ". Ντρεπόμουν να δω τον εαυτό μου στον καθρέπτη και ένας κόμπος με είχε πιάσει στο στομάχι και μέσα μου βαθιά ένιωθα ένα κάψιμο μια ζεστή αίσθηση να μου παραλύει την τρύπα μου και το πουλάκι μου. Άρχισα δειλά να βάζω στα χείλη μου με αυτόν να με πιέζει από πίσω και να με κοιτάει πονηρά από τον καθρέπτη. Έβαλα μιμούμενος γυναίκες που είχα δει στην τηλεόραση και κάποια κορίτσια από το σχολείο. Ήταν ένα έντονο φούξια χρώμα σαν το μπικίνι που φορούσε κάτι που έδειχνε ότι το είχε ψάξει αρκετά. Μου έπιασε το χέρι και με καθοδήγησε και αυτός λέγοντας "τι χείλη είναι αυτά που έχεις μωρό μου λέει τι τσιμπουκόχειλα". Μόλις τελείωσα μου λέει "είσαι πολύ καύλα μωρό μου, κοριτσάκι με τα όλα του, θα έρθω να σε ζητήσω νυφούλα από τη μαμά σου" με ειρωνικό ύφος. Με ντρόπιαζαν αυτά που μου έλεγε και εγώ δεν μπορούσα να αντιδράσω. Μου ζήτησε να τρίψω τα χείλη μου και εγώ το έκανα διστακτικά. Με χούφτωσε από πίσω και μου είπε να δω τον εαυτό μου στον καθρέπτη. Σοκαρισμένος συνειδητοποίησα ότι ο προηγούμενος εαυτός μου είχε χαθεί. Έβλεπα ένα αφράτο κορίτσι με έντονα χείλη και φούξια μπικίνι στο στήθος.

Με έπιασε από το χέρι δυνατά και μου είπε να πάμε μέσα. Έκατσε στο κρεβάτι και μου είπε να κάτσω στα πόδια του. Άρχισε να με χουφτώνει άγρια. Έχωσε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια μου και με το άλλο άρχισε να χώνει το χέρι του από κάτω. Ένιωσα που μου σήκωσε το φουστάκι και έβαλε το δάχτυλό του ανάμεσα στα κωλομάγουλα μου αγγίζοντας την τρύπα μου. Μου λέει "στην δούλεψα καλά το μεσημέρι, έτσι δεν είναι μωρό μου" και δοκίμασε να το χώσει μέσα. Πόνεσα αλλά αυτός έβγαλε το χέρι του από τα πόδια μου και μου έπιασε το σβέρκο. Με μια δυνατή κίνηση με έφερε κοντά του και σε δευτερόλεπτα είχε κολλήσει τα χείλη του στο στόμα μου πιέζοντας την γλώσσα του μέσα μου. Μου το έκανε δυνατά πιέζοντας με το χέρι του το κεφάλι μου πάνω στο δικό του χώνοντας βαθιά και δυνατά την γλώσσα του μέσα μου. Ένιωθα τα γένια του να μου τσιμπάνε το πάνω χείλος μου και η γλώσσα του μου βίαζε το στόμα. Σταμάτησε για λίγο και μου λέει "έλα φίλα τον γαμιά σου" "σου δείχνω με την γλώσσα μου τι θα σου κάνω μετά με το καυλί μου" και έχωσε ξανά την γλώσσα του μέσα μου, δουλεύοντας τη ρυθμικά. Είχα παραλύσει από ντροπή γιατί ένιωθα να μου το κάνει ενώ παράλληλα το δάχτυλό του προσπαθούσε να μου ανοίξει την τρυπούλα. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που μου συνέβαινε. Δεν είχα φιλήσει ποτέ πριν, ούτε καν κορίτσι και τώρα με φιλούσε άγρια ένας μεγάλος άνδρας σαν να μου βιάζει το στόμα και ένιωθα τον πούτσο του να έχει σκληρύνει κάτω από το παντελόνι του. Κάποια στιγμή μου είπε να σηκωθώ επάνω, σηκώθηκε και αυτός και κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του επιδεικνύοντας το σηκωμένο του παλούκι.

"Τώρα θα παίξεις μαζί του σαν καλό κορίτσι" και έκατσε στην άκρη του κρεβατιού. Έριξε ένα μαξιλάρι στα πόδια του και μου λέει "γονάτισε μπροστά μου" και με τράβηξε κάτω. Με έβαλε και γονάτισα και με το χέρι του μου έβαλε το δικό του να του το πιάσω. "Ξεκίνα να τον βαράς" μου είπε κοιτώντας με, με πρόστυχο και ειρωνικό ύφος. "Αυτό είναι για σένα" μου λέει "θα μου τον παίζεις και εγώ θα σε κοιτάω που φοράς το μπικινάκι σου σαν μικρή καυλίτσα". Ντράπηκα και ήθελα να σταματήσω αλλά αυτός ανεβοκατέβαζε το χέρι μου με το δικό του. Σε κάθε κατέβασμα ξεπρόβαλε ένα τεράστιο πουτσοκέφαλο. Το καυλί του είχε πρηστεί και οι φλέβες του ξεχώριζαν έντονα. Με έπιασε από το κεφάλι και με πίεσε να του το πάρω στο στόμα λέγοντάς μου "έλα θήλασε τον όπως πρέπει με τα καυλόχειλα σου τα βαμμένα" και με πίεσε κάτω. Το στόμα μου γέμισε με τον πούτσο του ενώ αυτός βόγκηξε από καύλα, το ένιωθα που πάλλονταν από υπερένταση στο στόμα μου ενώ το νεύρο που έτρεχε σε όλο το μήκος του καυλιού του είχε διογκωθεί σαν μια βέργα που κρατούσε αλύγιστο τον πούτσο του. Με πίεζε και μου ανεβοκατέβαζε με το χέρι του το κεφάλι μου στον πούτσο του. Ένιωθα παραδομένος και αδύναμος να τον σταματήσω. Αυτός ήταν άνδρας και εμένα με είχε κυριεύσει με είχε κάνει κορίτσι, αυτός ήταν καθιστός και καυλωμένος μπροστά μου και εγώ ήμουν στα γόνατα να τον παίρνω στο στόμα μου. Του το έκανα για λίγη ώρα νιώθοντας ταπείνωση και ότι είχα γίνει κορίτσι γι' αυτόν.

Κάποια στιγμή με σήκωσε επάνω και με πήρε στα πόδια του. "Τώρα έχουμε κάρφωμα" μου είπε πονηρά και με τράβηξε πίσω ξαπλώνοντας μαζί του στο κρεβάτι. Έπεσε επάνω μου και άρχισε να με χουφτώνει στον κώλο και τα μπούτια λέγοντάς μου πρόστυχα πράγματα για το μπικίνι και το φουστάκι που μου φορούσε. Ένιωθα τόσο ντροπή αλλά και περίεργα που φορούσα τα κοριτσίστικα αυτά ρούχα. Με χούφτωσε δυνατά και με κόλλησε επάνω του λέγοντάς μου "τώρα θα δώσεις κωλάκι στο γαμιά σου μικρή μου αφρατούλα". Με το ένα του χέρι σήκωσε το φουστάκι ως τη μέση μου και παραμέρισε το βρακάκι στα πλάγια τραβώντας το με δύναμη στην μια μεριά. "Θα πέσει αφράτεμα τώρα" μου είπε και έπιασε την λοσιόν από το συρτάρι και με το άλλο του χέρι άρχισε να με πασαλείβει με μανία χώνοντας το δάχτυλό του μέσα μου. Εγώ πονούσα από το μεσημέρι και ήδη ένιωθα παραβιασμένος.

Με κρατούσε δυνατά επάνω του πιάνοντάς με από το στήθος του και με είχε πλάγια σε αυτόν. Σε δευτερόλεπτα τον ένιωσα πίσω μου σκληρό να προσπαθεί να καρφωθεί μέσα μου. Ένιωσα απελπισμένος, έλεγα μέσα μου ότι δεν αντέχω ξανά να με πάρει, όμως αυτός ήταν τόσο δυνατός και αγριεμένος που δεν είχα την δυνατότητα να αντιδράσω. Το έβαλε στην αρχή της τρύπας μου και το πίεσε. Η αίσθηση ήταν έντονη. Το πίεσε ξανά πίσω και ήδη άρχισα να νιώθω ότι δεν μπορούσα να τον σταματήσω, ήταν η θέση τέτοια που είχε απόλυτο έλεγχο της κατάστασης. Μου το ξανακάρφωσε και αυτή τη φορά τρύπησε την τρύπα μου πιέζοντας το σαν έμβολο μέσα μου. Ένιωθα να με σκίζει στα δύο. Ο πόνος από το μεσημεριανό σκίσιμο τονίζονταν από το τέντωμα της τρύπας μου καθώς το παλούκι του βυθιζόταν μέσα μου πόντο-πόντο αλλά με σταθερό ρυθμό. Τα μάτια μου κόντευαν να πεταχτούν έξω. Αυτός το έβγαλε και το ξαναέβαλε μέσα με αποφασιστικότητα. "Αυτό είναι για σένα" μου λέει "χοντρό καυλί στον κώλο να στρώνεις" και το πίεσε βαθύτερα. Εγώ βόγκηξα και αυτός συνέχισε βγάζοντας και ξαναβάζοντας το καυλί του με ορμή. Σε λίγο ένιωθα το σώμα μου να κλονίζεται από την ορμή που έβαζε μέσα μου το χοντρό του πούτσο και κάθε του κάρφωμα με τίναζε προς τα πάνω σαν παιχνίδι του.

Προσπάθησα να κρατηθώ αλλά ήταν κάτι πάνω από τις δυνάμεις μου. Είχα χάσει την μπάλα και το κρεβάτι σειόταν από την δύναμη του παρασύροντάς με στην κίνηση του. Μέσα στον πανικό μου έκανα την διαπίστωση μην μπορώντας να το χωρέσει ο νους μου ότι έτσι είναι όταν σε γαμάει ένας άνδρας, το κρεβάτι και εσύ συγκλονίζεσαι από την ορμή του. Είχα πλέον παραδοθεί στα χέρια του και ένιωθα ένα κάψιμο μέσα μου βαθιά στην βάση της κοιλιάς μου όταν ξαφνικά ένα αίσθημα χαλάρωσης της κοιλιάς μου και της τρύπας μου με γέμισε. Ένιωσα να κατουριέμαι αλλά σοκαρισμένος διαπίστωσα με το χέρι μου ότι το πουλάκι μου είχε χύσει μια μικρή ποσότητα βρέχοντας το βρακάκι του μπικίνι. Μόλις αυτός αντιλήφθηκε ότι είχα το χέρι μου εκεί νομίζοντας ότι το παίζω, μου το έπιασε δυνατά και το κόλλησε επάνω στην λεκάνη μου λέγοντάς μου "όχι εσύ απαγορεύεται να το κάνεις αυτό, εσύ θα χύνεις σαν κορίτσι από το καυλί στον κώλο" και συνέχισε να το κάνει δυνατά. Σε μια στιγμή σήκωσε το σώμα του και με γύρισε μπρούμυτα με τα χέρια του.

Έπεσε επάνω μου αυτή τη φορά κρατώντας τα πόδια μου σφιχτά κλειστά με τα δικά του. "Τώρα θα σε ξεκωλιάσω" μου λέει και μου το έχωσε πίσω κάνοντας με να ουρλιάξω πνίγοντας την φωνή μου μέσα στο στρώμα. Με κάρφωσε δυνατά και ένιωσα για άλλη μια φορά τα αρχίδια του να συμπιέζονται πίσω μου. Η αίσθηση τους ήταν έντονη και αυτή την φορά ένιωθα το πρησμένο του καυλί να κυλάει στα κωλομάγουλα μου κάθε φορά που δούλευε μέσα μου. Ένιωθα ο κώλος μου να ανοίγει τελείως και αυτός καρφωνόταν με ορμή μέσα μου κάνοντας όλο το κρεβάτι και το σώμα μου να κλονίζονται από την ορμή του. Μέσα στην ντροπή μου συγκλόνιζε η σκέψη ότι ένιωθα αυτό που ένιωθαν τα κορίτσια όταν τα γαμάνε. Καθηλωμένα από έναν δυνατό γαμιά να δίνουν το σώμα τους, να χάνουν τον έλεγχο τους σώματός τους, να συγκλονίζονται από την ορμή του. Δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα παρά μόνο να αφεθείς στις ορέξεις του και να αντέξεις τις ορμές του μέχρι αυτός να αποφασίσει την λήξη του παιχνιδιού.

Τότε ένιωσα ένα δεύτερο κύμα να με κατακλύζει κάτω χαμηλά νιώθοντας ότι δεν είχα κανένα έλεγχο της κωλοτρυπίδας μου. Για άλλη μια φορά ένιωσα πως κατουριέμαι. Κράτησε για λίγο όσο αυτός συνέχισε να με σφυροκοπάει στο στρώμα. Σε λίγα δευτερόλεπτα ένα ακόμα κύμα με συγκλόνισε και ένιωθα ότι είχα μουσκευτεί μπροστά μου μιας και πλέον ήταν έντονο. Τον ένιωθα να με παίρνει δυνατά και το σώμα του σφιγγόταν πάνω μου όσο αυτός με καβαλούσε μουγκρίζοντας στο αυτί μου. "Δώσε κώλο μικρή καυλιάρα" φώναξε αυτός "σου γαμώ τον κώλο, τώρα ξέρεις ποια είναι η θέση σου καύλα". Μου το έκανε για λίγη ώρα ακόμα και μετά τον άκουσα να φωνάζει "σου χύνω την κωλάρα" και στην στιγμή άρχισε να αδειάζει το σπέρμα του, νιώθοντας το καυλί του να συσπάται μέσα μου. Τη ίδια στιγμή ένιωσα για μια ακόμη φορά να "κατουριέμαι" έχοντας μια αίσθηση ότι προέρχονταν από την βάση της κοιλιάς μου μέσα βαθιά. Έμεινε για λίγο επάνω μου και μετά έπεσε πλάγια μου. Εγώ γύρισα και ήθελα να δω τι ακριβώς είχε συμβεί διαπιστώνοντας ότι είχα μουσκέψει όλο το βρακάκι από το μπικίνι και στο στρώμα υπήρχε ένας μεγάλος κυκλικός λεκές από το χύσιμο μου.

Όταν το αντιλήφθηκε αυτός τρελάθηκε. Μου λέει "μωρό μου γλυκάθηκες τόσο πολύ ε". Ντράπηκα να του απαντήσω. "Έτσι" μου λέει "θα σε κάνω να χύνεις από την γλύκα της ψωλής μου στον κώλο σου", "θα χύνεις σαν κοριτσάκι", "θα σε στρώσω και θα μάθεις να σου αρέσει". Εγώ είχα καταπιεί την γλώσσα μου. Αυτός με έπιασε αγκαλιά και μου λέει "έλα εδώ μωρό μου με το μπικινάκι σου είσαι καύλα έλα να στον τρίψω να κοιμηθούμε" και με κόλλησε επάνω του. Έμεινα εκεί σκεπτόμενος τι μου είχε συμβεί, τι μου είχε κάνει.

Τον ένιωθα πολύ δυνατό και πολύ άνδρα, ένιωθα αδύναμος στα χέρια του και ηττημένος. Με είχε πολιορκήσει και εγώ ο χαμένος είχα γίνει το λάφυρο ικανοποιώντας τις ορέξεις του. Έμεινα να σκέφτομαι διάφορα μέχρι που χάθηκα για λίγο κλείνοντας τα μάτια.

 

(Copyright protected OW ref: 59590)