Οι μηχανόβιοι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η τύχη του χαμογέλασε και η πλαστική πούτσα που είχε στο κωλαράκι του αντικαταστάθηκε από δύο πραγματικά καυλιά που του ξεχείλωσαν την τρύπα.

Η ιστορία:

Λοιπόν με λένε Μιχάλη και κανονικά είμαι από τη Θεσσαλονίκη, αλλά η μαμά μου είναι από ένα χωριό των Σερρών και πηγαίνουμε συχνά εκεί μόνο που εμένα δεν μου αρέσει γιατί όλοι είναι πολύ οπισθοδρομικοί και με κοροϊδεύουν πούστη, καριόλη και τέτοια.

Τέλος πάντων ένα μεσημέρι με πολύ ήλιο αποφάσισα να πάω για ποδήλατο, να κάνω λίγη γυμναστική. Μόνο που είχα απίστευτες καύλες και έτσι ήθελα πάρα πολύ να κάνω κάτι που είχα σκεφτεί. Έβγαλα το βρακάκι μου και φόρεσα το κολάν της γυμναστικής και μέσα σε ένα σακίδιο έβαλα την ψεύτικη πούτσα που είχα αγοράσει από το διαδίκτυο και ένα λιπαντικό. Ανέβηκα στο ποδήλατο, έβαλα και στην πλάτη μου το σακίδιο και ξεκίνησα να γυρνάω το πεντάλ ψάχνοντας κάποιο ερημικό μέρος.

Έπειτα από αρκετή ώρα βρέθηκα σ’ ένα ερημικό μονοπάτι μέσα στα δέντρα. Ήμουν σίγουρος 100% ότι δεν πρόκειται να περάσει κάποιος. Έτσι έβγαλα το κολάν μου, άνοιξα την τσάντα μου και έβγαλα από μέσα την ψεύτικη πούτσα και μια μονωτική ταινία. Στήριξα την πούτσα πάνω στην σέλα και την κόλλησα με μονωτική ταινία, άλειψα επάνω λιπαντικό και την έχωσα στον κωλαράκι μου. Έτσι όσο έκανα πεντάλ γαμιόμουν και από τον κώλο. Για να καυλώσω πιο πολύ πήρα το κινητό μου, έβαλα να παίζουν οι τσόντες που είχα κατεβάσει από το ίντερνετ και φόρεσα τα ακουστικά για να ακούω τους οργασμούς των πορνοστάρ.

Λάτρευα να γαμιέμαι με την ψεύτικη πούτσα μου, αλλά αυτό που έκανα εκείνη την στιγμή ήταν πολύ καυλωτικό. Πήγαινα πέρα δώθε κάνοντας ποδήλατο στο μικρό μονοπάτι αλλά εκεί που είχα χώσει βαθιά στην τρύπα μου την ψεύτικη πούτσα ένιωσα ένα χέρι να με ακουμπάει στον κώλο μου και ύστερα ένα ακόμα. Σταμάτησα να κάνω πεντάλ και έβγαλα τα ακουστικά από τα αυτιά μου. Δίπλα μου, πάρκαραν τις μηχανές τους δυο σαραντάρηδες μη πω και πενηντάρηδες που είχαν σκάσει στα γέλια.

•    Γεια σου μικρέ…

είπε ο ένας τύπος. Ήταν γκριζομάλλης και είχε φουσκωμένες πλάτες είχε μια μικρή κοιλίτσα και το πρόσωπο του ήταν πολύ άγριο, ήταν σαν είχε βγει από τη φυλακή.

•    Συγγνώμη, δεν γνώριζα ότι περνάνε από εδώ άτομα

απάντησα εγώ και δεν είχα νιώσει στην ζωή μου πιο μεγάλη ντροπή.

•    Γιατί μας ζητάς συγγνώμη; Καιρό είχε να μας καυλώσει ένας άντρας…

μίλησε και ο άλλος μηχανόβιος που αυτός είχε πολύ πιο άγρια φάτσα από τον φίλο του. Η πούτσα ήταν ακόμα μέσα στην τρύπα μου και έτσι πήγα να την βγάλω.

•    Μη... δεν θες να πάμε όλοι μαζί μια βόλτα;

με σταμάτησε ένας από τους δύο. Δεν ήξερα, ντρεπόμουνα και δεν μπορούσα να εμπιστευτώ δυο ξένους.

•    Αν μας ντρέπεσαι μπορούμε και εμείς να σου δείξουμε τις πούτσες μας…

είπε ο άλλος μηχανόβιος. Περίμενε την απάντηση μου αλλά επειδή έβλεπε ότι ήμουν λίγο φοβισμένος ξανα μίλησε.

•    Εδώ πιο κάτω έχουμε ένα μικρό σπιτάκι δεν θέλεις να πάμε να πιούμε μια μπίρα;

Δέχτηκα και ξανά ανέβηκα στο ποδήλατο. Το είδα στο μάτι τους απλώς ήθελαν να γαμήσουν και όχι να μου κάνουν κάτι κακό. Εγώ έκανα ποδήλατο και ανεβοκατέβαινα πάνω στην πούτσα που ήταν στηριγμένη πάνω στην σέλα και αυτοί ήταν από πίσω με τις μηχανές να πηγαίνουν πολύ αργά για να απολαμβάνουν το θέαμα. Το μονοπάτι οδηγούσε σε ένα μικρό ξύλινο σπιτάκι.

•    Αυτό είναι;

ρώτησα τους μηχανόβιους.

•    Ναι… σταμάτα εδώ

μου φώναξε ένας από τους δύο και εγώ έκανα ότι μου είπε. Κατέβηκαν από τις μηχανές και ήταν πολύ σωματώδεις άντρες αλλά και πολύ παρατημένοι. Εγώ μπροστά τους ήμουν πολύ μικροκαμωμένος παρ’ ότι φυσιολογικός στα κιλά.
Η τρύπα μου είχε ανοίξει πολύ από το γαμήσι με την πλαστική πούτσα.

•    Έλα μαζί μας…

είπαν και ξεκίνησαν να περπατάνε προς την πίσω μεριά του σπιτιού. Έτσι ξεπρόβαλε μια μικρή αυλή που είχε μόνο δύο καρέκλες και ένα βουνό από τενεκεδάκια από μπίρες. Οι δύο άντρες κάθισαν στις καρέκλες και για μένα δεν είχε που να καθίσω. Ένιωθα κάπως που αυτοί ήταν ντυμένοι και εγώ όχι.

•    Κάτσε στα πόδια μου…

είπε ο άγριος τύπος και εγώ δεν έχασα λεπτό. Πριν καν καθίσω μου χάιδεψε το κωλαράκι.

•    Πως σε λένε;… με ρώτησε.

•    Μιχάλη, απάντησα. Εσάς;

•    Εμένα Νίκο...

είπε ο άντρας που καθόμουν στα πόδια του.

•    Εμένα Δημήτρη μωρό. Έλα λίγο και στα δικά μου πόδια,

είπε ο Δημήτρης. Σηκώθηκα να πάω και στα δικά του, αλλά μόλις κάθισα κατάφερε να χώσει το δάχτυλο του στην τρύπα μου. Αναστέναξα.

•    Πω… πω… είναι πολύ μεγάλο το μουνάκι σου. Χάνεται το δάχτυλο μου μέσα

είπε ο Δημήτρης.

•    Θέλετε να το κάνουμε εδώ; Ρώτησα.

•    Πάμε μέσα…

διέταξε ο Νίκος και σηκώθηκε από την καρέκλα του. Το ίδιο έκανα κι εγώ από τα πόδια του Δημήτρη και ακολούθησα τον Νίκο συνάμενος κουνάμενος.

•    Πω ρε μαλάκα λαχείο μας έκατσε απόψε…

είπε ο Δημήτρης και μου έδωσε ένα χαστούκι στον κώλο. Ο Νίκος άνοιξε την πόρτα του μικρού ξύλινοι σπιτιού και μπήκε μέσα. Το ίδιο κάναμε κι εγώ με τον Δημήτρη. Μέσα στο σπίτι είχε μόνο έναν καναπέ, ένα ψυγείο και ένα τραπέζι. Το πάτωμα ήταν βρώμικο και όλος ο χώρος είχε μια μυρωδιά κάπνας. Εγώ έβγαλα την μπλούζα μου και τα παπούτσια μου, έκατσα στον καναπέ και ξεκίνησα να βάζω δάχτυλο.

•    Μαλάκα άντε γδύσου. Το κορίτσι δεν αντέχει άλλο θέλει πούτσο δεν το βλέπεις; Τα δαχτυλάκια της χώνει…

είπε ο Νίκος και ξεκίνησαν να γδύνονται και οι δύο έβγαλαν όλα τους τα ρούχα αλλά δεν έβγαλαν τις μπότες τους γιατί το πάτωμα ήταν πολύ βρόμικο, άσχετα που εγώ ήμουν ξυπόλητος. Έκατσαν δίπλα μου στον καναπέ και εγώ κατέβηκα από αυτόν και έκατσα στα γόνατα αυτοί και δύο άνοιξαν τα πόδια τους για να τους πάρω πίπα και έτσι ξεκίνησα από πίπα στον Νίκο και από μαλακία στον Δημήτρη.

Έχωσα την ψωλή του Νίκου στο στόμα μου και ώρα με την ώρα μεγάλωνε. Το ίδιο συνέβαινε και με τον Δημήτρη. Όσο του την έπαιζα, τόσο ένιωθα να μεγαλώνει. Σταμάτησα να παίρνω πίπα στον Νίκο και ξεκίνησα στον Δημήτρη και για να μην αφήσω να σβήσει η καύλα του Νίκου άρχισα να του κάνω μαλακία. Αυτό το έκανα πολλές φορές εναλλάξ. Ο Νίκος είχε βάλει το χέρι του στην τρύπα μου και μου είχε χώσει τρία δάχτυλα. Έτσι με την ώρα ο Νίκος με πήρε στην αγκαλιά του και μου την έχωσε.

•    Μπες και εσύ…

είπε ο Νίκος τον Δημήτρη και ένιωσα να μπαίνει άλλη μια πούτσα στον κώλο μου. Ήταν υπέροχο. Ένοιωθα σαν την πουτάνα τους και αυτό με καύλωνε πολύ. Έμπαιναν και έβγαιναν πολύ γρήγορα μέσα μου και οι δύο.

•    Γάμα την τη πουτάνα

είπε ο Νίκος και χώθηκε βαθιά μέσα μου.

•    Και πουτάνα να πληρώναμε τόσο καλή δεν θα ήταν

απάντησε ο Δημήτρης.

•    Γουστάρεις να γαμιέσαι μωρή;… με ρώτησε ο Νίκος.

•    Ναι, ναι γουστάρω… απάντησα εγώ.

•    Νίκο περίμενε να τελειώσουμε μαζί…

είπε ο Δημήτρης αλλά μετά από λίγο άκουσα τον Δημήτρη να λέει…

•    δεν αντέχω θα χύσω…

•    και εγώ χύνω...

είπε ο Νίκος και ξεκίνησε να ανασαίνει πιο δυνατά. Το ίδιο και ο Δημήτρης και μετά βογκούσαν και οι δύο μαζί.

•    Την γαμήσαμε ρε μαλάκα, την γαμήσαμε…

είπε ο Νίκος. Ο Δημήτρης βγήκε από μέσα μου και έκατσε στον καναπέ το ίδιο έκανε και ο Νίκος μόλις την έβγαλε από μέσα μου με έσπρωξε από πάνω του.
ο Δημήτρης έχωσε απότομα τα δάχτυλα του μέσα μου και έβγαλε μερικά χύσια. Έφερε το χέρι του στο στόμα μου και εγώ έγλειψα τα χύσια, ώσπου τα έφαγα όλα.

Ο Νίκος σηκώθηκε και πήγε να ψάξει μέσα σε κάτι ντουλάπια. Έπειτα από λίγη ώρα βρήκε ένα χωνί...\\\"σηκωθείτε είπε και βγήκε γυμνός έξω από το σπίτι το ίδιο κάναμε και εγώ με τον Δημήτρη. Ο Νίκος με ξάπλωσε ανάσκελα, μου έφερε τα γόνατα στο πρόσωπο ώσπου να βλέπει την τρύπα μου, μου έχωσε το χωνί στην τρύπα και ξεκίνησαν να κατουράνε μέσα και οι δυο. Η τρύπα μου τα κατάπινε όλα, όμως ήταν υπέροχο γιατί μετά και οι δύο με κατουρούσαν και στο υπόλοιπο σώμα. Όταν τελείωσαν μπήκαν μέσα στο σπίτι και εγώ έβγαλα όλα τα κάτουρα από την τρύπα μου. Έπειτα σηκώθηκα και πήγα και ξάπλωσα πάνω στο σώμα του Δημήτρη που ξάπλωνε στον καναπέ.

Ο Νίκος πήγε έκλεισε και κλείδωσε την πόρτα έβαλε απέναντι από τον καναπέ μια καρέκλα και έκατσε εκεί. Μου έδωσε ένα τενεκεδάκι μπίρα και με διέταξε…

•    Χώσ’ το στον κώλο σου.

Ξαφνιάστηκα και δεν ήξερα τι να κάνω.

•    Χώστο μου εσύ είπα και στήθηκα.

Σάλιωσε το τενεκεδάκι για να γλιστράει και το έσπρωξε στην τρύπα μου εγώ ξεκίνησα να πονάω αλλά ήταν γλυκός πόνος. Ο Νίκος το πίεσε πολύ και τελικά το έχωσε μέσα μου.

•    Ωραία τώρα σήκω και περπάτα… διέταξε.

Δεν έφερα αντίρρηση, σηκώθηκα και περπάτησα.

•    Έλα τώρα εδώ. Σπρώξε το να βγει.

Εγώ ζορίστηκα πολύ και έπειτα πετάχτηκε στο πάτωμα. Ο Νίκος σηκώθηκε από την καρέκλα και την στήριξε ανάποδα.

•    Τώρα βάλε και το πόδι της καρέκλας στην τρύπα σου

Το έκανα. Πήγα και κάθισα πάνω στο πόδι της καρέκλας. Ο Νίκος και ο Δημήτρης είχαν ξανα καυλώσει όσο εγώ γαμιόμουν με το πόδι της καρέκλας.

•    Τι άλλο θες να βάλω;… τον ρώτησα.

Αυτός έπαιζε την πούτσα του και με έπιασε από το χέρι. Με έβγαλε έξω, με πήγε στην μηχανή του και μου είπε να χώσω μέσα μου το χερούλι από τη μηχανή του. Το έκανα. Μετά με έβαλε να καθίσω στο δερμάτινο κάθισμα της μηχανής τους και ξεκίνησε να μου κάνει fisting. Έβαλε για αρχή τα τέσσερα δάχτυλα του και μετά έβαλε άλλα τέσσερα δικά του και ο Δημήτρης.

Μετά από πολύ προσπάθεια είχαν βάλει και οι δύο τις παλάμες τους μέσα μου και με τα άλλα χέρια έπαιζαν τις πούτσες τους. Τις έβγαλαν απότομα και τις έπαιξαν και με τα δύο χέρια. Τελείωσαν πάνω στην ανοιχτή τρύπα. Έπειτα ντύθηκα, έβγαλα την ψεύτικη πούτσα από τη σέλα και έφυγα. Στο δρόμο κατέβασα το κολάν, έχωσα για λίγο την σέλα στην τρύπα μου και έχυσα κι εγώ.

 

(Copyright protected OW ref: 59379)