Οι διακοπές που μου άλλαξαν την ζωή (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από hotlips-aris
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Τελικά ο πουτσαράς τα κατάφερε. Τον έκανε το κοριτσάκι του παίρνοντας την παρθενιά της τρυπούλας του και αποδεικνυοντας πως έχει πλήρη εξουσία πάνω στο κορμί του.

Η ιστορία:

Όταν άνοιξε η πόρτα του μπάνιου φευγαλέα τον κοίταξα μέσα στο ντους. Δεν ξέρω γιατί αλλά κοίταξα το όργανο του που κρεμόταν σαν προβοσκίδα μπροστά του και τα αρχίδια του που ομολογώ ήταν πάρα πολύ μεγάλα. Μου λέει "έλα να κάνουμε μαζί ντους" του απάντησα "δεν θέλω" και αυτός σαν να μην του είχα απαντήσει μου τράβηξε την βερμούδα κάτω. Μου έβγαλε και το φανελάκι. Για άλλη μια φορά με την σιωπή μου είχα μπει στο παιχνίδι του. Μου λέει "έλα στο ντους" του ζήτησα να βγάλω τους φακούς μου και αυτός συνέχισε το ντους του.

Τότε κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη γυμνό με την εικόνα του στο βάθος και τότε έπαθα το σοκ συνειδητοποιώντας όλα αυτά που σκεφτόμουν στην παραλία. Γι' αυτόν ήμουν ένα "γαλακτομπούρεκο" όπως με είπε το πρωί, ένα αγόρι που μάλλον έφερνε περισσότερο σε κορίτσι, στρουμπουλό και μαλακό, με γαλακτερό σώμα, πρόσωπο μωρού, μαγουλάκια και σαρκώδη χείλη. Η θέα του στήθους μου για πρώτη φορά με σόκαρε - είχε δίκιο - είχα στήθος κοριτσιού, φουσκωμένο με μεγάλες θηλές και ρώγες που πετάγονταν αισθητά. Πίσω μου είδα τη φιγούρα του. Είδα ξεκάθαρα για πρώτη φορά αυτό που πραγματικά ήταν, ένας γεροδεμένος μελαχρινός άνδρας, στο 1,90 με σώμα που θύμιζε παλαιστή περασμένων δεκαετιών. Το σώμα του ήταν σφιχτό και τριχωτό. Μάλλον δεν ήταν τυχαίο το ότι δούλευε σε αποθήκη.

Τις σκέψεις μου σταμάτησε η φωνή του "έλα καύλα στο ντους". Πλησίασα διστακτικά και αυτός αμέσως με πλησίασε και με μια κίνηση μου χούφτωσε τον κώλο και με τα δυο του χέρια τραβώντας με πάνω του. Προσγειώθηκα με το πρόσωπό μου στο στήθος του και ένιωσα το σώμα του επάνω μου, ήταν πολύ σφιχτός. Προσπάθησα να τον σταματήσω και αυτός με έσφιξε επάνω του πιέζοντας τον κώλο μου με τα χέρια του. "Μωρό μου" λέει "τι αφρατούλα που είσαι εσύ". Με έκανε να ντρέπομαι το ότι μου μιλούσε σαν να μιλάει σε κορίτσι. "Άσε με" προσπάθησα να του απαντήσω. Αδιαφορώντας για αυτό που του είπα μου λέει "έλα αγκάλιασε με", πήγα να πω όχι και αυτός νευριασμένος λέει "έλα καύλα αγκάλιασε τον γαμιά σου λέω!" σφίγγοντας με ακόμα περισσότερο επάνω του, πιέζοντας ακόμα πιο πολύ τον κώλο μου με τα χέρια του. Τον αγκάλιασα διστακτικά, τα χέρια μου με δυσκολία έκλειναν την πλάτη του ενώ ένιωθα τους μύες των χεριών του να σφίγγουν επάνω μου.

Άρχισε να μου μαλάζει τον κώλο με τα χέρια του και πότε-πότε έχωνε το δάχτυλό του ανάμεσα στα κωλομάγουλα. Μου λέει "καύλα μου σκέφτηκα πολύ για σένα, θα σε λέω Αριάνα" μου λέει "και θα είσαι η γκομενίτσα μου στις διακοπές" "Σου είπα ότι γαμώ μόνο κορίτσια και εσύ είσαι ένα από αυτά, θα σε κάνω μαθήτρια με τα όλα της". Κόντευα να χαθώ από την ντροπή μου όταν άρχισε να με τρίβει με το αφρόλουτρο παντού σχολιάζοντας το πόσο αφράτο σώμα έχω. Με μία κίνηση με έπιασε με γύρισε πλάτη σε αυτόν χουφτώνοντας με το χέρι του το στήθος μου και με το άλλο ζουπώντας την κοιλιά μου. "Είσαι πολύ αφρατούλα" μου λέει "με καυλώνουν πολύ οι αφρατούλες" και άρχισε να μου μαλάζει το στήθος τραβώντας με ρυθμικά επάνω του και άρχισε να κουνιέται.

Ένιωσα τον πούτσο του να σκληραίνει και να παίρνει το τεράστιο σχήμα του καθώς αυτός τον γλιστρούσε ρυθμικά πίσω μου ανάμεσα στα κωλομάγουλα και τα μπούτια μου. Μου έβαλε και το άλλο του χέρι στο άλλο μου στήθος και άρχιζε να το μαλάζει με πάθος. "Τι αφράτα βυζάκια που έχεις καύλα" φώναξε καυλωμένος ενώ συνέχισε να μου τον τρίβει με ένταση ανάμεσα στα μπούτια μου. Ένιωθα ένα καυτό, χοντρό και λείο παλούκι να διαπερνάει τα μπούτια μου. Προσπαθούσα να μην χάσω το μυαλό μου με όσα συνέβαιναν. Με τράβηξε στην μεριά του ντους και με γύρισε να τον αντικρίσω. "Γονάτισε" μου λέει και με πίεσε με το χέρι του προς τα κάτω. "Θα ασχοληθείς λίγο με τον πούτσο μου" λέει και με έβαλε να γονατίσω μπροστά του. Από εκείνη την θέση φάνταζε ακόμα πιο τεράστιος (όχι μόνο ο πούτσος του) αλλά και το σώμα του. Μου έπιασε το χέρι και έβαλε αφρόλουτρο "τρίψε τον" μου λέει "τρίψε τον να μου τον γυαλίσεις". Άρχισα διστακτικά να του τον τρίβω καθώς αυτός βογκούσε από καύλα. Το καυλί του είχε σκληρύνει απίστευτα και προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω το τεράστιο μέγεθός του. Μου λέει "χούφτωσε μου τα αρχίδια μικρή" καθώς μου έβαζε με το χέρι του το χέρι μου να του τα χουφτώσω. Ήταν απίστευτα μεγάλα και βαριά, δυο μεγάλες μπάλες σαν αυγά που κρέμονταν στην βάση ενός πελώριου πέους. Αυτός μούγκριζε ευχαριστημένος ενώ εγώ του το έπαιζα πλημμυρισμένος από ντροπή και ενοχές. Τα μάτια μου έπεσαν στους τεράστιους τριχωτούς μηρούς του που έσφιγγαν και χαλάρωναν, όσο η καύλα τον διαπερνούσε. Ένιωσα αδύναμος και ταπεινωμένος μπροστά του, ήμουν γονατισμένος μπροστά σε ένα μεγάλο άνδρα να παίζω με τον πούτσο του, ήθελα να χαθώ.

Το μυαλό μου χανόταν όταν αυτός με σήκωσε επάνω "Έλα σήκω τώρα" μου είπε. Έκλεισε το ντους και με έβγαλε σπρώχνοντας με έξω με το σώμα του καθώς με κρατούσε σφιχτά από πίσω. Ένιωσα να καίγομαι σε όλο μου το σώμα παρότι ήμουν μούσκεμα από το ντους. Με μια απότομη κίνηση με έριξε επάνω στο κρεβάτι και αμέσως μετά ακολούθησε αυτός. Μου άρπαξε τον κώλο με το χέρι του φωνάζοντας καυλωμένος "πω πω τι καύλα αφράτεμα που έχεις Αριάνα μου". Με μανία έπεσε από πάνω μου, ένιωσα να με πλακώνει ένας μυώδης βράχος. "Ήρθε η ώρα" μου λέει "να σε κάνω αφρατούλα μαθήτρια" και με τα πόδια του άνοιξε διάπλατα τα δικά μου. "Σε παρακαλώ δεν θέλω" τον παρακάλεσα αλλά αυτός απτόητος έβαλε το πηγούνι του στα δεξιά του λαιμού μου και με τα χέρια του άπλωσε μακριά τα δικά μου. Με πάθος μου μίλησε μέσα στο αυτί "Μικρή μου αφρατούλα" μου λέει "είσαι διακοπές με τον μεγάλο σου γαμιά και αυτός θέλει τον αφράτο σου κώλο", "θα μου τον δώσεις και όλα καλά".

Προσπάθησα να αντισταθώ αλλά βρισκόμουν εκεί μπρούμυτα καρφωμένος στο στρώμα σαν ένα ανθρώπινο Χ με αυτόν από πάνω μου να με πλακώνει. Παρακαλούσα από μέσα μου να με αφήσει αλλά αυτός με το ένα του χέρι απλώνει και ανοίγει το συρτάρι δίπλα στο κρεβάτι. "Κοίτα να δεις τι σου έχω" λέει "σήμερα το πρωί το πήρα για σένα" και μου δείχνει ένα μπουκάλι λοσιόν λάδι για μωρά. "Για σένα που είσαι μωρό" λέει και σε λίγο ένιωσα που με πασάλειψε πίσω μου με τα χέρια του. Ένιωσα το υγρό που κύλισε ανάμεσα στα πόδια μου και αυτός μου ξανάπιασε το χέρι τεντώνοντας το ψηλά. Βρισκόμουν εκεί με το πρόσωπό μου βυθισμένο στο στρώμα όταν αυτός άρχισε να τον τρίβει με δύναμη πότε πίσω μου και πότε ανάμεσα στα πόδια μου. Του είχε γίνει σκληρός και τον ένιωθα που του έκαιγε, τότε ανασηκώθηκε και με το χέρι του προσπάθησε να το τοποθετήσει στην αρχή της τρυπούλας μου. "Τώρα έχει καβάλημα μωρό μου" λέει και το πίεσε πίσω μου. Ένιωσα κάτι αφύσικα σκληρό για ανθρώπινο όργανο να προσπαθεί να με τρυπήσει. Βόγκηξα και αυτός ξαναπροσπάθησε. Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να το σταματήσω, γλιστρούσε από το λάδι και αυτός το πίεσε πιο πολύ. Ένιωσα ένα αλύγιστο παλούκι να μου ανοίγει την τρύπα. Ξανατραβήχτηκε και το ξανακάρφωσε με πιο πολύ πίεση ένιωθα μια απίστευτη πίεση στην αρχή της τρύπας μου. Τον παρακάλεσα να σταματήσει αλλά αυτός δεν μιλούσε. Μόνο ξανατραβήχτηκε και το κάρφωσε πιο δυνατά. Ένιωσα κάτι ανίκητο να μου σκίζει την τρύπα. Έσφιξα τα μάτια μου και προσπάθησα να κρατηθώ από το σεντόνι, τον ένιωσα να πιέζει με απίστευτη δύναμη.

Δεν πίστευα ότι αυτό το πράγμα μπορεί να είναι τόσο σκληρό και αλύγιστο. Ένιωσα το πουτσοκέφαλο του να γλιστράει λίγους πόντους μέσα μου και ούρλιαξα από τον πόνο. Με έσκιζε στα δυο και δεν μπορούσα να τον σταματήσω. Είχε παραβιάσει τον σφιγκτήρα μου και μούγκριζε μέσα στο αυτί μου. Το καυλί του ξανατραβήχτηκε άλλη μία και επέστρεψε με δύναμη στην προηγούμενη θέση του πιέζοντας με πιο πολύ ορμή τον κώλο μου. Τότε συνειδητοποίησα ότι δεν είχα άλλη δύναμη να τον συγκρατήσω. Βυθίστηκε λίγα ακόμα εκατοστά μέσα μου, προσπάθησα να κρατηθώ όμως με μία δυνατή ώθηση αυτός άρχισε να μπήγεται όλο και πιο γρήγορα μέσα μου. Ήταν σαν ένα παλούκι χωρίς τέλος να βυθιζόταν μέσα μου μέχρι που ένιωθα ότι θα μπει στα σωθικά μου. Ένιωσα μια ανείπωτη πίεση αλλά και μια μικρή ανακούφιση μιας και όταν μπήκε ολόκληρος μέσα μου για κάποιο λόγο μειώθηκε ο πόνος του σφιγκτήρα μου. Βόγκηξα πνίγοντας την φωνή μου στο στρώμα. "Τώρα μωρό μου στον έχω μέσα" μου είπε και μου έσφιξε τα χέρια μου. Ένιωσα που ανασηκώθηκε παρασύροντας έξω το πέος του νιώθοντας το άδειασμα μου από το τεράστιο παλούκι που ήταν καρφωμένο μέσα μου.

Σε δευτερόλεπτα το ξαναέβαλε μέσα μου σαν πολιορκητικό κριό που δεν βρίσκει αντίσταση και χώθηκε όλος μέσα μου. Από το γέμισμα ένιωθα ότι θα σκάσω σαν μπαλόνι και πήρα μια βαθιά ανάσα για να τον αντέξω. Αυτός στάθηκε για λίγο και σοκαρισμένος τον ένιωσα να πιέζει την λεκάνη του, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο το καυλί του μέσα μου. Τότε ήταν που ένιωσα μια ζεστή μάζα να συμπιέζεται στη αρχή την κωλοτρυπίδας μου παραμερίζοντας λίγο τα κωλομάγουλα μου. Μέσα στο σοκ της συνειδητοποίησης ότι αυτά ήταν τα αρχίδια του μου ψιθύρισε στο αυτί με βραχνή ανδρική φωνή "έτσι πάρε και τα αρχίδια μου μέσα αφρατούλα μου". Ένιωσα ανείπωτη ταπείνωση "θεέ μου έτσι νιώθουν τα κορίτσια που τα γαμάνε" σκέφτηκα στιγμιαία "σε γαμάει και δεν μπορείς να κουνηθείς" σκεφτικά μιλώντας με τον εαυτό μου.

Τον ένιωσα που ανασήκωσε την λεκάνη του και βυθίζοντας για άλλη μια φορά το καυλί του στην επιστροφή. Αυτή τη φορά ένιωσα τα αρχίδια του να μου χτυπάνε απαλά τα κωλομάγουλα. Αυτός άρχισε να κινείται πιο γρήγορα, η κίνηση του άρχισε να έχει ρυθμό. Ένιωθα ότι τα μάτια μου θα έβγαιναν από την θέση τους με το κάθε γέμισμα που μου έκανε. Ένιωθα ένα ζεστό, μυώδες έμβολο να κινείται μέσα μου και το κορμί του να σφίγγεται σαν να θέλουν να του πεταχτούν οι μυς του έξω. "Έτσι δώσε μου κώλο αφρατούλα μου" φώναξε αυτός "σε κάνω κορίτσι καύλα μου" είπε με καυλωμένο ύφος.

Με κάθε του κάρφωμα ένιωθα ότι χωνόμουν όλο και πιο πολύ στο στρώμα ενώ τα πόδια μου είχαν μείνει ανοιχτά σαν να είχα κοπεί. Δεν είχα το κουράγιο να τα κουνήσω. Ο κώλος μου είχε μουδιάσει από το ασταμάτητο πλέον σφυροκόπημα του και πλέον είχα αφεθεί στο έλεος του. Έμπαινε έβγαινε, είχα χάσει το μέτρημα, βρισκόμουν σε κατάσταση σχεδόν λιποθυμίας βγάζοντας μικρά βογκητά, καθώς αυτός μου έλεγε διάφορα πρόστυχα και ταπεινωτικά πράγματα μέσα στο αυτί "είσαι η αφρατούλα μαθήτρια που της γαμάω τον κώλο", "δώσε κώλο στο γαμιά σου", "είσαι η γκομενίτσα μου και σε γαμάω", "θα σε γαμάω σε όλες τις διακοπές να ξέρεις ποιος είναι ο γαμιάς σου" και διάφορα άλλα.

Μετά από κάποια ώρα ο ρυθμός του αυξήθηκε και μερικά δευτερόλεπτα αργότερα μου λέει "σε χύνω καύλα, σου γκαστρώνω τον κώλο" και μουγκρίζοντας άρχισε να αδειάζει το σπέρμα του μέσα μου. Ενώ δεν φανταζόμουν ότι υπήρχε περιθώριο, ένιωσα το καυλί του να πρήζεται ακόμη πιο πολύ και να εκτοξεύει το σπέρμα του σαν μάνικα, κάνοντας συσπάσεις που θύμιζαν κάτι ζωντανό να πάλλεται μέσα μου. Το δούλεψε δυο τρεις φορές μέσα μου αργά, κάνοντας με να νιώθω ένα γλυκό πόνο από αυτό που μου είχε κάνει.

Τελειώνοντας τον ένιωσα να παραλύει επάνω μου σαν να έχασε όλη την δύναμή του σε μια στιγμή. Μείναμε έτσι για λίγα λεπτά και μετά αυτός κύλισε δίπλα μου. Με χτύπησε με την παλάμη του στο κωλομάγουλο μου λέγοντάς μου "αυτό είναι αφράτεμα μικρό μου" "στην δούλεψα καλά την κωλοτρυπιδα". Εγώ δεν μίλησα η ντροπή μου και η εξουθένωση που ένιωθα με άφησαν σιωπηλό δίπλα του.

Δεν μπόρεσα να κουνηθώ καθόλου, ένιωσα λίγο υγρό να βγαίνει από πίσω μου και να κυλάει ανάμεσα στα πόδια μου. Μετά από λίγο χάθηκα. Με πήρε ο ύπνος.

 

(Copyright protected OW ref: 59392)